Zenginlik ,maddi durum yüzünden terk edilmek

dugune 1 ay kaldi ben de hala babamin karttan her seyi cekiyorum valla djdkdhkddh ama evle ilgili degil kendi sefam olsun
Sefan olsun tabi, kimsenin buna bişey diyeceğini ya da gözü kalacağını sanmıyorum. Ailen rahatsız değilse sen rahatsız değilsen tabi ki imkanlarından yararlanırsın. Ama yararlanmak istemeyen ya da evleneceği kadının aileye sırtını dayamasını istemeyen adamlara da kompleksli diyemeyiz, dememeliyiz bence. Sadece bakış açıları farklı iki insan bir araya gelmiş, bir ilişkiyi yürütememiş.

Herşeye tamam da pişman olacağı verisine nasıl ulaştınız?
bosluga gelip duygu karmasasi yasanir sonra geri dönüp affet beni askim der bununki erkek arkadasi öyle de olabilir böyle de olmayabilir ama bi ihtimal dedim %75 :)

Banada öyle geldi

bosluga gelip duygu karmasasi yasanir sonra geri dönüp affet beni askim der bununki erkek arkadasi öyle de olabilir böyle de olmayabilir ama bi ihtimal dedim %75 :)
Yok ihtimal dememişsiniz, pişman olacak demişsiniz. Bir ihtimal pişman olur ama bir başka ihtimalde de doğru karar vermiştir kendisi için pişman olmaz. Hatta belki konu sahibini yeterince sevmemiştir, bahane bulmuştur sevmemesine.

Burda pişman olacak, geri dönecek gibi söylemleri çok doğru bulmuyorum ben. İlişkisi yeni bitmiş kızcağızlar ümit ediyor bu sefer dönecek diye ondan sonra daha ağır hasarlar alıyorlar.

Adam yeterince sevse bunları sorun etmezdi bence. Anlattığın gibi abartısız yaşıyorsan adam ezikmiş ki komplekse girmiş. İyi olmuş böylesi ilerde de şu kompleksi yüzünden her yaptıgına karışır hayatı zehir ederdi sana. Ben hiç böyle sebepten terk eden erkek duymadım hayır kendi durumu da fena değilmiş saçmalamış.

Adam fena ezik ve aşağılık kompleksi var. Eşimle aramızda ciddi gelir farkı var, ailelerimiz arasında da öyle. Hiç bu tarz sorunlar yaşamadık. Bu adamdan kurtulduğunuza şükredin, amma kafa ütülerdi kompleksleriyle.

Başkasının hayatına eklemlenmiş gibi olmak yerine. B
Adam sevmiş beğenmiş istemişse buna eklemlenmek denmez ki. Herkesin her şeyi eşit olamaz zaten. Ben olsam belki benim deneyimlediğim bir şeyi de o deneyimlemedi diye düşünürüm mesela.

Bak bunda haklisiniz biz kizlar olarak ümit etmeleri gercekten aklimdan gecirmedi bunu lafimi geri aliyorum. Hayat bu hani ne getirecegi kimse bilemez beklentiye girmemek gerekir. (Bu konu sahibine; Dönebilir dediysem umutlanma belki nadirlerinden biridir dönmeyebilir kabullenmeye bak, su akar yolunu bulur belki böylesi senin icin daha hayirlisidir)

Aman kompleksli ezigin tekiymiş. Zaten bir şekilde size laf sokup sokup burnunuzdan getirecek hayatı dar edecekti belli. Yol yakınken döndüğü iyi olmuş. İşler ciddiye binip kompleksler açığa çıktığında uyumunuzdan eser kalmayacaktı.

Ben adamın kompleksli değil, gerçekçi olduğunu düşünüyorum. Kaldırıp kaldıramayacağı durumların farkındadır ve en baştan bu durumun içine düşmek istemiyordur ki bence de denklik önemli.Benim hayatımın her alanında da kendi adıma buna hep önem verdim. Arkadaşlarımı, partnerlerimi vs seçerken maddi denklik olup olmadığına dikkat ederim ki bu bazen artık istemsiz otomatik bir şekilde gerçekleşir. Benden daha iyi şartlarda yaşayan biriyle arkadaşlığımda bile paylaşabileceğim şeyler sınırlı çünkü. Hatta kişisel ve duygusal anlamda bile çoğu yerde birbirimizi anlamamızın imkanı yok. Neden sürekli kendimi kötü hissedeceğim bir ilişkiyi sürdüreyim.Yeni dönemde bunun adı kompleksli olarak nitelendiriliyorsa da çok önemli değil. Pargalı bile onca başarı ve güç içinde haticeye karşı kötü hissetmiş, kendine normal bir hayatı olacak yollar aramışsa sıradan insanı da çok yadırgamamak lazım :) Hele de sırf var olan gerçeklikten dolayı kendini kötü hissetmek istemiyor diye.

