hoşgeldin canım.sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşacağız.yaşın çok genç,boySelam ben Büsra. 18 yasinda, 170 cm boyunda ve 74,5 kiloyum. Hedefim 55-58 civari ve bunu 3 bucuk - 4 ayda basarmak istiyorum Allahin izniyle. Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum.
Selam ben Büsra. 18 yasinda, 170 cm boyunda ve 74,5 kiloyum. Hedefim 55-58 civari ve bunu 3 bucuk - 4 ayda basarmak istiyorum Allahin izniyle. Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum.
Hoşbuldum. Okudum ve kabul ediyorum.
Evet yaşım genç ama metabolizmam baya bi yavaş malesef. Umarım hepberaber istediğimiz kilolara ulaşırız.
Yarından itibaren mi menümü paylaşayım?
Normalde cok hirsli biriyim ama diyet yapip birakmaktan o kadar cok sikildimki eski azmim yok baya uzun bi ara verdim simdi yeniden herseye baslamak istiyorum. Daha önce bir cok sagliksiz diyet deneyimimde oldu kilo verdim ama hepsini geri aldim dogal olarak. Busefer saglikli bir beslembe düzeni ve sporla kalici bir sekilde vermek istiyorum. Umarim hepimiz bu yolda basarili oluruzHoşgeldin Büşra. Ben Derya. Eğer azimli ve istikrarliysan hep beraber bu isi basaririz. Takimimizin enerjisi çok yüksektir. Bize çabucak alisirsin :))
Insaallahhoşgeldin canım.sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşacağız.yaşın çok genç,boybiraz dikkat edersen çok rahat kg verirsin.
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma, 1/2 yumurta
Öğlen: 1 kase tarhana, 2 kaşık yoğurt, 4 kaşık kereviz, 1 dlm ekmek
Ara: 1 fincan sütlü kahve, 1 elma
Akşam: 1 kepçe tarhana, 5 ızgara köfte, 2 ince elma dlm patates
Ara: 1 mandalina, 7-8 çiğ fıstık
Su: 3 litre
Spor: 5 km(6800 adım) yürüyüş
iyi geceler kızlar,
dün gezmelerdeydik giremedim.bugün de az önce oturdum geçmişi okudum ,biraz olsun dinlendim.
@Karacamdan Kelebek hoş geldin ve geçmiş olsun canım.
çok teşekkür ederim canım.dün biraz trafiğe çıktım,benzin bile aldım
ben üniversite olayını bitirdim sanırım canım.aslında çok ama çok istiyorum ama ,düzenli olarak çalışmam lazım ,o da şimdiler de çok zor.
hira1994 çok geçmiş olsun canım.
@erigim oğlun nasıl,biraz daha iyi demişsin.bugün daha da toparlanmıştır inşallah canım.
KraliceElsa Allah kavuştursun canım.
bence de o yan masadakiler kesin bizim cuma yarışmasındalar
Günaydın tatlım.dünkü menüm;
sabah: lavaşa peynir, marul, maydanoz,dereotu sandviç
öğlen: ezogelin çorba, 2 küçük tabuk baget, salata, yoğurt
ara: portakal
akşam: salata, fırında patates közlemesi, peynir, yarım dilim tb ekmeği
Kızlar arada bi dlm kek yedim komşunun bebek girmesi vardı gittim mecbur kekide herkes bakıyor diye yedim bide ilk defa gitmistim
Neyse günü bitirdim
Sabah
Yazmıştım
Ara
1dlm kek
İkindii-aksam
200g tavuk ızgara bol bol salata
Su:2lt
Spor:20dk zumba
Kızlar bu ara iştah kaybı yaşıyorum sanırım bu normal ve güzel keşke böyle olsam. Diyetisyene giderken çok fazla ara öğün yapıyordum. Git gide bu azaldı. Hayır aç kalmıyorum acıkmıyorum. Aç kalmam zaten acıkırsam yerim. Bu iyi birşey değil mi
Herkese tesekkur ederim arkadaslar hastanede isimiz bitti hem migren ilerlemis bidr boyun duzlesmesi varmis oda kafa agritirmisilaclar verdi mart da tekrar gidicem bakalim ogle yemegin 1 kase mercimek corbasi 2 izgara kofte 1 dilim dr ekmek yedim :)
Demiryolu ne yav
Meyveyi yasaklamasa karatay tam benlik. Gunde 10 yumurta, balik,et sinirsiz, bolca bulgurekmek zaten sevdigim birsey degil..
Menu
sabah
2 yumurtayla omlet
1 kk peynir
Labne
yeşil çay
zeytin
2 d ekmek
ogle 16.00
2 yk makarna
1 balik izgara
aksam
6 7 tane elma dilin patates
1 lt su
spor da @erigim in odevini bklyrm
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma, 1/2 yumurta
Öğlen: 1 kase tarhana, 2 kaşık yoğurt, 4 kaşık kereviz, 1 dlm ekmek
Ara: 1 fincan sütlü kahve, 1 elma
Akşam: 1 kepçe tarhana, 5 ızgara köfte, 2 ince elma dlm patates
Ara: 1 mandalina, 7-8 çiğ fıstık
Su: 3 litre
Spor: 5 km(6800 adım) yürüyüş
Herkese merhaba hepinize kolay gelsin bu takıma katılmak istiyorum 37 yaşındayım 163 boyum ve bu sene ilk defa 70 kilonun üzerine çıktım genelde balık etlidirim yemek ve aburcuburla aram çok iyi hayatımda ilk defa diyet yapıyorum iki haftada 74 kilodan 69 indim genelde kafama taktığımı yaparım ama artık tek başıma idare edemiyecegim sanırım yardıma htiyacım var beni aranıza kabul ederseniz sevinirim
Kızlarrr günaydınnnnnnn.
Menülere tek tek alıntı yapmadım ama menüler güzel. Kaçamak pek görmedim hep kararındaydı.
Bu haftada iyi olacağız inşallah.
@erigim şimdi geçen hafta ilk üçe girdik takım olarak sarı kartımız silindi mi?
Dünkü menüm SON HALİ
Sabah:
1 haş. yumurta
1 kk peynir
domates
1dilim k.ekmek
1 parmak sütle nescafe
ara: yok
öğle:
Azcık ton balıklı salata salata kalmamıştı
2 yk kısır
1 por. tavuk kavurma
ara: 1 fincan kahve
ara: 1 elma
ara: 3 ceviz
Akşam:
Az salata+2 yk pilav hepsi toplam 5 yk ancak oldu
Su: 2 litre
Spor: 1 saat
Bugünkü menüm:
spordan önce küçük muz 2 lokmaydı zaten
Spor: 25 dkçok fena ter attım.
Kahvaltı.
1,5 dilim k.ekmek
1 haş. yumurta
1,5 kk peynir
suan az sütlü nescafe
Günaydın tatlım.
Benimde canım patates haşlama çekiyor.Bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?