Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar.
Güya bu gece eşim sabahlayip benim dinlenmem için çocukları idare edecekti. 2 kere kizimin ateşi yükseldi 38 e duş ve surup için uyandım.12- 2- 3.5- 5- 6 da olmak üzere 5 kere de oğlum uyandi.eşim salondan gelinceye kadar ben kalktım. 8den beri de ayaktayiz oglumla.bi dinlendim sormayın yani :) dinlenmislik akıyor gözümden. Neyse buna da şükür ilaçlar iyi geldi dün akşam.
3 dilim etimek.az peynir.5 zeytin. Az bal.1 ceviz.2 dilim sucuk ve şekersiz çayla kahvaltimi ettim.
Ha bu arada küçük bi tavsiye.kızımı emzirmeyi biraktiktan sonra sadece yeşil kahve içerek 4 kg vermiştim 2 haftada ben.geri de almadım. Dün başladım yeniden. Denemek isteyenler için 2 yol var.1 çay kaşığı kahveyi 1 sb su ile yutuyorsun ilaç gibi. Veya 1 cay fincani suya 1 tatli kaşığı atıp kaynatiyorsun iciyorsun. 3 ogun aç karnına içiliyor.4 kg yu kaynatarak vermiştim ben.şimdi ona vaktim yok.kuru kuru yutuyorum. Nacizane deneyimimi paylaşmak istedim.

Maşallah maşallah canım
Sabah :kepek ekmeğe tost
Akşam : Nohut pilav
2 tane sade kahve aralarda
Miktari ne canim nohut pilavin
Uff o sagiler moda diye aldık bende kisin değiştirdim koridorda hala var cok sağlıksız teker teker atiyorum :)
İnşallah canım seni yormayip dinçlik veriyorsa yap tabi
canım yeşil kahve bizim bi tanıdıkta böbrekte sorun yarattı

kesinlikle canım son zamanlar takıntı yapıp hızlıca vereyim dedim ama anca yerimde saydım daha sonra birden hop aldım bidaha yaklaşmam ben yine vereyim yavaş yavaş kalıcı olsun
ay sorma ben taze fasulye bulamıyordum nasıl özlemiştim aldım yapıcam bu hafta..taze börülceye bayılırım afiyet olsun tatlım burda onu hiç bulamam ana evine gidince gari

erisin inşallah canım korkuyorum artık ..
teşekkür ederim canım sporu elinden geldigince yap canım bnm kalçam basenlerim çok kötüydü hem şekilsiz kalın anca böyle toparladım kaç kilo verdim halan dolgunluk var

günaydın canım :)

tabi gelir mi keyfi yerinde orda oh

Günaydın :)
Sabah sabah iyi yardımı oldu ne yaa soyleyim. 45 dk leslie yaptım o çocuklarla oynarken. :)

günaydın kızlar :)
Günaydın canim :)

Ne güzeeeel
Geri sayım başladı
İyi haberlerini bekliyoruz Canım

Günaydın mı desem bilemedim
Kızlar benim sabah kahvaltım

1 sütlü kahve

Öğlen
Yemeğe dışarı gidiyoruz
Bilmiyorum Izgara falan bakarım artık ya da sebze

Bu arada kızlar ben asitli içecekleri çok seviyordum ne yazıkki
Lisenin son Zamanlarından 26-27 ye kadar aşırı derece de coca cola içmişimdir

Son 1-2 yıldırda neredeyse tamamen bıraktım
Ama sürekli asitli bir şeyler içmek istiyorum
Maden suyunun falan zararı var mı ?

Başka bir haber Daha yarın yeni bir işe başlıyorum
Bana iyi şans dileyin :)
Artık turizm sektöründeyim

canım hayırlı olsun yeni işin
Maden suyundan 26-27 ye çıkmadığın ve meyveli olmadığı surece zarar gelmez

Canim maden suyunu özellikle yaz aylarında ggünde 2 taneye kadar icebilirsin. Bi zarari yok. Hatta mineral acisindan faydasi var. Ben yaz aaylarında ayranimi maden suyu ile hazirliyorum yada ttürk jkahvesinin yaninda maden suyu iciyorum. Super oluyor. Tavsiye ederim. Ama sade olani tercih et meyvelileri ddeğil. Olmadi içinekendin limon sık.

Yeni işinde hayirli olsun inş.

canım hayırlı olsun yeni işin
Maden suyundan 26-27 ye çıkmadığın ve meyveli olmadığı surece zarar gelmez

:) :) çıkmam çıkmam
Teşekkürler

Tamam o zaman
Çok teşekkürler

Ben evdeyim canim. TV izliyorum, camasir yikiyorum, evi yolluyorum, kisacasi vakit geciriyorum :))
Kızlar neredesiniz naail geçiyor ramazan ben iki gundur çok halsizim 40dk yuruyus yaptım kuzeyi attım arabasına bi baktım uyumak üzere ordan annemlere geçtik hemen reglim yaklaştı sanırım onun yorgunlugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…