Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Noluyo kim ameliyat oluyo kim karamsar ay bi temizlik yapiyom dedim herkes aysklanmis

Olmuyorum vazgeçtim :)
Düğün dernek mevzuları beni geriyor. Saçmalıyorum.

Camları sildim perdeler yikandiasildi yemek yapıldı şimdi yiye eğim kurt gibi acim olay çıkarmayın hepinizi yerim

Oo kolay gelsin kaptan. İyi yakmışssındır.

Öğlen yoğurt k fleks
Ara beyaz leblebi
Mandalina
Akşam 3 dilim pizza yedim çorba yapacaktım kendime erindim bizimkiler pizza yiyormuş dayanamadım

3 dilim fazla olmuş canım. Keşke yoğurt salata çoba vs ile yiyip az yeseydin.akşam yemeği olduğundan olmamış ama sende biliyorsun. Cumaya az kaldı. Hadi telafi etmeye bak :)

Düşünüyorum ne değişiklik yapabilirim diye :)

Hoşgeldinnn ben eda. 26 yasındayım. Bende niklaus mikaelson/ joseph morgan sevenlerdenim. Hele my love diyişine hastayım :))))

Güzel menü. :)

Aaaaa hiç oldu mu tostlar öyle.
Ana kural ana öğünler dengeli olmalı.
Özellikle protein eksik olmamalı. Peyniri mümkün mertebe kaşar ve krem seçmemelisin:)
Hele hele oo börek ben görmedim duymadım bilmiyorum. Canım sen menüleri incele kafanda az cok canlanır nasıl yemen gerektiği.

Selam hoşgeldin bende eda. :)

benim adım gülhan. kocaeli'de yaşıyorum. gebzeli var mı grubumuzda acaba
Eda ben. Memnun oldum.

Canım arkadaşlArın da dediği gibi diyetisyenle yeni bir başlangıç yapabilirsin. Ümitsizliğe kapilma. Ben olumsuz konuştum seni de uzdüm (
Biz bu işi başarabiliriz; )
Eski diyetisyenime gidersem çok pis fırçalar beni ve spor yaptırmaz ben spor yapmak istiyorum.

Menüm
Sabah 1 peynirli omlet
Öğle köfte ekmek
Ara 1 mandalina
Aksam brokoli çorbası bamya yemeği
Ara 5 lokum :|
Ara taze portakal suyu
5 lokum için kendine ceza kesmeliisn :) 2 hadi neyse de 5 cok tatlım.

Yok yere kendini uzuyorsun canim. Hic gerek yok ameliyata filan... daha once de vermissin zaten, yine verirsin. Pes etmiyoruz. Yapacagiz birlikte Allah'in izniyle...

İnşallah bende istiyorum ama bakalım ne olacak. Ameliyattan vazgeçtim sayılır :)

Çünkü menünde protein az. Hani yoğurt? Hani meyveler? Karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsim bence bu nedenle acsın, istiyorsun tatlıları.

Yeni gelen arkadaslar hos gelmisler.
Kizlar inanirmisiniz, daha yeni oturdum. Esime cemkirdim aksam, ya ben herhalde ancak mezarda dinlenicem dedim.. İnceden belim sizliyor, fitik depresiyor galiba
Geçmiş olsun tatlım.
Menum
Sabah 2 ince dilim ekmekle tost
Ogle
Yogurt, 3 yemek kasigi et sote
Ara 1 elma
Aksam
Firinda tavuk but, 3 elma dilim patates
Cayin yanina 4 incir,10 findik
Çok az yiyip metabolizmanı bozuyorsun aman dikkat

Ooo ne güzel genç bir anne hoşgeldin canım
Güle güle büyütün çocukları
Yaşınız küçük olduğu için metebolizmanız hızlı çalışırsa kolay kilo verirsiniz inşallah
Hosbuldummmmmm cok saolasın Insallahh ya temmuza kadar vermem gerek abımın nişanı var

Her sabah her sabah haşlanmis yumurta yeter yahu
Başka ne yiyebilirim? ?
Yumurta cok doyurucu oluyor canim. Yapabiliyorsan her sabah yemek guzel. Azicik zeytinyagi kekik filan dokup cesnilendirebilirsin.
Veya mesela kabak seviyorsan kabakli omlet yapabilirsin, yagsiz. Ben cok severim.

