Neeeee 50 lira mii
Yaaaa o kadar ucuz mu o işler Ayy ben de isterdimmmm. Bahar senliklerinden başka hiç gitmedim
Gubaydin kizlarr
Hastanede sira bekliyorum suan migren icin geldim
Sabah da sandivic yedim :)
Ben de istiyorum. Ne kadar sürecek belli mi
Bacak düşünüyorum . Sence ne kadar sürer
Sabah 15:00 mi gözüne girsin onun neresi sabah saate bak jeyfe bak hihhh hiç kiskanmadim kidünkü menüm;
sabah(15:00 gibi): sucuklu yumurta (sucuğun yağıyla pişirildi), peynir, zeytin, domates,salata,maydanoz,dereotu,1 dilim tb ekmeği
ara:maydanoz kürü
akşam (19:00 gibi): 3 kaşık kısır, 1 tane küçük elmalı kurabiye
Ne yedin kız gormedimGünaydın kızlar, iyi bir hafta geçiririz inşallah. Ben çok yorgun uyandım. Hayırlısı
Sabah spora gidecektim ama vazgeçtim akşama artık
masalimsii afiyet olsun.
Dün ben cozuttum
Afi
Yuhhhhhhhhh 3yumurta bi gün birşey alerji yapacak goreceksin kasinmayiHerkese gunaydiiin
Dunku menum
Sabah
Yaklasik 3 yumurtadan, booool yesillikli yumurta salatasi
Peynir
10 zeytin
Ara 1 portakal
Aksam
Firinda 750 gr balik
Bol salata
Cayin yanina
2 ceviz,2 incir
Waowww sabah sabah ödemelere savaş açılmış bende akşam iciyimGunaydin kizlar. Kahvaltimi yaptim maysonozlu su ictm cnku odem var vucudumda cok parmaklarimi kapatirken aciyo o derece
Yaz yaz 3yumurta 1kg balığın yanına yaz helva niyetineVaaaay, kutsal ittifak oyle miiii.. Yaziyorum bunlari hep
Olmuş olabilir mi pazarı gormussun allah rahmet eylesin neyse ki bugün sporla baslamissin yoksaDün misafirim vardı benim de pazar kaçamağı yapmış olabilirim
Sabah yarım sandviç ekmeğine haşlanmış yumurta kaşar peyniri
Öğle yarım avakado
Aksam biraz kalorili bir yemek. İçimde cips var kaşar peyniri var.kıyma biber filan. Ve kola
Yarım bardak da irmik tatlısı
Bu sabaha spor yaparak başladım tabi ki
Geçmiş olsun bakalım ne diyeceklerGubaydin kizlarr
Hastanede sira bekliyorum suan migren icin geldim
Sabah da sandivic yedim :)
Günaydın canım. Afiyet olsun. :) Kolay gelsin hastaneleri hiç sevmiyorum.
Belli değil ama ben beyaz tenliyim. Tüylerde koyu genlerimizden geliyorDaha kolay bitiyormuş. Arkadaşım dedi düğüne kadar bayağı azalırmış. 12 seans tüm vücut aldım. (1650, tl 9 taksit)
Şimdi 3 haftada bir gidiceğim sonra seans aralıkları uzuyormuş. İşin güzel yani acıtmıyorSadece azcık. Bazı yerlerde gıdıklandım o derece Ağda epilatör bilmem neyle uğraşmaya gerek yok. Utandığımdan gitmiyordum ama gitmek lazımmış.
Günaydın canım. Afiyet olsun. :) Kolay gelsin hastaneleri hiç sevmiyorum.
Belli değil ama ben beyaz tenliyim. Tüylerde koyu genlerimizden geliyorDaha kolay bitiyormuş. Arkadaşım dedi düğüne kadar bayağı azalırmış. 12 seans tüm vücut aldım. (1650, tl 9 taksit)
Şimdi 3 haftada bir gidiceğim sonra seans aralıkları uzuyormuş. İşin güzel yani acıtmıyorSadece azcık. Bazı yerlerde gıdıklandım o derece Ağda epilatör bilmem neyle uğraşmaya gerek yok. Utandığımdan gitmiyordum ama gitmek lazımmış.
