- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.807
- 598
- Konu Sahibi yorgunqueen
-
Sefan olsun tabi, kimsenin buna bişey diyeceğini ya da gözü kalacağını sanmıyorum. Ailen rahatsız değilse sen rahatsız değilsen tabi ki imkanlarından yararlanırsın. Ama yararlanmak istemeyen ya da evleneceği kadının aileye sırtını dayamasını istemeyen adamlara da kompleksli diyemeyiz, dememeliyiz bence. Sadece bakış açıları farklı iki insan bir araya gelmiş, bir ilişkiyi yürütememiş.dugune 1 ay kaldi ben de hala babamin karttan her seyi cekiyorum valla djdkdhkddh ama evle ilgili degilkendi sefam olsun
bosluga gelip duygu karmasasi yasanir sonra geri dönüp affet beni askim derHerşeye tamam da pişman olacağı verisine nasıl ulaştınız?
Banada öyle geldiBen bu durumu saçma buldum.Adam 18 Bin maaş alıyor.Gayet iyi bir gelir bu.Siz de öyle çok zengin durmuyorsunuz.Bana bahane üretiyor gibi geldi..Başkasını bulmuştur yada başka bir sorun olmuştur.Maddiyatla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Yok ihtimal dememişsiniz, pişman olacak demişsiniz. Bir ihtimal pişman olur ama bir başka ihtimalde de doğru karar vermiştir kendisi için pişman olmaz. Hatta belki konu sahibini yeterince sevmemiştir, bahane bulmuştur sevmemesine.bosluga gelip duygu karmasasi yasanir sonra geri dönüp affet beni askim derbununki erkek arkadasi öyle de olabilir böyle de olmayabilir ama bi ihtimal dedim %75 :)
Adam sevmiş beğenmiş istemişse buna eklemlenmek denmez ki. Herkesin her şeyi eşit olamaz zaten. Ben olsam belki benim deneyimlediğim bir şeyi de o deneyimlemedi diye düşünürüm mesela.Başkasının hayatına eklemlenmiş gibi olmak yerine. B
Bak bunda haklisiniz biz kizlar olarak ümit etmeleri gercekten aklimdan gecirmedi bunu lafimi geri aliyorum. Hayat bu hani ne getirecegi kimse bilemez beklentiye girmemek gerekir. (Bu konu sahibine; Dönebilir dediysem umutlanma belki nadirlerinden biridir dönmeyebilir kabullenmeye bak, su akar yolunu bulur belki böylesi senin icin daha hayirlisidir)Yok ihtimal dememişsiniz, pişman olacak demişsiniz. Bir ihtimal pişman olur ama bir başka ihtimalde de doğru karar vermiştir kendisi için pişman olmaz. Hatta belki konu sahibini yeterince sevmemiştir, bahane bulmuştur sevmemesine.
Burda pişman olacak, geri dönecek gibi söylemleri çok doğru bulmuyorum ben. İlişkisi yeni bitmiş kızcağızlar ümit ediyor bu sefer dönecek diye ondan sonra daha ağır hasarlar alıyorlar.
Konudaki sorun karşı tarafın denklik istemesi değil ki.Maddi durumu daha düşük olan kadın olsa zengin koca arıyorsun diye demediğinizi bırakmazdınız.
Mesela ben de kendi maddi durumuma ve sosyal çevreme yakın erkeklerle ilgileniyorum. Karşımdaki kişiyle maddi durumumuz birlikte artsın, bazı yeni şeyleri ilk kez birlikte görelim, yaşayalım, deneyimleyelim istiyorum. Başkasının hayatına eklemlenmiş gibi olmak yerine. Benim hiç gitmediğim yerlere gitmiş, yemediğim içmediğim ultra lüks şeyler deneyimlemiş, hayatında katı marka, lüks vs standartları olan bir insanla ne kadar paylaşımda bulunabilirim?? Bu düşünce beni ezik ve kompleksli mi yapıyor şimdi, çok saçma.
emelleri farklıymış zaten konuyu güncelledim 11.sayfa :)Sen zengin olduğun için değil üzerinde hakimiyet kuramayacağını düşünerek kaçmış. O sebeple kurtulduğuna şükret bence.
İyi olmuş. Gerçek yüzünü görmüşsün. Adamın niyeti belliymiş zaten. Boşver.KONU GÜNCELLEMESİ***
Arkadaşlar ben bugün gidip yazmak gibi hata yaptım ama iyiki yazmışım. Niyeti cinsellikmiş. Benimle sevişmek istiyormuş ama ben onu daha önce uyarmıştım evlenince bazı şeyleri yaşarım diye.Bu da bu yüzden aynı frekansta değiliz demiş dün. HEM ZENGİN OLMAM HEM DE CİNSELLİK YÜZÜNDEN BİTİRMİŞ
Bana seveni s*kerler dedi. ŞAKA GİBİ.
Erkekler böyle aşık oluyor dedi.
Ben de başta uyarmıştım neden görüşmeye devam ettin amacın duygularımla mı oynamaktı dedim “Yoo kaçtım kaç defa kıyamıyorum sana” dedi.
Ay cidden içim bi rahatladı niyetini duyunca.
Üzüldüm evet ama engellemeden önce de “Ben seni masum sevecektim.
teşekkür ederim niyetini belli ettiğin için hayatım kararmadı en azından.bir gün sadece masumca sevilmek istediğinde beni hatırla.Allahın adaleti büyüktür şaşmaz” dedim engeli bastım.
