zynpyldz Diyet Günlüğüm

tamam, o zaman konuyu açıyorum, seni yazıyorum ve dediğin başlıkta açıyorum, gayet iyi, sadece 10 kişi olacak.
1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta şeklinde 1 aylık çizelge olacak.

başka istediğiniz format önerileriniz varsa yazın lütfen..

alışkanlıksa o farklı o zaman canım ama alışkın bir insan için ekmeği toptan kesmek sakıncalı bence kendimden biliyorum çünkü:) herhangi bir sorun yoksa halsizlik vs. sorunda yok

canım seni de ekleyeyim mi ?

10 kişi olacağız, ben, zuhreunlu, cornella 3 kişi kesiniz şu an.

yeni hazırlayacağımız çizelgeye ekleyeyim mi sizi de, hep bir zayıflarız :)
ben de 2.5 ayda 47 olmalıyım :)

ilk haftalar güzel veriliyor da sonra tıkanıyor, sebat etmeli, yılmamalı, ben bu sefer müthiş kararlıyım.
hem sizin evde olanağınız da var, şahane, sakın tatlı çekti canım diye bırakmayın, sadece haftada bir çok az miktar, o da hafta boyunca diyeti sektirmezseniz ödül olacak

Tamam beni de yazın o zaman ben de varım İnşallah düzgünce yapabilirim

Bir de ben şu meşhur dukan diyetini çok merak ediyorum onu uygulasam daha mı çabuk veririm kilolarımı acaba :44:

onu bilmiyorum da, kadınlar kulübünde de çevremden de hep duyduğum, maydonoz, hamile kadınlarımız yememeliymiş, onun dışında günde yarım bağ bitecek şekilde, öğünlerinin yanında çiğden yiyorsun, hem iştahı kesiyor hem de zayıflatıyor, kimi ödemi alıyor diyor kimi yağ yakıyor diyor ama sonuçta zayıflatıyor. yakın arkadaşlarımdan biri inceciktir, ama sağlam yer, tabi metabolizma hızı da etkili ama ona ne zaman ne kadar da zayıfsın bu kadar yiyip nasıl kilo almazsın desem, maydonoz çok seviyorum, gidip gelip ağzıma atıyorum, masanın üstünde her gün muhakkak yıkanmış maydonozum bekler demişti. hem cilde ve saçlarıma da iyi geliyor demişti, gerçekten de pürüzsüz cildi ve ipek gibi saçları var. beni de her gördüğünde maydonoz yemeye başladın mı der durur,

neyse az önce eve gelirken dışarda yediğimi eriteyim diye yolumu uzattım manavın önünden geçiyordum, maydonoz gel beni al dedi, bugün bi deneyeyim bakalım.

hem ilaç değil gayet doğal bir çözüm, tabii çözüm ise, deneyeceğiz... bakalım söylenilenler doğrumuymuş.

Evet ben de maydonozun faydalarını baya bi okudum ama şöyle bi durum var ben maydonozu pek sevmem hatta hiç sevmem nasıl yiyceem :26: Gerçi kilo vermek için yaparım kendimi biraz zorlarsam. Hem selülitleri falan da yok ediyomuş diye duymuştum. Denemkte fayda var

Hadi başlayalım bakalım Ben şimdi öğle yemeğimi yedim geldim inşallah gidicek kilolaar birbirimizi gaza getirelim yaa

gidecek tabiki artık bizim kilolarla başımız dertte değil kiloların başı belada bunda sonra haydi bakalım kızlar Allah hepimize güç kuvvet versin sağlıkla zayıflamayı nasip etsin inş. en içten dileklerimle aaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn kazamız mübarek ola

Amiiiin inşallah Evet kilolar korksun artık bizdeeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…