Zenginlik ,maddi durum yüzünden terk edilmek

Tanışırken maaş sormanız hoş değil bence. Ben nişanlanana kadar eşimin maaşını bilmiyordum. Orada eşya falan alacağız, nasıl öderiz diye öğrenmiş oldum. İlk görüşmede biri sorsa direkt soğuma sebebi olur.

Aranızda maddi konular dönmüş, sen babadan ben kendim zenginim demesinde belli. Onun üslubu da hoş gelmedi.

Ortada da çok üzülüp, dertlenecek birşey yok. Yaşınız çok genç henüz evlilik için.

Maaşı aslında onu incitmek için sormadım. Konu konuyu açarken laf arasında merak edip sormuştum hiç yanlış anlar mı diye düşünemedim o an
Yanlış anlamamıştır belki ama kompleks yapmasına sebep olur diye düşünüyorum. Biri bana maaşımı sorunca sinir oluyorum şahsen,38 yaşındayım asla sorana doğru cevap vermem mesela. Sana ne diyemiyorum belki ama doğruyu da söylemiyorum

genel olarak sormak istiyorum. ben maddiyatı kendimde çalışacağım için takmadım pek. bir şekilde yaşanılır gider bana göre. Sizce ona yazmalı mıyım çünkü aramıza maddiyatın girmesini asla istemiyorum sonuçta aileler değil bireyler evleniyor. sonuçta çalışınca ayrı eve çıksam kendi durumum olacak babamın durumuna göre yaşamayacağım.
Onu seviyorum ve bitmesinden yana değilim yazmalı mıyım sizce

Bir altın kolye, künye ne kadar dikkat çekici olabilir, pahalı durabilir diye düşündüm ama bulamadım. Düğünlerde takılan şu abartılı şeylerden mi taktınız?

Denklige önem veren, kendisinden daha iyi konumda olan biriyle mutlu olamayacagina inanmis insanlar olabilir, kendi tercihidir, saygı duyulması gerekir fakat karsinizdaki kisinin size bunu söyleyiş tarzı, kurdugu cümleler çok çirkin.

Denklik arayan her insan kompleksli degildir ama sizin karsinizdaki insan kompleksi, bu çok belli. O yüzden ısrar etmeyin bence.

Adam seni sevmiyor...Seven kişiye bunlar mazeret olamaz...Hem nerden biliyor senin lüks seyler isteyeceğini..Kompleksli evet ama esas seni yeterince sevmiyor...Gerçekten hayatında isteyecek kadar sevse ve kaybetmek istemese maddiyatı dile getirir ama seni yoklar kendini açıkca ifade eder ben buyum kabul eder misin vs diye sorardı...

Ne var 1 tane kolye bileklik takamaz mı bir genç kız? Hem şimdi pekcok genc insanın arabası var, bizim apartman görevlisi bile kızına ünv ye gidip gelecek diye 2.el araba aldı yani..

Cidden boşver evlensen hayır gelmez böyle sevmeyen tiplerden sakın yazma

Benim eşime gelirini sormuştu kuzenim eşim de ben konulari konuşmayi sevmiyorum demişti direkt. Kendi ailesine bile soylemez, laf arasinda agzini aradiklarinda duymamiş gibi yapip cevap vermez.

Cok kompleksli bi adam. Bütün karizmasını yitirir gözümde. Ben lisedeyken bile altın takı takardım hic imitasyon takmadım, herhangi bi iliskimde bu karsıma çıksa cok gülerdim. Ek olarak 18k gelirle kendini “zengin” sanması da komik olmuş.

Benim eşime gelirini sormuştu kuzenim eşim de ben konulari konuşmayi sevmiyorum demişti direkt. Kendi ailesine bile soylemez, laf arasinda agzini aradiklarinda duymamiş gibi yapip cevap vermez.
Oh iyi demiş benim de teyzem sormuştu eşime, ben orda sinir olurken eşim de küt diye söyledi, hepten gıcık oldum. Birine niye soruyorsun diye kızarken ötekine de niye söylüyorsun diye içimden deli olduydum. Al birini vur diğerine işte

bende aşağılık kompleksi olduğunu düşünmüyorum o daha çok gerçekçi düşündü bana yetemeyeceğini sandı ama ben çok para harcamayan bi insanım anlaşırdık bir şekilde
Bence aşağılık kompleksi olmasa bir kolyeden bile bu kadar etkilenmez. Sizin her hareketiniz ona lüks geliyor çok fazla bu konuya takmış durumda. Ya aranızda dağlar kadar fark var ve adam size yetemeyeceğini düşünüyor ya da gerçekten aşağılık kompleksi. Yetiştirme tarzında bu rahatlığı görmediği için ters geliyor.

Aynen, benim de ailemin durumu eşimin ailesinden çok iyi durumda ama aramızda hiç konusu bile olmadı. Bence kendine ve size güvenen, kompleksi olmayan bir adam boyle bir düşünceye girmez. Ya konu sahibi farketmeden çok göze sokuyor ya da adam kompleksli, maddiyat konusunda kendini ezik hissediyor.

İleride benim arabam demeyecekseniz yazın şansınızı deneyin.

18 bin lira maaşıo lan insan zengin mengin olmaz
ama o herşeyi hep kendi yapmıştır, parasını da idareli hacıyordur, etrafında da 27 yaşında onun yaptığı kadarını yapan az insan vardır. o yüzden normalde kendi çevresinde kendine özgüveni vardır

siz henüz çalışmıyorsunuz
hani bi 2-3 sene sona tanışmış olsaydınız o sürede siz ailenizden bir destek görmeden kendi hayatınızı sürdürüyor olsaydınız adamın gözü o kadar korkmazdı
şimdi siz isterseniz 20 bin lira maaş alın ailenizin eli hep üzerinizde olabilir- e bu adamın özgüvenini, şimdiye kadar yaptıklarını sıfırlayan bir durum. istemez. -bazıları zengin ister bazısı da işte böyle ben içgüveysi mi olcam gibi düşünür istemez.

Adam hakli, bu kisi ile evlenseniz bile sizi bi sure sonra aldatirdi, cunku o ezikligi bi sekilde tolore etmesi lazim, Ben cevremdeki orneklerde hep bunu gordum.

Dizilere bakin mesela nerde zengin kizlar var hep üzülür, Esas oglan gider bir Kezbana asik olur:)

Isabet olmus, daha yasiniz 21 gidin IBizada Mykonosta eglenin, ne evlenmesi

Bana kompleksli gibi geldi. Altin kemer takip koymadiysaniz her aksam teknenizde sarap icip yalinizda parti vermiyorsaniz sacma olmus. Sacma sapan insalar basindan gormussunuz sukur ki

ya gücenme ama bunu bir bahane olarak söylemiştir, bence. başka bir şeyler vardır hoşuna gitmeyen ama o konulara girmek, incitmek veya konuyu uzatmak istememiştir. acısız olsun diye direkt burdan yürümüştür. o yüzden boş yere kendini suçlama, neden diye kafanı yorma. insan birini istemeyince bin tane sebep bulur o da bulmuş gitmiş. o neden nedir diye bu kadar düşündüğüne değmez. dönmeye kalkarsa da acıma, gittiği yere geri gönder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…