- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Oo kahverengi dilim ne ?Eki Görüntüle 1765917 buda benim yemegimm :))) corbanin 1 i kizimin ekmegin icini kizim yedi disini ben yedim :))
Altın kızların altın düellosu
Tabiki benim bu duello@erigim baya iddialı olmuş. ama eminim sen o kiloları verirsin ben sana güveniyorum :)
@ruzgar_02 fikrin mantıklı geldi canım teşekkür ederim :)
bulguru 4yk ye folik asit kaynağı ayrıca kofteyide artır canım senin için az olmuş kiloyu dert etme çok normal şuan önemli olan emzirirken contayi yakmamakbugünkü menümü yazayım bende;
sabah kalkınca 2 bardak su,
kahvaltı: 1.5 sucuklu yumurta, salatalık, yarım kk peynir, 3 parça kaşar, 1 tk labne peyniri, 5 zeytin, 2 dilim ekmek, limonlu çay
ara; çay , 2 tane ekler
öğlen: 2 tane köfte, 2 yk kuru fasülye, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım bardak kefir
ara: türk kahvesi
akşam; 250 gr hamsi, bol yeşillikli salata
su: şimdiye kadar ancak 1 lt olmuştur. yatana kadar biraz daha içerim
Patlican kurusu dolmasiOo kahverengi dilim ne ?
Tabiki benim bu duello
bulguru 4yk ye folik asit kaynağı ayrıca kofteyide artır canım senin için az olmuş kiloyu dert etme çok normal şuan önemli olan emzirirken contayi yakmamak
Kek sandım çok pis sinirlenmiştimPatlican kurusu dolmasi
kızlar canım sıkılıyor demiştim ya, kızımın odasına puzzle yapayım diyorum. aşağıdakiler gibi bişey olur mu sizzce? hangisi güzel?
Bizde bu yaz kuzenlerle yapacaktık. Yüzde hesabı yapacaktık. Faceten gizli grup kurduk. Kazanana herkes bir çeyrek alacaktı ama yalan oldu :)Kızlar annem ve ablamla ideasina girdik
Annem 72den 65`e ben 76dan 63'e ablamda 102den 82'ye inecek ağustosta veremeyen verenlere altın alıyor
Arkadaslar takım kaptanı erigim tarafından davet edildim ama umarım geç kalmadım. Foruma girmek de problem yaşadım. Neyse şimdi hallettim.
Arkadaslar takım kaptanı erigim tarafından davet edildim ama umarım geç kalmadım. Foruma girmek de problem yaşadım. Neyse şimdi hallettim.
ayy resmen aynı görüntümüz.kaç beden giyiyorsunuz? benim 40 kilo fazlalığım var
Ben 106 kiloyum. Suan 46 beden giyiyorum. Resimdeki gömlek 44 tü. Pantalon 46ayy resmen aynı görüntümüz.kaç beden giyiyorsunuz? benim 40 kilo fazlalığım var
@Karacamdan Kelebek bir de sizde sarma çatlak durumları ne denli oluştu.ben de son 5 yıl içinde aldım 30kiloyu,40 olarak vereceğim umarımama sarkma/çatlak vs çok muzdaribim
Hosgeldin umarim azimlisindir ve daimi olursunArkadaslar takım kaptanı erigim tarafından davet edildim ama umarım geç kalmadım. Foruma girmek de problem yaşadım. Neyse şimdi hallettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?