MaşaAllah çok sevindim Allah’ım tamamına sağlıkla erdirsin inşaAllah9. gün çok erken ama boşuna kendini üzme. Bat 15 ekim. ben 10 ve 13 ekimde test yaptım negatifti. Dün bat günü yaptım pozitifi gördüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşaAllah çok sevindim Allah’ım tamamına sağlıkla erdirsin inşaAllah9. gün çok erken ama boşuna kendini üzme. Bat 15 ekim. ben 10 ve 13 ekimde test yaptım negatifti. Dün bat günü yaptım pozitifi gördüm
Onarımı yok deseler de belli olmaz o. İnşaAllah hayrlısı ile Allah’ım böbreklerini yeniler, şifalandırır. Duanızı Rabbimiz hepimizin kucağını sağlık, sıhhat, afiyet ve güzelliklerle doldurur İnşaAllah olarak düzeltiyorumKızlar selam benım çocuk seruvenım burda kapandı, Dün eşimi doktora göturduk ıkı bobregının toplam çalşması yüzde 30 yanı ıkısı tek bı böbrek kadar bıle çalışmıyor, bobregın onarımı yok malesef yüzde 10 a düşerse dıyalız, dusmemesı ıçin dıkkat edıcez, böbrek yetmezlıgı 4. Evredeymıs o yüzden esımle ılgılenecem çocuktan vazgectım nasıbımız boyleymıs Rabbim hepınızın kucagını doldursun en yakın zamanda inşallah![]()
amin allah razı olsun inşallah, teşekkür ederim 6 ekimdi sanırımNe zaman yumurtlama gördünüz acaba bu arada pozitif duruyor Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Amın öyle tabıkı Rabbim saglıkla huzurla hayırla nasıp etsin hepımıze olacak herseyı inşallahOnarımı yok deseler de belli olmaz o. İnşaAllah hayrlısı ile Allah’ım böbreklerini yeniler, şifalandırır. Duanızı Rabbimiz hepimizin kucağını sağlık, sıhhat, afiyet ve güzelliklerle doldurur İnşaAllah olarak düzeltiyorum![]()
birde erken gebelikte yaptım aynı anda , erken gebelikte çıkmadı çizgi . Erken gebelik testinde çıkmayan kaset testte çıkar mı ?Kızlar artımed kaset test ilk 5 dakikada çıktı bu çizgi , kuruma çizgisi olma ihtimali var mı ?
artımed için yalancı pozitif olduğunu söylüyor çok kişi. Kurums çizgisi değil ama yalancı pozitif olabilir. Eğer daha adetinize varsa başka markalarda deneyinbirde erken gebelikte yaptım aynı anda , erken gebelikte çıkmadı çizgi . Erken gebelik testinde çıkmayan kaset testte çıkar mı ?
Yarın deneyeceğim 3 gün varartımed için yalancı pozitif olduğunu söylüyor çok kişi. Kurums çizgisi değil ama yalancı pozitif olabilir. Eğer daha adetinize varsa başka markalarda deneyin
Benimde 4 gün gecikti testlerim negtif ama prdktr yaptım bıraz once kıl gibi bi çizgi çıktıReglim 4 gün gecikti ama erken gebelik testimde sonuç negatif![]()
İnşallah güzel haberdir sizin içinBenimde 4 gün gecikti testlerim negtif ama prdktr yaptım bıraz once kıl gibi bi çizgi çıktı
Nasil bir takviye folik asit ya da multivitaninse bendr yapmadi.Kızlar ben on gündür takviye kullanıyorum göğüste hassasiyet şişlik yaptı aranızda var mu kullanan böyle olması normal mi