Sagol canimcim ezosunda yeni yasi kutlu olsun gelin oldugunuda gor insallah :)KraliceElsa kizinin dogum gunu kutlu olsun, nice guzel yaslara..
Kanguru_ ruzgar'in da ilk yasi kutlu olsun..
Yenidn hos geldin aramuza.. Bak sen olmayinca kimsele ugrasamadim, kilo aldim
Biz de gecen hafta 2. Yasimizi kutladik
Ezos buyudukce, tam gaz yaramazliga devam
Menün çok güzelbugünkü menüm;
Sabah 2 bardak su ve demir ilacı,
Kahvaltı; yağda 3-4 dilim sucukla yapılmış 2 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 2 parça kaşar, salatalık, 2 dilim ekmek, şekersiz limonlu çay
ara; yarım armut,
öğlen, 4 yemek kaşığı z.yağlı pırasa, 2 tane köfte
ara; türk kahvesi, 3 kayısı, 1.5 ceviz, 2-3 badem,
akşam, 3-4 kaşık mantar çorbası, 5 tane haşlanmış yoğurtlu bürüksel lahanası, 3 köfte, 1 yemek kaşığı patates püresi, 1 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan, 2 çatal mevsim salata, 1 çatal kuru fasülye
ara; şekersiz çay, 1 tane ekler (misafir gelmişti gelirken getirmişler, ben kendi yaptığım kekten falan yemedim)
su; 1.5 lt
Hakkaten ya bişey oldu bizim gruba, son iki haftadır verdiklerimizi de geri aldık boşa kürek çekip duruyoruz sankiSagol canimcim ezosunda yeni yasi kutlu olsun gelin oldugunuda gor insallah :)
evet ya ben yokken cok bos kalmis buralar. Sisko biraktim sizi hala siskosunuz :)))
izinr ayrildigmdan beri ugramadim hic kendi kendime dusunuypdum sosyoloji belki 63 fln olmustur @erigim de 75 73 olmustur beb geri kaldim diye ama biseyi unutmusum SIZ KIIIIMMM KILO VERMEK KIMMMM
Yok kız kahvaltı 9:30 öğle iki de akşamda 5ye olunca öyle oluyor menüO kaptan açlık grevinde misin
Uyanda balığa gidelim diyecegimde sen balıkların hepsini yersin
Bu becerini yarın spor yaparak goster bize :)Slm kızlar, bizim doğumgünü bitti, ben de bittim, yediklerimi yazmasam daha iyi olurnapiyim çok becerikliyim herşey çok güzeldi
Sagol canimcim ezosunda yeni yasi kutlu olsun gelin oldugunuda gor insallah :)
evet ya ben yokken cok bos kalmis buralar. Sisko biraktim sizi hala siskosunuz :)))
izinr ayrildigmdan beri ugramadim hic kendi kendime dusunuypdum sosyoloji belki 63 fln olmustur @erigim de 75 73 olmustur beb geri kaldim diye ama biseyi unutmusum SIZ KIIIIMMM KILO VERMEK KIMMMM
Artik hergun odev vercek kaptan mecburcspor yapcak herkes :) yapmayan tahtaya cikip tek ayak ustunde beklocekHakkaten ya bişey oldu bizim gruba, son iki haftadır verdiklerimizi de geri aldık boşa kürek çekip duruyoruz sanki
Yarın deli gibi spor yapalım, atalım şu üstümüzdeki rehaveti
Sagol canimcim ezosunda yeni yasi kutlu olsun gelin oldugunuda gor insallah :)
inşaallah canım yaaaa dikkat etmem lazımm, acayip kilo fobim oluştuMenün çok güzelbize örnek olsun senin menülerin.
Fotonu gördüm, gayet iyi gidiyorsun bence, alt tarafın incecik sadece göbüşün çıkmış
Ben de senin gibi incecik bir hamileydim ta ki son iki ay cozutana dekson aylara dikkat et aman !
Yok kız kahvaltı 9:30 öğle iki de akşamda 5ye olunca öyle oluyor menü
Bu becerini yarın spor yaparak goster bize :)
Yok kız kahvaltı 9:30 öğle iki de akşamda 5ye olunca öyle oluyor menü
Bu becerini yarın spor yaparak goster bize :)
Gecmis olsun cnm diyet yapmayi ozledim valla sporda yapmadim hic izindeyken. Diyeti ozleyecegim aklima gelmezdi izindeyken ne bulrsam yedim ama kilo almadim :))Vay arkadas yaaa, bir insan gelir gelmez kasinir mi ? Dur sen duuur, sen de kabahat yok tabii, seni konusturan biz de kabahat. Bir iyilesegim, ifadeni alirim yine
K:z izin sana pek bir yaramis bakiyorum da tombikzaten balik yiye yiye sisti boyle kizartip kizaetip yiyo habire duba gibi oldu haberi yok bide hava atiyodu cok kilo veriyom diye havasi indi tissssss
Gel anacim geeell. Gelde alim ifadeni yenilmek nasil oluyomus gor :))K:z izin sana pek bir yaramis bakiyorum da tombikinsallah bu haftasonu su hastaliktan kurtulursam , sana yspacagimi biliyorum ben
@erigim benim hedefim 58,5 olacaktı yanlış yazmışım galiba452.etap hedefler
Erigim=76.2----->75
Sosyoloji=68---->67
Judiee=47.6------>
Hira1994=59.4----->
Kraliçe Elsa=59.3--->56.5
_inci=61.7-------------->60.7
K.kelebek=107.6-----> 105,5
Esmahan38=58-------->
rüzgar_02=78---------->76.5
La_vinya=58------------->56.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?