Ah canim ahh, burda coook kiskanc ve sisko bir arkadas var da, ismi laz;m degil, (bir balık muhabbeti olmuş,espriyi anlamadım dagerçekten kızartma olmadan fırında yapınca kiloya güzel sonuçlar yansıyor
ohhh afiyet olsun
bu hafta toparlanmamız lazımm, bu hafta senin 3.haftan sanırım. onun için listede olacaksın canımm. ama kilo vermen lazım listeye girebilmen için.
evet canım 3. haftam.geçen hafta gayet güzel bir rakam görmüşken ,bu hafta şok oldum.ben de ödem diyeceğim.çünkü çok fazla bir artış var.bu hafta umarım hepimiz haftalık hedef kilolarımıza ulaşırız inşallah.
canım onu sanırım sadece pro üyeler yapabiliyor diye biliyorum.
teşekkür ederim canım.profil sayfasında bebiş cetveli var ama kg yok.acaba ben mi göremedim dedim.
canım bizim sosyoloji arkadaşımız bi oturuşta neredeyse 1 kilo balık yiyor ve hergün versen hergün yer o dereceonun espirisi dönüyor.
Kulaklarim bir cinladi ki sormayin
Oyy cok yoruldum, hava buz gubi, simdi disaridan geldim. Bilin bakalum ne aldiiiim
Kiskanc arkadaslarima inat, aksam balik yapicamkimyager1508 , Kanguru_ , @erigim balik seven tum arkadaslar, hadi aksam toplasip bize gelin yemege
iyiyim tatlım çok şükürNapiyosun cnm hamilelik nasil gidiyo ciciler aldinmi kizina :)
Oyy cok yoruldum, hava buz gubi, simdi disaridan geldim. Bilin bakalum ne aldiiiim
Kiskanc arkadaslarima inat, aksam balik yapicamkimyager1508 , Kanguru_ , @erigim balik seven tum arkadaslar, hadi aksam toplasip bize gelin yemege
Ah canim ahh, burda coook kiskanc ve sisko bir arkadas var da, ismi laz;m degil, (Kanguru_ ) o benimle ugrasiyor iste.
Amaa kabahat bende. Kilo alip onun diline dustum
Ben 500 gram vermek istiyorum bu hafta 1 gram bilr verememisim
Üçü çok hoşuma gittikızlar canım sıkılıyor demiştim ya, kızımın odasına puzzle yapayım diyorum. aşağıdakiler gibi bişey olur mu sizzce? hangisi güzel
evet bunlar benimde çok hoşuma gittiÜçü çok hoşuma gitti
Ooo ne aldin bakiyim ne yiyoruzKulaklarim bir cinladi ki sormayin
Hepsi güzel ama renkli şeylere daha çok ilgi gösteriyor kızlar mikiler gibikızlar canım sıkılıyor demiştim ya, kızımın odasına puzzle yapayım diyorum. aşağıdakiler gibi bişey olur mu sizzce? hangisi güzel?
ohhhh süperEki Görüntüle 1765784 ben biraz spor yapayim :** kizim uyurken
yok cnm ben kizartma yemem diyetteyimde sana afiyet olsun bok yagda kizart tamammi dha lezzetli olur :)) zwte siskosun iyice sis varil gibi ol :))Ah canim ahh, burda coook kiskanc ve sisko bir arkadas var da, ismi laz;m degil, (Kanguru_ ) o benimle ugrasiyor iste.
Amaa kabahat bende. Kilo alip onun diline dustum
ayy nende zor dayanmistim 6. Aya kadqr. Kiz icin dha guzelleri varken dayanmak dha zordur eminim. Bnm arkadasim odasini fln aldi 5 bucuk aylik hamile odaiyiyim tatlım çok şüküryok canım daha çok bişey almadım, hem yeni sezonu bekliyorum hemde bebiş kilolu mu olacak nasıl olacak ona göre alayım diyorum , ama kendimi inanılmaz zor tutuyorummm
tamam geliyorum
canim nacizane tavsiyem bebegin odasina cok insan sulieti olan bise koyma melekler girmez insan sulieti olan yere kukla yada boyle poster vs seyler. Hatta evde bulundurmamamz lazim ama olmuyo resim fln oluyo illaki. Bebegin odasina dikkat et bencekızlar canım sıkılıyor demiştim ya, kızımın odasına puzzle yapayım diyorum. aşağıdakiler gibi bişey olur mu sizzce? hangisi güzel?
Altin derken ceyrekmi yariimmi tammi :)) guzel iddiaymis :))Kızlar annem ve ablamla ideasina girdik
Annem 72den 65`e ben 76dan 63'e ablamda 102den 82'ye inecek ağustosta veremeyen verenlere altın alıyor
Altın kızların altın düellosuKızlar annem ve ablamla ideasina girdik
Annem 72den 65`e ben 76dan 63'e ablamda 102den 82'ye inecek ağustosta veremeyen verenlere altın alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?