Ay Kıyamam ya hiç mi yardım eden yokMuş.bende 28 de anne oldumKilosuda normal valla bu kadar pilav yeyip hemdeyemek konusunda benimkide sıkıntı yaratmaz hele kuzi küçükken o yapıyordu
CCanim sen dukan mi yapiyodun
CCanim zamanla tecrübe edersin yaşında cok küçük ben senin yaşında bırak çocuk bakmayi nerde gezip tizdugumu hatırlamıyor
Bi kovada ben 30 ocak oglumda kova 7 subat
aynen benim küçük eltimde öyle 20 yaşında kızı 7 aylik bu havada hem çorap hemde ustune orme çorap giydirmis delirdim mi dedim ya usurse diyo bi gun o çoraplarla sabaha kadar yat anlarsın dedim soydum çocuğu bi rahat uyudu yavrucuk
Amanın bir başak daha kaçııııınGece güllaç mı yedin iyi cesaretafiyet olsun.
Yeni işin hayırlı olsun.
Kilo vermen azalırsa değişiklik yaparaın biraz spor biraz farklı beslenerek şaşırtırsın. Kahvaltıyı atlama:)
Haklısın kaptan
Dikkat edeceğim.
Bu arada bugün kına ve nikah gününü kesinleştirdik sonubda
27-28 ağustos
Kilo almıyor mu kaptan?
Pirinç pilavı olmasaydı eminim daha zayıf olurdum:)
Çok güzel maşallah.
Aa haşlanmış patatesi özelliklemi yiyiorsun?
Bende başak burcuyum
Maşallah harika gidiyorsun.
sahur: 1 haşlanmış yumurta+ 1 yulaf kepeğinden krep+ peynir + süt+domates salatalık
iftar: 2 yumurtadan kıymalı yumurta+ cacık +2 dilim yulaf kepeği ekmeği+ peynir + domates
ara: süt
spor 40 dk yürüyüş + 3 lt su
@tuba52 Yaramaz degil ama bazem huysuzlugu tutuyo daha ufagoz birbirmize tam alisamadik tabi ne istiyo ne istemiyo bilemiyorum istedigi sey benim en son aklima gelen sey oluyo mesela bi gun feryat figan agliyodu naptiysam susmado basim catladi artik sussun diye emzigi tiktim agzina onu istiyomus emzini emerken uyudu deli oldum :)
Bugünkü menüm
Sabah 1 kupa sütlü kahve
Tb ekmeğine yeşillik peymir domatesli sandviç
Akşam
Tavuklu bezelye yemeği
1 yk pirinç plavı
1 kase cacık
Su: 4 litre( cok olduğunun farkındayım ama bütün gün koşturdum çok sıcaktı içtim. Az önce çantamdan 4 tane yarım.litrelik çöp çıktı
Iyi geceler bu arada.
Oglen tavuk budunun yarısı. 3 4 kasik yoğurtla.
Ara 2si bi arada nescafe
Aksam 1 kase bamya.2 yk pilav.2 yk kavurma.1 kase irmik helvası. 1 sb vişne suyu.davet menüsü.
Hepsine kızın ama irmik helvama dokunmayın kızlar.Oyle çok severimki.3 kase daha yiyebilirdim :/ onun için aç kalmaya razıyım o derece :)
Midem yanıyor şu an.
Bu arada bende spor yok bugun.güya ogleden sonra leslie yapacaktım.ne ara gün bitti anlayamadım.
Yarına inşallah :)
Bana müsade grip hala tepemde :/ hayırlı geceler
Bu mu çok canım ara öğün bile yok yanlış anlama kilona göre az yiyorgun sonra durmasın kilo vermenBugünkü menüm
Sabah 1 kupa sütlü kahve
Akşam
Tavuklu bezelye yemeği
1 yk pirinç plavı
1 kase cacık
Su: 4 litre( cok olduğunun farkındayım ama bütün gün koşturdum çok sıcaktı içtim. Az önce çantamdan 4 tane yarım.litrelik çöp çıktı
Aman Yarabbi başaklar sardı dört bir yanIMI.en yakın arkadaşım başak gerçi sorunum yok ama aynı evde yaşamak sıkıntılı olsa gerekOnca mesaj okudum aklımda kalan sadece burç oldu :)))
Bir başak da ben. 15 eylül.
