Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ahan da suçluyu buldum :)
kız maşallah bu öğlen yemeğinde dünyaları yemişsin

Ne yemişim kız :) çorba tavuk salata yoğurt :d bu benim öğlen az yemiş halim hem ideal menü bakta örnek al sen olsan tatlıları börekleri götürmüştün

Bende canım çekiyor pazar günü yapacağım diye diye dillendirdim ama hala yapamadım.

yarın kahvaltıya yap ozaman :)

Ben de büyüğü kreşe gönderip küçük kızımı alıp pusetle yürüyüşe çıktım. Hızlı hızlı yürürken ayakkabı ayağımı vurmuş farketmedim şimdi oturdum çay içiyorum ayağım çok acıyo nasıl geri döneceğim bilmiyorum :) :) :) :)

Kızlar yan masamda iki kadın var birisi hafif tombişce, elinde bi ajanda var yediklerini yazıyo. Arkadaşına da sabah bir porsiyon meyve yedim unutmadan yazayım diyo kesin bizim yarışmada bunlar
Akşama da salata yoğurt falan yeriz diyorlar

Bende cop atmaya diye ciktim. 2 turladim geldim :))

Kesin bizdenlerdir :))) isimlerini sorsaydin ya

Küçük çocuğu olan kadınlara yarım gün çalışma düzenlemesi yasalaştı, resmi gazetede yayınlandı. Çalışan arkadaşlar belki faydalanır
Aa gerçekten mi? Ben öğretmenin çok şükür sıkıntı yaşamadım ama diğer meslek grubundaki arkadaşlar için çok zor. Onlar adına sevindim

Ne yemişim kız :) çorba tavuk salata yoğurt :d bu benim öğlen az yemiş halim hem ideal menü bakta örnek al sen olsan tatlıları börekleri götürmüştün

yarın kahvaltıya yap ozaman :)

Yarın sabah direkt spora gideceğim. işyerinde kahvaltı yapıyorum zaten. O kadarı iş yerine ağır gelir
Eda 3 ceviz veya 1 muzla başlar. İşe gelincede bir haşlanmış yumurta yer

Afiyet olsun tatlım
Biraz daha acıya acıya gideceksin. Eve gidince ayaklarını güzel ılık suyla yıka sonra uzat dinlen biraz.

Küçük çocuğu olan kadınlara yarım gün çalışma düzenlemesi yasalaştı, resmi gazetede yayınlandı. Çalışan arkadaşlar belki faydalanır

Yasalarda herşey var ama uygulanmıyor. Kurumsal büyük yerler dışında zor. Orta ölçekli işyerleri 5 dk fazla çalıştırsam derdinde. ahh ahh insanlar haklarını bir bilse bir istese vallahi ülkemiz daha güzel olacak.

Sorsaydın ya. Ben işyerinden bir arkadaşıma önerdim

ay bende istiyorum ama hem utanıyorum hemde canım acır diye korkuyorumm poff

asıl ben kıskandım seni,tüy müy kalmamış ne güzel ohh
Zaten azdı dogum değişim yapti
Daha da düzenli olacaksın eminim
Sağol canım darısı sana ve seçilen
bnm karsimda hicbizmn sansi yok onun o baliklari yumurtalari gotursun

heh gordun tabi hemen yap yap eksik kalma korkuyosun dimi seni gecicem diye o yuzden odevde vermiyon bak
bide o soganli bal varya onu hergun tazemi yapmak gerek
Taze olsa iyi okur tabi
Ödevi yazıyım az sonra
hakikaten yaa, kim düşürdü bizim aklımıza bu yumurta salatasını
vay arkadaş balık yerim kabahat, yumurta yerim kabahat... ohooo takım takım değil, hepsi despot kaynana
Kaynanar kovalasin seni
Kızlar Victoria secret modellerinin antrenmanı diye aratın süper terletiyo
Tavsiye ederim
Bide ona bakiyim
Peçete koy sor bakalım kaçıncı takimdalarmis

Kızlar arada bi dlm kek yedim komşunun bebek girmesi vardı gittim mecbur kekide herkes bakıyor diye yedim bide ilk defa gitmistim

Neyse günü bitirdim

Sabah
Yazmıştım

Ara
1dlm kek

İkindii-aksam

200g tavuk ızgara bol bol salata

Su:2lt
Spor:20dk zumba

Kızlar bu ara iştah kaybı yaşıyorum sanırım bu normal ve güzel keşke böyle olsam. Diyetisyene giderken çok fazla ara öğün yapıyordum. Git gide bu azaldı. Hayır aç kalmıyorum acıkmıyorum. Aç kalmam zaten acıkırsam yerim. Bu iyi birşey değil mi

Tabiki iyi birşey diyetisyene giderken bana kiziyorsunuz araları atlama diye ama ben kendimi cozdum 6dan sonra yemeyince gün içinde okuzde yesem veriyorum

@Karacamdan Kelebek kwsinlikle iyi bisey. Bende kahvaltimi iyi yapiyorum. Öyle olunca da gün içinde aclik hissetmiyorum. Birde aksam belli bi saatten sonra yememek önemli.
Tabiki iyi birşey diyetisyene giderken bana kiziyorsunuz araları atlama diye ama ben kendimi cozdum 6dan sonra yemeyince gün içinde okuzde yesem veriyorum

kaptan ne bileyim yaaa. Baksana o zaman çok güzel kilo vermiştim ama şimdi acıkmadan hemde daha özgür şekilde kilo vermek daha çok işime geldi. Psikolojim daha iyi. Sanırım olay iyice karatayın dediğine gidiyor.

@Karacamdan Kelebek kwsinlikle iyi bisey. Bende kahvaltimi iyi yapiyorum. Öyle olunca da gün içinde aclik hissetmiyorum. Birde aksam belli bi saatten sonra yememek önemli.

Spordab geç gelince sadece salata yiyorum Dosymazsam 1 kepçe çorba...

doğruyu söylüyor canan hoca ekmek hamur işi yok meyvede kilo verme evresinden sonra yemeyin demiryolu yeyin ama ölçülü herşey yasak diye kestirip atıyor anlamayanlar

Herkese tesekkur ederim arkadaslar hastanede isimiz bitti hem migren ilerlemis bidr boyun duzlesmesi varmis oda kafa agritirmis ilaclar verdi mart da tekrar gidicem bakalim ogle yemegin 1 kase mercimek corbasi 2 izgara kofte 1 dilim dr ekmek yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…