dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerenekizlar bende ilginc bir sey oluyor
ben ne zaman tatli yesem ertesi gun yarim kilo eksigim
dun 1 buyuk dilim yas pasta yedim
bugun sabah ilk is tartilmak -600 gram
e ben diyorum ki o zaman surekli tatli yiyim ben
whatsapp grupları iyice koparıyor gruptan bizimde mezunlarla bi grubumuz var bak mezunlar hiç uğruyor mucanım mesajları bugün sayalım bence ve perşembeye kadar tamamlasınlar 35e. hem katılım artar hem de motive oluruzeşleşmeler iyiydi onu yapabiliriz ama şöyle mi yapsak: her hafta değiştirmek yerine mezun olana kadar aynı kalsın ve biri gelmediğinde bile diğeri onun hakkında bilgi sahibi olup bize haber etsin. R RoseAnge ve aslibo ile whatshap grubu kurduk gerekirse bu eşler de whatshaptan falan gün içinde yazışsın.Bazen buraya uğramak zor oluyor galiba.Mesela aslibo nun bilgisayar bozulmuş bi süre giremeyebilirim dedi. ya da ne bileyim whatshap yerine face de olur.Eşler bunu kendisi de belirleyebilir.
Bi de kura yerine isteğe göre de yapabiliriz eş sistemini.Kaptana ya da(Aslibo giremeyebilir bu aralar ama yine de sorarım) @katre-i dem ile sana ben şununla olmak istiyorum diye mesaj atabilir.Hatta isteyen burdan açıktan da eş teklifinde bulunabilirbize kalmış kızlar, yapacaksak kendimiz için yapacağız
canım benim sen de beni yalnız bırakmıyorsun allah razı olsun, bir Köroğlu bir ayvaz kaldık iyi miönke takımımıza bakıyorum,cevapları bitireyim etiketleyeceğim:)
Eeee spor yapacak mısın bugün, dün yapamadım ben uymuşum
topraaaammm söyle ne cezası keselim
canım benim burayı ihmal etmeden bi gidip geliyorum benama takım topiği değil, tek takım tanırım o da bizimki
olabilir, Ramazan için şunu yapabiliriz hani ben bugün şunu yaparak daha az yiyebildim gibi...Mesela çorbadan sonra 15 dk beklemek beni acayip tok hissettiriyo ve iki saat sonra yatıarken bile acıkmış oluyorum:):)Çay yerine kahve içiyorum ki su içmeyi ihmal etmiyeyim gibi gib
etap birleştirme ne ola kiay canım canım aldatır mıyım oralarda motive oluyorumtakımıma puan kazandırıyorum, kötü mü etmişim
bugün saysan olur mu peki cancağızım gerçi duvar sildikten sonra zor olur ama
ayy canım benim yaaheyecn yaptım sanki ben doğuracam doğum çantana soğan koysana, göğüs ucu yara olmuyomus diyolar,benim çok yara oldu.Ama yine de denemeden bi bak uygulayan var mı buralarda da.Ben her şeyi denemiştim faydası olmamıştı bi bunu denememiştim onda da ilk emzirmeden önce mi ne olmalıymış da geç kalım diye yapmamıştım
ayy amma yazdım haa yazarken yoruldumokuldan yeni geldim , oğlum uyuyomuş bilgisayara sarıldım hemen
ben de seni soracaktım canım ya göremedimben bi de 5te 5 diyeti okudum bi de ona baksana yapabilirsin bence sen ama bak bilemiyorum yine de ramazana alışsın bünyem ben de yapmayı düşünüyorum mezun olmak için
ayy ciddi misin?Daha önce deneyimlediğin olmuş muydu??cuma ben de mi denesem kisırf denemek için dondurma ve baklava mı yesem
kirmizi kadife pasta
ustunde ve arasinda peynirli tereyagli pudra sekerli frosting vardi
agirdi yani
Ama dogumgunumdu diye yedim alinmis
bu sabah korkuyla tartildimama o da ne -600
modunu toparla canım yakışmıyor sanaAlintilarim silindi tek tek cevaplayamadim. Desteginiz için sağolun kızlar. Çeşidi cogaltip miktarı azaltma konusuna girmeye çalışayım en iyisi. Ben bu kiloları hiç veremicem modundaysam demekki.
@yolcukardelen R RoseAnge @katre-i dem ,
patronun başının etini yedim,
geçici olarak pc temin ettik şimdilik
Lahmacun olmamış sanki canım,öğlen yemeye çalış olmaz mi?Akşam 2 hurma
3 kaşık Yoğurtlu çorba
1.5 lahmacun
Kız kısmı nazlı olur annesi,vaktini bekliyordur.sağlıkla gelsin insallah:)Çok sukur bebis iyimis teyzeleri. Simdilik herşey yolunda. Normal doğum iistediğim için Hanımefendinin gelmesini bekliyoruz :))
Yok canım onu bizim grup için dedim diğer iki arkadaşın nikahı ve sınavı vardı yanlış hatırlamıyorsam , giremiyorlar diye demiştim:)Fıstık deme. Irmik helvası geliyor aklıma :))))
Ilacım yok canım. Çok nadir oluyor ama oldugunda da gerisini biliyorsun işte
Bende varım. Giriyorum hergün.
