Kızmayın ama çok güldüm mesajınıza ☺☺ 2 katlı ev hemde 4+1 gözüme oyle büyük geldi ki, kendimi orayı temizlerken düşünemiyorumişiniz cok zor gerçekten
bizde cocuk var o yuzden 1+1 degil ama turkiye standartlarina gore çok kucuk bir 2+1de yasiyorum. yani ev 100m2den kucuk. esyalara yer bulmek cok zor oluyor. süpürge, ütü, vileda hepsini sokacak yerler uretmem gerekti. bazen evin kucuklugu basıyor. ama salonun muhtesem bir doga manzarasi var. 1 tane L koltugumuz var. esya alirken 5 defa dusunup aliyorum. ne alirsam alayim en az 2 3 isime yaramasina dikkat ediyorum. ancak ben az esya ile olmayi seviyorum. hem dogaya daha az yuk oldugumu dusunuyorum.
bir de belki bende cocuk oldugu için, evin temizligi hic kolay olmuyor bence. yerleşmiyor her yer bir türlü, elbet biseyler meydanda kaliyor, sığmıyor.
Fikrinizi eşimle paylaştım. Bize çok normal geliyor. Cidden bende de tek oturma alanı var. Salonda yaşıyoruz. Oturma odası yok bizde de.
Aynen bende oyun odası:)Bizde salonu kullaniyoruz mezarami götürcem koltuklari,oturma odasinida ogluma oyun odasi yaptim. Evde once ben rahat etmeliyim.
Kesinlikle haklisiniz, emlakcıyla konuştum hem sabah hem öğlen, hatta istersem anahtarı verip akşamda bakabileceğimi söyledi. Çünkü hem ses konusunda hemde aydınlık olma konusunda hassasım. Zaten minicik 1+1 tutuyorum içime sinmesi lazim. Sağolsunlar anlayışla karşılayıp yardımcı oluyorlarBence küçük evde ışık , güneş görmesi çok önemli hem canlı olmak için hem bitkiler hem sağlık açısından , güneş girmeyen eve hastalık girer buna önem verin , tutacağınız eve gündüz bakınız
Cok teşekkür ederimBenim tavsiyem tabii ki az ve kullanisli esya. Yataginiz mutlaka bazali olsun. Bir de, yatak odasi dolabinizi yer olduğu kadar buyuk seçin. Oda kucukse ayrica komodin, sifonyer vs almayin ama dolabiniz buyuk olsun.
Salona da bir kose koltuk, bir tv sehpasi bile yeter bana sorsaniz. Mumkunse mutfakta 2 kisilik oturmaya uygun kucuk bir masa sandalye koyacak yeriniz olsun, sizin icin pratik olur. Yoksa, amerikan mutfak 1+1 ler de guzel bence. O zaman salona ufacik bi masa 2 sandalye alirsiniz. Zaten 1 sene icin düşünüyormussunuz cocuk yokken her turlu sigilir bence. Yeter ki fazla esya almayin. Huzurla oturun
O zaman bi yatak odasi dolabi, bi de mutfağın durumuna gore masa sandalye alsaniz yeter size.Cok teşekkür ederimyatağım bazalı, başlıkta minicik asla yer kaplamaz, gardrop almam lazım ama evi tutana kadar bekleyim dedim çünkü bazılarının giyinme odaları veya kendiliğinden dolabı var belki oyle birşey denk gelir ☺ 2 kanepe, tv ve yatak baza baslik var şuan evimde. Diğerlerini yeni tasinacagim eve göre alacağım ama ne kadar az ve kucuk eşya o kadar iyi benim için
Gozunu seveyim burayi karistirma
Hehheheh 1+1 de kendi tercihinizle ise yaşanır , kendi iradeniz dışında başkasının seçimiyle ise yaşanmaz diyor ve gidiyorum
Benimde 1 odam tamamen boş sayılırdı, zaten salon kullanılmıyordu. Mutfak, oturma odası, yatak odası buralarda vakit geçiriyorduk. Ha birde kuşum var ona özel oda yapmıştım boş oda çok oluncaBen de oturdugum evlerde yillardir 1+1 gibi yaşıyorum hep ek odada koliler duruyor bazen gereksiz ıvır zıvırlari koyuyorum ama o oda/lar hic aktif olarak kullanılmıyor.
Salonda 2 cekyat, tv bile minik bir katlanan masa üzerinde. Yatak odam da bildiğiniz genc odasi tek kisilik baza, uc kapili gardirop ve sifonyer.
Yani kendi adima sigamiyorum esyaya ihtiyacım varama yaşanıyor
Evli de olsam evin bu haliyle gayet de yaşanır.
O zaman bi yatak odasi dolabi, bi de mutfağın durumuna gore masa sandalye alsaniz yeter size.
Kayınvalidemin evi 3+1 ama hic güneş gormuyor, parkeler dolaplar kapilar koyu ceviz rengi. Ruhu daraliyor insanin. Odanin 2 tanesi 1 yatak 1 dolap koyacak kadar. Yuruyecek yer bile yok. Parkelerimi bembeyaz yaptirdim cok memnunum 6 senedir. Esyalarinizi da acik renk secebilirsiniz.
Hatta alacağınız mobilyalari 2.el almayi dusunebilirsiniz. 1 sene icin cok masrafa gerek yok bence
Ankaradayımİstanbul Avrupa yakasındaysan bizim evi verelim sana kutu gibi misss.
temizlik yarım saatte bitiyor, gelen aman sizin ev size anca yetiyor deyip yatıya kalamıyor :) kocanla güzel köşe kapmaca oynarsınFalanlar filanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?