Sabah 15:00 mi gözüne girsin onun neresi sabah saate bak jeyfe bak hihhh hiç kiskanmadim ki
Ne yedin kız gormedim
Yuhhhhhhhhh 3yumurta bi gün birşey alerji yapacak goreceksin kasinmayi
Waowww sabah sabah ödemelere savaş açılmış bende akşam iciyim
Yaz yaz 3yumurta 1kg balığın yanına yaz helva niyetine
Olmuş olabilir mi pazarı gormussun allah rahmet eylesin neyse ki bugün sporla baslamissin yoksa
Geçmiş olsun bakalım ne diyecekler
benim için uygun değil tüyler çok ince ve açık renkli o yüzden yaparsak çok surer dediler neyseki doğumdan sonra tüy muy kalmadı doğal epilasyon oldu bana
Sabah 15:00 mi gözüne girsin onun neresi sabah saate bak jeyfe bak hihhh hiç kiskanmadim ki
Ne yedin kız gormedim
Olmuş olabilir mi pazarı gormussun allah rahmet eylesin neyse ki bugün sporla baslamissin yoksa
benim için uygun değil tüyler çok ince ve açık renkli o yüzden yaparsak çok surer dediler neyseki doğumdan sonra tüy muy kalmadı doğal epilasyon oldu bana
Ne yedin kız gormedim
Günaydınla günaydın arasında bir yerdeyim:)
cansutr kız Neredesin iyice Çektin gittin
Kuzey bu geceyi biraz daha rahat geçirdi mizirdasada saatlerce aglamadi balgami da atabilse baya toparladı yanı
Bende kahvaltısı yaptım iki gün ardından kahvaltı süper oldu
1yumurta+1beyazi
2kk kadar peynir+1ince dlm kaşar
1/3 muz
Dei gibi kahve istiyor canım ama ayagimda n bırakınca uyanıyor uyusun diye sabrediyorum
ay bende istiyorum ama hem utanıyorum hemde canım acır diye korkuyorumm poff
asıl ben kıskandım seni,tüy müy kalmamış ne güzel ohh
Ya valla sizin varlığınız çok iyi geliyor. Normalde daha da yerdim. Doyma noktası yok bende. Biliyorum kalori ve diyet açısından fazla yediklerim. Ama yine de normalden az yedigimi görmek beni fazlasıyla mutlu ediyor. Birini yediysen diğerini yiyemezsin takımı unutma o kaloriyi yakmak için ne kadar çaba sarf ettiğini unutma yeni kıyafetleri hayal et diyorum kendime. Yani baya kontrol altına aldım aslında kendimi. Sizlere çok teşekkür ediyorum
2 tane kurabiye yedim
Ooo kaptan şanslısın yaa.Ne güzel. Bende öyle olsam ne kadar kolay olurdu.
Kuzeycik iyileşsin hemen ya. Ayfer vallahi Allah nazarlardan saklasın oğlunu. Böyle bir tatlılık olamaz. Öperek bitirmek istiyorum oğlunuMaşallahh
Utanma utanma. Onlar alışıklarGayet rahatlar. Acımıyorda
Daha yeni başladın sayılır. Bir kaç haftaya doyma hissin gelir. O his geldiğinde bırakmalısın artık
hahaittifak yok gerçekler canım sen 3 yumurta o maydanoz kürü
heh gordun tabi hemen yap yap eksik kalmaSabah 15:00 mi gözüne girsin onun neresi sabah saate bak jeyfe bak hihhh hiç kiskanmadim ki
Ne yedin kız gormedim
Bende kahvaltimi ettim tabi bu saatte değil :))
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta ve bol yeşillikle hazirlanmis yumurta salatasi :) labne peyniri, 10 tane zeytin, domates salata, 3 dilim kepekli ekmek, limonlu cay
Bende kahvaltimi ettim tabi bu saatte değil :))
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta ve bol yeşillikle hazirlanmis yumurta salatasi :) labne peyniri, 10 tane zeytin, domates salata, 3 dilim kepekli ekmek, limonlu cay
şu sıralarki favorimiz yumurta salatası olduafiyet olsun canımm
Ben de sabah kahvaltı yapamadım meyve yedim şimdi yumurtalı salata yapmayı dusunuyodum
hakikaten yaa, kim düşürdü bizim aklımıza bu yumurta salatasını
vay arkadaş balık yerim kabahat, yumurta yerim kabahat... ohooo takım takım değil, hepsi despot kaynana
Ben de sabah kahvaltı yapamadım meyve yedim şimdi yumurtalı salata yapmayı dusunuyodum
hakikaten yaa, kim düşürdü bizim aklımıza bu yumurta salatasını
vay arkadaş balık yerim kabahat, yumurta yerim kabahat... ohooo takım takım değil, hepsi despot kaynana
Normalde h.sonlari çok yapardim. Bu siralar yapmamistim sizin menulerde görünce hadi yapayim dedim :))
tamam tamam itiraf ediyorum, 750 gr dan biraz fazla olabilir.. eşim yoktu. 1,5 kilo balık, annem ezoş ve ben. annem pek balık sevmez öyle diyeyimkiz 750 gr balik yiyerek inan tarihe gececeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?