- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Canım sadece lactamille ogun geçmez bence yemeğini düzgün yesen lactamille ihtiyacın bile olmayacakKizlar net pakedim limiti dolmak uzere pazartesi yanilencek evde wifi yok ben listelerimi simdiden gonderiyim sizde beni hos gorun
Oglen bisey yemedim bizim oglen yeterince spor yaptirdi bana
Bu aksam
Bi kase corba
Barbunya bitabak
Yanina bi kase yogurt
Rezene cayi
PAZAR
Kahvalti
Bi dilim peyinir
Bi bardak sut
4 zeytin
1 saat bebisle spor :)
Oglen
Lactamil
Aksam
Corba
3 koftekizarmis :)
Yagsiz pilav azcicik
Bi kase yogurt dere otlu
Papatya cayi
Ve her gun en az 3 litre su arada yazmayi unutuyorum :)
Saygilarimla iyi bakin kendinize :-*
Yoktu canım ya ters bi hareketti galiba ki kütledi,kirletince oldu zatenDoğru dişiyle bile doğan var canım ama kaptanımızın dediği gibi yavaştan salya olmaya baslar.oğlumdan 2.5 ay küçük bi bebek oğluöun doğumunda yakasını kollarını ıslatıyordu salyayla, ha cıktı ha çıkacak dedik en son o bir yaşındayken oğlumun 4 dişi mi ne vardı, o kuzum yazık çıkarmamıştı daha.belli de olmaz ama geç çıkması daha iyidir diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun kanki nazar mı değdi sana varmıydı daha önce bi sorunun yeni bişey mi?canım önemli olan sağlığın iyileşte sen yaparsın nasılsa sporunu.
Maaşallah.kendi dişleride 5 yaşında çıktı ama öyle bi dezavantajı var.
Canım gelişim baştan ayağa doğrudur ilk kafayı dik tutmaya başlar boyun gelişir sonra ellerini keşfeder ellerini sürekli ağzına götürmesi senin kasığında hosuna gitmesi gelişim süreci bence müdahale etme o ellerini ogurene kadar ağzına sokacak bu yaradilisimiz bence dis değil bebegin buyuyup vücudunu kesfediyorDaha 2.5 ayligizz ama 1 aydir elleri azinda serce parmagimla damaklarini hafifce kasiyorum o kadar hosuna gidiyo ki :)
Hobaaa surrkli olmadığı surece görmedik tmm helvayiAffiniza siginaraktan kahvalti menumu yaziyorum ( emzirdigim icin tutamiyorum ben ):
Bi bardak sut
1 dilim kasar peyniri
1 dilim helva
5 zeytin
5 cilek
1 dilim ekmek
Birazdanda temizlige baslicam sabah siporu gıyabinda
günaydın kızlar :)
bugün tartıda 61 i ucundan gördüm şükürler olsun 62 nin altına inebildimartık yavaş yavas sebzelere geçiş yapma vakti
6. Hastalık ne ki? Bi arastirayim ben.Aksama yapayım artik.dün aklimdaydi.Kızımın ateşiyle ugrasinca hal kalmadı yapacak
Hazır süttü maalesef.meyvesuyu da hazırdı. Dışarıda olunca bi yere girip yemek yiyemedim.marketten alıp buroda takıldım. Dışarıda olmayı bu yüzden sevmiyorum yemek zamanı
Biz de nobetlesiyoruz eşimle. O geç yatar ben erken kalkarim dengeliyoruz. Bebek liginde de boyleydi.bi 37 bi 39hemde 10 dk arayla.
Aman dikkat canım bi kaç gun zorlama
Benim oğlumun da
Canım bazen dişli bile doğar bebek.ama genelde üçüncü ayın içine girince salya artar kaşınma şişme beyazlama olur ancak 5 te çıkıyor işte
aman cnm su ara 6.hastalik salgın halinde baharda ve sonbaharda oluyor ateşe dikkat
Geldimi ust usteGünaydın kızlar
Sahurda 1 yumurta peynir bal yedim az az. 1 de kacamagim oldu.tb kepekli ekmek almayi unutunca mecburen pide yedim 1 dilim.
Grip sinizute döndü bende bugün. Yüzüm catlayacak gibi agrıyor.kızım da oğlum da 37 şu an.tetikteyim. öğlene hep beraber yatalim diyorum. Allah izin verirse.10 dk dır leslie yapiyorum.tempom düşük ama olsun.hiç yoktan iyidir.bitince tam dk mi yazarım.
Canım Nasıl helva istedi :) bakayım Türk markette var mı
Afiyet olsun Canım
61 ne güzel Canım hadi bakalım
Sebze yemiyor muydun ? Dukan mı yapıyorsun yoksa.?
