Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

doğruyu söylüyor canan hoca ekmek hamur işi yok meyvede kilo verme evresinden sonra yemeyin demiryolu yeyin ama ölçülü herşey yasak diye kestirip atıyor anlamayanlar

Tatlı krizini önleyen yegane şey bende meyve. Meyveye sınırlama koyması iyi bir şey mi emin değilim. herşeyin fazlası zarar tabii.

doğruyu söylüyor canan hoca ekmek hamur işi yok meyvede kilo verme evresinden sonra yemeyin demiryolu yeyin ama ölçülü herşey yasak diye kestirip atıyor anlamayanlar
Demiryolu ne yav
Meyveyi yasaklamasa karatay tam benlik. Gunde 10 yumurta, balik,et sinirsiz, bolca bulgur ekmek zaten sevdigim birsey degil..

Geçmiş olsun canım çok mu eğilip el işi yapıyorsun ki
Simdi de durum cigkofte yedim
Bu ara mi akşam mi
Tatlı krizini önleyen yegane şey bende meyve. Meyveye sınırlama koyması iyi bir şey mi emin değilim. herşeyin fazlası zarar tabii.
Gi düşük meyvelere izin var gün kuruşuna izin var
Demiryolu ne yav
Meyveyi yasaklamasa karatay tam benlik. Gunde 10 yumurta, balik,et sinirsiz, bolca bulgur ekmek zaten sevdigim birsey degil..
demiryolu= demiyor güncelleme geldi benim tel yine düzeltiyor kafasına göre

Eve geldim nihayet:) ayağım kanamış ılık suyla yıkadım rahatladı. Alışmadık şeyde don durmazmış, sen yürüme yürüme sonra çık 5 km yürü olacağı buydu
Ben ara öğünleri çok seviyorum @Karacamdan Kelebek ben de meyvesiz bi hayat düşünemiyorum, gereksiz bişey olsa Allah yaratmazdı herhalde.
Şeker insanların icadı onu zaten zehir olarak görmek lazım. Ekmek konusu da önemli, taş değirmende öğütülmüş ekşi mayayla yapılmış buğday ekmeği şifadır beyaz ekmek çok farklı birşey tamamen nişasta .
hira1994 geçmiş olsun canım
@erigim cafedeki kadınları bizim takıma çağırmayı düşündüm ama yanlış anlarlar diye korktum, gizliden laf dinliyormuş pozisyonuna düşmek istemedim
E Etabiti yumurta, balık en sevdiğim şeyler afiyet olsun

ay ben ne safim bi konuyu duymusam alıyorum sazan gibi geçen kadın asiya gelmiş yanındakine anlatıyor su çiçeği geçirdi kızamık geçirdi diye EE dedim sen asiya mi geldin şöyle bunları boşuna o aşıları yapmadılar yapsınlar nolcak dedi tövbe gittim ondan önce ebeye dedim böyle böyle hastane kayıtlarına baktı çıktı yapmadılar aşı
Ne duysam dahil oluyorum bugün dovecekler beni anneler birleşip

Aksam yemegi canim

Sagol canim

Valla bilmiyom ki bende nasil olduysa egilmem pek aslinda

Selammm kizlar naslsnz bugun hic gitemdm eve aksamustu dondum oglumu aldm alsvers yaptimmm tam eve donuyrdumkiiii anahtarim yokk evde unitmsm tekrar kaynvalidemlere dondm orda aksams kadar bekldm esimi snra sinemaya gttk direk eve yeni geldm saylir yorucu bi gun oldu cok sukur tabiki siz naslsnz daha okuyamdm birazdn okcm ins yazdklarnzii

Selam ben Büsra. 18 yasinda, 170 cm boyunda ve 74,5 kiloyum . Hedefim 55-58 civari ve bunu 3 bucuk - 4 ayda basarmak istiyorum Allahin izniyle. Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum.
Hosgeldin takimimza arkadasim kaptanimiz seni bilgilendirecektir :)

Selam ben Büsra. 18 yasinda, 170 cm boyunda ve 74,5 kiloyum . Hedefim 55-58 civari ve bunu 3 bucuk - 4 ayda basarmak istiyorum Allahin izniyle. Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum.
Hg büşra boyun uzun hedefine gore
Gencsin metabolizma hızlıdır azmrdersen yaparsın örnekleri var ilk sayfada kurallar var öncelikle onları oku canım kabul edip etmediğini bildir

Hoşgeldin aramıza, yaşın çok genç çok kolay verirsin kilonu. Şimdiden hayırlı olsun

Hg büşra boyun uzun hedefine gore
Gencsin metabolizma hızlıdır azmrdersen yaparsın örnekleri var ilk sayfada kurallar var öncelikle onları oku canım kabul edip etmediğini bildir
Hakkaten 170 boyla 55 çok az, benim 45 kilo olmam gibi. 60 kilo iyi gibi sanki

Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma, 1/2 yumurta
Öğlen: 1 kase tarhana, 2 kaşık yoğurt, 4 kaşık kereviz, 1 dlm ekmek
Ara: 1 fincan sütlü kahve, 1 elma
Akşam: 1 kepçe tarhana, 5 ızgara köfte, 2 ince elma dlm patates
Ara: 1 mandalina, 7-8 çiğ fıstık
Su: 3 litre
Spor: 5 km(6800 adım) yürüyüş

Hakkaten 170 boyla 55 çok az, benim 45 kilo olmam gibi. 60 kilo iyi gibi sanki
Aslında tam bi kilo sınırım yok benim sadece hedefim istediğim fiziğe kavuşmak çünkü 75 kilo olup dahada fit görünebilirim yağları kasa çevirerek önemli olan benim için istediğim fiziğe kavuşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…