Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım benim,rabbim şifa versin tez zamanda...
Ben modadan değil halıyı beğendiğimden almıştım ama pişmanım.benim aradakiler de duruyo kaptanım,bak bunlar salondakiler de bunların büyüğüydü,çiçek meraklısı bi insanım da
Biz takim olarak bu kadar heyecanıyız seni tahmin edebiliyorum caNim,gelsin de sevelim artik
Ben dun barbunya yedim,komşunun tabağına da ağırdım.sahurda menemen yaptım ama bi baktım ki komşunun tabağını bitirmişimaksam tavuk mantar sote var ama börülce için yarin i iple cekiyorumben de hic ihtimal vermiyordum bulacağımasen afyonda değil miydin?yanlış mi hatırlıyorum,yok mu orda?
Günaydın :)
Sabah sabah iyi yardımı oldu ne yaa soyleyim. 45 dk leslie yaptım o çocuklarla oynarken. :)

Günaydın canim :)
Oy maşallah sana
BEn sona yaklastikca sabirsizlaniyorum ama :))
Ben de ben de
Kızlar cevap vermişler üç ama abartma canım
Kızlar neredesiniz naail geçiyor ramazan ben iki gundur çok halsizim 40dk yuruyus yaptım kuzeyi attım arabasına bi baktım uyumak üzere ordan annemlere geçtik hemen reglim yaklaştı sanırım onun yorgunlugu
temizlik temizlik temizlik kaptanım,@Ses35 ten devralan koltuğu ben alaçam,tüm gün çalıştım ama öğleden so ra uyuyup uyandım da devam ettim şimdi de yemek yapiciimm
Sen regl ol ol, bi sürü kilo veriyonizne ayrıldıktan sonra da devam ediyorsun değil mi tartılmaya??

afiyet olsun canım

canım ben afyonun ilçesindeyim buradaki pazarda olmuyor afyon merkezdeki pazarada gitmiyorum o yüzden bulamıyorum ..bende bir hafta sonra yerim diyordum börülceyi ama seminerler beklediğim gibi olmadı ((((

Slm canım nasılsın bebi ş nasıl dün benm kızda aynı saatlerde 5 defa uyandı ve biz günlerdir aynısı canlar sağolsun

Günaydın kızlar iyi pyiyorsan
Dünkü menüm;
Sabah
k.ekmek arası b.peynirli.tost
1 haş yumurta

Öğle
1 kupa sütlü kahve
2 mercimek köfte

Akşam
1 pors. Izgara köfte
Salata
Çorba
Her zamanki gibi çok güzel hedefin kaçtı senincanım aslında gayet az yiyorsun bence kısa sürede hedefine ulaşırsın

Slm kızlar nasılsınız sabah
2 dilim tam tahıllı ekmeği
2 kaşık yoğurt
1 adet közleme biber
4 küçük parçalar sucuk
domates salata
yarım çay kaşığı tereyağını

öğlen
10 adet etli yaprak sarma
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahılla ekmek

akşam
5 yemek kaşığı sebze yemeği çok az etli
1 kepçe ezogelin
5 kaşı yoğurt
1 dilim ekmek
ara 2 yemek kaşığı süt lan
45 dk yürüyüş akşam yemeğinde önce

sahur: 1 yumurtadan 4 dilim sucuklu omlet + 2 dilim peynir+ 2 dilim yulaf kepeği ekmeği
iftar: fırında tavuk + 2 dilim beyaz peynir+2 kaşık yoğurt
ara: 1 bardak süt

spor: 40 dk yürüyüş+ 3 lt su

Canim benimki bu kadar pofuduk degil pofuduklugu arttıkça daha çok sakliyo içine bide komsunun tabağında ne isin var
Gelince kilo aldım yada tartı farkindan şimdilik listeye girebilmek icin onları vermem lazım bu hafta 700 g verdi
Kızlar 26 27 derken yaşı kastetmiştim :) :) :)
Hahaa ben adet sandım
Hangi ilçesindedir canim
Afiyet olsun
sahur: 1 yumurtadan 4 dilim sucuklu omlet + 2 dilim peynir+ 2 dilim yulaf kepeği ekmeği
iftar: fırında tavuk + 2 dilim beyaz peynir+2 kaşık yoğurt
ara: 1 bardak süt

spor: 40 dk yürüyüş+ 3 lt su
güzel menu

Kızlar 26 27 derken yaşı kastetmiştim :) :) :)
Kız onu basta söylesene
Erzurumda iken yani ilçesinde ,pazar bile yoktu, börülcesiz de olsa pazar candır
bu yatmış hali,4 yıllıkiçindekiler çırpınca çıkığı,erzurumda çırpıyoduk şimdi eve in içinde süpürüp çırpıyoruz.:-(o da çok toz oluyo diye nadir yapıyoz:-(
Tartı farkı olabilir kaptanım:-*♡♡

Eki Görüntüle 1846078 bugunki yediklerim bunlar, 45 dk yüksek tempo yürüyüşü m var bi de.225 çal miş galiba o da
Revaniyi ve mısırı goturmussun
iyi gidiyorsun menülerini her daim az zaten veremezsen sebebi bu bence çünkü vücudun az caloriye alıştı biraz yükselse kilo olarak döner

bizde cirpamiyoruz zaten cirpmayin sonra nerden geldi bu fitiklar diyor ev hanımları canim halı yikamaci dediki abla seninkiler iyi bide bunlarin daha derinlere var içinden bozuk para tırnak makası cikiyor demişti

Revaniyi ve mısırı goturmussun
iyi gidiyorsun menülerini her daim az zaten veremezsen sebebi bu bence çünkü vücudun az caloriye alıştı biraz yükselse kilo olarak döner
Hemen de gör canım revani iki çatal sadece,mısırda yarımdan biraz fazla.normalde iki tane yerdim de bu diyet halim işte
bizde cirpamiyoruz zaten cirpmayin sonra nerden geldi bu fitiklar diyor ev hanımları canim halı yikamaci dediki abla seninkiler iyi bide bunlarin daha derinlere var içinden bozuk para tırnak makası cikiyor demişti
Hah o benimki işte,geçen çocuk kalmış içinde, yıkamacı getirdi abla içinden çıktı diye
Şimdi çöktü diye sevmiyoruz işte, 3d şagi mi ne diyorlar ,orda ki d nin dayan olduğunu yeni çözdüm

iyi bari geri getirmişler çocuğu ben bilmem attigin programda iki tane 0.25 var eder yarim porsiyon bi bardakta mısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…