Canım öyle bir patates kızartması tarifim var ki 3 çatal kesinlikle yetmez boşuna mı şiştim ben :)
Hatta ben herkese vereyim tarifi , siz yiyin ben zayıflayım :)
Gecmis olsun canım bak fark edildi tedavisi başladı iyilesir cok sukur dertsiz dert vermesin Rabbim üzülme yıpratma kendiniKızımın ateş 39.5 oldu 11de.dra götürdük. Sağ cigerinde zatürre başlangıcı varmış. 6 gün iğne vurulacak.cuma kontrolü var.dua edin kızlar. Atlatma ihtimali yüksek dedi.((((( yikildim resmen.çok ağladım. Çok yakın arkadaşımda kürtaja girmiş ayni hastanede. Diğer arkadaşlar da ordaydi. Iyiki varlarmis.yığılip kalmisim zatürre diyince dr. Inşallah geçer hemen
Oglun 2.5 aylık eee neden 4 aAyyu kiskandim simdi esimle sarilip huzurlu bi uyku cekmeyeli bi 4 ay olmustur
Sandviç erimistirSabah
1 fincan sütlü kahve
Öğlen
Tavuk sote
Ayran
Çilekli yoğurt
Akşam eşimle yeğenimi görmeye gittik
Yüzme yarışması vardı
Sosisli sandviç yedim.
Spor 1 saat yürüyüş yaptım.
sahur: : 2 yumurtadan menemen+ 2 dilim yulaf kepeği ekmeği+ domates salatalık
iftar: fırında tavuk+ kefir
ara: 1 tane elmalı kurabiye
spor : 40 dakika yürüyüş+ 30 dakika pilates+ 3 lt su
canım bi sadaka verin büyük geçmiş ölsunIyi geceler kızlar.
Sağolun güzel dualariniz için.
Iftardan sonra dayanamadım ağrılara acile gittik. Akut sinüzit 3 kutu ilaçla döndük. Gözlerim yanıyor. Bi de ufak kaza atlattık. Yapmadık ama bi an eşim dalginlasti ramak kaldı girmeye bi dükkana. Verilmiş sadakamiz varmış.
Bugün iftarim 3 yk sehriye çorbası
4 kanat ızgara ve salata
6 sb su içtim. Ara yok
Iyi pazarlar herkese.
Canım çok sevindim ya ne güzel haber gitmen yaklaşıyor diye de üzülüyorum yalnız.kuyruk sokumun nası olduEki Görüntüle 1845614 kızlar ii aksamlar,gündüz pazara gittik, halici ya gittik geldik uyudum, sonra da iftar derken giremedim bi türlü.okuyacağım yazılanları ama önce menümü yazayım didim.gündüz markete uğradığımda en sevdiğim dondurmadan almıştım iki gündür 58i görüyorum tartışa,ödül olsun diye ama yemeyeceğim galiba
Simdilik benden bu kadar, yazılarınızı okuyayim simdi♡♡♡
11 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : 40 dk yürüyüşş
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz :
6. Hastalık ne ki? Bi arastirayim ben.Aksama yapayım artik.dün aklimdaydi.Kızımın ateşiyle ugrasinca hal kalmadı yapacak
Hazır süttü maalesef.meyvesuyu da hazırdı. Dışarıda olunca bi yere girip yemek yiyemedim.marketten alıp buroda takıldım. Dışarıda olmayı bu yüzden sevmiyorum yemek zamanı
Biz de nobetlesiyoruz eşimle. O geç yatar ben erken kalkarim dengeliyoruz. Bebek liginde de boyleydi.bi 37 bi 39hemde 10 dk arayla.
Aman dikkat canım bi kaç gun zorlama
Benim oğlumun da
Canım bazen dişli bile doğar bebek.ama genelde üçüncü ayın içine girince salya artar kaşınma şişme beyazlama olur ancak 5 te çıkıyor işte
aman cnm su ara 6.hastalik salgın halinde baharda ve sonbaharda oluyor ateşe dikkat
Iyi geceler kızlar.
Sağolun güzel dualariniz için.
Iftardan sonra dayanamadım ağrılara acile gittik. Akut sinüzit 3 kutu ilaçla döndük. Gözlerim yanıyor. Bi de ufak kaza atlattık. Yapmadık ama bi an eşim dalginlasti ramak kaldı girmeye bi dükkana. Verilmiş sadakamiz varmış.
Bugün iftarim 3 yk sehriye çorbası
4 kanat ızgara ve salata
6 sb su içtim. Ara yok
Iyi pazarlar herkese.
