Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. TAKIM 455. ETAP***

erigim(76///%)
sosyoloji12( 67.8// /%0)
kilosu sabit
KraliceElsa(57,2///%)
hira1994( 58.5///%)
The Queen(106,5/102,9/3,6/% 3,38)
_inci(60.3///%)

La_vinya(56.2///%)
ruzgar_02(77.2///%)
flue_13(62.6/62.7/-0.1/%-0.15)
frifri(71/70.1/0.9/%1,26)yeni üye giriş kilosu:72 hedef kilosu:60 giriş tarihi :16/02/16

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye

METENOL(68.2///%) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16

gulhan_41(80/ / /%) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16
Traum-7777(83/ / /%) yeni üye giriş kilosu:83 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16

Ayy gorunce cok mutlu oldum tatlim yaa kendim vermis kadar sevindim

Ben de 70,1 çıktım. Gitmis 900gr

Cok güzel tebrik ederim

kızlar günaydın :)

ben bu hafta üşüttüm sanırım tuvalletten çıkamıyorum . dün 4 defa tuvalete çıktım. sabahra işe gecikiyordum az kalsın, 3 defa çıktım . sonra merak ettim tartıya çıktım 55,2 olmuşum @katre-i dem sabitlemeye karar vermeseymişim hedefime ulaşıyormuşum kaptan neyse sağlık olsun artık :)

dünkü menüm;

sabah: sandviç

öğlen: brokoli çorba,patatesli türlü yemeği, salata, yarım sarma, 2 kaşık buğday salatası

ara: kivi

akşam: ıspanak, yoğurt, az tulum peyniri, 1 dilim ekmek

Utanarak söylüyorumki 100 gram almışım68.3 kızlar renglim yaklaştı dahadamı alcam yani şimdi

78 kilo çıktım. yag vermek için önce odem vermek lazım napak:)
Yağda gitmiştir merak etme sen :)

Günaydın tatlım. Olsun sen bizim onurumuzsun mezunumuzsun :)
Geçmiş olsun canım benim.

dünkü menüm;

sabah: sandviç

öğlen: brokoli çorba,patatesli türlü yemeği, salata, yarım sarma, 2 kaşık buğday salatası

ara: kivi

akşam: ıspanak, yoğurt, az tulum peyniri, 1 dilim ekmek

Güzellll.

Günaydınnnn
Ben cıktım tartıya 102,9 geldim :)
Aa çok sevindim hep böyle devam et, çok güzel bak biz dedik sana ödemdir gider diye

Ayy gorunce cok mutlu oldum tatlim yaa kendim vermis kadar sevindim

Ben de 70,1 çıktım. Gitmis 900gr
Süper, çok iyi vermişsin

Vallahi tartıya korkarak cıktım kesin veremedim diye ama tartı yüzümü güldürdü. Bireyselde derece alabilirim :)
Bence birinci bile olabilirsin

Kaloriyi biraz artır bari yoksa eriyip gideceksin. Ekmek ye ekmek

Yağda gitmiştir merak etme sen :)

Günaydın tatlım. Olsun sen bizim onurumuzsun mezunumuzsun :)
Geçmiş olsun canım benim.

Güzellll.

saol canım benim

Aa çok sevindim hep böyle devam et, çok güzel bak biz dedik sana ödemdir gider diye

Süper, çok iyi vermişsin

Bence birinci bile olabilirsin

Kaloriyi biraz artır bari yoksa eriyip gideceksin. Ekmek ye ekmek

bu hafta dengeli de olsa o kadar çok şey yedim ki :) bugün şirkette mantı günü güzel yapabilmişlerse yerim artıkın. ama biraz fazla yesem suçluluk hissi duyuyorum

Bu sabah tuvalete çıkamadım, aslında gelmişti ama çocuklar bırakmadı ve artık geri gitti
Çıksam belki mezun olmuştum ama haftaya artık napalım... Kahvaltı yaptım, çay içtim; artık gelse de faydası yok
Geçen hafta; 57,2
Bugün; 57
Fark; 0,2
Yüzde;%0,35

Utanarak söylüyorumki 100 gram almışım68.3 kızlar renglim yaklaştı dahadamı alcam yani şimdi

Regl dönemi olabiliyor. bir öncekinde sabit çıkmıştım. geçen hafta +2 kilo çıkmıştım olabilir ama pes etmek yok. Bak regl geçince hepsi gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…