Zayıflıyoruzzz 65 kilodan 55 kiloya yolculuk hedef 2 ay :)

bende 65 kilo olmuşum yeni yılda hedefim 54 kilo olmak Nisan 2 ye kadar zaman verdim kendime ve bugun başlıyorum diyete. 17 den sonra yemek yemeyerek ve tatlıyı keserek başlıyorum. Hepimize kolay gelsin :))

Benim yıl başından beri hic iyi gitmiyo kacamaklarim cok oldu
Canim aynen benimde hic iyi gitmiyor cunku tatil diye persembe gunu annemlere geldik pazar aksami ancak eve geceriz ve annem oyle yemekler yapiyoki kendimi kaybetmis durumdayim dayanamadim bugun abarttim 78 e dusmustum tam 1 kilo vermistim ama geri almistirim heralde kara verdim diyetteyken hicc kimseye gitmemem gerekiyor!

Kızlar ben de geldim.geçen hafta cumartesi spor salonuna başladım ama bogazdan hiç kısamadım tam tersine iştahım açıldı.bir hafatada pek bi kilo degisimim olmadi.sizlerle kendimi kontrol altına almal istiyorum.benim en büyük sıkıntım su icmiyorum.spor salonunda yapilan ölçümde vücudun susuz kaldigini söylediler.benim sizlerle izlwyecegim yol:
2 litre su
1200 kaloriyi gecmemek
En az haftanin 5 günü spor.
Bu arada ,
Yaş 30
Kilo 64
Boy 1.64

Hep beraber hedeflerimize
ulasiriz insallah.

Selaamm. Ben de geldimm. An itibariyle kilom 66 10 kilo vermek istiyorum 2 ayda da olsa olur. Cikolatayi beyaz ekmegi tatliyi kestim. Form cayi ve biskuvilere basladim. 15 dakika da egzersiz yapiyorum ve artiracagim zamanla. Her gun tartiliyorum. İnşallah burda da yazarim gelismeleri.

Hoş geldin canım başarılar diliyorum

Hoşgeldin canım başarılar diliyorum hepimiz verdikçe paylaşırsak çok iyi olur motive oluruz :)

Aynen canım yaa bende persembeden beri ha bire yedim ve ben 1 kilo almışım sabah tartildim cumaya kadar vermem lazim

Hoş geldin aramıza ne güzel spor salonuna gidiyosun inşallah faydasını görürsün

Hoş geldin aramıza benimde 2 3 ay da 10 kilo vermem lazım inşallah hepimiz veririz

kızlar ben size katılacaktım ama katılamadım,bu sıralar çok misafirim oluyor,sürekli yiyorum diye gelmedim,offf....sizler ne alemdesiniz kilo veren varmı aranızda?

Kızlar ben aynı.spora gidiyorum ama aman aman bi kilo kaybim yok.iki haftadir spor yapiyorum ama tartida pek degisiklik yok gibi.ama vücutta bi sıkılasma var.kıyafetler biraz rahatladi.insan da istiyo ki tarti da degissin.
Zaten spordan sonra deli gibi acikiyorum.deli olcam.spor ve rejim ikisi ayni anda yapamadim.

Merhaba kızlar. Benimde 10 kilo fazlam var. Eylülde düğünüm var. Zamanım çok ama bir an önce bu kiloları vermek istiyorum. Kilo veren oldu mu acaba?

Ben de bu serüvene katılıyorum o zaman. ben 7 kilo vermek istiyorum . Ben de sadece kahvaltıda bi dilim ekmek yiyip hamur işi ve bakkaliye yemicem. Inşallah veririm yaa :-(

Arkadaşlar sadece diyetle olmuyor. Egzersizde yapmamız lazım. Dün bir yazıda okudum. Zayıflamak için günlük aldığımız kaloriden fazla kalori yakmalımız gerekiyor. Ancak bu şekilde sağlıklı olarak kilolarımızdan kurtulabiliriz.

Benimde aldigim kilolar var. 6 kilo vermem gerek okulum 1 ay tatil vu surede verdim verdim :) Allahin izniyle yarin basliyorum insallah :)

Kesinlikle egzersiZ önemli.bi hafta boyunca griptim doğru düzgün bişey yiyemedim ama bu kilo bile verememisim.10 kilo fazlam var

Kesinlikle egzersiZ önemli.bi hafta boyunca griptim doğru düzgün bişey yiyemedim ama bu kilo bile verememisim.10 kilo fazlam var
Benim de 10 kilo fazlam var. Nişanlıyım. Bu kiloları vermem lazım. Spora başladım. Çok kararlıyım. Bu kilolar gidecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…