- Konu Sahibi Light of hope
-
10 olmasa bile 6 7 kilo kesin veririm .. insallahAramıza hoşgeldin canım şubata 1 ay var 1 ayda 10 kilo çok fazla degilmi
Benim yıl başından beri hic iyi gitmiyo kacamaklarim cok olduKizlar nerdesiniz hic yazmiyosunuz nasil gidiyo
Canim aynen benimde hic iyi gitmiyor cunku tatil diye persembe gunu annemlere geldik pazar aksami ancak eve geceriz ve annem oyle yemekler yapiyoki kendimi kaybetmis durumdayim dayanamadim bugun abarttim 78 e dusmustum tam 1 kilo vermistim ama geri almistirim heralde kara verdim diyetteyken hicc kimseye gitmemem gerekiyor!Benim yıl başından beri hic iyi gitmiyo kacamaklarim cok oldu
Hoş geldin canım başarılar diliyorumKızlar ben de geldim.geçen hafta cumartesi spor salonuna başladım ama bogazdan hiç kısamadım tam tersine iştahım açıldı.bir hafatada pek bi kilo degisimim olmadi.sizlerle kendimi kontrol altına almal istiyorum.benim en büyük sıkıntım su icmiyorum.spor salonunda yapilan ölçümde vücudun susuz kaldigini söylediler.benim sizlerle izlwyecegim yol:
2 litre su
1200 kaloriyi gecmemek
En az haftanin 5 günü spor.
Bu arada ,
Yaş 30
Kilo 64
Boy 1.64
Hep beraber hedeflerimize
ulasiriz insallah.
Hoşgeldin canım başarılar diliyorum hepimiz verdikçe paylaşırsak çok iyi olur motive oluruz :)Selaamm. Ben de geldimm. An itibariyle kilom 66 10 kilo vermek istiyorum 2 ayda da olsa olur. Cikolatayi beyaz ekmegi tatliyi kestim. Form cayi ve biskuvilere basladim. 15 dakika da egzersiz yapiyorum ve artiracagim zamanla. Her gun tartiliyorum. İnşallah burda da yazarim gelismeleri.
Aynen canım yaa bende persembeden beri ha bire yedim ve ben 1 kilo almışım sabah tartildimCanim aynen benimde hic iyi gitmiyor cunku tatil diye persembe gunu annemlere geldik pazar aksami ancak eve geceriz ve annem oyle yemekler yapiyoki kendimi kaybetmis durumdayim dayanamadim bugun abarttim 78 e dusmustum tam 1 kilo vermistim ama geri almistirim heralde kara verdim diyetteyken hicc kimseye gitmemem gerekiyor!
Hoş geldin aramıza ne güzel spor salonuna gidiyosun inşallah faydasını görürsünKızlar ben de geldim.geçen hafta cumartesi spor salonuna başladım ama bogazdan hiç kısamadım tam tersine iştahım açıldı.bir hafatada pek bi kilo degisimim olmadi.sizlerle kendimi kontrol altına almal istiyorum.benim en büyük sıkıntım su icmiyorum.spor salonunda yapilan ölçümde vücudun susuz kaldigini söylediler.benim sizlerle izlwyecegim yol:
2 litre su
1200 kaloriyi gecmemek
En az haftanin 5 günü spor.
Bu arada ,
Yaş 30
Kilo 64
Boy 1.64
Hep beraber hedeflerimize
ulasiriz insallah.
Hoş geldin aramıza benimde 2 3 ay da 10 kilo vermem lazım inşallah hepimiz veririzSelaamm. Ben de geldimm. An itibariyle kilom 66 10 kilo vermek istiyorum 2 ayda da olsa olur. Cikolatayi beyaz ekmegi tatliyi kestim. Form cayi ve biskuvilere basladim. 15 dakika da egzersiz yapiyorum ve artiracagim zamanla. Her gun tartiliyorum. İnşallah burda da yazarim gelismeleri.
Kesinlikle egzersiZ önemli.bi hafta boyunca griptim doğru düzgün bişey yiyemedim ama bu kilo bile verememisim.10 kilo fazlam varArkadaşlar sadece diyetle olmuyor. Egzersizde yapmamız lazım. Dün bir yazıda okudum. Zayıflamak için günlük aldığımız kaloriden fazla kalori yakmalımız gerekiyor. Ancak bu şekilde sağlıklı olarak kilolarımızdan kurtulabiliriz.
Benim de 10 kilo fazlam var. Nişanlıyım. Bu kiloları vermem lazım. Spora başladım. Çok kararlıyım. Bu kilolar gidecek inşallahKesinlikle egzersiZ önemli.bi hafta boyunca griptim doğru düzgün bişey yiyemedim ama bu kilo bile verememisim.10 kilo fazlam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?