Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ohhh afiyet olsun 1 kg olmasada ben de baya yerim ,severim balığı

süpersin canım ben de çok severim balığı.salatası da benden ,afiyet( bal şeker)olsun

Napiyosun cnm hamilelik nasil gidiyo ciciler aldinmi kizina :)
iyiyim tatlım çok şükür yok canım daha çok bişey almadım, hem yeni sezonu bekliyorum hemde bebiş kilolu mu olacak nasıl olacak ona göre alayım diyorum , ama kendimi inanılmaz zor tutuyorummm

tamam geliyorum

kızlar canım sıkılıyor demiştim ya, kızımın odasına puzzle yapayım diyorum. aşağıdakiler gibi bişey olur mu sizzce? hangisi güzel?

Ooo ne aldin bakiyim ne yiyoruz
kızlar canım sıkılıyor demiştim ya, kızımın odasına puzzle yapayım diyorum. aşağıdakiler gibi bişey olur mu sizzce? hangisi güzel?

Hepsi güzel ama renkli şeylere daha çok ilgi gösteriyor kızlar mikiler gibi
Eki Görüntüle 1765784 ben biraz spor yapayim :** kizim uyurken
ohhhh süper

Ah canim ahh, burda coook kiskanc ve sisko bir arkadas var da, ismi laz;m degil, ( Kanguru_ ) o benimle ugrasiyor iste.
Amaa kabahat bende. Kilo alip onun diline dustum
yok cnm ben kizartma yemem diyetteyimde sana afiyet olsun bok yagda kizart tamammi dha lezzetli olur :)) zwte siskosun iyice sis varil gibi ol :))
ayy nende zor dayanmistim 6. Aya kadqr. Kiz icin dha guzelleri varken dayanmak dha zordur eminim. Bnm arkadasim odasini fln aldi 5 bucuk aylik hamile oda

canim nacizane tavsiyem bebegin odasina cok insan sulieti olan bise koyma melekler girmez insan sulieti olan yere kukla yada boyle poster vs seyler. Hatta evde bulundurmamamz lazim ama olmuyo resim fln oluyo illaki. Bebegin odasina dikkat et bence

Bugün,
Kahvaltı,
1 dilim kızarmış ekmek
2 bardak çay
1kkpeynir
Az marmelat
4dilim sucuk
2 zeytin
Ara,
1/2 elma
Ara,
Az sütlü nescafe
4kraker
Ara,
1 portakal
1/2elma
Akşam,
1kase çorba
1kase ev eriştesi
4patlıcan+biberli mücver (2 kaşık yağda kızarttım)
Sarımsaklı yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…