Zenginlik ,maddi durum yüzünden terk edilmek

Görüştüğüm kişi kendisine aşık biri aslında. Kendisini çok seviyor değer veriyor sağlıklı besleniyor. Asla kendisine zarar gelsin istemez. Her şeyi kafaya takmazdı görüşürken. İçim çok kaynamıştı.

Birbirimize denk değiliz demişti Sanırım konuşsam da istemeyecek aşamayacağımızı düşünüyor

Adamin kompleksli oldugu gercegi hala cok gecerli ama sizin evlenirken altin olmali cumlenizi de cok yadirgadim. Zaten cok cok kotu durum olmadikca kucuk bir sey de olsa takmaya calisir aileler.bunu ozellikle belirtmeniz hic hos degil. Mesajlari okudukca adami da hakli cikartmaya calisip buradakilerin sizi suclamasini istiyorsunuz bence ki siz de kendinizi suclayip adama geri donebilesiniz. Bu psikolojiyi de iyi bilirim. Caresizlik ornegi.

Ben adamın ezik olduğunu belirten yorumlara katılmıyorum. Bence sizi ve yaşantınızı gözlemlemiş, gelecekte mutlu olamayacağınızı düşünmüş. İki taraf için de iyi olmuş sonuçta.
Aşılmayacak şeyler değildi benim için. Ben paraya pula düşkün değilim. Tabii ki isteklerim olurdu ama bunu birlikte el ele vererek hallederdik. Sonuçta o babamın durumu.İşe girdiğimde benim kendi durumum olacaktı. Kendim apayrı kafada bir insanım aslında ailemden bağımsızım. Annem mesela bizim durumumuzdan bir tık üstünü ister. Evlenirken sorun çıkmaması için. Ama ben böyle düşünmüyorum.İki gönül bir olunca samanlık seyran olur. Sonuçta ben onun kalbini sevdim tabii ki aşk karın doyurmaz ikimizde çalışacaktık bir şekilde çalışır idare ederdik

Sizin normal dediğiniz maddiyat onun içşn lüks var yemez birisiyse ilerde çok kavga olurdu , o fakir olan kızı tercih edecek gibi ama bu kızlarımıza genel maddiyata aç ve gösteriş peşinde bak evlendim artık benimde var gibi hareketlerde bulunuyorlar, öyle durum ile karşılaşır artık ahını alırsa

Aslında hiç bir taraf suçlu değil.Aramıza maddiyat girdi

Olabilir. Ama içinden ne yaşadığını bilmiyoruz. Sen zengin olduğun için içten içe seni suçluyor. Belki de kıskanıyor. O çalışmadan her şeye sahip ama ben eşek gibi çalışıyorum diyor belki. Onun saygı duyması için kendi gibi her şeyi kendi kazanan aile desteği görmeyen biri olması lazım. Böyle olmaman senin suçun değil. Bende 27 yaşındayım kendi arabamı kendim aldım. Ama evlensem kocamın babası ev araba verse hiç gocunmam valla. Erkeğin ailesi zengin olunca sıkıntı olmuyor da kadınların ailesi zengin olunca niye sıkıntı olsun. Sen şimdi göremiyorsun ama adamın takıntılı olduğunu ben burdan anladım.

Şimdi sen çok mütevazi bir hayat yaşadığını ileri sürüyorsun fakat iş düğüne gelince havuz başı kokteyl istemeyecek miydin?
İstemeyecektim ben normal bir düğün isterim kimseyi zora sokmazdım bile. Zaten gösterişten uzak bir aileyiz. Paramız var diye kendimizi asla üstün görmedik.Belki inandırıcı değilimdir ama kıyafetlerimiz bile normal standarttır.Durumumuz iyi diye asla abartılı davranmadım. Herkes gibi normal davrandım.Hiç bir zaman kimseyi kendimden aşağı tutmadım ki benim için maddiyattan daha önemli şeyler var

olur mu olmaz mı bilinmez ama beyefendi kendince bir bahane bulup, kılıfını yapmış. istemiyorsa istemiyordur sebebi budur. boş boşuna vaktınizi bu gibi olmamış ham adamlar ile harcamayın

ben sormuştum aslında tanışırken
Hmm tanışırken maaş sormanız da hoş olmamış. Ne gerek var ki buna?
“ben kendim zenginim,sen aileden zenginsin”cümlesi kendisine ait ama sanırım.
Daha başlarken çift taraflı yanlışlar bunlar. Yanlış başlayanın doğru devam etmesini bekleyemeyiz elbette

Maaşı aslında onu incitmek için sormadım. Konu konuyu açarken laf arasında merak edip sormuştum hiç yanlış anlar mı diye düşünemedim o an

adamın zaten gönlü yokmuş yoksa bu sebepten ayrılır mı insan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…