bana kalsa her akşam böyle yerimde eşim başka yemeklerde istiyo yapıncada yeniliyorAslında kızartman cok değilmiş 1 tanecik patatesten yemişsin ama yanında 3 dilim ekmek bozmuş
Akşam yemicenmi bugun eğer öyleyse gayet iyisin hiç moral bozma
Erik yeşil erikmi? Kız ben onu tuza bana bana yiyorum ya sen nasıl yiyosun. Yemesem daha iyi valla
Wuuuu bugun mukemmel bigün geçirmişsin yaaa hele akşamı o kadar hafif geçirebilmen super
bana kalsa her akşam böyle yerimde eşim başka yemeklerde istiyo yapıncada yeniliyor
şanslımısın desem şanssızmısın desem bilemedimAyy benimde hep adam yuzunden bozuluyordu neyseki bu sene 10da 10bucukta geliyorda yemek yemiyor
valla benim eşimin iş yeri karşıda günd kaç defa gelir eve akşamda saat 5 6 oldumu hemen ararım nerde kaldın diye
ben bir avuc alıp yıkayıp yiyorum canım tuz yok bendeAslında kızartman cok değilmiş 1 tanecik patatesten yemişsin ama yanında 3 dilim ekmek bozmuş
Akşam yemicenmi bugun eğer öyleyse gayet iyisin hiç moral bozma
Erik yeşil erikmi? Kız ben onu tuza bana bana yiyorum ya sen nasıl yiyosun. Yemesem daha iyi valla
valla benim eşimin iş yeri karşıda günd kaç defa gelir eve akşamda saat 5 6 oldumu hemen ararım nerde kaldın diye
benim eşim gün aşırı evde ya dakika başı acıktım diyor günde 5 kere sofra kuruyorum yarasa bar içim yanmayacak onun yerine ben şiştimmvalla benim eşimin iş yeri karşıda günd kaç defa gelir eve akşamda saat 5 6 oldumu hemen ararım nerde kaldın diye
asıl senn eşiin görevi ney canım saat 10.30Ne işi kız bu 5te eve geliyor
ben bir avuc alıp yıkayıp yiyorum canım tuz yok bendeevet ekmek çokoldu kaç gündür beyaz ekmeği ağzıma bile sürmedim bugün ne olduysa
asıl senn eşiin görevi ney canım saat 10.30
benim eşim gün aşırı evde ya dakika başı acıktım diyor günde 5 kere sofra kuruyorum yarasa bar içim yanmayacak onun yerine ben şiştimm
evet canım da şey sorcam bi mil leslie yi dört kez mi yapsam yoksa 4 mil mi yapsamBen eriği tuzsuz yiyemiyorum çileğide şekersiz yiyemiyorum
Aman olsun ya kahvaltıda yemişsin kahvaltı her zaman telafi edilir ki sen telafi ettin bile
yok canım imam benm eşimBenimkinin tükkanı var iş saatleri değişiyor bazen sabah gidiyor 6-7de geliyor bazen öğlen 1de gidiyor akşam 10da geliyor
Seninki polismi gun asırı evde
evet canım da şey sorcam bi mil leslie yi dört kez mi yapsam yoksa 4 mil mi yapsam
yok canım imam benm eşim
Evde durmayın dısarı cıkın evde durdukca acıkıyo insan katılıyom kocana bu konuda
bi deneyeyim canım yaparım ben yorulmadan4 mil yap tabiki ilk video baslarken yavas hareketler yapıyo sonra sonra hızlanıyo sen 1 mil mil yaparsan tam hızlandıgında tekrar başa alcan tekrar yavaslıcan
Bu arada ben hiç 4 yapmadım 3 yapıyodum hep
yok kız hiç te iyi değil sürekli evde her işime karışıyor bir de çok titiz hiç birşeyi beğenmiyor keşke imamlıktan çıksa yaaBenim babamda imammış ya ne guzel hep evdekeşke benmkide hep evde olsa valla
yok kız hiç te iyi değil sürekli evde her işime karışıyor bir de çok titiz hiç birşeyi beğenmiyor keşke imamlıktan çıksa yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?