Bu sabah tuvalete çıkamadım, aslında gelmişti ama çocuklar bırakmadı ve artık geri gitti
Çıksam belki mezun olmuştum ama haftaya artık napalım... Kahvaltı yaptım, çay içtim; artık gelse de faydası yok
Geçen hafta; 57,2
Bugün; 57
Fark; 0,2
Yüzde;%0,35
Aa çok sevindimhep böyle devam et, çok güzel bak biz dedik sana ödemdir gider diye
Süper, çok iyi vermişsin
Bence birinci bile olabilirsin
Kaloriyi biraz artır bari yoksa eriyip gideceksin. Ekmek ye ekmek
Günaydın kızlar ben elma diyetine baslayamadim eşim rahatsiz hastanedeyiz şimdi küçük bir operasyon geçirecek...çok dikkat edememe rağmen sabahları aç iken kahve içtim ve 1 kg gitti sanırım
Valla kuzum ben genel de yaptığım yemekten yiyorum EKMeksiz....Geçmiş olsun. Kendini aç bırakma bulabildiğin ensağlıklı şeyi ye iç.
Çok acıktın ayran iç, kepekli galete vs bulabilirsen onlardan ye. :)
1 kilo 1 kilodur. Başlangıç için iyidir:)
Bu sabah tuvalete çıkamadım, aslında gelmişti ama çocuklar bırakmadı ve artık geri gitti
Çıksam belki mezun olmuştum ama haftaya artık napalım... Kahvaltı yaptım, çay içtim; artık gelse de faydası yok
Geçen hafta; 57,2
Bugün; 57
Fark; 0,2
Yüzde;%0,35
Ben tuvalete çıkmayalı kaç gün oldu bilmiyorum 2 yada 3 emin değilim bende seninle aynı umutdaydım tuvalete gidersem belki artı çıkmam diye ama yine hüsran yine hüsranBu sabah tuvalete çıkamadım, aslında gelmişti ama çocuklar bırakmadı ve artık geri gitti
Geçen hafta; 57,2
Bugün; 57
Fark; 0,2
Yüzde;%0,35
Günaydın kızlar ben elma diyetine baslayamadim eşim rahatsiz hastanedeyiz şimdi küçük bir operasyon geçirecek...çok dikkat edememe rağmen sabahları aç iken kahve içtim ve 1 kg gitti sanırım
Moralim yerin geldi:
Bu hafta 100 kilo altına inmem zor ama zorlayacağım. Hergün spor yapmak yaramıyor artık salona 3-4 gün gidip diğer günler öğle arasında 30 dk-40 yürüyeceğim
Canım sen emziriyosun da şimdiBelki zumbaya giderim hem degisiklik hem hareket olur bana...bebek olmasa sağlam diyet yapcam ama ;(
Maydonoz kürü tarifi alabilirmiyimdüzenli beslenir, kaçamak yapmaz, maydanoz kürü yaparsan almazsın tabiki de.
Hadi ya 200 gr mi kaldi saçlarını kestir:)))Bu sabah tuvalete çıkamadım, aslında gelmişti ama çocuklar bırakmadı ve artık geri gitti
Geçen hafta; 57,2
Bugün; 57
Fark; 0,2
Yüzde;%0,35
Ben normalde düzenli çıkarım da çocuklardan fırsat bulamadım o da bu güne denk geldiBen En son ne zaman
Ben tuvalete çıkmayalı kaç gün oldu bilmiyorum 2 yada 3 emin değilim bende seninle aynı umutdaydım tuvalete gidersem belki artı çıkmam diye ama yine hüsran yine hüsran
Ben de öyle düşünüyorum, emzirirken çok sıkı diyet yapılmamalı, zaten çok kolay kilo verilen bir dönem. Sıkı diyet sütün kalitesini azaltır. Ben ilk altı ayda diyet yapmadan sadece abur cubur yemeyerek 5 kilo verdim, kalanları da burda verdim, bişey kalmadı çok şükürCanım sen emziriyosun da şimdi
Dediğin gibi ekmek yeme
Abur cuburu tatlı şeyler yeme
Güzel yemeğini yemeye devam et
Emzirmek kalori yaktiriyo zaten biraz da egzersizle çok güzel halledersin
Yasin da küçüktu yanlış hatırlamıyorsam. Hızlı olur yani Metobolizman. Diyet arama boşuna
Saçımı kessem 2 kilo giderHadi ya 200 gr mi kaldi saçlarını kestir:)))
Neyse canım sen bizim gönlümüzün mezunusun
Ve de sen tabi kimasalimsii
Ben de çok eskiden Ebru şallının hareketlerini yapıyodum, kiloya pek etkisi yok ama şekle sokuyo, iyi geliyo bana:)Kızlar bEn yaklaşık bir aydır ebru salli nin 2 haftada 2 beden incelme egzersizini yapıyorum
Beslenme prog yazmış bi de ve her gün yapın diyor. Her gün yapamadım beslenme programına da uyamadım ama ciddi fark yarattı kalçada. Selülit görünümü belirgin şekilde azaldı. Bacak ve kalça egzersizleri var onda. 2 hafta bu sefer kesintisiz yapmaya çalışacağım. Tabı artık karın çalışmalarına ağırlık vermem lazım göbek daha önemli :)
Kisacasi tavsiye ederim
Maydonoz kürü tarifi alabilirmiyim
Birde kaç gün yapmam lazım ancak haftasonu yapabilirim çünki normalde su içince bile tuvaletten çıkamıyorum maydonoz muhtemelen idrar söktürüyodur
Hadi ya 200 gr mi kaldi saçlarını kestir:)))
Neyse canım sen bizim gönlümüzün mezunusun
Ve de sen tabi kimasalimsii
Malesef 4 aylikken bıraktı emmeyi dikkat ve hareket lazım bana; (Canım sen emziriyosun da şimdi
Dediğin gibi ekmek yeme
Abur cuburu tatlı şeyler yeme
Güzel yemeğini yemeye devam et
Emzirmek kalori yaktiriyo zaten biraz da egzersizle çok güzel halledersin
Yasin da küçüktu yanlış hatırlamıyorsam. Hızlı olur yani Metobolizman. Diyet arama boşuna
Ben denemeye giremedim mi;(***10. TAKIM 455. ETAP***
erigim(76///%)kilosu sabit
sosyoloji12( 67.8// /%)
KraliceElsa(57,2/57/0.2/%0.35)
hira1994( 58.5///%)
The Queen(106,5/102,9/3,6/% 3,38)
_inci(60.3///%)
La_vinya(56.2///%)
ruzgar_02(77.2///%)
flue_13(62.6/62.7/-0.1/%-0.15)
frifri(71/70.1/0.9/%1,26)yeni üye giriş kilosu:72 hedef kilosu:60 giriş tarihi :16/02/16
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üye
METENOL(68.2/68.3/-0.1/%-0.15) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16
gulhan_41(80/79 / 1/%1.25) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16
Traum-7777(83/ / /%) yeni üye giriş kilosu:83 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16
Bak sen şu yaramaza, bıraktı mıMalesef 4 aylikken bıraktı emmeyi dikkat ve hareket lazım bana; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?