Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Akşam dediğim 5 gibiydi ama başka şey yoktu açlıktan yemiş bulundum :/

iyi bari geri getirmişler çocuğu ben bilmem attigin programda iki tane 0.25 var eder yarim porsiyon bi bardakta mısır
Birini sildim, siteden bazen böyle iki tane atııyo,nette tutukluk mu oluyo nedirama iki çatal aldım hatta çeyrek bile etmiyomısır bi su bardağı eder ama:--(oğlum çok seviyo nerdeyse her gün yer ben de haftada iki kere yarım yiyorum artık.diğer yarımı da çarşamba yemiştim galiba
Kızlar benim iştah cok açık tabiri caizse öküz gibi bi regl olsaydım velinin ağrısından düşünüyorum hahh olcam diyorum sahurda sabah turp gibiyim
Ayy o dönemler nefisle mücadelenin zirve noktası galiba, dayan kaptanım dayan geçecek ,yeme sakınnormalde açlığa dayanırım, yemeyeceğim dediğimde asla yemem ama bu regl öncesi dayanamam ben de. Üç hiç aç kalmayarak çözüm buldum ben de. Sağlıklı şeylerle doyunca sağlıksız olana daha az kayıyoı aklım ama kayıyo kayıyoyine de
Kızlar bugün hiç gelemedim nerdeyse bütün gün uyudum oruç hastası oldum iftardan sonra kendime geldim ama işleri bitir spor diyene kadar bu vakti buldum sayfaları okudum ama ancak spor listesini halledebildim.
Ben de acaba ben mi göremedim demiştim canım,hoşgeldin:-*kansızlıktan olur canım halsizliğin, orucken pek yorma kendini.ayrıca eline sağlık:-*k
Akşam dediğim 5 gibiydi ama başka şey yoktu açlıktan yemiş bulundum :/
baya erkenmiş o zaman canım benim

Kansızlık yapıyo zaten işte oruçla birleşince öyle oldu heralde.spor yapsın iyisin artık heralde kendini çok yorma canım

Bizim grubun adını yürüyüşün kızları mı yapsak ne
Kansızlık yapıyo zaten işte oruçla birleşince öyle oldu heralde.spor yapsın iyisin artık heralde kendini çok yorma canım
Oy canım benim allah kolaylık versin♡♡daha iyiyim de temizlik yaptım tüm gün ancak yürüyüşe mecalim kaldı ama yüksek tempoluydu diye teselli buluyorum
Benim reglim de 1 hafta sonra gelcek belirtileri başladı
ohh kafadan bi kilo gider iştebilemedin tarım kilo

Yaşmış 2 3 kere okudum cümleyi. Değildir yok yok adet değildir dedim kendi kendime. :) bende 15 16 senedir kola içmiyorum.asıtlı istegimde sprite veya Niğde gazozu içiyorum. Tabi diyette geçerli değil bu.kaptan ve yardımcıları kızmasın sonra :)
Sodayi bende gunde max 2 diye biliyorum.ve tabi sade olanı.
Kızlar neredesiniz naail geçiyor ramazan ben iki gundur çok halsizim 40dk yuruyus yaptım kuzeyi attım arabasına bi baktım uyumak üzere ordan annemlere geçtik hemen reglim yaklaştı sanırım onun yorgunlugu
2 oruç 1 değil olarak geçiyor bende.2si migrenden bozuldu.birini sahura kalmamayinca tutamadim.2 gundur de hastaliktan tutamiyorum. Zaten 7 gundur orucuz.ağır aksak benim oruç bu yıl. Oruçluyken akşam 6 ya kadar açlık olmuyor da susuzluk 12de başlıyor maalesef.
Slm canım nasılsın bebi ş nasıl dün benm kızda aynı saatlerde 5 defa uyandı ve biz günlerdir aynısı canlar sağolsun
As.kızım daha iyi teyzesi.mizmiz tabi fazlasıyla.iştah da kapalı. Su İçmesi ve dinlenmesi gerekiyor mümkün değil yapmıyor. Oğluma bulasmasin diye uğraşıyorum. Bende ilaçlarla ayaktayim.
Bende Çok az yedigimde kilo veremedigimi farketmistim.

