- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Maşallah maşallah canımEki Görüntüle 1845614 kızlar ii aksamlar,gündüz pazara gittik, halici ya gittik geldik uyudum, sonra da iftar derken giremedim bi türlü.okuyacağım yazılanları ama önce menümü yazayım didim.gündüz markete uğradığımda en sevdiğim dondurmadan almıştım iki gündür 58i görüyorum tartışa,ödül olsun diye ama yemeyeceğim galiba
Simdilik benden bu kadar, yazılarınızı okuyayim simdi♡♡♡
Miktari ne canim nohut pilavinSabah :kepek ekmeğe tost
Akşam : Nohut pilav
2 tane sade kahve aralarda
Uff o sagiler moda diye aldık bende kisin değiştirdim koridorda hala var cok sağlıksız teker teker atiyorum :)Canım benim geçmiş olsun, orucunu sonra tutarsın üzülüp dert etme kendine,bi an önce iyi olmaya bak.spor için de zorlama bence vücut dinlensin ki iyi olsun değil mi?
Ama canım sen de hic rahat durmuyor ki canım amamaşallah rakibem♡✩★
Fırsat bulmuşken bence de b ol bol uyuyun
Tadını çıkar iste canımderyacim hadi gün tahmin edelim senin doğumun için ne dersin?ben baslatiyorum bu pazartesi doğurursun diyorum ♡♡♡♡gelsin artik duru bebek♡♡♡♡
Olmaz tabi canım,hele muz detoksunu falan bulaşma bi dahabugün börülce buldum burda nasıl sevindim anlatamam
Ben de ben deeeehalıları verdim yıkamaya, yeni aldım salona,onlar geldi.mutfak halıma murekkep dökmüştü oğlum onu verdim.( salo dakiler 3d şagi idi ,kullanışlı olmayınca çaresiz degistirdim,arada sererim yine eskileri
Canım sen yedikçe zayıflayorsun bence
Canım et ile yoğurt ayran ve. tüketme mümkün oldukça ,emilim zorlasiyo
Mideye varmadan erimiştir o kurabiye canini sıkma
Cancagizim hiiiç bi yere gitmiyorum ,gider miyim hic♡♡ama mezun olurum inşallah,gerçi su an hedef kilosuna en yakin aslı var galiba
Pilavı tüketeceksen de öğlen tüm et canım,aksama bırakma:-*
tesekkur ederim canım,senin kadar ince olsam yeter bana
İnşallah canım seni yormayip dinçlik veriyorsa yap tabi@katre-i dem sporu yapınca daha dinç oluyorum aslında. Çocuklarım aynı anda uyursa ev toplarken yada kitap okurken yapıyorum. 2 gün oncekini film izlerken aynı anda leslie videosu izlerken yaptım hatta. :) sporu seviyorum.keşke daha fazla imkanım ve zamanım olsa.belki 2 sene sonra. Oğlum da kreşe başlayınca :)
Bizde de ilk hafta verilir hepsi. Allahım verdim dedirtmesin yerini bulsun inşallah.
canım yeşil kahve bizim bi tanıdıkta böbrekte sorun yarattıGünaydın kızlar.
Güya bu gece eşim sabahlayip benim dinlenmem için çocukları idare edecekti. 2 kere kizimin ateşi yükseldi 38 e duş ve surup için uyandım.12- 2- 3.5- 5- 6 da olmak üzere 5 kere de oğlum uyandi.eşim salondan gelinceye kadar ben kalktım. 8den beri de ayaktayiz oglumla.bi dinlendim sormayın yani :) dinlenmislik akıyor gözümden. Neyse buna da şükür ilaçlar iyi geldi dün akşam.
3 dilim etimek.az peynir.5 zeytin. Az bal.1 ceviz.2 dilim sucuk ve şekersiz çayla kahvaltimi ettim.
Ha bu arada küçük bi tavsiye.kızımı emzirmeyi biraktiktan sonra sadece yeşil kahve içerek 4 kg vermiştim 2 haftada ben.geri de almadım. Dün başladım yeniden. Denemek isteyenler için 2 yol var.1 çay kaşığı kahveyi 1 sb su ile yutuyorsun ilaç gibi. Veya 1 cay fincani suya 1 tatli kaşığı atıp kaynatiyorsun iciyorsun. 3 ogun aç karnına içiliyor.4 kg yu kaynatarak vermiştim ben.şimdi ona vaktim yok.kuru kuru yutuyorum. Nacizane deneyimimi paylaşmak istedim.
Canım benim geçmiş olsun, orucunu sonra tutarsın üzülüp dert etme kendine,bi an önce iyi olmaya bak.spor için de zorlama bence vücut dinlensin ki iyi olsun değil mi?