herşeyi alıntı yapamadım :)

günaydın kızlar :)

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :)

bugünden itibaren biraz kasıcam kızlar, cumartesiden beri hep hamur işi yiyorum vücudumun temizlenmesi lazım sebzeyle meyveyle dolması lazım. Akşam tartıya baktım hemen + ya geçmişim. kesin E Etabiti nin nazarı değdi

Tatlım 56 ya düşmüştün hamur yiyip nasıl verdin diyecektim ki + ya geçmişsin hadi gelsin oradan bir maydanoz kürü

Günaydın kızlar,
Dünkü menüm:
Sabah
1 yumurta
domates
1kk peynir
az sütlü kahve

ara: yok

Öğle:
Salata +1 yk kısır ile
6 tane sebzeli köftenin köftesi
3 yk mercimek çorbası

ara: 1 kupa sütlü kahve

ara: 4 yk haş. buğday
2 yk yoğurt

Akşam:
salata
1 tavuk incik

su: 2,5 litreyi geçti
Spor: 1,5 saat + öğle arası yürüyüş.

Tatlım 56 ya düşmüştün hamur yiyip nasıl verdin diyecektim ki + ya geçmişsin hadi gelsin oradan bir maydanoz kürü

geçen cumartesi sabahı 56 idim :) sonra hamur işlerini götürünce 56,5 oldum. hemen akşam yapcam kürü tatlım. evdekilerle tartışıyorum şu sıra zaten yok iskelet olacaksın akşam ekmek ye bişi olmaz hasta olacaksın çirkinleşeceksin falanlar. kilo aldığımda da yeme çok kilo aldın diyorlardı sinir oluyorum valla.

menün güzel canım . spor çok fazla

benim adım gülhan. kocaeli'de yaşıyorum. gebzeli var mı grubumuzda acaba
Hoşgeldin canım, ben de gölcükteyim, yakın sayılırız
Ha ben elif bu arada
Hoşgeldin Can'ım, bebeğin hayırlı olsun. Daha yeni doğum yapmışsın, birden bire yediklerini azaltma sütün azalmasın; yavaş yavaş önce abur cuburu bırak zaten ilk aylarda çok ödem atıyor vücut sadece gereksiz şeyleri bıraksan bile ayda iki kilo verirsin, altıncı aydan sonra daha hızlı gidersin
E ervasuelf hoşgeldin canım sen de acele etme bence, elma diyeti vs tek tip beslenme düzenleri ile kalıcı kilo verilmez, güzel dengeli bir beslenme programıyla istediğin kiloya daha rahat ve kalıcı ulaşırsın :))

Dünkü menümü yazmamışım
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 tk bal, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 tabak karnabahar yemeği, 2 kaşık makarna, 1 sb kefir
Ara: 1/2 muz, 1/2 elma, 1 sb süt
Akşam: 4 ızgara köfte, 2 dlm fırın mücver, turp, yeşillik
Ara: 1/2 ayva, 5-6 fındık
Su: 3 litre

afiyet olsun canım

Yaa zaten insanlar ne zaman başkalarının kiloları hakkında yorum yapmazlarsa o zaman daha iyi olacağız. Aynı dert bende var. 35 kilo vermeden önce o fazla değil mi? O kadar çok bu kadar ye. O zararlı onu yeme diyorlardı. Sonra zayıflayınca azıcık tadına bak hiç bir şey yememekle olmaz. Bak bunu ye hadi diyip arkamda geziyorlardı. Şimdi yine yeme etme o çok diyip lokmamı sayıyorlar. Zayıflayınca yine ay öyle ömür mü geçer ye can boğazdan gelir diyecekler

Spor salonuna bir gün arayla gidiyorum artık. Ondan öyle Bölgesel çalıştım extra.

Fırın mücver dedin midemden vurdun beni Afiyet olsun tatlım.

sorma tatlım ya aynı durumdayım şuanda. dün canım bi dilim börek daha çekti annem diyoki ye işte ne güzel zayıfsın rahatça ye . dedim ki senin kafanla gidersem bu halimden eser kalmaz :) zaten ben lisede 48 kiloykende annem hasta olcaksın diye evham yapıp 80 kiloya çıkarmıştı beni.

valla benide midemden vurdu mücver ile pissss KraliceElsa ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…