Zorla camiye götürdüler!

Bilemem ben nerede gördüysem hepsi ciddi anlamda kültürlü zeki ve bilgili insanlardı ayetleri, din kurallarını herşeyi en ince ayrıntısına kadar bilen ateistler tanıdım karşılarındaki müslümanlar hık bile diyemedi. Benim din çöküşüm de aynen böyle başladı, dini okuyup araştırdığımı çok şeyi bildiğime inanan ben ateistin benden çok çok üstün olduğunu gördüm, çelişkileri tek tek önüme yığdı sorular sordu günlerce araştırdım din alimlerine sordum tezini çürütecek tek bir şey bulamadım, ki çoğu din adamı da ne dedi biliyor musun bunlar sorgulanmaz, allah çarpar, sen ateist misin ne biçim soru bunlar. Cevap vermeye çalışanlarsa cevap veremedi . :)

canım içinden gelmiyo evet soguksun belki olabilirde kınamıyorum haddimde değil zatende.yaparken hiçmi güzel şeyler hissedemiyosun ne bilim içinde bi huzur mesela namaz kıldıgında öyle ortamlara girmek iyi bi şekilde etkilemiyomu seni ne bilim belki beynini şartlandırmıssındır yapmıcam ailemin istediğini anlamında o yuzden sana belkıde zorla diye ıtıcı gelıyo ailen için değilde bir kere içinden gelmesede inanarak namaz kılıp dua etsen o huzuru bulsan belkide ailene tesekkur ediceksin bunu denemeni tavsıye ederım ben.

arkadasim olayin tersi tabiki olamazdi cunku bir ateist cocugu Allah'a mi tapmis fareye mi tapmis zaten takmaz ki, ahiret inanci yok sonucta, ne yaparsan yap kime ne bir ateist icin ama islamda musluman musluman icin uzulur, korkar, korumak, uyarmak ister, cunku bizim icin bu dunya degil sonsuz yasam onemlidir,
ayrica kimse ailenin ellerine saglik da demedi, abartmayalim

Saygi bekliyorsaniz once siz saygili olun, konunun basindan beri sacma sapan kırıcı yorumlarda bulunuyorsunuz, yazmayin artik mumkunse tamam mi istemiyorum hadi hayatta basarilar iyi akşamlar�

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…