- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Ayy gorunce cok mutlu oldum tatlim yaaGünaydınnnn
Ben cıktım tartıya 102,9 geldim :)
***10. TAKIM 455. ETAP***
erigim(76///%)
sosyoloji12( 67.8// /%0) kilosu sabit
KraliceElsa(57,2///%)
hira1994( 58.5///%)
The Queen(106,5/102,9/3,6/% 3,38)
_inci(60.3///%)
La_vinya(56.2///%)
ruzgar_02(77.2///%)
flue_13(62.6/62.7/-0.1/%-0.15)
frifri(71/70.1/0.9/%1,26)yeni üye giriş kilosu:72 hedef kilosu:60 giriş tarihi :16/02/16
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üye
METENOL(68.2///%) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16
gulhan_41(80/ / /%) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16
Traum-7777(83/ / /%) yeni üye giriş kilosu:83 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16
Ayy gorunce cok mutlu oldum tatlim yaakendim vermis kadar sevindim
Ben de 70,1 çıktım. Gitmis 900gr
Günaydınnnn
Tebrikler canımAyy gorunce cok mutlu oldum tatlim yaakendim vermis kadar sevindim
Tebrikler tebriklerr tatlışım:) demiştik sana ama ödemdir reglin bitince daha fazla kilo vereceksin diye, maşallahh :)
Vallahi tartıya korkarak cıktım kesin veremedim diye ama tartı yüzümü güldürdü. Bireyselde derece alabilirim :)
78 kilo çıktım. yag vermek için önce odem vermek lazım napak:)
Supper menüdünkü menüm;
sabah: sandviç
öğlen: brokoli çorba,patatesli türlü yemeği, salata, yarım sarma, 2 kaşık buğday salatası
ara: kivi
akşam: ıspanak, yoğurt, az tulum peyniri, 1 dilim ekmek
Utanarak söylüyorumki 100 gram almışım68.3 kızlar renglim yaklaştı dahadamı alcam yani şimdi
Yağda gitmiştir merak etme sen :)78 kilo çıktım. yag vermek için önce odem vermek lazım napak:)
Günaydın tatlım. Olsun sen bizim onurumuzsun mezunumuzsun :)kızlar günaydın :)
ben bu hafta üşüttüm sanırım tuvalletten çıkamıyorum . dün 4 defa tuvalete çıktım. sabahra işe gecikiyordum az kalsın, 3 defa çıktım . sonra merak ettim tartıya çıktım 55,2 olmuşum @katre-i dem sabitlemeye karar vermeseymişim hedefime ulaşıyormuşum kaptan neyse sağlık olsun artık :)
dünkü menüm;
sabah: sandviç
öğlen: brokoli çorba,patatesli türlü yemeği, salata, yarım sarma, 2 kaşık buğday salatası
ara: kivi
akşam: ıspanak, yoğurt, az tulum peyniri, 1 dilim ekmek
Aa çok sevindimGünaydınnnn
Süper, çok iyi vermişsinAyy gorunce cok mutlu oldum tatlim yaakendim vermis kadar sevindim
Bence birinci bile olabilirsinVallahi tartıya korkarak cıktım kesin veremedim diye ama tartı yüzümü güldürdü. Bireyselde derece alabilirim :)
Kaloriyi biraz artır bari yoksa eriyip gideceksin. Ekmek ye ekmekkızlar günaydın :)
ben bu hafta üşüttüm sanırım tuvalletten çıkamıyorum . dün 4 defa tuvalete çıktım. sabahra işe gecikiyordum az kalsın, 3 defa çıktım . sonra merak ettim tartıya çıktım 55,2 olmuşum @katre-i dem sabitlemeye karar vermeseymişim hedefime ulaşıyormuşum kaptan neyse sağlık olsun artık :)
Yağda gitmiştir merak etme sen :)
Günaydın tatlım. Olsun sen bizim onurumuzsun mezunumuzsun :)
Geçmiş olsun canım benim.
Güzellll.
Aa çok sevindimhep böyle devam et, çok güzel bak biz dedik sana ödemdir gider diye
Süper, çok iyi vermişsin
Bence birinci bile olabilirsin
Kaloriyi biraz artır bari yoksa eriyip gideceksin. Ekmek ye ekmek
Utanarak söylüyorumki 100 gram almışım68.3 kızlar renglim yaklaştı dahadamı alcam yani şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?