- 25 Temmuz 2022
- 68
- 46
- 3
- 24
- Konu Sahibi yorgunqueen
-
Görüştüğüm kişi kendisine aşık biri aslında. Kendisini çok seviyor değer veriyor sağlıklı besleniyor. Asla kendisine zarar gelsin istemez. Her şeyi kafaya takmazdı görüşürken. İçim çok kaynamıştı.Yorumları tek tek okudum. Adamın kompleksli olmadığını düşünenler var. Eskiden olsa bende öyle düşünürdüm adam mantıklı hareket etmiş derdim. Fakat böyle bir adam eski kocam olur kendisi. Aşırı kompleksli, ezikliğini sürekli beni ezerek bastırmaya çalışan biri. Bizim aramızda maddi uçurumlar yoktu ama benzer durumları yaşadık. Oda beni kendinden daha güzel bulduğu için dünyayı dar etti bana. Bana yakışan bir elbise giyersem kavga eder, biri bana iltifat ederse başka sebebten tartışma çıkarır. Dış çekimde bile fotoğrafçı beni tek çekmek istediği için adama küfür etti arkasından dedi beni beğenmediği için seni tek çekti. Hatta bir defa demişti akraba ve arkadaşlarından benim hakkımda yapılan yorumları söyleme diye. Bana çirkin gelmiyordu, çok aşık olmuştum ama o hep böyle hissediyordu. Beni kimseyle tanıştırmak istemezdi oda benim arkadaşlarımla tanışmazdı. Derdi şimdi arkamdan derler kıza bak bide oğlana bak. Kaç kere konuştum ben seni çok beğeniyorum diye. Gidip dişine tel taktı burnunu yaptırdı kaşlarını düzelttirdi ama geçmedi ezikliği. Evlilik süresince yaptığı bir çok eziyet bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben. Sonra boşandık. Bu adamlar kompleksli ve ezik. Özgüveni yok ve kendini sevmiyor. Uzak durun bu adamlardan
Birbirimize denk değiliz demiştiYani ben adamın hala çok haksız olduğunu düşünmüyorum kelimelerini yanlış seçiyor olsa da. Babadan zengin kısmını burası için söylemiştir, kendi emeğiyle şu an bi yere gelebilen sayısı az, senin gelenek görenek diye söylediğin şey bazılarının uykularını kaçırıyor maalesef. Kadın halimle erkeğe bohça yaparken bile içim sıkılmıştı ki istememişlerdi bile. Kredi çekip sana bilezik alacağına bunu beklemeyen birini istiyordur bence hakkı da var. Kötü niyetli ya da ezik olduğunu düşünmüyorum, hayattan beklentileriniz farklı sadece.
Adamin kompleksli oldugu gercegi hala cok gecerli ama sizin evlenirken altin olmali cumlenizi de cok yadirgadim. Zaten cok cok kotu durum olmadikca kucuk bir sey de olsa takmaya calisir aileler.bunu ozellikle belirtmeniz hic hos degil. Mesajlari okudukca adami da hakli cikartmaya calisip buradakilerin sizi suclamasini istiyorsunuz bence ki siz de kendinizi suclayip adama geri donebilesiniz. Bu psikolojiyi de iyi bilirim. Caresizlik ornegi.Altınına gücüm yetse seni kandırır alırdım demişti şimdi hatırladım aslında o zaman ortada kolye ya da altın muhabbeti bile yoktu.Sadece evlenirken altın olmalı isterim gelenek görenek falan demiştim büyük ihtimalle bana gücünün yetmeyeceğini düşündü ki bunu da bana söylemişti direk
Aşılmayacak şeyler değildi benim için. Ben paraya pula düşkün değilim. Tabii ki isteklerim olurdu ama bunu birlikte el ele vererek hallederdik. Sonuçta o babamın durumu.İşe girdiğimde benim kendi durumum olacaktı. Kendim apayrı kafada bir insanım aslında ailemden bağımsızım. Annem mesela bizim durumumuzdan bir tık üstünü ister. Evlenirken sorun çıkmaması için. Ama ben böyle düşünmüyorum.İki gönül bir olunca samanlık seyran olur. Sonuçta ben onun kalbini sevdim tabii ki aşk karın doyurmaz ikimizde çalışacaktık bir şekilde çalışır idare ederdikBen adamın ezik olduğunu belirten yorumlara katılmıyorum. Bence sizi ve yaşantınızı gözlemlemiş, gelecekte mutlu olamayacağınızı düşünmüş. İki taraf için de iyi olmuş sonuçta.