Bir başka da kızım 11 eylül
Bir akrep eşim 10 Kasım
Diğer akrep oğlum 23 ekim
:)))
Tipik bir başak anne tarafından başak kızı olarak buyutuldum. Şimdide kızımı buyutuyorum :)) anladınız siz onu :))))
Bana da dokunmayın 1 tencere yerim en sevdiğim tatlı. oldu mu canım ha oldu mu gitti diyet hem de 1 kase Of OfIyi geceler bu arada.
Ara 2si bi arada nescafe
Aksam 1 kase bamya.2 yk pilav.2 yk kavurma.1 kase irmik helvası. 1 sb vişne suyu.davet menüsü.
Hepsine kızın ama irmik helvama dokunmayın kızlar.Oyle çok severimki.3 kase daha yiyebilirdim :/ onun için aç kalmaya razıyım o derece :)
Midem yanıyor şu an.
Bu arada bende spor yok bugun.güya ogleden sonra leslie yapacaktım.ne ara gün bitti anlayamadım.
Alá ala nası olur yükseleni etkiliyodur belkibende 15 ağustos aslan burcuyum, başka aslan yok galiba takımda. benim kocamda başak burcu ama hiç düzenli değil aksine dağınık bile sayılabilirama titizlik, temizlik konusunda iyidir
valla garip bi başak, kendince düzenli ama bence dağınık yaniAlá ala nası olur yükseleni etkiliyodur belki
Aslan Burcu hiç arkadaşım yok ama en anlaşamadığım burç akrep
Erkekler öyle bende mesela bişey yapmasını istiyorum ona göre iyi oluyo ama ben bidaha bişey yapmasını istemeyim diye öyle yaptığını düşünüyorumvalla garip bi başak, kendince düzenli ama bence dağınık yani
Hadi hayırlı olsun canım Allah utandırmasınGece güllaç mı yedin iyi cesaretafiyet olsun.
Yeni işin hayırlı olsun.
Kilo vermen azalırsa değişiklik yaparaın biraz spor biraz farklı beslenerek şaşırtırsın. Kahvaltıyı atlama:)
Haklısın kaptan
Dikkat edeceğim.
Bu arada bugün kına ve nikah gününü kesinleştirdik sonubda
27-28 ağustos
Kilo almıyor mu kaptan?
Pirinç pilavı olmasaydı eminim daha zayıf olurdum:)
Çok güzel maşallah.
Aa haşlanmış patatesi özelliklemi yiyiorsun?
Bende başak burcuyum
Maşallah harika gidiyorsun.
Bende damacana gibi geziyodum pacalarimdan su akacakBugünkü menüm
Sabah 1 kupa sütlü kahve
Akşam
Tavuklu bezelye yemeği
1 yk pirinç plavı
1 kase cacık
Hem irmik hem vişne suyu tabi yanar o mideIyi geceler bu arada.
Ara 2si bi arada nescafe
Midem yanıyor şu an.
canım annesini zor ikna ettik dogurdugubda bi gece hastanede kal diye evede çıkınca benim misafirim gelcek size emanet deyip gitti evineAy Kıyamam ya hiç mi yardım eden yokMuş.bende 28 de anne oldum
İnanılır gibi değil bi anne bunu nasıl derHadi hayırlı olsun canım Allah utandırmasın
Bende damacana gibi geziyodum pacalarimdan su akacak
Hem irmik hem vişne suyu tabi yanar o mide
canım annesini zor ikna ettik dogurdugubda bi gece hastanede kal diye evede çıkınca benim misafirim gelcek size emanet deyip gitti evineburdakiler bilir ben 9 aylık çocukla hergun yemek yaptım buyuk eltimde çoluk çocuk demedik hep yardım ettik valla benim annem 40 çıkana kadar yanımdaydı onun anne öyle yapınca cok şaşırdım birde isteme hikayenin var ki oda ayri macera eve geldiğimizde kayinvalidem ağlıyordu biraz yol yordam bilmeyenler allahtan eltinin yaşı küçükte aramızda gore gore kendini düzeltiyor soruyor dediğimizi dinliyor
Yengeç öyle olur demekki özellikleri taşıyor sen ne burcusun canımBenim elimde yengeç aşırı evcimen mesleğinden dolayı da acayip düzenli benden daha fazla
Dengesiz bir kovayim yukselenimde ikizlerYengeç öyle olur demekki özellikleri taşıyor sen ne burcusun canım
Menun oldum ben de bilinenin aksine dengesiz terazi yükselenim ne bilmiyorumDengesiz bir kovayim yukselenimde ikizler
Menun oldum ben de bilinenin aksine dengesiz terazi yükselenim ne bilmiyorum
Dengesiz bir kovayim yukselenimde ikizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?