- 5 Şubat 2014
- 312
- 688
- 33
12 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :45 dk leslie
@yolcukardelen:45 dk yürüyüş
@katre-i dem :40 dk yürüyüş
L littlelamp : 30dk yürüyüüş
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :40 dk yürüyüş
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz :45 dk leslie
Kızlar atladığı yoktur umarım
Akşam dediğim 5 gibiydi ama başka şey yoktu açlıktan yemiş bulundum :/Canım benim geçmiş olsun, orucunu sonra tutarsın üzülüp dert etme kendine,bi an önce iyi olmaya bak.spor için de zorlama bence vücut dinlensin ki iyi olsun değil mi?
Ama canım sen de hic rahat durmuyor ki canım amamaşallah rakibem♡✩★
Fırsat bulmuşken bence de b ol bol uyuyun
Tadını çıkar iste canımderyacim hadi gün tahmin edelim senin doğumun için ne dersin?ben baslatiyorum bu pazartesi doğurursun diyorum ♡♡♡♡gelsin artik duru bebek♡♡♡♡
Olmaz tabi canım,hele muz detoksunu falan bulaşma bi dahabugün börülce buldum burda nasıl sevindim anlatamam
Ben de ben deeeehalıları verdim yıkamaya, yeni aldım salona,onlar geldi.mutfak halıma murekkep dökmüştü oğlum onu verdim.( salo dakiler 3d şagi idi ,kullanışlı olmayınca çaresiz degistirdim,arada sererim yine eskileri
Canım sen yedikçe zayıflayorsun bence
Canım et ile yoğurt ayran ve. tüketme mümkün oldukça ,emilim zorlasiyo
Mideye varmadan erimiştir o kurabiye canini sıkma
Cancagizim hiiiç bi yere gitmiyorum ,gider miyim hic♡♡ama mezun olurum inşallah,gerçi su an hedef kilosuna en yakin aslı var galiba
Pilavı tüketeceksen de öğlen tüm et canım,aksama bırakma:-*
tesekkur ederim canım,senin kadar ince olsam yeter bana
Birini sildim, siteden bazen böyle iki tane atııyo,nette tutukluk mu oluyo nediriyi bari geri getirmişler çocuğuben bilmem attigin programda iki tane 0.25 var eder yarim porsiyon bi bardakta mısır
Ayy o dönemler nefisle mücadelenin zirve noktası galiba, dayan kaptanım dayan geçecek ,yeme sakınKızlar benim iştah cok açık tabiri caizse öküz gibibi regl olsaydım velinin ağrısından düşünüyorum hahh olcam diyorum sahurda sabah turp gibiyim
Ben de acaba ben mi göremedim demiştim canım,hoşgeldin:-*kansızlıktan olur canım halsizliğin, orucken pek yorma kendini.ayrıca eline sağlık:-*kKızlar bugün hiç gelemedim nerdeyse bütün gün uyudum oruç hastası oldum iftardan sonra kendime geldim ama işleri bitir spor diyene kadar bu vakti buldum sayfaları okudum ama ancak spor listesini halledebildim.
baya erkenmiş o zaman canım benimAkşam dediğim 5 gibiydi ama başka şey yoktu açlıktan yemiş bulundum :/
Kansızlık yapıyo zaten işte oruçla birleşince öyle oldu heralde.spor yapsın iyisin artık heralde kendini çok yorma canımBirini sildim, siteden bazen böyle iki tane atııyo,nette tutukluk mu oluyo nedirama iki çatal aldım hatta çeyrek bile etmiyo mısır bi su bardağı eder ama:- -(oğlum çok seviyo nerdeyse her gün yer ben de haftada iki kere yarım yiyorum artık.diğer yarımı da çarşamba yemiştim galiba
Ayy o dönemler nefisle mücadelenin zirve noktası galiba, dayan kaptanım dayan geçecek ,yeme sakınnormalde açlığa dayanırım, yemeyeceğim dediğimde asla yemem ama bu regl öncesi dayanamam ben de. Üç hiç aç kalmayarak çözüm buldum ben de. Sağlıklı şeylerle doyunca sağlıksız olana daha az kayıyoı aklım ama kayıyo kayıyoyine de
Ben de acaba ben mi göremedim demiştim canım,hoşgeldin:-*kansızlıktan olur canım halsizliğin, orucken pek yorma kendini.ayrıca eline sağlık:-*k
