Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kaç yılında gittin canımağraya
erzurumun hangi ilçesindeydin

spor şart

İftardan önce yapayım canım
Bende şişiyorum ama içiyorum ezan okunana kadar elimde su şişesi oluyo
15 ekim yıl kaç

bende teraziyim :) 24 eylül

şanslar kerpost: 46906240 .!.:
şu zamana kadar gayet güzel akşama ne düşünüyorsun
Valla aksami dusunmedim daha bebis durmuyo belki bise yapamam bi corbayla salata gecer. Cok sukur benim kocis yemek konusinda sorun cikartmiyo :)
Ne güzel şanslı olanlardan birisin çocuk oolunca yemek yiyecek vakit bile olmuyor tabi yapacak da bi de bebişini yaramaz ve gazlı ise

sahur: 1 haşlanmış yumurta+ 1 yulaf kepeğinden krep+ peynir + süt+domates salatalık

iftar: 2 yumurtadan kıymalı yumurta+ cacık +2 dilim yulaf kepeği ekmeği+ peynir + domates

ara: süt

spor 40 dk yürüyüş + 3 lt su

T tuba52 Yaramaz degil ama bazem huysuzlugu tutuyo daha ufagoz birbirmize tam alisamadik tabi ne istiyo ne istemiyo bilemiyorum istedigi sey benim en son aklima gelen sey oluyo mesela bi gun feryat figan agliyodu naptiysam susmado basim catladi artik sussun diye emzigi tiktim agzina onu istiyomus emzini emerken uyudu deli oldum :)

ns annesi, post: 46909312, member: 733667"]Yaramaz degil ama bazem huysuzlugu tutuyo daha ufagoz birbirmize tam alisamadik tabi ne istiyo ne istemiyo bilemiyorum istedigi sey benim en son aklima gelen sey oluyo mesela bi gun feryat figan agliyodu naptiysam susmado basim catladi artik sussun diye emzigi tiktim agzina onu istiyomus emzini emerken uyudu deli oldum :)[/QUOTE]
Alışırsınız annesi daha çok minik paşam senin bende ilk zamanlar öyleyim şimdi daha iyiyiz ama çocuk işte Allahım eksikliğini göstermesi isteyen herkese nasip etsin sen bayağı erken anne olmuşsun galiba

Alışırsınız annesi daha çok minik paşam senin bende ilk zamanlar öyleyim şimdi daha iyiyiz ama çocuk işte Allahım eksikliğini göstermesi isteyen herkese nasip etsin sen bayağı erken anne olmuşsun galiba[/QUOTE]
Tadını çıkarın kızlar bu zamanlar hem akıldan silinip gidiyor hem de çabuk büyüyorlar sonra da bu zamanları çok özleniyor küçükken çektiğim videolara bakınca oturup ağlıyorum çok duygulanıyorum yaaaa

Kilosuda normal valla bu kadar pilav yeyip hemde yemek konusunda benimkide sıkıntı yaratmaz hele kuzi küçükken o yapıyordu
CCanim sen dukan mi yapiyodun
CCanim zamanla tecrübe edersin yaşında cok küçük ben senin yaşında bırak çocuk bakmayi nerde gezip tizdugumu hatırlamıyor
Bende 7 subat kova :)
Bi kovada ben 30 ocak oglumda kova 7 subat
Kendin bebekten anne mi oldun sen Kıyamam beraber büyüyün siz artık :)
aynen benim küçük eltimde öyle 20 yaşında kızı 7 aylik bu havada hem çorap hemde ustune orme çorap giydirmis delirdim mi dedim ya usurse diyo bi gun o çoraplarla sabaha kadar yat anlarsın dedim soydum çocuğu bi rahat uyudu yavrucuk

Gece güllaç mı yedin iyi cesaret afiyet olsun.

Yeni işin hayırlı olsun.
Kilo vermen azalırsa değişiklik yaparaın biraz spor biraz farklı beslenerek şaşırtırsın. Kahvaltıyı atlama:)

Slm kızlar menüler gayet güzel @WanHeda katılımını artır canım bu sen değilsin

Haklısın kaptan
Dikkat edeceğim.
Bu arada bugün kına ve nikah gününü kesinleştirdik sonubda
27-28 ağustos

Bugün eşime sürpriz yaptım karabuğday pilavı yaptım ona eminim cok sever hergun pirinç pilavı yiyor ya gecede olsa gecede yer

Kilo almıyor mu kaptan?
Pirinç pilavı olmasaydı eminim daha zayıf olurdum:)

Çok güzel maşallah.

Selam kizlar ben geldim :)
Kahvalti
Ilik sut
1 has. Yumurta
1 salatalik

Oglen
Haslanmis patates 1 tane
1 kase yogurt

Aa haşlanmış patatesi özelliklemi yiyiorsun?

Başak mıdüzen düşkünü bende terazi

Bende başak burcuyum

Maşallah harika gidiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…