- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
- Konu Sahibi Light of hope
-
Bende evlenince aldim 6 kiloBenim de 10 kilo fazlam var. Nişanlıyım. Bu kiloları vermem lazım. Spora başladım. Çok kararlıyım. Bu kilolar gidecek inşallah
6 gündür günde 1 saat spor yapıyorum. Günde 1400 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Ve vücudumun sıkılaştığını hissediyorum. Verecem bu kiloları inşallahBende evlenince aldim 6 kilobende ne kadar yesemde doymuyorum ya
kaç günde verdinizBen 1.5 kilo verdimm
ekmek kesmeden olmuyo ama yaa kepekli ekmek yesen daha iyi beyaz ekmek yiyorsan egerBende leslie yapcam ama ekmeği kesemiyorum doyamiyorum ekmeksiz
bende herhün 10.bin adım yapmaya çalışıyorum sonra bölğesel sporlar yapıyodum göbek bölgemde baya bi fark oldu ben ağır kilo veriyorum ama 72.00 la başladım bugün sabah 68.5 geldim çook mutluyum6 gündür günde 1 saat spor yapıyorum. Günde 1400 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Ve vücudumun sıkılaştığını hissediyorum. Verecem bu kiloları inşallah
4 gündekaç günde verdiniz
Sizin adınıza çok sevindim. Ben 58 kiloyum. 52 ye kadar spor ve diyete devambende herhün 10.bin adım yapmaya çalışıyorum sonra bölğesel sporlar yapıyodum göbek bölgemde baya bi fark oldu ben ağır kilo veriyorum ama 72.00 la başladım bugün sabah 68.5 geldim çook mutluyum
Diyet var la yok gibi spor yapmaya çalışıyorum bol su yediklerime dikkat ediyorum bu hafta 800 gram vermisim her hafta birbirini tutmuyo ama şuan 68.4 kiloyum iki senedir görmemiştim bu sayiyi tartida4 günde
Siz diyet yapıyonuz mu
Aaayyy benim hedefim 58 kilo olmaakkSizin adınıza çok sevindim. Ben 58 kiloyum. 52 ye kadar spor ve diyete devam
Ne güzel. Ben de plates ve yürüyüş yapıyorum yemeği de kıstım . Hepimize kolay gelsinDiyet var la yok gibi spor yapmaya çalışıyorum bol su yediklerime dikkat ediyorum bu hafta 800 gram vermisim her hafta birbirini tutmuyo ama şuan 68.4 kiloyum iki senedir görmemiştim bu sayiyi tartida
Bi günde 7 kilo alınmaz bence baskülünüzde sıkıntı var..Sabah baktım büyük bir şokla karşılaştım kilom 80 inanamıyorum egzersizimi yaptım kahvaltımı yaptım yarım saat sonra Leslie 1 yapacağım of çok kötüyüm
Evet yanlış bakmışım 71 miş ay çok rahatladımBi günde 7 kilo alınmaz bence baskülünüzde sıkıntı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?