baya erkenmiş o zaman canım benim
Bizim grubun adını yürüyüşün kızları mı yapsak ne12 HAZİRAN
L littlelamp : 30dk yürüyüüş
2.grup rüzgarın kızları
R RoseAnge :
aslibo :
Oy canım benim allah kolaylık versin♡♡daha iyiyim de temizlik yaptım tüm gün ancak yürüyüşe mecalim kaldı ama yüksek tempoluydu diye teselli buluyorumKansızlık yapıyo zaten işte oruçla birleşince öyle oldu heralde.spor yapsın iyisin artık heralde kendini çok yorma canım
ohh kafadan bi kilo gider işteBenim reglim de 1 hafta sonra gelcek belirtileri başladı
Yaşmış 2 3 kere okudum cümleyi. Değildir yok yok adet değildir dedim kendi kendime. :) bende 15 16 senedir kola içmiyorum.asıtlı istegimde sprite veya Niğde gazozu içiyorum. Tabi diyette geçerli değil bu.kaptan ve yardımcıları kızmasın sonra :)Günaydın mı desem bilemedim
Kızlar benim sabah kahvaltım
1 sütlü kahve
Öğlen
Yemeğe dışarı gidiyoruz
Bilmiyorum Izgara falan bakarım artık ya da sebze
Bu arada kızlar ben asitli içecekleri çok seviyordum ne yazıkki
Lisenin son Zamanlarından 26-27 ye kadar aşırı derece de coca cola içmişimdir
Son 1-2 yıldırda neredeyse tamamen bıraktım
Ama sürekli asitli bir şeyler içmek istiyorum
Maden suyunun falan zararı var mı ?
Başka bir haber Daha yarın yeni bir işe başlıyorum
Bana iyi şans dileyin :)
Artık turizm sektöründeyim
2 oruç 1 değil olarak geçiyor bende.2si migrenden bozuldu.birini sahura kalmamayinca tutamadim.2 gundur de hastaliktan tutamiyorum. Zaten 7 gundur orucuz.ağır aksak benim oruç bu yıl. Oruçluyken akşam 6 ya kadar açlık olmuyor da susuzluk 12de başlıyor maalesef.Kızlar neredesiniz naail geçiyor ramazan ben iki gundur çok halsizim 40dk yuruyus yaptım kuzeyi attım arabasına bi baktım uyumak üzere ordan annemlere geçtik hemen reglim yaklaştı sanırım onun yorgunlugu
As.kızım daha iyi teyzesi.mizmiz tabi fazlasıyla.iştah da kapalı. Su İçmesi ve dinlenmesi gerekiyor mümkün değil yapmıyor. Oğluma bulasmasin diye uğraşıyorum. Bende ilaçlarla ayaktayim.Slm canım nasılsın bebi ş nasıl dün benm kızda aynı saatlerde 5 defa uyandı ve biz günlerdir aynısı canlar sağolsun
Bende Çok az yedigimde kilo veremedigimi farketmistim.Spor yok
Öğlen
Izgara et
Salata
Akşam
Kavun
Bu hafta menülerimi hiç beğenmedim
Kilo almazsam iyidir
Bu son zamanlarda bana bir şey oldu eskiden Leslie falan derken şimdi kılımı kıpırdatacak hal bulamıyorum
valla kaptanım, benimde pertim çıktı halılarım geldi yıkatmadan ,ufak tefek paspaları kapının önünde yıkadım, çamaşır, ütü, mutfak ,evi sil süpür yerleştir derken, anammmm sabah işe zor geldimm, sonuç halılarım ve evim tertemiz oldu, evde tuvalet ve banyoya çıkmak için , çamaşır makinamda orada 4 basamak merdiven çıkmam gerekiyor, oturduğum ev biraz inişli çıkışlı , en az 30 kere inip çıkmışımdır, her tarafım ağrıyo,Kızlar koltukları yikattim halıları verdim o kadar yoruldum ki sanki ben yikadim ama mis gibi oldu mürekkep akmıştı o bile çıktı valla iftardan sonra geleceğim
sahur: : 2 yumurtadan menemen+ 2 dilim yulaf kepeği ekmeği+ domates salatalık
iftar: fırında tavuk+ kefir
ara: 1 tane elmalı kurabiye
spor : 40 dakika yürüyüş+ 30 dakika pilates+ 3 lt su
Iyi geceler kızlar.
Sağolun güzel dualariniz için.
Iftardan sonra dayanamadım ağrılara acile gittik. Akut sinüzit 3 kutu ilaçla döndük. Gözlerim yanıyor. Bi de ufak kaza atlattık. Yapmadık ama bi an eşim dalginlasti ramak kaldı girmeye bi dükkana. Verilmiş sadakamiz varmış.