Aslında hiç bir taraf suçlu değil.Aramıza maddiyat girdiAdamin kompleksli oldugu gercegi hala cok gecerli ama sizin evlenirken altin olmali cumlenizi de cok yadirgadim. Zaten cok cok kotu durum olmadikca kucuk bir sey de olsa takmaya calisir aileler.bunu ozellikle belirtmeniz hic hos degil. Mesajlari okudukca adami da hakli cikartmaya calisip buradakilerin sizi suclamasini istiyorsunuz bence ki siz de kendinizi suclayip adama geri donebilesiniz. Bu psikolojiyi de iyi bilirim. Caresizlik ornegi.
hayır asla söylememiştim ya da hissettirmedim
Olabilir. Ama içinden ne yaşadığını bilmiyoruz. Sen zengin olduğun için içten içe seni suçluyor. Belki de kıskanıyor. O çalışmadan her şeye sahip ama ben eşek gibi çalışıyorum diyor belki. Onun saygı duyması için kendi gibi her şeyi kendi kazanan aile desteği görmeyen biri olması lazım. Böyle olmaman senin suçun değil. Bende 27 yaşındayım kendi arabamı kendim aldım. Ama evlensem kocamın babası ev araba verse hiç gocunmam valla. Erkeğin ailesi zengin olunca sıkıntı olmuyor da kadınların ailesi zengin olunca niye sıkıntı olsun. Sen şimdi göremiyorsun ama adamın takıntılı olduğunu ben burdan anladım.Görüştüğüm kişi kendisine aşık biri aslında. Kendisini çok seviyor değer veriyor sağlıklı besleniyor. Asla kendisine zarar gelsin istemez. Her şeyi kafaya takmazdı görüşürken. İçim çok kaynamıştı.
Ne maddiyati allah askina?koc musunuz sabanci mi? Maddiyat dediginiz sey normalin biraz ustu standartlarda yasamak. Arabanizi babaniz aldi diye kompleks yapicak adam eksik olsun hayatinizdan.Aslında hiç bir taraf suçlu değil.Aramıza maddiyat girdi
İstemeyecektim ben normal bir düğün isterim kimseyi zora sokmazdım bile. Zaten gösterişten uzak bir aileyiz. Paramız var diye kendimizi asla üstün görmedik.Belki inandırıcı değilimdir ama kıyafetlerimiz bile normal standarttır.Durumumuz iyi diye asla abartılı davranmadım. Herkes gibi normal davrandım.Hiç bir zaman kimseyi kendimden aşağı tutmadım ki benim için maddiyattan daha önemli şeyler varŞimdi sen çok mütevazi bir hayat yaşadığını ileri sürüyorsun fakat iş düğüne gelince havuz başı kokteyl istemeyecek miydin?
olur mu olmaz mı bilinmez ama beyefendi kendince bir bahane bulup, kılıfını yapmış. istemiyorsa istemiyordur sebebi budur. boş boşuna vaktınizi bu gibi olmamış ham adamlar ile harcamayınÖncelikle merhaba hesabımı yeni açtım sırf bu konuyu açabilmek için normalde kk da gezen biriyim.
Bir süredir görüştüğüm biri vardı.Ben 21 yaşındayım o da 27. Bu sene son sınıfım bölümüm yazılım bu yüzden iş bulmada sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum Allahın izniyle.
Görüştüğüm kişide yaşı gereği işimi bulduktan sonra benimle evlenmeyi düşünüyordu.
Benim babamın durumu şuanın şartlarına göre iyi,varlıklı,işveren. Onun babası memurdu. Ama kendi geliri iyi.Kıdemli çalışıyor aylık 18 bin geliri vardı. Evi ve arabası var. Hatta tek yaşıyor.Bu konular konuşulurken sen babadan zenginsin ben kendim zenginim demişti.
Her neyse ben okula gidip gelirken zorlandığım için babam bana araba almıştı zamanında.Evimiz müstakil. Bunları anlatma nedenim olayların sebebi buraya çıkıyor.
Dün nişana gitmiştim ve altın kolyem ve künyem vardı onları takmak istedim.Hikayemede story atmıştım. Gün içerisinde benimle konuşmak istemediğini,aynı enerjide olmadığımızı,frekanslarımızın farklılığından bahsetti ki aslında enerjimiz çok uyumluydu. Aşırı iyi anlaşıyorduk. İlgiliydik. Cinsel konular bile açıldığında aramızdaki uyumu hissediyordum. Mükemmeldi kısaca ama böyle şeyler yazınca üzüldüm.
Sonra düşündüm durdum acaba dedim maddiyat yüzünden mi ve gidip sordum.
Aynen de öyleymiş.
Bana yazdığı şey “Sen aşırı zenginsin,taktığın kolye bile benim imkansız yani.
Senin bu yaşta kendine olan araban taktığın en ufak takın yediğin içtiğin gezdiğin oturduğun.Bunlar benim için ayrı dünya.
