Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptan nick hayırlı olsun güzelmiş
yarın tartı günü dün akşam çoştum antep fıstığı ve Elmalı turta yedim eski günlerdeki gibi çaykeyfi yaptım,oof ne zamanna kadar böyle tatsız tuzsuz yaşıycazya..
Bu hafta hiç sporda yapmadım artı çıkabilirim kızlar;(

aooo canım benim bak bu düşünce pek olumlu değil. Olaya ne zamana kadar tatsız tuzsuz yaşayacağız diye bakarsan kilo versende alman hatta daha çok alman bir olur. Kilo bizlerin sağlıklı beslenmemesinden tek tip ve kalorili beslenmemizden kaynaklı. Özünde bunu değiştirmezsek kilolar gitmez. Şuan senin örnek alacağın kişi seçil olmalı. arada bir dilim kek yiyip günün geri kalanında sağlıklı besleniyor. Haftada bir kaç kere bunları yemek ideal kilosundaki insanın sağlığını bozmaz ama hergün olması ? Olmaz. Ne zaman gerçekten bilinçli olarak SAĞLIKLI BESLENMEyi alışkanlık haline getiririz o zaman zayıflarızda canının çektiğini yersin. Herşey denge ile alakalı.

Sagol canim birden halsizlestim heryerim agrimaya basladi soguk alginligi sanirim

salgın var canım şu sıralar herkes bi hasta olma modunda. havalar çok gelgitli dikkat etmek lazım da olmuyor işte

canım işte hatayı burda yapıyorsun. yaşam stili olarak benimsemezsen sağlıklı yaşamayı kilo versende tekrar alırsın. Aslında çok sağlıklı atıştırmalıklar yapabilirsin kendine , elmanın üzerine tarçın dökebilirsin, eti formun yarısını yiyebilirsin, kuru meyveler alabilirsin , diyet mısır patlatabilirsin. benim mayısta 1 yıl olacak sağlıklı beslenme alışkanlığım istediğim kiloya inene kadar neredeyse sağlıksız hiçbirşey yemedim ve zihnimde bitirdiğim içinde gayet mutluydum damak tadıma uygun sağlıklı , az kalorili şeylerle beslendim. Hatta şu sıralar yasak şeylerden yiyince kendimi okadar çok mutsuz hissediyorum ki.

kalplerimiz ve düşüncelerimiz aynı edacım

Dünkü menüm:
Sabah
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim k.ekmek
az sütlü nescafe
domates

ara: yok

Öğle:
Salata
Mantar dana sote
1 kase yoğurt

ara: 1 yeşil elma

ara: 1 parmak kadar sütle nescafe + 2 kepekli galeta

Akşam:
Salata
1 tane ızgara tavuk pirzola

ara: 1 avuç antep fıstığı

Su: 2 litre
Spor: 30 dk yürüyüş.

kalplerimiz ve düşüncelerimiz aynı edacım

Aynı düşünüyoruz biz ya herhalde aynı nesildeniz kafa fazla uyuyor Bazen yazdıklarını okuyunca ben mi yazdım diyorum

Senin burcun neydi

afiyet olsun tatlım, menü başarılı :)

Aynı düşünüyoruz biz ya herhalde aynı nesildeniz kafa fazla uyuyor Bazen yazdıklarını okuyunca ben mi yazdım diyorum

Senin burcun neydi

Teraziyim ben tatlım, senin burcun ne :)

Canım arkadaşlar çok güzel açıklamış
Bu Psikolojiye sokma kendini
Diyete hapsolma. Dengeyi korumak önemli

Çok güzel canım

Selam kizlarr bi kac gun giremedim cok hastalandim anneme gittim orda kaldm bi kac gun smdi iyim cok sukur

Geçmiş olsun canim

Benim burcumda başak özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum, örneğin çok mükemmelliyetciyim
Kızlar bu yaşıma kadar hiç rejim yapmadığım için ve çok aburcubur yediğim için zor geliyor heralde normalde yemeye çok düşkün biriyimdir, gerçi eskisi kadar zevk vermiyor yemek ,alışıyorum galiba yinede ara sıra yemek istiyorum şu zararlı şeylerden
Bir program varmış telefonuna indiriyormuşsun kalori sayıyormuş nasıl birşeyki bilen var mı onumu denesem kaçırdığım günler diğerlerinden kısarım
Ama kalori sayma işini hiç bilmiyorum nasıl olacak

Yani su içse yarayan bir tip değilim ben çok yediğim için oluyor biliyorum bu yaşıma kadar yine iyi idare etti metebolizmam beni)

Başak Hiç alakamız yok

başaklarla hiç anlaşamam biliyor musun :) ya da erkekleriyle anlaşamıyorum orasını bilemedim :)

ben diyete ilk başladığım zamanlar kullanmıştım bence çok iyi besinlerin kalorilerini öğreniyorsun ve daha az kalorili daha çok doyurucu yiyeceklere yöneliyorsun . ben artık az çok tahmin ettiğim için kalorileri kullanmaya gerek duymuyorum ama diyete ilk başladığında alışkanlık edinene kadar kesinlikle tavsiye ederim.

Telefona indirilendenmi nasıl yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…