Bugün iftarim 3 yk sehriye çorbası
4 kanat ızgara ve salata
6 sb su içtim. Ara yok
Iyi pazarlar herkese.
Eki Görüntüle 1845614 kızlar ii aksamlar,gündüz pazara gittik, halici ya gittik geldik uyudum, sonra da iftar derken giremedim bi türlü.okuyacağım yazılanları ama önce menümü yazayım didim.gündüz markete uğradığımda en sevdiğim dondurmadan almıştım iki gündür 58i görüyorum tartışa,ödül olsun diye ama yemeyeceğim galiba
Simdilik benden bu kadar, yazılarınızı okuyayim simdi♡♡♡
Sabah :kepek ekmeğe tost
Akşam : Nohut pilav
2 tane sade kahve aralarda
Canım benim geçmiş olsun, orucunu sonra tutarsın üzülüp dert etme kendine,bi an önce iyi olmaya bak.spor için de zorlama bence vücut dinlensin ki iyi olsun değil mi?
Ama canım sen de hic rahat durmuyor ki canım amamaşallah rakibem♡✩★
Fırsat bulmuşken bence de b ol bol uyuyun
Tadını çıkar iste canımderyacim hadi gün tahmin edelim senin doğumun için ne dersin?ben baslatiyorum bu pazartesi doğurursun diyorum ♡♡♡♡gelsin artik duru bebek♡♡♡♡
Olmaz tabi canım,hele muz detoksunu falan bulaşma bi dahabugün börülce buldum burda nasıl sevindim anlatamam
Ben de ben deeeehalıları verdim yıkamaya, yeni aldım salona,onlar geldi.mutfak halıma murekkep dökmüştü oğlum onu verdim.( salo dakiler 3d şagi idi ,kullanışlı olmayınca çaresiz degistirdim,arada sererim yine eskileri
Canım sen yedikçe zayıflayorsun bence
Canım et ile yoğurt ayran ve. tüketme mümkün oldukça ,emilim zorlasiyo
Mideye varmadan erimiştir o kurabiye canini sıkma
Cancagizim hiiiç bi yere gitmiyorum ,gider miyim hic♡♡ama mezun olurum inşallah,gerçi su an hedef kilosuna en yakin aslı var galiba
Pilavı tüketeceksen de öğlen tüm et canım,aksama bırakma:-*
tesekkur ederim canım,senin kadar ince olsam yeter bana
gerçekten çok güzel dinlenmişsindirGünaydın kızlar.
Güya bu gece eşim sabahlayip benim dinlenmem için çocukları idare edecekti. 2 kere kizimin ateşi yükseldi 38 e duş ve surup için uyandım.12- 2- 3.5- 5- 6 da olmak üzere 5 kere de oğlum uyandi.eşim salondan gelinceye kadar ben kalktım. 8den beri de ayaktayiz oglumla.bi dinlendim sormayın yani :) dinlenmislik akıyor gözümden. Neyse buna da şükür ilaçlar iyi geldi dün akşam.
3 dilim etimek.az peynir.5 zeytin. Az bal.1 ceviz.2 dilim sucuk ve şekersiz çayla kahvaltimi ettim.
Ha bu arada küçük bi tavsiye.kızımı emzirmeyi biraktiktan sonra sadece yeşil kahve içerek 4 kg vermiştim 2 haftada ben.geri de almadım. Dün başladım yeniden. Denemek isteyenler için 2 yol var.1 çay kaşığı kahveyi 1 sb su ile yutuyorsun ilaç gibi. Veya 1 cay fincani suya 1 tatli kaşığı atıp kaynatiyorsun iciyorsun. 3 ogun aç karnına içiliyor.4 kg yu kaynatarak vermiştim ben.şimdi ona vaktim yok.kuru kuru yutuyorum. Nacizane deneyimimi paylaşmak istedim.
kesinlikle canım son zamanlar takıntı yapıp hızlıca vereyim dedim ama anca yerimde saydım daha sonra birden hop aldım bidaha yaklaşmam ben yine vereyim yavaş yavaş kalıcı olsun
ay sorma ben taze fasulye bulamıyordum nasıl özlemiştim aldım yapıcam bu hafta..taze börülceye bayılırım afiyet olsun tatlım burda onu hiç bulamam ana evine gidince gari
erisin inşallah canım korkuyorum artık ..
teşekkür ederim canım sporu elinden geldigince yap canım bnm kalçam basenlerim çok kötüydü hem şekilsiz kalın anca böyle toparladım kaç kilo verdim halan dolgunluk var
BEn sona yaklastikca sabirsizlaniyorum ama :))
Günaydın mı desem bilemedim
Kızlar benim sabah kahvaltım
1 sütlü kahve
Öğlen
Yemeğe dışarı gidiyoruz
Bilmiyorum Izgara falan bakarım artık ya da sebze
Bu arada kızlar ben asitli içecekleri çok seviyordum ne yazıkki
Lisenin son Zamanlarından 26-27 ye kadar aşırı derece de coca cola içmişimdir
Son 1-2 yıldırda neredeyse tamamen bıraktım
Ama sürekli asitli bir şeyler içmek istiyorum
Maden suyunun falan zararı var mı ?
