Aksami hafif geçirirsin canım çorba salata falan üzülme o kadarBisey yemedim de sabah ki kizartma moralimi bozdu karnim cok sisti ya
güzel birgün olmuş canım yarını 4 gözle bekliyorumSlm kızlar nasılsınız bugünkü menum kahvaltı 2 dilim ekmek domates 3 tek zeytin ve peynir ogle12 de 1 simit 3 te 1 kase çorba
kapatır canım ama kızarma yememeye calış artık bu hafta ödül olarak bişey de yeme ben olsam öyle yapardımOglen de oyle yaptim canim bir de hali yikadm bugun 4 mil de leslie yapsam kapatir mi acaba
Slm kızlar nasılsınız bugünkü menum kahvaltı 2 dilim ekmek domates 3 tek zeytin ve peynir ogle12 de 1 simit 3 te 1 kase çorba
Bu hafta da odul yapmamistim zaten canim gerekirse yine yapmam ya yeter ki zayiflayayim.kapatır canım ama kızarma yememeye calış artık bu hafta ödül olarak bişey de yeme ben olsam öyle yapardım
menunu çok beendim ve böyle 2 öğün zayıflatıyo gercekten ne güzel ekmek yemiyorsun kolayıda çıkarsan süper olacakKahvaltı/Öğle
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
Şekersiz çay
Akşam
1 patates, 1 patlıcan, 1 domates, 1 biber dograyıp attım fırına
Yanında yogurt
Ve 1 bardak cola zero
Canim cok iyi ya yarin tarti da guzel bi rakam gorursun :)Kahvaltı/Öğle
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
Şekersiz çay
Akşam
1 patates, 1 patlıcan, 1 domates, 1 biber dograyıp attım fırına
Yanında yogurt
Ve 1 bardak cola zero
Aksam yok mu kizSlm kızlar nasılsınız bugünkü menum kahvaltı 2 dilim ekmek domates 3 tek zeytin ve peynir ogle12 de 1 simit 3 te 1 kase çorba
bugun baskada bişey yemezsin canım meyve falan ye salatalık ye dengelersin işte canımSabah orta boy patates kizartma uc dilim ekmek
Ogle bi kase yayla corbasi iki uc parca tavuk izgara
Gun asiri erik yedim bugun 10 bardak su ictim
Kola aslında şişiriyor daha cabuk doyuyorum iyi oluyormenunu çok beendim ve böyle 2 öğün zayıflatıyo gercekten ne güzel ekmek yemiyorsun kolayıda çıkarsan süper olacak
Canim menun gayet iyi aralarinda olsa daha iyi olur aslinda keşke bende seningbi az yiyebilsem ama bu aralar hic dikkat edemiyorum kendime artik çok ski sarilmam lazim inş halledebilirim
Canim cok iyi ya yarin tarti da guzel bi rakam gorursun :)
Yok canm yemeyecegim bugun daha 630 kalori almisim fazla da degil ama cok sistim rahatsiz oldumbugun baskada bişey yemezsin canım meyve falan ye salatalık ye dengelersin işte canım
Sabah orta boy patates kizartma uc dilim ekmek
Ogle bi kase yayla corbasi iki uc parca tavuk izgara
Gun asiri erik yedim bugun 10 bardak su ictim
benim menüm
sabak sirkeli su
kahvaltı
2 haslanmış yumurta
5 zeytin
az peynir 1 buçuk dilim kepek ekmek
yarım dilimine çokokrem surdüm
sekersiz cay
ara yarım elma
öğle
1 küçük tabak izmir köfte
1 küçük tabak erişte
2 bardak ayran
ara 1 elma
akşam
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
Kiz guldurdun yaa yok ya gercekten cok iyi gidiyorsun tebriklerKola aslında şişiriyor daha cabuk doyuyorum iyi oluyor
Ya ben ne içsem bilemiyorum aslında koladan baska. Meyve suları sevmiyorum ayranıda yogurt yedim diye içmiyorum çay zaten sadece kahvaltıda içiyorum
Aaa maden suyu içim ozaman hem kola gibi şişirir hemde sağlıklı
Ara bilerek yapmıyorum karatay hoca ara yapmayın diyorSadece acıkırsam yapcam ara
Ama sen calısıyorsun sabah erken kalkıyorsun kuzum daha cok enerjiye ihtiyacın var tabiki daha fazla yiyeceksin. Kalori yakımında benden fazladır öyle dengeler vucudun seni bu aralar cok moralsiz ve motivasyonu dusuk görüyorum yapma böyle lutfen
Gercektenmi kız ben valla yazarken eyvah kubra gene cok yemişsin diyecek diye yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?