Ama canım sen de hic rahat durmuyor ki canım amamaşallah rakibem♡✩★
Fırsat bulmuşken bence de b ol bol uyuyun
Tadını çıkar iste canımderyacim hadi gün tahmin edelim senin doğumun için ne dersin?ben baslatiyorum bu pazartesi doğurursun diyorum ♡♡♡♡gelsin artik duru bebek♡♡♡♡
Olmaz tabi canım,hele muz detoksunu falan bulaşma bi dahabugün börülce buldum burda nasıl sevindim anlatamam
Ben de ben deeeehalıları verdim yıkamaya, yeni aldım salona,onlar geldi.mutfak halıma murekkep dökmüştü oğlum onu verdim.( salo dakiler 3d şagi idi ,kullanışlı olmayınca çaresiz degistirdim,arada sererim yine eskileri
Canım sen yedikçe zayıflayorsun bence
Canım et ile yoğurt ayran ve. tüketme mümkün oldukça ,emilim zorlasiyo
Mideye varmadan erimiştir o kurabiye canini sıkma
Cancagizim hiiiç bi yere gitmiyorum ,gider miyim hic♡♡ama mezun olurum inşallah,gerçi su an hedef kilosuna en yakin aslı var galiba
Pilavı tüketeceksen de öğlen tüm et canım,aksama bırakma:-*
tesekkur ederim canım,senin kadar ince olsam yeter bana
Gunaydin şekerler :))
@yolcukardelen bencede artik gelsin biz haziriz bekliyoruz ama Duru haniin hic gelmeye niyeti yok :))
@aysedurmaz tatlim çok geçmiş olsun. Esin ggece yardim edememiş ama ggündüz de yardimcisi olur. Sende dikkat et kendine Allah korusun hasta olursun.
Günaydın :)Gunaydin şekerler :))
@yolcukardelen bencede artik gelsin biz haziriz bekliyoruz ama Duru haniin hic gelmeye niyeti yok :))
@aysedurmaz tatlim çok geçmiş olsun. Esin ggece yardim edememiş ama ggündüz de yardimcisi olur. Sende dikkat et kendine Allah korusun hasta olursun.
Günaydın canim :)günaydın kızlar :)
günaydın canım :)
tabi gelir mi keyfi yerinde orda oh
Günaydın :)
Sabah sabah iyi yardımı oldu ne yaa soyleyim. 45 dk leslie yaptım o çocuklarla oynarken. :)
Günaydın canim :)
45 dk leslie yaptım ben :) ara öğünü yok
Şimdi de 3 yk yoğurtla Çilekli cacık yaptım. Icıne de yulaf ezmesi döktüm. Onu yiyorum.
1.5 lt suyu da içtim :)
BEn sona yaklastikca sabirsizlaniyorum ama :))
tabi sabirsızlanırsın canım bu sene yeğenimde bizi bekletti hadi artık diyorduk heyecanla gelmesini bekledik Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin hemencecik büyüyorlar sonra
Gunaydin şekerler :))
canım hayırlı olsun yeni işinGünaydın mı desem bilemedim
Kızlar benim sabah kahvaltım
1 sütlü kahve
Öğlen
Yemeğe dışarı gidiyoruz
Bilmiyorum Izgara falan bakarım artık ya da sebze
Bu arada kızlar ben asitli içecekleri çok seviyordum ne yazıkki
Lisenin son Zamanlarından 26-27 ye kadar aşırı derece de coca cola içmişimdir
Son 1-2 yıldırda neredeyse tamamen bıraktım
Ama sürekli asitli bir şeyler içmek istiyorum
Maden suyunun falan zararı var mı ?
Başka bir haber Daha yarın yeni bir işe başlıyorum
Bana iyi şans dileyin :)
Artık turizm sektöründeyim
Günaydın mı desem bilemedim
Kızlar benim sabah kahvaltım
1 sütlü kahve
Öğlen
Yemeğe dışarı gidiyoruz
Bilmiyorum Izgara falan bakarım artık ya da sebze
Bu arada kızlar ben asitli içecekleri çok seviyordum ne yazıkki
Lisenin son Zamanlarından 26-27 ye kadar aşırı derece de coca cola içmişimdir
Son 1-2 yıldırda neredeyse tamamen bıraktım
Ama sürekli asitli bir şeyler içmek istiyorum
Maden suyunun falan zararı var mı ?
Başka bir haber Daha yarın yeni bir işe başlıyorum
Bana iyi şans dileyin :)
Artık turizm sektöründeyim
canım hayırlı olsun yeni işin
Maden suyundan 26-27 ye çıkmadığınve meyveli olmadığı surece zarar gelmez
Canim maden suyunu özellikle yaz aylarında ggünde 2 taneye kadar icebilirsin. Bi zarari yok. Hatta mineral acisindan faydasi var. Ben yaz aaylarında ayranimi maden suyu ile hazirliyorum yada ttürk jkahvesinin yaninda maden suyu iciyorum. Super oluyor. Tavsiye ederim. Ama sade olani tercih et meyvelileri ddeğil. Olmadi içinekendin limon sık.
Yeni işinde hayirli olsun inş.
Kızlar neredesiniz naail geçiyor ramazan ben iki gundur çok halsizim 40dk yuruyus yaptım kuzeyi attım arabasına bi baktım uyumak üzere ordan annemlere geçtik hemen reglim yaklaştı sanırım onun yorgunlugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?