Başka bir haber Daha yarın yeni bir işe başlıyorum
Bana iyi şans dileyin :)
Artık turizm sektöründeyim
Slm kızlar nasılsınız sabah
2 dilim tam tahıllı ekmeği
2 kaşık yoğurt
1 adet közleme biber
4 küçük parçalar sucuk
domates salata
yarım çay kaşığı tereyağını
öğlen
10 adet etli yaprak sarma
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahılla ekmek
akşam
5 yemek kaşığı sebze yemeği çok az etli
1 kepçe ezogelin
5 kaşı yoğurt
1 dilim ekmek
ara 2 yemek kaşığı süt lan
45 dk yürüyüş akşam yemeğinde önce
bizde cirpamiyoruz zaten cirpmayin sonra nerden geldi bu fitiklar diyor ev hanımlarıcanim halı yikamaci dediki abla seninkiler iyi bide bunlarin daha derinlere var içinden bozuk para tırnak makası cikiyor demişti
Hemen de gör canımrevani iki çatal sadece,mısırda yarımdan biraz fazla.normalde iki tane yerdim de bu diyet halim işte
Hah o benimki işte,geçen çocuk kalmış içinde, yıkamacı getirdi abla içinden çıktı diye
Şimdi çöktü diye sevmiyoruz işte, 3d şagi mi ne diyorlar ,orda ki d nin dayan olduğunu yeni çözdüm
12 HAZİRAN
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
R RoseAnge :
aslibo :
Kızlar atladığı yoktur umarım
Selam kızlar
Sabah k.ekmeğine dil peynirli tost bir yumurta
Akşam
1 tavuk dürüm
Ayran
Oruçlu değilim ama gün içerisinde ancak böyle oluyor ramazanda
menüleriniz süper kızlarGünaydın
Dünku menulerimi yazayım. Öğle yi yulaf la gecistirdim.hepsini yiyemedim yulafin da.2 3 yk. Öğlen 3te 2 yumurta yedim sahanda.1 dilim etimekle.
Iftarda da mangal vardı. Salatayla ekmeksiz yedim onu da.
45 dk da leslie yaptım. Yazmıştım dün :)
Canim benimki bu kadar pofuduk degil pofuduklugu arttıkça daha çok sakliyo içine bide komsunun tabağında ne isin var
Gelince kilo aldım yada tartı farkindan şimdilik listeye girebilmek icin onları vermem lazım bu hafta 700 g verdi
Hahaaben adet sandım
Hangi ilçesindedir canim
Afiyet olsun
güzel menu
öyle tabiki canım bende ağrıdaydım o,pazar vardı ama sebzeler gelene kadar zaten mahvoluyorduKız onu basta söylesene
Erzurumda iken yani ilçesinde ,pazar bile yoktu, börülcesiz de olsa pazar candır
bu yatmış hali,4 yıllıkiçindekiler çırpınca çıkığı,erzurumda çırpıyoduk şimdi eve in içinde süpürüp çırpıyoruz.:-(o da çok toz oluyo diye nadir yapıyoz:-(
Tartı farkı olabilir kaptanım:-*♡♡
nasıl rahat durayım, aramızdaki farkı açtın iyice,insan şöyle 100 gram cık falan verir, ne o öyle 58 ler falan
gerçekten çok güzel dinlenmişsindiriyi olamana sevindim canım
çok güzel toparlamışsın canım maşallah , sonunda bir mankenimiz olacak
canım senin için esmeray dan gel tezkere bitsin bu hasret, yolunu gözleyen annen yüzüne hasret diyorum
canım rosecim bende bir kaç sene evvel içiyordum, artık senede 1 yada 2 bardak bile içmiyorum, midem rahatladı valla ,sade soda alıp, içine bir kaç damla limon atıyorum, meyveli olanlar da katkı maddelerinden dolayı zararlıymış, aslında vitamin ve minareller sebebi ile günde 1 şişe soda tüketmemiz lazım, ama unuturuyoruz bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?