- 23 Ağustos 2012
- 51.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.471
- 898
- Konu Sahibi yorgunqueen
-
Ya gerçekten seviyor olsaydı bu kadar kolay vazgeçemezdi muhtemelen ama ezik psikolojisi yaşıyor ve yanında kendinden aşağıda birini görmek istiyor.Bende gerçekçiyim aslında.İleride işim olacağı zaman benimde kendi gelirim olacak.Zaten lüks yaşayan biri değilim hani parayı orada yiyim burada yiyim gezeyim tozayım kafasında değilim. Şuan bile evde otururum param olmasına rağmen.Tutumlu davranırım çünkü böyle yetiştim.
Sorun olmazdı bana göre ama bunu dert etti
ben asgari ücret 5500 olmadan önce 5250 alıyordum ayyy ben öleyim o zaman, ağlıyorum şu anAilem zengin diyorsunuz madem yiyin için gezin 21 yaşında koca arama derdine mi düştünüz
O adama da diyorum ki 18bin para mı it hgfsddfffg
bence siz kendiniz calissaniz da ailenizden destek almaya devam edebilirsiniz, ben bunda bir yanlislik gormuyorum. asil herkesin sanki calisan insanlarin hepsi birer survivor olmak zorundaymis gibi kendi ayaklarinin uzerinde dur, ailenden sakin para alma vs laflarini itici buluyorum. o yuzden kendinizi sartlandirmayin kendim gecinecegim diye. hayatiniza alacaginiz kisi de bunu sorun etmeyecek biri olsun. evlilikte evet ciftler kendi ayaklarinin ustunde durmali ama daha evlenmeden sizin ailenizden alacaginiz destege laf edecek bunu sorun edecek insanlari hayatinizda tutmayin bence. baya kompleksli gorunuyor disaridan.genel olarak sormak istiyorum. ben maddiyatı kendimde çalışacağım için takmadım pek. bir şekilde yaşanılır gider bana göre. Sizce ona yazmalı mıyım çünkü aramıza maddiyatın girmesini asla istemiyorum sonuçta aileler değil bireyler evleniyor. sonuçta çalışınca ayrı eve çıksam kendi durumum olacak babamın durumuna göre yaşamayacağım.
Onu seviyorum ve bitmesinden yana değilim yazmalı mıyım sizce
Ailem öyle ezecek biri olsa o değil ben bırakır giderdim ama ailem hiç kendilerini üstten görecek insanlar değil ben bu yüzden bitmesini istemedimBen hak verdim beyefendiye. Kompleksle alakası yok. Geniş bir pencereden, uzun vadede düşünmüş.
Bu durumda olan pek çok zengin kadın ya da kayın ailesi damadı para ile eziyor.
Yol yakınken ayrılmanız isabet olmuş.
Hanımefendi siz ve aileniz öyle insanlar olmaya bilir ama görüştüğünüz kişi neden kendini ateşe atsın?Ailem öyle ezecek biri olsa o değil ben bırakır giderdim ama ailem hiç kendilerini üstten görecek insanlar değil ben bu yüzden bitmesini istemedim
Eski sevgiliniz kendi yağında kavrulmak isteyen biri olabilir, lüks yaşama hevesi de olmayabilir. Bu da onu ezik, kompleksli yapmaz. Herkes yaşamak istediği hayata göre kişileri hayatına almalı. Yürütemeyeceğini hissettiyse isabetli bir karar olmuş.Ailem öyle ezecek biri olsa o değil ben bırakır giderdim ama ailem hiç kendilerini üstten görecek insanlar değil ben bu yüzden bitmesini istemedim
Çocuğun ruhu fakirAilem zengin diyorsunuz madem yiyin için gezin 21 yaşında koca arama derdine mi düştünüz
O adama da diyorum ki 18bin para mı it hgfsddfffg
Ben bekar ve calısıyorken babamın kartıyla kendi maasım kadar canta falan alıyordumbence siz kendiniz calissaniz da ailenizden destek almaya devam edebilirsiniz, ben bunda bir yanlislik gormuyorum. asil herkesin sanki calisan insanlarin hepsi birer survivor olmak zorundaymis gibi kendi ayaklarinin uzerinde dur, ailenden sakin para alma vs laflarini itici buluyorum. o yuzden kendinizi sartlandirmayin kendim gecinecegim diye. hayatiniza alacaginiz kisi de bunu sorun etmeyecek biri olsun. evlilikte evet ciftler kendi ayaklarinin ustunde durmali ama daha evlenmeden sizin ailenizden alacaginiz destege laf edecek bunu sorun edecek insanlari hayatinizda tutmayin bence. baya kompleksli gorunuyor disaridan.
mesela arabaya falan takilmak bence ciddi problem. insanin imkani varken sirf millet ne der diye araba mi aldirmayacak? bosverin gitsin uygun degilmissiniz birbirinize.
Asko seni dert etmesinBende gerçekçiyim aslında.İleride işim olacağı zaman benimde kendi gelirim olacak.Zaten lüks yaşayan biri değilim hani parayı orada yiyim burada yiyim gezeyim tozayım kafasında değilim. Şuan bile evde otururum param olmasına rağmen.Tutumlu davranırım çünkü böyle yetiştim.
Sorun olmazdı bana göre ama bunu dert etti
dugune 1 ay kaldi ben de hala babamin karttan her seyi cekiyorum valla djdkdhkddh ama evle ilgili degilBen bekar ve calısıyorken babamın kartıyla kendi maasım kadar canta falan alıyordumsevgilim de biliyodu, müstakbel kayınbabamı batırma ehehehe falan diyodu şakasına. Evlendikten sonra kartını babama geri verdim, böyle daha dogru oldugunu düsünüyorum, kocamınkini aldım ama onda problem yok djdjfkfk
Herşeye tamam da pişman olacağı verisine nasıl ulaştınız?Asko seni dert etmesin
, bu adamin kendine güvenemis olay bu ama pisman olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?