zynpyldz Diyet Günlüğüm

Kahvaltı

1 domates (balzamik sirkeli ve kuru naneli)
2 incecik dilim peynir
3 zeytin

1 büyük bardak yarım yağlı süt (2 bardağa denk geliyor)

yağsız süt yağlarımı yakacakmış :)
ve uyanınca da limonlu su içmeliymişim ama benim mide pek sağlam değil, sade 1 bardak su içtim hemen, yatmadan önce de içmiştim
günde 15 bardak su demek aslında saat başı bir bardak su demek, 17 saat ayakta duruyorum, normalde 7 saat uyurum, gerçi bugün 3 saat uyudum ama (az uyumak da kilo aldırıyor),

kısaca aklıma geldikçe kalkıp kalkıp su içmeliyim. bir anda iki bardak birden içmek ise böbrekleri yoruyormuş.

o zaman hazırlanayım, anca hazırlanırım :)

az önce tok karnıma tartıldım 69.3 çıktım, karnımda su iki bardak süt kahvaltı falan var, düşünün artık ay çıldırıyorum galiba

neyse :) yani aç karnıma 69.2 çıktıysam önceden, bu demek ki yarın sabah tartılınca güzel bir sonuçla karşılaşacağım artık 68 mi olur 67 mi olur, bilemem

sık tartılmamak lazım da, ama böyle gram bile fark görsem manyak seviniyorum

Son düzenleme:
o tartı hastalığı bende de var yenmeye çalışıyorum tartılmıyorum tartıyı gözümün önünden kaldırdım ortada durunca dayanamıyorum bu arada kahvaltında ekmek yokmu yoksa yazmayımı unuttun ekmeksiz kahvaltı yapmamanı öneririm gün içinde direncim düşmemesi için

bu arada yemeklerden önce solgar lipotropic factors içiyorum. ilaçlara karşıyım, bu ürünü araştırdım netten yorumlar iyiydi, bir de yüzde yüz bitkisel ürün dediler aldık bakalım, şimdilik bariz fark ettiğim tek şey inanılmaz tuvalete çıkarıyor, bu sabah içmeyi unutmuşum ama birazdan yemeğe çıkmadan önce içeceğim.
bu ürüne yağ yakıcılar içinde 5 üzerinden 3 puan veriyorlar. asıl yağ yakıcı yine bu solgardan başka bir ürünmüş ama bilemedim işte, bu bitsin bakalım işe yradı mı yaramadı mı yazarım buraya.

neden birleşmiyorsunuz kızlar mesela genelde hep aynı dönemlerde diyete başlamışsınız.....zynp zuhre yarim bunlar suna görduklerım...bır çizelge hazırlarsınız aranıza katılan da olur mesela sadece 10 kişi daha ii olmaz mı???bu şekılde cok kopuk kopuk 3-5 sayfa oluyor sadece....benım ki bır önerı sadece tabi:)

çatlarım vallahi tartılmazsam
ben bu ekmek olayına evlenince başladım (o da maksimum günde bir ince dilim) eşim çeşit çeşit ekmekler aldı yemeye başlamam için bu son bir seneye kadar ağzıma sürmezdim, zorla ağzıma tıkarlarmış küçükken de ağlarmışım, işte eşim de beni görünce ekmeksiz öyle şey mi olur bir Türk kadını ekmek yemeden olmaz dedi artık üzümlü ekmek mi cevizli ekmek mi kandırdı beni, alıştırdı, ama yine öyle aman aman çok aramam, zorlamaz beni, sadece midem rahatsız olduğunda küçük bir dilim yerim. midedeki asiti alıyor, misal dün alkolü fazla kaçırmışım hemen yarım ince dilim attım ağzıma, iyi geldi.

lafı uzattım yine, sonuç olarak ekmek yemiyorum

evet cornella çok haklısın aslında çok da güzel birbirimizi motive etmiş oluruz ama açıkçası ben yeni olduğum için nerde ne yapılır bilmiyorum çözmeye çalışıyorum henüz siteyi bilen arkadaşlar böyle bi aktivete de bulunursa ben katılırım şahsen seve seve

olur tabi öneri güzel, ama buraya açılmaz sanırım o konu, ben yeniyim, bana yol yordam öğretin nereye açılıyor konu tarif edin, hazırlayayım çizelgeyi, kim kaç kilo vermiş, aylık, en fazla 10 kişi olacak şekilde, şahane olur.

isteyen katılacak varsa buraya beni ekle yazar mısınız ?

yalnız şimdi çıkıyorum 2 3 saat sonra gelirim.

tmm ben bı bakayım konu nereye açılıyor ona göre yazarım buraya......

tmm cnm ben bır bakacam şimdi.......

yalnız ben cuma zayıflama yarışmasına katıldım bugün sorun olmaz sanırım dimi benim için sonuçta birbirimize destek olmak amaçlı yapcağımız bişey ?

yıne buraya acılacak mesela KK arkadaşları hep beraber zayıflıyor......gibi bir başlıkla başlayabılırız......sadece 10 kişi olsun düzenlı yapacak olan....mesela şimdiden 3 kişiyız zaten yarimm1 e söyleyın yada gelmek ısteyen acmıs oldugunuz başlıklarda yazın bunu sonra gerısı gelır....

alışkanlıksa o farklı o zaman canım ama alışkın bir insan için ekmeği toptan kesmek sakıncalı bence kendimden biliyorum çünkü:) herhangi bir sorun yoksa halsizlik vs. sorunda yok

Selam kızlar :)
Diyet günlüğü de neymiş diye bir bakayım dedim ve buraya girdim okurken aynı kiloda olduğumuzu farkettim ve birlikte bi şeyler yaparsak daha iyi motive olcağımızı düşündüm. Benim de seneye düğünüm olacak kısmetse ve zayıflamam lazım onun için.Ben bu yaz tartıya çıktığımda 75 kiloyu gördüm ve hemen diyete başladım şu anda 69.2yim ama regl olacağım için şişlik var vücudumda. ilk olarak hedefim 65 sonra da 60 olmak.Ben biraz zor kilo veriyorum ve şu anda da 69da takıldı kilom kaç haftadır.Koşu bandım var evde her gün 45 dk ile 1 saat arası yürüyüş-koşu karışık yapıyorum. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama şu aralar canım aşırı tatlı istiyor bu dönemde malum.Onun dışında pek bi problemim yok.İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız

Bir de ben şu meşhur dukan diyetini çok merak ediyorum onu uygulasam daha mı çabuk veririm kilolarımı acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…