Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende yapamadim içim gitti fırtınada bu sene insallah
zaten balik yiye yiye sisti boyle kizartip kizaetip yiyo habire duba gibi oldu haberi yok bide hava atiyodu cok kilo veriyom diye havasi indi tissssss
büyük iddea

Bugünkü menüm;

Sabah: tb ekmeğine sandviç

Öğlen: brokoli çorba, tavuk sote, salata, yoğurt

Ara: muz

Akşam: mercimek çorba, köfte, salata, fırında patates, yarım dilim tb ekmeği

Kızlarr iyi geceler.. Haftasonu biraz yoğun olacağım çok gelemeyebilirim. Kaçamaksız haftasonları öpüyorum hepinizi

Gunaydinlarrrrr herkeseeee, iyi ve kacamaksiz bi h.sonu gecirmenizi dilerim :)))

Hafta sonu filan anlamam kaçamak gormeyecegim
Sağlıklı şeyler tuketin spor yapın çocuklarımızla toplayıp ziplayin spora vaktiniz yoksa ve bugün ki ödev
20x2 mekik bel problemi olanlar plates topunda çekebilir yada 20*2 balon sisirebilir

şimdi kışın tam ortasındayız.kalın kalın giyiniyoruz.ancak tartıya çıkınca gerçeklerle yüzleşiyoruz.ama 1 yada 1.5 ay sonra tabiri caizse yumurta kapıya dayanacak.yani benim için

merhaba kızlaraz kalorili ve çok keyifli bir hafta sonu diliyorum hepimize

şimdi kışın tam ortasındayız.kalın kalın giyiniyoruz.ancak tartıya çıkınca gerçeklerle yüzleşiyoruz.ama 1 yada 1.5 ay sonra tabiri caizse yumurta kapıya dayanacak.yani benim için
bu hafta toparlanmamız lazımm, bu hafta senin 3.haftan sanırım. onun için listede olacaksın canımm. ama kilo vermen lazım listeye girebilmen için.

bir de şu kg cetvelini dün yaptım ama en son aşamasında takıldımben.ne yapmam gerekiyor ki ?
canım onu sanırım sadece pro üyeler yapabiliyor diye biliyorum.

bir balık muhabbeti olmuş,espriyi anlamadım dagerçekten kızartma olmadan fırında yapınca kiloya güzel sonuçlar yansıyor

canım bizim sosyoloji arkadaşımız bi oturuşta neredeyse 1 kilo balık yiyor ve hergün versen hergün yer o derece onun espirisi dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…