Bu işin ilerisi beni mahveder.Olamaz davul bile dengi dengine benim senin hayatına dahil olmam imkansız.”
Sordum lüks meraklısı olduğumu mu düşünüyorsun diye “Meraklısı değilsin öyle yaşıyorsun zaten” dedi. Aslında çok mütevazı bir aileyiz. Babam senelerce müstakil ev hayali kurdu. Çalıştı ve 10 senede bu günlere geldik. Aslında lüks de yaşadığımı düşünmüyorum hani annem bile zenginmiş gibi davranmaz ama durumum gereği karşımdaki insan olamayacağımızı düşündü.
O ve aramızdaki uyum çok güzeldi çok üzüldüm bu sebepten bitmesine.
Sizce onun ailesi ve benim ailem arasında sorun olur muydu ben onu seviyorum ve bu yüzden de bitsin istemiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir napmalıyım?
Hmm tanışırken maaş sormanız da hoş olmamış. Ne gerek var ki buna?ben sormuştum aslında tanışırken
Maaşı aslında onu incitmek için sormadım. Konu konuyu açarken laf arasında merak edip sormuştum hiç yanlış anlar mı diye düşünemedim o anHmm tanışırken maaş sormanız da hoş olmamış. Ne gerek var ki buna?
“ben kendim zenginim,sen aileden zenginsin”cümlesi kendisine ait ama sanırım.
Daha başlarken çift taraflı yanlışlar bunlar. Yanlış başlayanın doğru devam etmesini bekleyemeyiz elbette
Ailesine anlatmadığından söz etmişti hatta annesi kız bulmuştu tanışsın diye istememiştiGezmiş tozmuş iş ciddiye binince mi aklı başına gelmiş? Kendi düşüncesi değildir bu ailesi kulağına üflemiştir.
adamın zaten gönlü yokmuş yoksa bu sebepten ayrılır mı insan?Öncelikle merhaba hesabımı yeni açtım sırf bu konuyu açabilmek için normalde kk da gezen biriyim.
Bir süredir görüştüğüm biri vardı.Ben 21 yaşındayım o da 27. Bu sene son sınıfım bölümüm yazılım bu yüzden iş bulmada sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum Allahın izniyle.
Görüştüğüm kişide yaşı gereği işimi bulduktan sonra benimle evlenmeyi düşünüyordu.
Benim babamın durumu şuanın şartlarına göre iyi,varlıklı,işveren. Onun babası memurdu. Ama kendi geliri iyi.Kıdemli çalışıyor aylık 18 bin geliri vardı. Evi ve arabası var. Hatta tek yaşıyor.Bu konular konuşulurken sen babadan zenginsin ben kendim zenginim demişti.
Her neyse ben okula gidip gelirken zorlandığım için babam bana araba almıştı zamanında.Evimiz müstakil. Bunları anlatma nedenim olayların sebebi buraya çıkıyor.
Dün nişana gitmiştim ve altın kolyem ve künyem vardı onları takmak istedim.Hikayemede story atmıştım. Gün içerisinde benimle konuşmak istemediğini,aynı enerjide olmadığımızı,frekanslarımızın farklılığından bahsetti ki aslında enerjimiz çok uyumluydu. Aşırı iyi anlaşıyorduk. İlgiliydik. Cinsel konular bile açıldığında aramızdaki uyumu hissediyordum. Mükemmeldi kısaca ama böyle şeyler yazınca üzüldüm.
Sonra düşündüm durdum acaba dedim maddiyat yüzünden mi ve gidip sordum.
Aynen de öyleymiş.
Bana yazdığı şey “Sen aşırı zenginsin,taktığın kolye bile benim imkansız yani.
Senin bu yaşta kendine olan araban taktığın en ufak takın yediğin içtiğin gezdiğin oturduğun.Bunlar benim için ayrı dünya.
Bu işin ilerisi beni mahveder.Olamaz davul bile dengi dengine benim senin hayatına dahil olmam imkansız.”
Sordum lüks meraklısı olduğumu mu düşünüyorsun diye “Meraklısı değilsin öyle yaşıyorsun zaten” dedi. Aslında çok mütevazı bir aileyiz. Babam senelerce müstakil ev hayali kurdu. Çalıştı ve 10 senede bu günlere geldik. Aslında lüks de yaşadığımı düşünmüyorum hani annem bile zenginmiş gibi davranmaz ama durumum gereği karşımdaki insan olamayacağımızı düşündü.
O ve aramızdaki uyum çok güzeldi çok üzüldüm bu sebepten bitmesine.
Sizce onun ailesi ve benim ailem arasında sorun olur muydu ben onu seviyorum ve bu yüzden de bitsin istemiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir napmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?