- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Ben de pazara gittim geldim, hava çok güzel hiç eve giresim yok, keşke hep gezsem de evdeki işler kendi kendine hallolsayemekler kendi pişse, çamaşırlar makineye girse sonra asılsa ütülense ne güzel olurdu . Ben de yorgunluktan bayılana kadar gezsem
Camları sildim perdeler yikandiasildi yemek yapıldı şimdi yiye eğim kurt gibi acim olay çıkarmayın hepinizi yerim
Ya kusura bakma gec yazıncaa alınmadım sandım grupa baska grupada yazmısdın dur ordakı grupa yazım bosgectım yazım olmazsa sankı 2 grupu bırden yuruduo gıbı olmasın
Hoşgeldin canımYa kusura bakma gec yazıncaa alınmadım sandım grupa baska grupada yazmısdın dur ordakı grupa yazım bosgectım yazım olmazsa sankı 2 grupu bırden yuruduo gıbı olmasın
bugün hava güzel olunca temizlik yapasim tuttu burada birlikte zayifliyoruz çıkmaları tarti günü yarın sabah tartilip net kilonu bildirirsin inan burası kreş gibi :)Ya kusura bakma gec yazıncaa alınmadım sandım grupa baska grupada yazmısdın dur ordakı grupa yazım bosgectım yazım olmazsa sankı 2 grupu bırden yuruduo gıbı olmasın
Hoşgeldin canım.Ya kusura bakma gec yazıncaa alınmadım sandım grupa baska grupada yazmısdın dur ordakı grupa yazım bosgectım yazım olmazsa sankı 2 grupu bırden yuruduo gıbı olmasın
Hoşgeldin. ben de demin geldim :))) kilo boy nedir senin ?Slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum mümkün mi
Boyun 160 kilo 75 6 ay önce doğum yaptım eski kiloda dönmek istiyorum 57 olmak istiyorum tekrar;(Hoşgeldin. ben de demin geldim :))) kilo boy nedir senin ?
hadii sen dogum yapmıssın mazeretin var. bana ne oluyo da 80 oldum acaba:))) elma diyeti nasıl oluyor sadece elma mı yiyorsun ?Boyun 160 kilo 75 6 ay önce doğum yaptım eski kiloda dönmek istiyorum 57 olmak istiyorum tekrar;(
Yarın elma diyetine başlayacağım kısmetse
Köpük mu uff geçen köpükten garaj yaptık her yere dağıldı tövbe bi dahaHerkese iyi akşamlarrrrr,
Ben bugün siteye giriş yapamadım, bir türlü kızlar.
@erigim iki gün oynadık sıkıldık hemen. Çünkü köpüklerini aldım ben, zira ilk akşam bir dağatmış bizimkiler o küçücük şeyleri bir hafta her yerden beyaz köpükçük süpürdüm.
Edacım dilekolay 35kg vermişsin daha önce. Çok büyük bir başarı bu. Aklıno hiç bulandırma, ben bir değişikliğe ihtiyacın olduğunı düşünüyorum. Muhtamelen bende ayno şeyi yaıyorum. Vücudumuz savunmaya geçti bizim.
Hoşgeldin canım kuralları okumussun zaten hadi hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar. Nasıl zayıflayacagım diye kara kara düşünürken ve google da dolanırken cuma yarısmaları basarı hikayelerine denk geldim. Ben de aranıza katılmak istedim. ilk sayfadaki kuralları okudum eğer beni de kabul ederseniz deneme sürecinde olacagım. evde kondisyon bisikleti , pilates malzemeleri ve eliptik bisiklet var. dün saglıklı beslenmeye çalışmaya başladım yine yenidenn.
daha önce (2012'de) 65'ten 58,5'e düşmüştüm . şu an 80 kiloyum ömrümde ilk defa. her ay bir kilo alıyorum yemek siparişi yüzünden30 yaşındayım
boyum 168
Güzel menü canimBugün,
Kahvaltı,
Bir dilim ekmek
Dört zeytin
İki fincan çay
Bir kk peynir
Az marmelat
Ara
Sade türk kahvesi
Öğlen,
Bir kase sulu köfte
Bir çay bardağı yoğurt
Ara,
Az sütlü nescafe
Akşam,
Bir kepçe şeker fasulye
Üç kaşık bulgur pilavı
Biraz turşu
Hoşgeldin canım.
Slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum mümkün mi
hoşgeldin elma diyetimi emziyor musun hoş emzirmesende çok sağlıksız geçici çözüm bu kaslarını kaybedersin verdiğin fazlasi ile geri gelirBoyun 160 kilo 75 6 ay önce doğum yaptım eski kiloda dönmek istiyorum 57 olmak istiyorum tekrar;(
Yarın elma diyetine başlayacağım kısmetse
Merhaba arkadaşlar. Nasıl zayıflayacagım diye kara kara düşünürken ve google da dolanırken cuma yarısmaları basarı hikayelerine denk geldim. Ben de aranıza katılmak istedim. ilk sayfadaki kuralları okudum eğer beni de kabul ederseniz deneme sürecinde olacagım. evde kondisyon bisikleti , pilates malzemeleri ve eliptik bisiklet var. dün saglıklı beslenmeye çalışmaya başladım yine yenidenn.
daha önce (2012'de) 65'ten 58,5'e düşmüştüm . şu an 80 kiloyum ömrümde ilk defa. her ay bir kilo alıyorum yemek siparişi yüzünden30 yaşındayım
boyum 168
Slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum mümkün mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?