Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım sadece lactamille ogun geçmez bence yemeğini düzgün yesen lactamille ihtiyacın bile olmayacak

Slm kızlar sabah
2 kaşık yoğurt
2 dikim TT ekmek
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
domates salata
4 zeytin

öğlen 6 yemek kaşığı etli sebze yemeği
1 dilim TT ekmek
6 yemek kaşığı yoğurt

ara 2 hurma
1 çay bardağı süt

akşam
salata 2 kepçe mercimek çorbası
12 tane etli yaprak sarması
Bulgurlu sarmaydı

Iyi geceler kızlar.
Sağolun güzel dualariniz için.
Iftardan sonra dayanamadım ağrılara acile gittik. Akut sinüzit 3 kutu ilaçla döndük. Gözlerim yanıyor. Bi de ufak kaza atlattık. Yapmadık ama bi an eşim dalginlasti ramak kaldı girmeye bi dükkana. Verilmiş sadakamiz varmış.
Bugün iftarim 3 yk sehriye çorbası
4 kanat ızgara ve salata
6 sb su içtim. Ara yok
Iyi pazarlar herkese.

Yoktu canım ya ters bi hareketti galiba ki kütledi,kirletince oldu zatengeçer inşallah
ah bu bebekler
@katre-i dem kaptanım,yazanların hepsini uyguluyorum, kareme yıldızlı uğur böcüüüü isterimm[/QUOTE]
Tmm mezuniyet jarnene bocuk koycaz
Daha 2.5 ayligizz ama 1 aydir elleri azinda serce parmagimla damaklarini hafifce kasiyorum o kadar hosuna gidiyo ki :)
Canım gelişim baştan ayağa doğrudur ilk kafayı dik tutmaya başlar boyun gelişir sonra ellerini keşfeder ellerini sürekli ağzına götürmesi senin kasığında hosuna gitmesi gelişim süreci bence müdahale etme o ellerini ogurene kadar ağzına sokacak bu yaradilisimiz bence dis değil bebegin buyuyup vücudunu kesfediyor
Affiniza siginaraktan kahvalti menumu yaziyorum ( emzirdigim icin tutamiyorum ben ):
Bi bardak sut
1 dilim kasar peyniri
1 dilim helva
5 zeytin
5 cilek
1 dilim ekmek
Birazdanda temizlige baslicam sabah siporu gıyabinda
Hobaaa surrkli olmadığı surece görmedik tmm helvayi
günaydın kızlar :)

bugün tartıda 61 i ucundan gördüm şükürler olsun 62 nin altına inebildim artık yavaş yavas sebzelere geçiş yapma vakti

6. Hastalık ne ki? Bi arastirayim ben.

Sağolasın bilgiler için. Ağır değil benim spor.leslie yapıyorum en fazla 5 mil. O zaman ben 1.5 saat sonra yapsam olur herhalde.iftarda da çok ağır yemiyorum. Sahurda spor yapamam çünkü.[/QUOTE]
Canım bu yoğunlukta spordan muaf ol istersen
Geldimi ust uste
yok sana helva
Gecmis olsun canım bak fark edildi tedavisi başladı iyilesir cok sukur dertsiz dert vermesin Rabbim üzülme yıpratma kendini
Ayyu kiskandim simdi esimle sarilip huzurlu bi uyku cekmeyeli bi 4 ay olmustur
Oglun 2.5 aylık eee neden 4 ay
Sabah

1 fincan sütlü kahve

Öğlen

Tavuk sote
Ayran

Çilekli yoğurt

Akşam eşimle yeğenimi görmeye gittik
Yüzme yarışması vardı

Sosisli sandviç yedim.

Spor 1 saat yürüyüş yaptım.
Sandviç erimistir
sahur: : 2 yumurtadan menemen+ 2 dilim yulaf kepeği ekmeği+ domates salatalık

iftar: fırında tavuk+ kefir

ara: 1 tane elmalı kurabiye

spor : 40 dakika yürüyüş+ 30 dakika pilates+ 3 lt su

canım bi sadaka verin büyük geçmiş ölsun
Biz fitremizi ramazan sonuna doğru verirdik hep bi sene bariyerler girdi eşim oructy uykusuzdu snlik iş karşı şeride geçecektir direksiyonu kirmasaydim ertesi sene kendi mahallemizde iki bina altimizdaki çocuk birden fırladı arbanin altına allahtan sadece parmağı catladi ondan sonra ilk iş ramazanın başında fitre zekat sadaka vermek oldu

kızlar ii aksamlar,gündüz pazara gittik, halici ya gittik geldik uyudum, sonra da iftar derken giremedim bi türlü.okuyacağım yazılanları ama önce menümü yazayım didim.gündüz markete uğradığımda en sevdiğim dondurmadan almıştım iki gündür 58i görüyorum tartışa,ödül olsun diye ama yemeyeceğim galiba
Simdilik benden bu kadar, yazılarınızı okuyayim simdi♡♡♡

Canım çok sevindim ya ne güzel haber gitmen yaklaşıyor diye de üzülüyorum yalnız.kuyruk sokumun nası oldu

Sağolasın bilgiler için. Ağır değil benim spor.leslie yapıyorum en fazla 5 mil. O zaman ben 1.5 saat sonra yapsam olur herhalde.iftarda da çok ağır yemiyorum. Sahurda spor yapamam çünkü.[/QUOTE]
çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım

