- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Günaydın canım, sağol teşekkürler. Edaya noldu ki niye pasif oldu acabaGunaydinn,tebrikler bize, @La_vinya veKraliceElsa . Size de.. hira1994 gecmis olsun...bu arada edanin hesabi pasif olmus ceza mi aldi ne oldu ki
ebrikler hayirli olsun canim.kızlar dün sürücü belgemi de aldım.rüyalarımda yolların tozunu attırıyorum da
Gunaydin canim nasil gidiyo kizce buyuyomu:)Gunaydin kizlarrrr :))
Ben de yoktm canim bu hafta listede ins bu hafta beraber girerz adasim:)Masallah bize. Bende listede olsaydim birinci olurduk belkide neysee haftaya birinci oluruz insallah.
Hemen simarmak yok disiplinli bi sekilde devam edicez insallah.
Afiyet olsun gec de olsa nice nice yillara canimm.benim hedef de 68 ins.Kasisana kasisanaaaa :))
Sagol canim yedim 2 dilim :)
Nasilsin canim?Ara ogun ayva ve ceviz yedim :)
Amin canim ins.
Dilekleribiz kabul olmus:)))İnşallah
Cok gecmis olsun Rabbim yar ve yardimcisi olsun babannda sizin de ins canim.@sosyoloji12 babanın rahatsızlığını bilmiyordum yeni duydum, Allah şifa versin bütün canım.
Benim babamda da üç yıldır ülseratif kolit var, o da yılda iki üç atak yapıyor, kanlı ishal günde 30 kez tuvalete çıkıyor.
Bir haftada 10 kilo verdiği dönemler oldu, atak dönemlerinde özel yüksek kalorili bir maması var onunla besleniyor yoksa ayağa kalkacak hali olmuyor
Babam eskiden 85 90 kilolardaydı hep kilo vermeye çalışırdı, yürüyüş yapardı, şimdi 65-70 arası, boy 180. Artık bir kilo alsa seviniyor garibim
Sağlığımıza hergün şükretsek azdır, o kadar çok hasta insan var ki etrafımızda, bize olmaz gibi geliyor ama öyle değil
İçinizi kararttım, kusura bakmayın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?