- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
@_inci canım köprülü kanyonda eşim, abisi ablası ve onların eşleri rafting yaptı onların çocukları daha büyük olduğu için kayınvalideye bıraktılar ama ben kıyamadım çünkü bebeğim altı aylıktı daha ve baya uzun sürüyor dayanamaz diye düşündüm. Bidaha gidersek yapmayı çok isterim içim gitti ama nafile
zaten balik yiye yiye sisti boyle kizartip kizaetip yiyo habire duba gibi oldu haberi yok bide hava atiyodu cok kilo veriyom diye havasi indi tissssss
İyi geceler bende yatarBana da bi uyku bastırdı, iyi geceler kızlar
ben buradayımmmmHeeeyy kimse yok muuuu
merhaba kızlaraz kalorili ve çok keyifli bir hafta sonu diliyorum hepimize
bu hafta şöyle bir karar aldım ben kendime
aç kalmadan alt sınırlarımı zorlayarak geçirmeyi planlıyorum öğünlerimi.özellikle akşamları bunu başarabilirsem tartıda yüzümün güleceğini düşünüyorum.
bu hafta toparlanmamız lazımm, bu hafta senin 3.haftan sanırım. onun için listede olacaksın canımm. ama kilo vermen lazım listeye girebilmen için.şimdi kışın tam ortasındayız.kalın kalın giyiniyoruz.ancak tartıya çıkınca gerçeklerle yüzleşiyoruz.ama 1 yada 1.5 ay sonra tabiri caizse yumurta kapıya dayanacak.yani benim için
canım onu sanırım sadece pro üyeler yapabiliyor diye biliyorum.bir de şu kg cetvelini dün yaptım ama en son aşamasında takıldımben.ne yapmam gerekiyor ki ?
bir balık muhabbeti olmuş,espriyi anlamadım dagerçekten kızartma olmadan fırında yapınca kiloya güzel sonuçlar yansıyor
Napiyosun cnm hamilelik nasil gidiyo ciciler aldinmi kizina :)ben buradayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?