Dünkü menüm
Sahur peynirli yumurta 2 dilim ekmek salatalık domates 1 tk reçel çay 1 dilim karpuz
İftar 2 hurma az çerez 1 kase çorba
tavuk haşlama 3 kaşık pilav salata 3 kaşık yoğurtlu patlıcan biber kavurması
Ara 1 nektarin
Su 3 litre
Baya yorulmuşsun canım Güle güle otur artık mis :)
Oruçken en aradığım su oluyor bide sahura kadar oturduğum için içiliyo ama su varil gibi geziyorum her akşam 1 de maden suyu içiyorum canımgözlerim açık kaldı, 3 litre suyu nasıl içiyorsun, ben 1,5 lt yi bulursam 3 lt içmiş sayıyorum kendimi, maşallah diyorum sadece canım
Başak mısağol canım, temizlik gibisi yok, iğneler batıyor bana temiz olmayınca, klasik başak burcuyum işte
Hayırlı olsun canım yeni işin.azalarak yemek bu nedenle daha iyi bence 2 gün bi serbest bırakıp sonra azaltarak bir daha başlasan işe yarar mı ki
)
Bazen kilo vermesi duranlara 2 gün serbest öneriyorlar canım o aklıma geldi belki işe yararSağ ol Canım
Bir deneyebilirim aslında
faydası olur gibi geldi bana
Oruçken en aradığım su oluyor bide sahura kadar oturduğum için içiliyo ama su varil gibi geziyorum her akşam 1 de maden suyu içiyorum canım
Başak mıdüzen düşkünü bende terazi
Selam kizlar ben geldim :)
Kahvalti
Ilik sut
1 has. Yumurta
1 salatalik
Oglen
Haslanmis patates 1 tane
1 kase yogurt
şu zamana kadar gayet güzel akşama ne düşünüyorsun
Valla aksami dusunmedim daha bebis durmuyo belki bise yapamam bi corbayla salata gecer. Cok sukur benim kocis yemek konusinda sorun cikartmiyo :)
İkinizde çok şanslısınız benim ki de bir çeşit olsa yemek isterbak bunu sevdim, benim kocanın da iyi yönlerinden biri budur, önüne kuru ekmek getireyim, yemek niye yapmadın demez,
İçine meyve limon nane filan koysam yine de gitmez mi acabainanır mısın 3. bardaktan sonrası zorla gidiyor bende, tebrik ederim seni
aynen canımmm ,
Allah yardımcınız olsun canımİkinizde çok şanslısınız benim ki de bir çeşit olsa yemek ister
İçine meyve limon nane filan koysam yine de gitmez mi acaba
Ben hiç denemedim çünkü ben suyu sade severim ama sade sevmeyenler daha çok elma koyuyor canım bi dene istersenAllah yardımcınız olsun canım
limon lu içiyordum , gayette güzel gidiyor du kilo verişim ama tansiyonumu çok düşürdü, nane denemedim, meyveli su yapmadım hiç, mesela sen neli yapıyorsun canısı meyvelerden
Anaa uyanık senietli sarma- deme bari,bak canım çekti, vakit bulsamda yapsam
ıyyyyy nasıl bir ev hanımı bunlar, halı yıkamacıya rezil olmayayım diye, iyice süpürüp verdim
hangi yıkamacıya verdin bende de bir tane şagi var, uğraşmadan bebiş gelir belki
canımcım, ev temizliğinden , fırsat bulup yapamadım, evimde 4 basamak var banyo tuvalate çıkan en az 30 kere inip çıkmışımdır valla
menüleriniz süper kızlar
Canım naptın sen,vücudun kıtlık moduna girer sakın sakın sakın.... ye ye ye hem de bir sürü yeecumartesi günkü menüm
sahur
yağsız kepek ekmeğine 2 dilim tost
peynir 1 kk, 5 zeytin, 2 çeri domates, 3 bardak su
iftar: kardeşimdeydim (resmen cozuttum )
1 kase tarhana çorbası
5 tane kızarmış köfte ,yarım patates kızartması
salata, 1 bardak gazoz
gece 12 yada 1 de
1 dilim güllaç yedim
pazar günü ,sahurda sadece su içtim
bu kadar abartının üstüne bir şey yersem
dün akşam iftarda
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt çorbası
salata, yedim
ben kaçayım
Ah ah bilmez miyim...ağrıya gittim ben küçük ama şirindi beğendimöyle tabiki canım bende ağrıdaydım o,pazar vardı ama sebzeler gelene kadar zaten mahvoluyordu
Bak yine aklıma getirdiniz spor yapmam lazım yaateşekkür ederim canım o kadar iyi mi canım ya fotolar..daha manken olmama çok yol var
Cık cık cık cık,hiç yakıştıramıyorum sanavalla gerçekten canım
aç kaldım, birde deli dana gibi iş yapınca erimiştir dimi
Koz daha doğurmadın mı senGunaydinlar herkeseee. :))
O zaman da de detoks yaparsın ama bin cal in altında mi almıştın,niye öyle oldu:-(Kizlar ben geldim
Yeni isime basladim.
