Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menüm
Sahur peynirli yumurta 2 dilim ekmek salatalık domates 1 tk reçel çay 1 dilim karpuz
İftar 2 hurma az çerez 1 kase çorba
tavuk haşlama 3 kaşık pilav salata 3 kaşık yoğurtlu patlıcan biber kavurması
Ara 1 nektarin
Su 3 litre

gözlerim açık kaldı, 3 litre suyu nasıl içiyorsun, ben 1,5 lt yi bulursam 3 lt içmiş sayıyorum kendimi, maşallah diyorum sadece canım

Valla aksami dusunmedim daha bebis durmuyo belki bise yapamam bi corbayla salata gecer. Cok sukur benim kocis yemek konusinda sorun cikartmiyo :)

bak bunu sevdim, benim kocanın da iyi yönlerinden biri budur, önüne kuru ekmek getireyim, yemek niye yapmadın demez,

İkinizde çok şanslısınız benim ki de bir çeşit olsa yemek ister
Allah yardımcınız olsun canım
İçine meyve limon nane filan koysam yine de gitmez mi acaba

limon lu içiyordum , gayette güzel gidiyor du kilo verişim ama tansiyonumu çok düşürdü, nane denemedim, meyveli su yapmadım hiç, mesela sen neli yapıyorsun canısı meyvelerden

Ben hiç denemedim çünkü ben suyu sade severim ama sade sevmeyenler daha çok elma koyuyor canım bi dene istersen

Anaa uyanık senihe he önündeki ağaca bi sürü çaput bağlamışlar çaputlu yamaç diyorlar hihihi
Canım naptın sen,vücudun kıtlık moduna girer sakın sakın sakın.... ye ye ye hem de bir sürü yee
öyle tabiki canım bende ağrıdaydım o,pazar vardı ama sebzeler gelene kadar zaten mahvoluyordu
Ah ah bilmez miyim...ağrıya gittim ben küçük ama şirindi beğendim
teşekkür ederim canım o kadar iyi mi canım ya fotolar..daha manken olmama çok yol var
Bak yine aklıma getirdiniz spor yapmam lazım yaa
valla gerçekten canım

aç kaldım, birde deli dana gibi iş yapınca erimiştir dimi
Cık cık cık cık,hiç yakıştıramıyorum sana
Gunaydinlar herkeseee. :))
Koz daha doğurmadın mı sen
O zaman da de detoks yaparsın ama bin cal in altında mi almıştın,niye öyle oldu:-(
Bugün eşime sürpriz yaptım karabuğday pilavı yaptım ona eminim cok sever hergun pirinç pilavı yiyor ya gecede olsa gecede yer
kilosu nasıl peki?ben de bulgur pilavı yapıciim ama kendime börülce, yi
ihuuu beklenen gün geldi

Olur valla yürüyüşü kızları iyimiş :)
İyi olmana sevindim canım
İnşallah gider her yerim bi şişti çünkü
Canım bi de yargıya iki gün kala yani çarşamba ve perşembe sahurda ya da iftarda maydanoz kürü vermişti ya derya onu yapsana ben de sabaha kadr yarım kilo fark etmişti
3litre mii oy maşallah♡♡♡şişiyorum ben:-(
Başak mıdüzen düşkünü bende terazi
Ben de terazim 13 ekim,sen?
Ben hiç denemedim çünkü ben suyu sade severim ama sade sevmeyenler daha çok elma koyuyor canım bi dene istersen
limonlu içiyorum ben ama sevmediğin için değil iyi geliyor sanki diyete,zayıflatıcı gibi

çaputlu yamaçççç iyiymiş

İftardan önce yapayım canım
Bende şişiyorum ama içiyorum ezan okunana kadar elimde su şişesi oluyo
15 ekim yıl kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…