KONU GÜNCELLEMESİ***
Arkadaşlar ben bugün gidip yazmak gibi hata yaptım ama iyiki yazmışım. Niyeti cinsellikmiş. Benimle sevişmek istiyormuş ama ben onu daha önce uyarmıştım evlenince bazı şeyleri yaşarım diye.Bu da bu yüzden aynı frekansta değiliz demiş dün. HEM ZENGİN OLMAM HEM DE CİNSELLİK YÜZÜNDEN BİTİRMİŞ
Bana seveni s*kerler dedi. ŞAKA GİBİ.
Erkekler böyle aşık oluyor dedi.
Ben de başta uyarmıştım neden görüşmeye devam ettin amacın duygularımla mı oynamaktı dedim “Yoo kaçtım kaç defa kıyamıyorum sana” dedi.
Ay cidden içim bi rahatladı niyetini duyunca.
Üzüldüm evet ama engellemeden önce de “Ben seni masum sevecektim.
teşekkür ederim niyetini belli ettiğin için hayatım kararmadı en azından.bir gün sadece masumca sevilmek istediğinde beni hatırla.Allahın adaleti büyüktür şaşmaz” dedim engeli bastım.
Biraz da ona dert olsun dünden beri ağlıyorum hep boşaymış üzüntüm.Adamın amacı zaten belliymiş ben görememişim.
KudrAlobar BiProfenid Filolog89 Eslem1234 darkmore S sassyassyy CiRiLLA B Barista00 Dianysos

Son düzenleme:
Konudaki sorun karşı tarafın denklik istemesi değil ki.

Konu, karşı tarafin küçük emraha bağlayıp senin altın kolyelerin, senin araban, senin takıların diye olayı saçma sapan bir yere vardırması, karşısındaki kişiyi 'sen babadan zenginsin ben kendim zenginim' diye aklınca küçümsemesi ve tüm bunları 18bin liralık maaşıyla hava atarak yapması. Hatta rahatsız oldugu konuyu, konu sahibi sormadan bile söyleyemeyen tuhaf biri olması. Ve evet tüm bunlar o kişiyi kompleksli yapıyor.

İyi olmuş. Gerçek yüzünü görmüşsün. Adamın niyeti belliymiş zaten. Boşver.

ya böyle ortadan kaybolan erkeğin asıl amacı başkasının olmasıdır, kalbini kırmak istemem seni tanımıyorum ama şaşmaz.
bir erkek bir süre sonra mırın kırın etmeye başladıysa sal beni ben gezeyim demek istiyordur.
böye saçma sey mi olur dediği şeyden ben bunu anladım

Benim hayatıma giren en mal insana da 'daha ilkokulda bulaşık makinasini boşaltırken evcilik oynardık ablamla 'universitede kendi evimizdeymisiz' diye, gibi bir anımı anlatmıştım
Çocuk takmıştı 15 sene önce bile senin annenin bulaşık makinasi varmış,benim annem hala elinde yikiyor, diye
Var dünyada böyle mal insanlar.
Şimdi güncellemeyi de okudum, iyi olmuş ayrildigin..gördün mü? O kadar da mükemmel biri degilmis. Erkek milletine çok da acımaya gerek yok, yaşın çok küçük,bu da bir deneyim oldu işte sana

bunu okumadan önce yaptığım yorumun tutması
demek ki cinsellik yaşayacağı birini buldu önce seni denedi olmadı çirkinleşip var gücüyle oraya gitti.
nerede olsa tanırım bu tarz karaktersiz i.. leri
ay nasıl sinirlendm

ben sinirden güldüm :) ama bi rahatladım niyetini görmeden önce ağlayasım geliyordu özlüyordum şimdi soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…