Sanirim basarabilecek gibiyim.
Sabah
1 kahve yagsiz
Kahvalti yapamadim
Oglen
Burada salata yiyecegim
Aksamda yagsiz kiyma kavurma ve bir yumurta
Ayran
Vucudum aza alisti dediginiz gibi
Napicam Bilmiyorum
Gene de azaliyor kilom
Kilo verme durursa
kilosu nasıl peki?ben de bulgur pilavı yapıciim ama kendime börülce, yiBugün eşime sürpriz yaptım karabuğday pilavı yaptım onaeminim cok sever hergun pirinç pilavı yiyor ya gecede olsa gecede yer
Canım bi de yargıya iki gün kala yani çarşamba ve perşembe sahurda ya da iftarda maydanoz kürü vermişti ya derya onu yapsana ben de sabaha kadr yarım kilo fark etmiştiOlur valla yürüyüşü kızları iyimiş :)
İyi olmana sevindim canım
İnşallah gider her yerim bi şişti çünkü
3litre mii oy maşallah♡♡♡şişiyorum ben:-(Dünkü menüm
Sahur peynirli yumurta 2 dilim ekmek salatalık domates 1 tk reçel çay 1 dilim karpuz
İftar 2 hurma az çerez 1 kase çorba
tavuk haşlama 3 kaşık pilav salata 3 kaşık yoğurtlu patlıcan biber kavurması
Ara 1 nektarin
Su 3 litre
Ben de terazim 13 ekim,sen?Başak mıdüzen düşkünü bende terazi
limonlu içiyorum ben ama sevmediğin için değil iyi geliyor sanki diyete,zayıflatıcı gibiBen hiç denemedim çünkü ben suyu sade severim ama sade sevmeyenler daha çok elma koyuyor canım bi dene istersen
çaputlu yamaçççç iyiymişAnaa uyanık senihe he önündeki ağaca bi sürü çaput bağlamışlar çaputlu yamaç diyorlar hihihi
Canım naptın sen,vücudun kıtlık moduna girer sakın sakın sakın.... ye ye ye hem de bir sürü yee
Ah ah bilmez miyim...ağrıya gittim ben küçük ama şirindi beğendim
Bak yine aklıma getirdiniz spor yapmam lazım yaa
Cık cık cık cık,hiç yakıştıramıyorum sana
Koz daha doğurmadın mı sen
O zaman da de detoks yaparsın ama bin cal in altında mi almıştın,niye öyle oldu:-(
kilosu nasıl peki?ben de bulgur pilavı yapıciim ama kendime börülce, yi
ihuuu beklenen gün geldi
İftardan önce yapayım canımCanım bi de yargıya iki gün kala yani çarşamba ve perşembe sahurda ya da iftarda maydanoz kürü vermişti ya derya onu yapsana ben de sabaha kadr yarım kilo fark etmişti
3litre mii oy maşallah♡♡♡şişiyorum ben:-(
Ben de terazim 13 ekim,sen?
limonlu içiyorum ben ama sevmediğin için değil iyi geliyor sanki diyete,zayıflatıcı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?