Zayıflıyoruzzz 65 kilodan 55 kiloya yolculuk hedef 2 ay :)

Benim de 10 kilo fazlam var. Nişanlıyım. Bu kiloları vermem lazım. Spora başladım. Çok kararlıyım. Bu kilolar gidecek inşallah
Bende evlenince aldim 6 kilo bende ne kadar yesemde doymuyorum ya

Bende leslie yapcam ama ekmeği kesemiyorum doyamiyorum ekmeksiz

6 gündür günde 1 saat spor yapıyorum. Günde 1400 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Ve vücudumun sıkılaştığını hissediyorum. Verecem bu kiloları inşallah
bende herhün 10.bin adım yapmaya çalışıyorum sonra bölğesel sporlar yapıyodum göbek bölgemde baya bi fark oldu ben ağır kilo veriyorum ama 72.00 la başladım bugün sabah 68.5 geldim çook mutluyum

bende herhün 10.bin adım yapmaya çalışıyorum sonra bölğesel sporlar yapıyodum göbek bölgemde baya bi fark oldu ben ağır kilo veriyorum ama 72.00 la başladım bugün sabah 68.5 geldim çook mutluyum
Sizin adınıza çok sevindim. Ben 58 kiloyum. 52 ye kadar spor ve diyete devam

Diyet var la yok gibi spor yapmaya çalışıyorum bol su yediklerime dikkat ediyorum bu hafta 800 gram vermisim her hafta birbirini tutmuyo ama şuan 68.4 kiloyum iki senedir görmemiştim bu sayiyi tartida
Ne güzel. Ben de plates ve yürüyüş yapıyorum yemeği de kıstım . Hepimize kolay gelsin

20 aralıkta başladım ben de diyete her zaman spor yapamıyorum bi ara duraklama dönemi de oldu şu an itibariyle toplam 5 kilo verdim 61,4 hedef 50 inşallah

Kıs dolayısıyla yürüyüş yapamıyorum. Benim de hedef 5 . Ama verdiğim kilo geri geldi yavaş verilen en iyisi

Bende katılmak istiyorum mesajları okudum benim boyum 1.69 kilom ise 70-72 ben de 55 olmak istiyorum 60 olsam da yeter benim yapacaklarım sabahları egzersiz Leslie 1 ve öğlene doğru yürüyüş 2-2.5 l su içeceğim ve kalori sayarak zayıflamak istiyorum

Sabah baktım büyük bir şokla karşılaştım kilom 80 inanamıyorum egzersizimi yaptım kahvaltımı yaptım yarım saat sonra Leslie 1 yapacağım of çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…