doğruyu söylüyor canan hoca ekmek hamur işi yok meyvede kilo verme evresinden sonra yemeyin demiryolu yeyin ama ölçülü herşey yasak diye kestirip atıyor anlamayanlar
Demiryolu ne yavdoğruyu söylüyor canan hoca ekmek hamur işi yok meyvede kilo verme evresinden sonra yemeyin demiryolu yeyin ama ölçülü herşey yasak diye kestirip atıyor anlamayanlar
Geçmiş olsun canım çok mu eğilip el işi yapıyorsun kiHerkese tesekkur ederim arkadaslar hastanede isimiz bitti hem migren ilerlemis bidr boyun duzlesmesi varmis oda kafa agritirmisilaclar verdi mart da tekrar gidicem bakalim ogle yemegin 1 kase mercimek corbasi 2 izgara kofte 1 dilim dr ekmek yedim :)
Bu ara mi akşam miSimdi de durum cigkofte yedim
Gi düşük meyvelere izin var gün kuruşuna izin varTatlı krizini önleyen yegane şey bende meyve. Meyveye sınırlama koyması iyi bir şey mi emin değilim. herşeyin fazlası zarar tabii.
demiryolu= demiyor güncelleme geldi benim tel yine düzeltiyor kafasına göreDemiryolu ne yav
Meyveyi yasaklamasa karatay tam benlik. Gunde 10 yumurta, balik,et sinirsiz, bolca bulgurekmek zaten sevdigim birsey degil..
ay ben ne safim bi konuyu duymusam alıyorum sazan gibi geçen kadın asiya gelmiş yanındakine anlatıyor su çiçeği geçirdi kızamık geçirdi diye EE dedim sen asiya mi geldin şöyle bunları boşuna o aşıları yapmadılar yapsınlar nolcak dedi tövbe gittim ondan önce ebeye dedim böyle böyle hastane kayıtlarına baktı çıktı yapmadılar aşıEve geldim nihayet:) ayağım kanamış ılık suyla yıkadım rahatladı. Alışmadık şeyde don durmazmış, sen yürüme yürüme sonra çık 5 km yürü olacağı buydu
Ben ara öğünleri çok seviyorum @Karacamdan Kelebek ben de meyvesiz bi hayat düşünemiyorum, gereksiz bişey olsa Allah yaratmazdı herhalde.
Şeker insanların icadı onu zaten zehir olarak görmek lazım. Ekmek konusu da önemli, taş değirmende öğütülmüş ekşi mayayla yapılmış buğday ekmeği şifadır beyaz ekmek çok farklı birşey tamamen nişasta .
hira1994 geçmiş olsun canım
@erigim cafedeki kadınları bizim takıma çağırmayı düşündüm ama yanlış anlarlar diye korktum, gizliden laf dinliyormuş pozisyonuna düşmek istemedim
E Etabiti yumurta, balık en sevdiğim şeyler afiyet olsun
Aksam yemegi canimGeçmiş olsun canım çok mu eğilip el işi yapıyorsun ki
Bu ara mi akşam mi
Gi düşük meyvelere izin var gün kuruşuna izin var
demiryolu= demiyor güncelleme geldi benim tel yine düzeltiyor kafasına göre
Sagol canimEve geldim nihayet:) ayağım kanamış ılık suyla yıkadım rahatladı. Alışmadık şeyde don durmazmış, sen yürüme yürüme sonra çık 5 km yürü olacağı buydu
Ben ara öğünleri çok seviyorum @Karacamdan Kelebek ben de meyvesiz bi hayat düşünemiyorum, gereksiz bişey olsa Allah yaratmazdı herhalde.
Şeker insanların icadı onu zaten zehir olarak görmek lazım. Ekmek konusu da önemli, taş değirmende öğütülmüş ekşi mayayla yapılmış buğday ekmeği şifadır beyaz ekmek çok farklı birşey tamamen nişasta .
hira1994 geçmiş olsun canım
@erigim cafedeki kadınları bizim takıma çağırmayı düşündüm ama yanlış anlarlar diye korktum, gizliden laf dinliyormuş pozisyonuna düşmek istemedim
E Etabiti yumurta, balık en sevdiğim şeyler afiyet olsun
Valla bilmiyom ki bende nasil olduysaGeçmiş olsun canım çok mu eğilip el işi yapıyorsun ki
Bu ara mi akşam mi
Gi düşük meyvelere izin var gün kuruşuna izin var
demiryolu= demiyor güncelleme geldi benim tel yine düzeltiyor kafasına göre
Hosgeldin takimimza arkadasim kaptanimiz seni bilgilendirecektir :)Selam ben Büsra. 18 yasinda, 170 cm boyunda ve 74,5 kiloyum. Hedefim 55-58 civari ve bunu 3 bucuk - 4 ayda basarmak istiyorum Allahin izniyle. Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum.
Hg büşra boyun uzun hedefine goreSelam ben Büsra. 18 yasinda, 170 cm boyunda ve 74,5 kiloyum. Hedefim 55-58 civari ve bunu 3 bucuk - 4 ayda basarmak istiyorum Allahin izniyle. Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum.
Hoşgeldin aramıza, yaşın çok gençSelam ben Büsra. 18 yasinda, 170 cm boyunda ve 74,5 kiloyum. Hedefim 55-58 civari ve bunu 3 bucuk - 4 ayda basarmak istiyorum Allahin izniyle. Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum.
Hakkaten 170 boyla 55 çok az, benim 45 kilo olmam gibi. 60 kilo iyi gibi sankiHg büşra boyun uzun hedefine gore
Gencsin metabolizma hızlıdır azmrdersen yaparsın örnekleri var ilk sayfada kurallar var öncelikle onları oku canım kabul edip etmediğini bildir
Aslında tam bi kilo sınırım yok benim sadece hedefim istediğim fiziğe kavuşmak çünkü 75 kilo olup dahada fit görünebilirim yağları kasa çevirerek önemli olan benim için istediğim fiziğe kavuşmakHakkaten 170 boyla 55 çok az, benim 45 kilo olmam gibi. 60 kilo iyi gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?