Tmm mezuniyet jarnene bocuk koycazYoktu canım ya ters bi hareketti galiba ki kütledi,kirletince oldu zatengeçer inşallah
ah bu bebekler
@katre-i dem kaptanım,yazanların hepsini uyguluyorum, kareme yıldızlı uğur böcüüüü isterimm
Eki Görüntüle 1845614 kızlar ii aksamlar,gündüz pazara gittik, halici ya gittik geldik uyudum, sonra da iftar derken giremedim bi türlü.okuyacağım yazılanları ama önce menümü yazayım didim.gündüz markete uğradığımda en sevdiğim dondurmadan almıştım iki gündür 58i görüyorum tartışa,ödül olsun diye ama yemeyeceğim galiba
Simdilik benden bu kadar, yazılarınızı okuyayim simdi♡♡♡
Canım benim geçmiş olsun, orucunu sonra tutarsın üzülüp dert etme kendine,bi an önce iyi olmaya bak.spor için de zorlama bence vücut dinlensin ki iyi olsun değil mi?Sağolun kızlar. Dr okula yollama dedi. Hem grip hem oruç hemde 2 hasta çocuk çok zor olacak. Bugün daha iyi anladım. Kendimi iyi hissedinceye kadar oruç tutmamaya karar verdim. Sinirlerim Lacka oldu bugün. Aglamami durduramiyorum hastaneden beri. Tutmayacagim için vicdanim da rahat değil ama toparlayamiyorum kendimi.
Bugün 20 dk leslie yapabildim sadece.kızım ateslenince kesmek zorunda kaldım. Iftardan sonra belki biraz daha yaparım. Takatim olursa tabi.
Ama canım sen de hic rahat durmuyor ki canım ama@Ses35 canım ben bugün toplamda yarım saat az hareketli spor yaptım, ( leslie, bel kıvırma gibi )
Fırsat bulmuşken bence de b ol bol uyuyunSelam kizlarrr ben geldimmm :))
Ancak bu saat oldu kusura bakmayin. Sabah kontrole gittik. Dr dan gelince de esimle uyumusuz :))
Kuzucuklariniz hasta olmuş hherkese çok çok geçmiş olsun.
Tadını çıkar iste canımKiskanma kiskanma benimde son uykularim :)))
Olmaz tabi canım,hele muz detoksunu falan bulaşma bi dahakesinlikle canım bende sebze aşığıyım eskiden hiç protein almazdım o da olmuyormuş ege mutfağı küçükten beri sebze seviyoruz <3
Ben de ben deeeeKızlar koltukları yikattim halıları verdim o kadar yoruldum ki sanki ben yikadim ama mis gibi oldu mürekkep akmıştı o bile çıktı valla iftardan sonra geleceğim
Canım sen yedikçe zayıflayorsun benceSabah
1 fincan sütlü kahve
Öğlen
Tavuk sote
Ayran
Çilekli yoğurt
Akşam eşimle yeğenimi görmeye gittik
Yüzme yarışması vardı
Sosisli sandviç yedim.
Spor 1 saat yürüyüş yaptım.
Canım et ile yoğurt ayran ve. tüketme mümkün oldukça ,emilim zorlasiyoSlm kızlar sabah
2 kaşık yoğurt
2 dikim TT ekmek
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
domates salata
4 zeytin
öğlen 6 yemek kaşığı etli sebze yemeği
1 dilim TT ekmek
6 yemek kaşığı yoğurt
ara 2 hurma
1 çay bardağı süt
akşam
salata 2 kepçe mercimek çorbası
12 tane etli yaprak sarması
Bulgurlu sarmaydı
Mideye varmadan erimiştir o kurabiye canini sıkmasahur: : 2 yumurtadan menemen+ 2 dilim yulaf kepeği ekmeği+ domates salatalık
iftar: fırında tavuk+ kefir
ara: 1 tane elmalı kurabiye
spor : 40 dakika yürüyüş+ 30 dakika pilates+ 3 lt su
Cancagizim hiiiç bi yere gitmiyorum ,gider miyim hic♡♡ama mezun olurum inşallah,gerçi su an hedef kilosuna en yakin aslı var galibaCanım çok sevindim ya ne güzel haber gitmen yaklaşıyor diye de üzülüyorum yalnız.kuyruk sokumun nası oldu
Pilavı tüketeceksen de öğlen tüm et canım,aksama bırakma:-*Sabah :kepek ekmeğe tost
Akşam : Nohut pilav
2 tane sade kahve aralarda
tesekkur ederim canım,senin kadar ince olsam yeter banamaşallah canım süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?