Yoktu canım ya ters bi hareketti galiba ki kütledi,kirletince oldu zatengeçer inşallah
ah bu bebekler
@katre-i dem kaptanım,yazanların hepsini uyguluyorum, kareme yıldızlı uğur böcüüüü isterimm
Tmm mezuniyet jarnene bocuk koycaz

Canım gelişim baştan ayağa doğrudur ilk kafayı dik tutmaya başlar boyun gelişir sonra ellerini keşfeder ellerini sürekli ağzına götürmesi senin kasığında hosuna gitmesi gelişim süreci bence müdahale etme o ellerini ogurene kadar ağzına sokacak bu yaradilisimiz bence dis değil bebegin buyuyup vücudunu kesfediyor

Hobaaa surrkli olmadığı surece görmedik tmm helvayi

Canım bu yoğunlukta spordan muaf ol istersen

Geldimi ust uste

yok sana helva

Gecmis olsun canım bak fark edildi tedavisi başladı iyilesir cok sukur dertsiz dert vermesin Rabbim üzülme yıpratma kendini

Oglun 2.5 aylık eee neden 4 ay

Sandviç erimistir

canım bi sadaka verin büyük geçmiş ölsun
Biz fitremizi ramazan sonuna doğru verirdik hep bi sene bariyerler girdi eşim oructy uykusuzdu snlik iş karşı şeride geçecektir direksiyonu kirmasaydim ertesi sene kendi mahallemizde iki bina altimizdaki çocuk birden fırladı arbanin altına allahtan sadece parmağı catladi ondan sonra ilk iş ramazanın başında fitre zekat sadaka vermek oldu[/QUOTE]

maşallah canım süpersin

Canım benim geçmiş olsun, orucunu sonra tutarsın üzülüp dert etme kendine,bi an önce iyi olmaya bak.spor için de zorlama bence vücut dinlensin ki iyi olsun değil mi?
@Ses35 canım ben bugün toplamda yarım saat az hareketli spor yaptım, ( leslie, bel kıvırma gibi )
Ama canım sen de hic rahat durmuyor ki canım amamaşallah rakibem♡✩★
Selam kizlarrr ben geldimmm :))
Ancak bu saat oldu kusura bakmayin. Sabah kontrole gittik. Dr dan gelince de esimle uyumusuz :))
Kuzucuklariniz hasta olmuş hherkese çok çok geçmiş olsun.
Fırsat bulmuşken bence de b ol bol uyuyun
Kiskanma kiskanma benimde son uykularim :)))
Tadını çıkar iste canımderyacim hadi gün tahmin edelim senin doğumun için ne dersin?ben baslatiyorum bu pazartesi doğurursun diyorum♡♡♡♡gelsin artik duru bebek♡♡♡♡
kesinlikle canım bende sebze aşığıyım eskiden hiç protein almazdım o da olmuyormuş ege mutfağı küçükten beri sebze seviyoruz <3
Olmaz tabi canım,hele muz detoksunu falan bulaşma bi dahabugün börülce buldum burda nasıl sevindim anlatamam
Kızlar koltukları yikattim halıları verdim o kadar yoruldum ki sanki ben yikadim ama mis gibi oldu mürekkep akmıştı o bile çıktı valla iftardan sonra geleceğim
Ben de ben deeeehalıları verdim yıkamaya, yeni aldım salona,onlar geldi.mutfak halıma murekkep dökmüştü oğlum onu verdim.( salo dakiler 3d şagi idi ,kullanışlı olmayınca çaresiz degistirdim,arada sererim yine eskileri
Sabah

1 fincan sütlü kahve

Öğlen

Tavuk sote
Ayran

Çilekli yoğurt

Akşam eşimle yeğenimi görmeye gittik
Yüzme yarışması vardı

Sosisli sandviç yedim.

Spor 1 saat yürüyüş yaptım.
Canım sen yedikçe zayıflayorsun bence
Canım et ile yoğurt ayran ve. tüketme mümkün oldukça ,emilim zorlasiyo
sahur: : 2 yumurtadan menemen+ 2 dilim yulaf kepeği ekmeği+ domates salatalık

iftar: fırında tavuk+ kefir

ara: 1 tane elmalı kurabiye

spor : 40 dakika yürüyüş+ 30 dakika pilates+ 3 lt su
Mideye varmadan erimiştir o kurabiye canini sıkma
Canım çok sevindim ya ne güzel haber gitmen yaklaşıyor diye de üzülüyorum yalnız.kuyruk sokumun nası oldu
Cancagizim hiiiç bi yere gitmiyorum ,gider miyim hic♡♡ama mezun olurum inşallah,gerçi su an hedef kilosuna en yakin aslı var galiba
Sabah :kepek ekmeğe tost
Akşam : Nohut pilav
2 tane sade kahve aralarda
Pilavı tüketeceksen de öğlen tüm et canım,aksama bırakma:-*
maşallah canım süpersin
tesekkur ederim canım,senin kadar ince olsam yeter bana

@katre-i dem sporu yapınca daha dinç oluyorum aslında. Çocuklarım aynı anda uyursa ev toplarken yada kitap okurken yapıyorum. 2 gün oncekini film izlerken aynı anda leslie videosu izlerken yaptım hatta. :) sporu seviyorum.keşke daha fazla imkanım ve zamanım olsa.belki 2 sene sonra. Oğlum da kreşe başlayınca :)
Bizde de ilk hafta verilir hepsi. Allahım verdim dedirtmesin yerini bulsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…