yalnız ben cuma zayıflama yarışmasına katıldım bugün sorun olmaz sanırım dimi benim için sonuçta birbirimize destek olmak amaçlı yapcağımız bişey ?
yıne buraya acılacak mesela KK arkadaşları hep beraber zayıflıyor......gibi bir başlıkla başlayabılırız......sadece 10 kişi olsun düzenlı yapacak olan....mesela şimdiden 3 kişiyız zaten yarimm1 e söyleyın yada gelmek ısteyen acmıs oldugunuz başlıklarda yazın bunu sonra gerısı gelır....
alışkanlıksa o farklı o zaman canım ama alışkın bir insan için ekmeği toptan kesmek sakıncalı bence kendimden biliyorum çünkü:) herhangi bir sorun yoksa halsizlik vs. sorunda yok
Selam kızlar :)
Diyet günlüğü de neymiş diye bir bakayım dedim ve buraya girdim okurken aynı kiloda olduğumuzu farkettim ve birlikte bi şeyler yaparsak daha iyi motive olcağımızı düşündüm. Benim de seneye düğünüm olacak kısmetse ve zayıflamam lazım onun için.Ben bu yaz tartıya çıktığımda 75 kiloyu gördüm ve hemen diyete başladım şu anda 69.2yim ama regl olacağım için şişlik var vücudumda. ilk olarak hedefim 65 sonra da 60 olmak.Ben biraz zor kilo veriyorum ve şu anda da 69da takıldı kilom kaç haftadır.Koşu bandım var evde her gün 45 dk ile 1 saat arası yürüyüş-koşu karışık yapıyorum. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama şu aralar canım aşırı tatlı istiyor bu dönemde malum.Onun dışında pek bi problemim yok.İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız
yeni hazırlayacağımız çizelgeye ekleyeyim mi sizi de, hep bir zayıflarız :)
ben de 2.5 ayda 47 olmalıyım :)
ilk haftalar güzel veriliyor da sonra tıkanıyor, sebat etmeli, yılmamalı, ben bu sefer müthiş kararlıyım.
hem sizin evde olanağınız da var, şahane, sakın tatlı çekti canım diye bırakmayın, sadece haftada bir çok az miktar, o da hafta boyunca diyeti sektirmezseniz ödül olacak
Bir de ben şu meşhur dukan diyetini çok merak ediyorum onu uygulasam daha mı çabuk veririm kilolarımı acaba :44:
Tamam beni de yazın o zaman ben de varımİnşallah düzgünce yapabilirim
onu bilmiyorum da, kadınlar kulübünde de çevremden de hep duyduğum, maydonoz, hamile kadınlarımız yememeliymiş, onun dışında günde yarım bağ bitecek şekilde, öğünlerinin yanında çiğden yiyorsun, hem iştahı kesiyor hem de zayıflatıyor, kimi ödemi alıyor diyor kimi yağ yakıyor diyor ama sonuçta zayıflatıyor. yakın arkadaşlarımdan biri inceciktir, ama sağlam yer, tabi metabolizma hızı da etkili ama ona ne zaman ne kadar da zayıfsın bu kadar yiyip nasıl kilo almazsın desem, maydonoz çok seviyorum, gidip gelip ağzıma atıyorum, masanın üstünde her gün muhakkak yıkanmış maydonozum bekler demişti. hem cilde ve saçlarıma da iyi geliyor demişti, gerçekten de pürüzsüz cildi ve ipek gibi saçları var. beni de her gördüğünde maydonoz yemeye başladın mı der durur,
neyse az önce eve gelirken dışarda yediğimi eriteyim diye yolumu uzattım manavın önünden geçiyordum, maydonoz gel beni al dedi, bugün bi deneyeyim bakalım.
hem ilaç değil gayet doğal bir çözüm, tabii çözüm ise, deneyeceğiz... bakalım söylenilenler doğrumuymuş.
harika ekliyorum......................
birde benim bi önerim olcak kaçamak yapanlara sporla ufak tefek cezalar verelim daha zevkli olur bence
birde benim bi önerim olcak kaçamak yapanlara sporla ufak tefek cezalar verelim daha zevkli olur bence
gidecek tabiki artık bizim kilolarla başımız dertte değil kiloların başı belada bunda sonra haydi bakalım kızlar Allah hepimize güç kuvvet versin sağlıkla zayıflamayı nasip etsin inş. en içten dileklerimle aaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnkazamız mübarek ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?