- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
salona mı gittin evde mi yapıyorsun 1 saat 20dk. maşallah baya güçlüsün sanırım ben yarım saatte pert :))
***10. TAKIM 455. ETAP***
Deneme süresindeki üye
METENOL(68.2///%) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16
gulhan_41(80/ / /%) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16
Traum-7777(83/ / /%) yeni üye giriş kilosu:83 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16
ben de salona gittim 1,5 ay her Allahın günü ama 1 kilocuk bile verememiştim. ama o zaman beynimde bitirememiştim. üstüne cup 10 kg aldım ve burdayım :)Salona gidiyorum. Kondisyon artınca kolay oluyor. Aslında o kadar yorulmuyorum. En cok teri crossta atıyorum. Geçen çok utandım. Siyah tshirt vardı üstümde atletim ve tshirt terden sırılsıklam ama iç çamaşır teri emmiş tshirtte bildiğin iç çamaşırı izi çıkmış. Bende diyorum kendime bunlar bana niye bakıyor. Rezillik resmen.
Spora gitmeden 1-1,5 saat önce hafif birşeyler yiyorum. enerjim düşmüyor. Yakacak çok yağım var :)
amin insallah ödemlerim 5kg falan vardır insallahhhhhhhOooo am ne kadar cookkk konusmussunuz oku oku ancak bitti. Ama hepsini okudumbizde boyaya basladik. Bugun tavanlar ve kartonpiywrler bitti. Yarinda duvarlara baslayacaklar. Oyyy oyyy boya sonrasi toparlanmak o kadae gozumde buyuyor ki anlatamam neyseki esim ve gorumcem yardimci oluyorlar.
Yarin tarti gunu hepinize basarilar dilerim. Bol eksili bi Cuma gunu olur insaallah.
Oooo ama ne kadar cookkk konusmussunuz oku oku ancak bitti. Ama hepsini okudumbizde boyaya basladik. Bugun tavanlar ve kartonpiywrler bitti. Yarinda duvarlara baslayacaklar. Oyyy oyyy boya sonrasi toparlanmak o kadae gozumde buyuyor ki anlatamam neyseki esim ve gorumcem yardimci oluyorlar.
Yarin tarti gunu hepinize basarilar dilerim. Bol eksili bi Cuma gunu olur insaallah.
Sürekli ağır spor yapınca bırak vermeyi alıyorsun. Bir çok arkadaşım spordan sonra kilo aldı. Yine de spor iyi mutlu hissettiriyor :)ben de salona gittim 1,5 ay her Allahın günü ama 1 kilocuk bile verememiştim. ama o zaman beynimde bitirememiştim. üstüne cup 10 kg aldım ve burdayım :)
Çok sevindim senin adınaGünaydınnnn
Ben cıktım tartıya 102,9 geldim :)
Çok sevindim senin adına
Gecen hafta şişlik varmış demek
99 çok daha yakınında artık
Ben 100 gr fazla çıktım
Pazardan beri spor da yapamamistim
Şimdi hemen güne sporla başlıyorum
Evet bu çok iyi geldiSorma ne cok moralim bozulmuştu.
Bu hafta içtiğim suya hep dilim limon da kattım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?