Günaydın
Dünku menulerimi yazayım. Öğle yi yulaf la gecistirdim.hepsini yiyemedim yulafin da.2 3 yk. Öğlen 3te 2 yumurta yedim sahanda.1 dilim etimekle.
Iftarda da mangal vardı. Salatayla ekmeksiz yedim onu da.
45 dk da leslie yaptım. Yazmıştım dün :)

Kızlar koltukları yikattim halıları verdim o kadar yoruldum ki sanki ben yikadim ama mis gibi oldu mürekkep akmıştı o bile çıktı valla iftardan sonra geleceğim
valla kaptanım, benimde pertim çıktı halılarım geldi yıkatmadan ,ufak tefek paspaları kapının önünde yıkadım, çamaşır, ütü, mutfak ,evi sil süpür yerleştir derken, anammmm sabah işe zor geldimm, sonuç halılarım ve evim tertemiz oldu, evde tuvalet ve banyoya çıkmak için , çamaşır makinamda orada 4 basamak merdiven çıkmam gerekiyor, oturduğum ev biraz inişli çıkışlı , en az 30 kere inip çıkmışımdır, her tarafım ağrıyo,
sahur: : 2 yumurtadan menemen+ 2 dilim yulaf kepeği ekmeği+ domates salatalık

iftar: fırında tavuk+ kefir

ara: 1 tane elmalı kurabiye

spor : 40 dakika yürüyüş+ 30 dakika pilates+ 3 lt su

he

çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış

yememezlik yapma demedim mi ben sana , hiç büyük sözü dinlemiyorsun
Sabah :kepek ekmeğe tost
Akşam : Nohut pilav
2 tane sade kahve aralarda

afiyet olsun,

nasıl rahat durayım, aramızdaki farkı açtın iyice,insan şöyle 100 gram cık falan verir, ne o öyle 58 ler falan

gerçekten çok güzel dinlenmişsindir iyi olamana sevindim canım

çok güzel toparlamışsın canım maşallah , sonunda bir mankenimiz olacak
BEn sona yaklastikca sabirsizlaniyorum ama :))

canım senin için esmeray dan gel tezkere bitsin bu hasret, yolunu gözleyen annen yüzüne hasret diyorum

canım rosecim bende bir kaç sene evvel içiyordum, artık senede 1 yada 2 bardak bile içmiyorum, midem rahatladı valla ,sade soda alıp, içine bir kaç damla limon atıyorum, meyveli olanlar da katkı maddelerinden dolayı zararlıymış, aslında vitamin ve minareller sebebi ile günde 1 şişe soda tüketmemiz lazım, ama unuturuyoruz bazen

etli sarma- deme bari, bak canım çekti, vakit bulsamda yapsam

bizde cirpamiyoruz zaten cirpmayin sonra nerden geldi bu fitiklar diyor ev hanımları canim halı yikamaci dediki abla seninkiler iyi bide bunlarin daha derinlere var içinden bozuk para tırnak makası cikiyor demişti

ıyyyyy nasıl bir ev hanımı bunlar, halı yıkamacıya rezil olmayayım diye, iyice süpürüp verdim

hangi yıkamacıya verdin bende de bir tane şagi var, uğraşmadan bebiş gelir belki

canımcım, ev temizliğinden , fırsat bulup yapamadım, evimde 4 basamak var banyo tuvalate çıkan en az 30 kere inip çıkmışımdır valla
Selam kızlar
Sabah k.ekmeğine dil peynirli tost bir yumurta
Akşam
1 tavuk dürüm
Ayran
Oruçlu değilim ama gün içerisinde ancak böyle oluyor ramazanda
menüleriniz süper kızlar

bayat canım..
teşekkür ederim

cumartesi günkü menüm
sahur
yağsız kepek ekmeğine 2 dilim tost
peynir 1 kk, 5 zeytin, 2 çeri domates, 3 bardak su

iftar: kardeşimdeydim (resmen cozuttum )
1 kase tarhana çorbası
5 tane kızarmış köfte ,yarım patates kızartması
salata, 1 bardak gazoz

gece 12 yada 1 de
1 dilim güllaç yedim

pazar günü ,sahurda sadece su içtim
bu kadar abartının üstüne bir şey yersem

dün akşam iftarda
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt çorbası
salata, yedim

ben kaçayım

öyle tabiki canım bende ağrıdaydım o,pazar vardı ama sebzeler gelene kadar zaten mahvoluyordu

teşekkür ederim canım o kadar iyi mi canım ya fotolar..daha manken olmama çok yol var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…