Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 1 kupa sütlü kahve
Tb ekmeğine yeşillik peymir domatesli sandviç

Akşam
Tavuklu bezelye yemeği
1 yk pirinç plavı
1 kase cacık

Su: 4 litre( cok olduğunun farkındayım ama bütün gün koşturdum çok sıcaktı içtim. Az önce çantamdan 4 tane yarım.litrelik çöp çıktı

Onca mesaj okudum aklımda kalan sadece burç oldu :)))
Bir başak da ben. 15 eylül.
Bir başka da kızım 11 eylül
Bir akrep eşim 10 Kasım
Diğer akrep oğlum 23 ekim
:)))
Tipik bir başak anne tarafından başak kızı olarak buyutuldum. Şimdide kızımı buyutuyorum :)) anladınız siz onu :))))

Iyi geceler bu arada.
Oglen tavuk budunun yarısı. 3 4 kasik yoğurtla.
Ara 2si bi arada nescafe
Aksam 1 kase bamya.2 yk pilav.2 yk kavurma.1 kase irmik helvası. 1 sb vişne suyu.davet menüsü.
Hepsine kızın ama irmik helvama dokunmayın kızlar.Oyle çok severimki.3 kase daha yiyebilirdim :/ onun için aç kalmaya razıyım o derece :)
Midem yanıyor şu an.
Bu arada bende spor yok bugun.güya ogleden sonra leslie yapacaktım.ne ara gün bitti anlayamadım.
Yarına inşallah :)
Bana müsade grip hala tepemde :/ hayırlı geceler

Ay Kıyamam ya hiç mi yardım eden yokMuş.bende 28 de anne oldum

Amanın bir başak daha kaçııııın
Şaka bir yana başaklar aşırı titiz ve düzen düşkünü oluyor biraz fazla yani
Hayırlı olsun canım 26 ağustosa kadar baya kilo verirsin

hem menü hem spor çok güzel, tebrikler

ahhh canım yaaa geleceğimi görür gibi oldum bi an

güzel menü tatlımm

iyi geceler canımmm

Bu mu çok canım ara öğün bile yok yanlış anlama kilona göre az yiyorgun sonra durmasın kilo vermen
Aman Yarabbi başaklar sardı dört bir yanIMI.en yakın arkadaşım başak gerçi sorunum yok ama aynı evde yaşamak sıkıntılı olsa gerek

Bana da dokunmayın 1 tencere yerim en sevdiğim tatlı. oldu mu canım ha oldu mu gitti diyet hem de 1 kase Of Of (

bende 15 ağustos aslan burcuyum, başka aslan yok galiba takımda. benim kocamda başak burcu ama hiç düzenli değil aksine dağınık bile sayılabilir ama titizlik, temizlik konusunda iyidir
Alá ala nası olur yükseleni etkiliyodur belki
Aslan Burcu hiç arkadaşım yok ama en anlaşamadığım burç akrep

Hadi hayırlı olsun canım Allah utandırmasın
Bende damacana gibi geziyodum pacalarimdan su akacak
Hem irmik hem vişne suyu tabi yanar o mide
Ay Kıyamam ya hiç mi yardım eden yokMuş.bende 28 de anne oldum
canım annesini zor ikna ettik dogurdugubda bi gece hastanede kal diye evede çıkınca benim misafirim gelcek size emanet deyip gitti evine burdakiler bilir ben 9 aylık çocukla hergun yemek yaptım buyuk eltimde çoluk çocuk demedik hep yardım ettik valla benim annem 40 çıkana kadar yanımdaydı onun anne öyle yapınca cok şaşırdım birde isteme hikayenin var ki oda ayri macera eve geldiğimizde kayinvalidem ağlıyordu biraz yol yordam bilmeyenler allahtan eltinin yaşı küçükte aramızda gore gore kendini düzeltiyor soruyor dediğimizi dinliyor

İnanılır gibi değil bi anne bunu nasıl der
Sizden allah razı olsun senin gibi iyi insanlarla karşılaşmış şansına

acıktım yahu ama yemeyeceğim,iki gündür meyve yiyordum iftardan sonra hemen frketti, 58e inmişken çıktım yine 59a, iki güne bir yerim en olmadıkahvem de osmanlı kahvesi diye geçiyor ama sitede bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…