bence eşini kırma git ama minimum ye mesela tatlı yeme kesinlikle biraz çorba biraz sebze yanında da salata senin için ideal bir menü olabilirhem böylelikle alışkınlıklardan vazgeçmeye bi adım atmış olursun
küçük 0.5 lt şişeye doldur suyunu yanında taşı ister istemez içersin zaten... afiyet olsun size
ne güzel cnm tebrik ederim yarın sabah aç karnına tartıl bakalım yaz buraya da merak ederim
o tartı hastalığı bende de var yenmeye çalışıyorum tartılmıyorum tartıyı gözümün önünden kaldırdım ortada durunca dayanamıyorumbu arada kahvaltında ekmek yokmu yoksa yazmayımı unuttun ekmeksiz kahvaltı yapmamanı öneririm gün içinde direncim düşmemesi için
neden birleşmiyorsunuz kızlar mesela genelde hep aynı dönemlerde diyete başlamışsınız.....zynp zuhre yarim bunlar suna görduklerım...bır çizelge hazırlarsınız aranıza katılan da olur mesela sadece 10 kişi daha ii olmaz mı???bu şekılde cok kopuk kopuk 3-5 sayfa oluyor sadece....benım ki bır önerı sadece tabi:)
olur tabi öneri güzel, ama buraya açılmaz sanırım o konu, ben yeniyim, bana yol yordam öğretin nereye açılıyor konu tarif edin, hazırlayayım çizelgeyi, kim kaç kilo vermiş, aylık, en fazla 10 kişi olacak şekilde, şahane olur.
isteyen katılacak varsa buraya beni ekle yazar mısınız ?
yalnız şimdi çıkıyorum 2 3 saat sonra gelirim.
evet cornella çok haklısın aslında çok da güzel birbirimizi motive etmiş oluruz ama açıkçası ben yeni olduğum için nerde ne yapılır bilmiyorum çözmeye çalışıyorum henüz siteyi bilen arkadaşlar böyle bi aktivete de bulunursa ben katılırım şahsen seve seve
olur tabi öneri güzel, ama buraya açılmaz sanırım o konu, ben yeniyim, bana yol yordam öğretin nereye açılıyor konu tarif edin, hazırlayayım çizelgeyi, kim kaç kilo vermiş, aylık, en fazla 10 kişi olacak şekilde, şahane olur.
isteyen katılacak varsa buraya beni ekle yazar mısınız ?
yalnız şimdi çıkıyorum 2 3 saat sonra gelirim.
çatlarım vallahi tartılmazsam
ben bu ekmek olayına evlenince başladım (o da maksimum günde bir ince dilim) eşim çeşit çeşit ekmekler aldı yemeye başlamam için bu son bir seneye kadar ağzıma sürmezdim, zorla ağzıma tıkarlarmış küçükken de ağlarmışım, işte eşim de beni görünce ekmeksiz öyle şey mi olur bir Türk kadını ekmek yemeden olmaz dedi artık üzümlü ekmek mi cevizli ekmek mi kandırdı beni, alıştırdı, ama yine öyle aman aman çok aramam, zorlamaz beni, sadece midem rahatsız olduğunda küçük bir dilim yerim. midedeki asiti alıyor, misal dün alkolü fazla kaçırmışım hemen yarım ince dilim attım ağzıma, iyi geldi.
lafı uzattım yine, sonuç olarak ekmek yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?