Canım benim kendine uygun olanı yaparsın dert etme,olduğu kadar.vücudunun verdiği tepkiye gore de değiştirirsin:*Spor gruplarında ben de varım kaptanaslibo
Elimden geleni yaparım. Ama kardiyo gibi ağır şeyler olmasın olmazmi? 7 aylık sezeryan 5 aylık safra kesesi dikislerim var benim. Bel fitigim, ayak düzlesmesi falan da eklersem yarimyamalak biriyim. Ama elimden geleni yaparım. Haftada 2 kg verirsem bayramda mezun olurum zaten :)))))
Sahurla daha çok alırız ki cancagizimIyi geceler bayanlar. Sabaha hepimiz 500 ge vererek uyanmış oluruz inşallah
Yolcukalender kiiiimm?????
o mezun olanların bileceği is ,biz kaç gündür whatshaptan gorusuyoruz ama buraya da en çok biz katiliyoruzdogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene
kırk yılda bir yediğin için metabolizman sasırıyordur ve buyuk ıhtımale wc ye çıkarıyodur yagından dolayı
whatsapp grupları iyice koparıyor gruptan bizimde mezunlarla bi grubumuz var bak mezunlar hiç uğruyor mu
denede gömüyum kafayı
modunu toparla canım yakışmıyor sana
500gr mi?haFtada mi??napsam,çocuğu memeden hic düşürmesem mi canımLahmacun olmamış sanki canım,öğlen yemeye çalış olmaz mi?
Ben emzirirken hiç diyet yapmadım canım
Aslında emzirirken 500 gidiyor 200 de sporla gitse sende yeme ne dikkat etsen süper verirsin şu detokslar a filan hiç ihtiyacın yok bence
Hayırlısıyla gelsin minnoş yer onuÇok sukur bebis iyimis teyzeleri. Simdilik herşey yolunda. Normal doğum iistediğim için Hanımefendinin gelmesini bekliyoruz :))
canım ne yapacağın ne kadar yapacağın sana kalmış önemli olan spor yapmış olmakSpor gruplarında ben de varım kaptanaslibo
Elimden geleni yaparım. Ama kardiyo gibi ağır şeyler olmasın olmazmi? 7 aylık sezeryan 5 aylık safra kesesi dikislerim var benim. Bel fitigim, ayak düzlesmesi falan da eklersem yarimyamalak biriyim. Ama elimden geleni yaparım. Haftada 2 kg verirsem bayramda mezun olurum zaten :)))))
Iyi geceler canımIyi geceler bayanlar. Sabaha hepimiz 500 ge vererek uyanmış oluruz inşallah
Tamam canım yarın kesinleştircez biz takip ederiz
Ahanda tablolar çıkmış meydane menüler yazılsın tane taneHaftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
(08/06/16-15/06/2016)
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]katre-i dem[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ses35 [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roseange[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslibo[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yolcukardelen[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşedurmaz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba35[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlelamp[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[/TR][TR]
[TD]brezee3547[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][TR]
[/TR]
[TR]
[TD]WanHeda[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TABLE]
[/TR]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
menülerine sporlarına herkes tarih atsın böylece karışıklık olmasın ve gün sonunda birlikte yazılsın parça oarçaları toplayalım gun sonundaHayırlısıyla gelsin minnoş yer onu
canım ne yapacağın ne kadar yapacağın sana kalmış önemli olan spor yapmış olmak
Iyi geceler canım
Tamam canım yarın kesinleştircez biz takip ederiz
Ahanda tablolar çıkmış meydane menüler yazılsın tane tane
500gr mi?haFtada mi??napsam,çocuğu memeden hic düşürmesem mi canımLahmacun olmamış sanki canım,öğlen yemeye çalış olmaz mi?
Ben emzirirken hiç diyet yapmadım canım
Aslında emzirirken 500 gidiyor 200 de sporla gitse sende yeme ne dikkat etsen süper verirsin şu detokslar a filan hiç ihtiyacın yok bence
Karşılaruz sana kolay gelsinelim degmişken birde yeni üye çagırdım kızlar taze annelerden gelirse karşılarsınız gidip odadaki çamaşır yıgınnın içinde kayboluyum
Ben sporları yazarım telden takip ediyorum onun için günlük yazarsanız sporları takip etmem kolay olur yoksa kaçırabilirim çünkü telde geri dönüş çok zor oluyomenülerine sporlarına herkes tarih atsın böylece karışıklık olmasın ve gün sonunda birlikte yazılsın parça oarçaları toplayalım gun sonunda
Menüm
Sahur 1 tost domates salatalık 6 zeytin çay
Iftar 2 hurma 1 kase çorba 1 tabak güveç 2 dilim ekmek 2 kaşık yoğurt 2 kaşık fasulye
Ara 2 top dondurma ay eşim getirmiş kızlar dayanamadım yedim meyve yemicem artık
Su 2 2 litre yi geçer
İçimi rahatlattın canım vanilya çilek insanın bütün gün içi yanıyor olunca Hayır diyemedim.sende spor takımına giriyorsun demi canım.Dondurma tatlılar içinde en masum olanı bence
Özellikle vanilyalı dondurma
Afiyet olsun canım
Menüm
Sahur 1 tost domates salatalık 6 zeytin çay
Iftar 2 hurma 1 kase çorba 1 tabak güveç 2 dilim ekmek 2 kaşık yoğurt 2 kaşık fasulye
Ara 2 top dondurma ay eşim getirmiş kızlar dayanamadım yedim meyve yemicem artık
Su 2 2 litre yi geçer
Evet Canımİçimi rahatlattın canım vanilya çilek insanın bütün gün içi yanıyor olunca Hayır diyemedim.sende spor takımına giriyorsun demi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?