Zayıflama Kampı

bana kalsa her akşam böyle yerimde eşim başka yemeklerde istiyo yapıncada yeniliyor

ben bir avuc alıp yıkayıp yiyorum canım tuz yok bende evet ekmek çokoldu kaç gündür beyaz ekmeği ağzıma bile sürmedim bugün ne olduysa

valla benim eşimin iş yeri karşıda günd kaç defa gelir eve akşamda saat 5 6 oldumu hemen ararım nerde kaldın diye
benim eşim gün aşırı evde ya dakika başı acıktım diyor günde 5 kere sofra kuruyorum yarasa bar içim yanmayacak onun yerine ben şiştimm

ben bir avuc alıp yıkayıp yiyorum canım tuz yok bende evet ekmek çokoldu kaç gündür beyaz ekmeği ağzıma bile sürmedim bugün ne olduysa

Ben eriği tuzsuz yiyemiyorum çileğide şekersiz yiyemiyorum
Aman olsun ya kahvaltıda yemişsin kahvaltı her zaman telafi edilir ki sen telafi ettin bile

evet canım da şey sorcam bi mil leslie yi dört kez mi yapsam yoksa 4 mil mi yapsam

4 mil yap tabiki ilk video baslarken yavas hareketler yapıyo sonra sonra hızlanıyo sen 1 mil mil yaparsan tam hızlandıgında tekrar başa alcan tekrar yavaslıcan
Bu arada ben hiç 4 yapmadım 3 yapıyodum hep

Evde durmayın dısarı cıkın evde durdukca acıkıyo insan katılıyom kocana bu konuda
4 mil yap tabiki ilk video baslarken yavas hareketler yapıyo sonra sonra hızlanıyo sen 1 mil mil yaparsan tam hızlandıgında tekrar başa alcan tekrar yavaslıcan
Bu arada ben hiç 4 yapmadım 3 yapıyodum hep
bi deneyeyim canım yaparım ben yorulmadan

yok kız hiç te iyi değil sürekli evde her işime karışıyor bir de çok titiz hiç birşeyi beğenmiyor keşke imamlıktan çıksa yaa

Ayy yok benimki öyle karısmaz etmez ya oyun oynar yada beraber keyif yaparız benim derdimde o evdeyken iş yapasım gelmiyo çok dagıtıyoz İmamlıktan cıksa ne iş yapacak ne guzel işte

kız sınavlarına çalışsa önü açık öğretmenliğe geçebilir ama işte istemiyor ben böyle rahatım diyor bende üstelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…