Biraz da ona dert olsun dünden beri ağlıyorum hep boşaymış üzüntüm.Adamın amacı zaten belliymiş ben görememişim.
KudrAlobar BiProfenid Filolog89 Eslem1234 darkmore S sassyassyy CiRiLLA B Barista00 Dianysos
ya böyle ortadan kaybolan erkeğin asıl amacı başkasının olmasıdır, kalbini kırmak istemem seni tanımıyorum ama şaşmaz.Öncelikle merhaba hesabımı yeni açtım sırf bu konuyu açabilmek için normalde kk da gezen biriyim.
Bir süredir görüştüğüm biri vardı.Ben 21 yaşındayım o da 27. Bu sene son sınıfım bölümüm yazılım bu yüzden iş bulmada sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum Allahın izniyle.
Görüştüğüm kişide yaşı gereği işimi bulduktan sonra benimle evlenmeyi düşünüyordu.
Benim babamın durumu şuanın şartlarına göre iyi,varlıklı,işveren. Onun babası memurdu. Ama kendi geliri iyi.Kıdemli çalışıyor aylık 18 bin geliri vardı. Evi ve arabası var. Hatta tek yaşıyor.Bu konular konuşulurken sen babadan zenginsin ben kendim zenginim demişti.
Her neyse ben okula gidip gelirken zorlandığım için babam bana araba almıştı zamanında.Evimiz müstakil. Bunları anlatma nedenim olayların sebebi buraya çıkıyor.
Dün nişana gitmiştim ve altın kolyem ve künyem vardı onları takmak istedim.Hikayemede story atmıştım. Gün içerisinde benimle konuşmak istemediğini,aynı enerjide olmadığımızı,frekanslarımızın farklılığından bahsetti ki aslında enerjimiz çok uyumluydu. Aşırı iyi anlaşıyorduk. İlgiliydik. Cinsel konular bile açıldığında aramızdaki uyumu hissediyordum. Mükemmeldi kısaca ama böyle şeyler yazınca üzüldüm.
Sonra düşündüm durdum acaba dedim maddiyat yüzünden mi ve gidip sordum.
Aynen de öyleymiş.
Bana yazdığı şey “Sen aşırı zenginsin,taktığın kolye bile benim imkansız yani.
Senin bu yaşta kendine olan araban taktığın en ufak takın yediğin içtiğin gezdiğin oturduğun.Bunlar benim için ayrı dünya.
Bu işin ilerisi beni mahveder.Olamaz davul bile dengi dengine benim senin hayatına dahil olmam imkansız.”
Sordum lüks meraklısı olduğumu mu düşünüyorsun diye “Meraklısı değilsin öyle yaşıyorsun zaten” dedi. Aslında çok mütevazı bir aileyiz. Babam senelerce müstakil ev hayali kurdu. Çalıştı ve 10 senede bu günlere geldik. Aslında lüks de yaşadığımı düşünmüyorum hani annem bile zenginmiş gibi davranmaz ama durumum gereği karşımdaki insan olamayacağımızı düşündü.
O ve aramızdaki uyum çok güzeldi çok üzüldüm bu sebepten bitmesine.
Sizce onun ailesi ve benim ailem arasında sorun olur muydu ben onu seviyorum ve bu yüzden de bitsin istemiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir napmalıyım?
11.sayfa konunun devamını yazdım
bunu okumadan önce yaptığım yorumun tutmasıKONU GÜNCELLEMESİ***
Arkadaşlar ben bugün gidip yazmak gibi hata yaptım ama iyiki yazmışım. Niyeti cinsellikmiş. Benimle sevişmek istiyormuş ama ben onu daha önce uyarmıştım evlenince bazı şeyleri yaşarım diye.Bu da bu yüzden aynı frekansta değiliz demiş dün. HEM ZENGİN OLMAM HEM DE CİNSELLİK YÜZÜNDEN BİTİRMİŞ
Bana seveni s*kerler dedi. ŞAKA GİBİ.
Erkekler böyle aşık oluyor dedi.
Ben de başta uyarmıştım neden görüşmeye devam ettin amacın duygularımla mı oynamaktı dedim “Yoo kaçtım kaç defa kıyamıyorum sana” dedi.
Ay cidden içim bi rahatladı niyetini duyunca.
Üzüldüm evet ama engellemeden önce de “Ben seni masum sevecektim.
teşekkür ederim niyetini belli ettiğin için hayatım kararmadı en azından.bir gün sadece masumca sevilmek istediğinde beni hatırla.Allahın adaleti büyüktür şaşmaz” dedim engeli bastım.
Biraz da ona dert olsun dünden beri ağlıyorum hep boşaymış üzüntüm.Adamın amacı zaten belliymiş ben görememişim.
KudrAlobar BiProfenid Filolog89 Eslem1234 darkmore S sassyassyy CiRiLLA B Barista00 Dianysos
ben sinirden güldüm :) ama bi rahatladım niyetini görmeden önce ağlayasım geliyordu özlüyordum şimdi soğudumbunu okumadan önce yaptığım yorumun tutması
demek ki cinsellik yaşayacağı birini buldu önce seni denedi olmadı çirkinleşip var gücüyle oraya gitti.
nerede olsa tanırım bu tarz karaktersiz i.. leri
ay nasıl sinirlendm
bak böyleleri olay soğuyunca cinayet mahalini kontrole yoklamaya gelirler tabiri caizse. sakın yüz verme.ben sinirden güldüm :) ama bi rahatladım niyetini görmeden önce ağlayasım geliyordu özlüyordum şimdi soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?