- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.455
- 548
- 37
- Konu Sahibi yorgunqueen
-
Yanlış anlamamıştır belki ama kompleks yapmasına sebep olur diye düşünüyorum. Biri bana maaşımı sorunca sinir oluyorum şahsen,38 yaşındayım asla sorana doğru cevap vermem mesela. Sana ne diyemiyorum belki ama doğruyu da söylemiyorumMaaşı aslında onu incitmek için sormadım. Konu konuyu açarken laf arasında merak edip sormuştum hiç yanlış anlar mı diye düşünemedim o an
Bir altın kolye, künye ne kadar dikkat çekici olabilir, pahalı durabilir diye düşündüm ama bulamadım. Düğünlerde takılan şu abartılı şeylerden mi taktınız?Öncelikle merhaba hesabımı yeni açtım sırf bu konuyu açabilmek için normalde kk da gezen biriyim.
Bir süredir görüştüğüm biri vardı.Ben 21 yaşındayım o da 27. Bu sene son sınıfım bölümüm yazılım bu yüzden iş bulmada sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum Allahın izniyle.
Görüştüğüm kişide yaşı gereği işimi bulduktan sonra benimle evlenmeyi düşünüyordu.
Benim babamın durumu şuanın şartlarına göre iyi,varlıklı,işveren. Onun babası memurdu. Ama kendi geliri iyi.Kıdemli çalışıyor aylık 18 bin geliri vardı. Evi ve arabası var. Hatta tek yaşıyor.Bu konular konuşulurken sen babadan zenginsin ben kendim zenginim demişti.
Her neyse ben okula gidip gelirken zorlandığım için babam bana araba almıştı zamanında.Evimiz müstakil. Bunları anlatma nedenim olayların sebebi buraya çıkıyor.
Dün nişana gitmiştim ve altın kolyem ve künyem vardı onları takmak istedim.Hikayemede story atmıştım. Gün içerisinde benimle konuşmak istemediğini,aynı enerjide olmadığımızı,frekanslarımızın farklılığından bahsetti ki aslında enerjimiz çok uyumluydu. Aşırı iyi anlaşıyorduk. İlgiliydik. Cinsel konular bile açıldığında aramızdaki uyumu hissediyordum. Mükemmeldi kısaca ama böyle şeyler yazınca üzüldüm.
Sonra düşündüm durdum acaba dedim maddiyat yüzünden mi ve gidip sordum.
Aynen de öyleymiş.
Bana yazdığı şey “Sen aşırı zenginsin,taktığın kolye bile benim imkansız yani.
Senin bu yaşta kendine olan araban taktığın en ufak takın yediğin içtiğin gezdiğin oturduğun.Bunlar benim için ayrı dünya.
Bu işin ilerisi beni mahveder.Olamaz davul bile dengi dengine benim senin hayatına dahil olmam imkansız.”
Sordum lüks meraklısı olduğumu mu düşünüyorsun diye “Meraklısı değilsin öyle yaşıyorsun zaten” dedi. Aslında çok mütevazı bir aileyiz. Babam senelerce müstakil ev hayali kurdu. Çalıştı ve 10 senede bu günlere geldik. Aslında lüks de yaşadığımı düşünmüyorum hani annem bile zenginmiş gibi davranmaz ama durumum gereği karşımdaki insan olamayacağımızı düşündü.
O ve aramızdaki uyum çok güzeldi çok üzüldüm bu sebepten bitmesine.
Sizce onun ailesi ve benim ailem arasında sorun olur muydu ben onu seviyorum ve bu yüzden de bitsin istemiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir napmalıyım?
Yanlış anlamamıştır belki ama kompleks yapmasına sebep olur diye düşünüyorum. Biri bana maaşımı sorunca sinir oluyorum şahsen,38 yaşındayım asla sorana doğru cevap vermem mesela. Sana ne diyemiyorum belki ama doğruyu da söylemiyorum
Oh iyi demişBenim eşime gelirini sormuştu kuzenim eşim de ben konulari konuşmayi sevmiyorum demişti direkt.Kendi ailesine bile soylemez, laf arasinda agzini aradiklarinda duymamiş gibi yapip cevap vermez.
Bence aşağılık kompleksi olmasa bir kolyeden bile bu kadar etkilenmez. Sizin her hareketiniz ona lüks geliyor çok fazla bu konuya takmış durumda. Ya aranızda dağlar kadar fark var ve adam size yetemeyeceğini düşünüyor ya da gerçekten aşağılık kompleksi. Yetiştirme tarzında bu rahatlığı görmediği için ters geliyor.bende aşağılık kompleksi olduğunu düşünmüyorum o daha çok gerçekçi düşündü bana yetemeyeceğini sandı ama ben çok para harcamayan bi insanım anlaşırdık bir şekilde
Aynen, benim de ailemin durumu eşimin ailesinden çok iyi durumda ama aramızda hiç konusu bile olmadı. Bence kendine ve size güvenen, kompleksi olmayan bir adam boyle bir düşünceye girmez. Ya konu sahibi farketmeden çok göze sokuyor ya da adam kompleksli, maddiyat konusunda kendini ezik hissediyor.Bu adamin asagilik kompleksi olmadigini,mantikli hareket edip dogru yaptigini dusunenler var gercekten hayretle okudum yorumlari. "Sen babadan zenginsin ben kendim zenginim" cumlesini kuran bir insan nasil normal gelebiliyor acaba size ya? Biz de esimin ailesine gore maddi durumumuz daha iyi.onlar kirada annemlerin kendi evleri arabalari var. Asla boyle bir cumle kurabilecek bir insan degil kendisi. Bu cumle zaten adamin karakterini ortaya koyuyor.Hayretler icerisindeyim
Bunu ona söylemediniz mi? Tepkisi ne oldu ayrılıkta kararlı mi?ben aile desteği beklemiyorum aslında kendi maaşım olursa kendi imkanlarımla ev kurmak isterdim keşke bunu ona da hissettirebilseydim
İleride benim arabam demeyecekseniz yazın şansınızı deneyin.genel olarak sormak istiyorum. ben maddiyatı kendimde çalışacağım için takmadım pek. bir şekilde yaşanılır gider bana göre. Sizce ona yazmalı mıyım çünkü aramıza maddiyatın girmesini asla istemiyorum sonuçta aileler değil bireyler evleniyor. sonuçta çalışınca ayrı eve çıksam kendi durumum olacak babamın durumuna göre yaşamayacağım.
Onu seviyorum ve bitmesinden yana değilim yazmalı mıyım sizce
18 artık bir aileye yetmiyor bileCok kompleksli bi adam. Bütün karizmasını yitirir gözümde. Ben lisedeyken bile altın takı takardım hic imitasyon takmadım, herhangi bi iliskimde bu karsıma çıksa cok gülerdim. Ek olarak 18k gelirle kendini “zengin” sanması da komik olmuş.
söylemedim konuşamadık çünkü bu konuları çok konuşmak istemediBunu ona söylemediniz mi? Tepkisi ne oldu ayrılıkta kararlı mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?