- 29 Ocak 2016
- 333
- 552
- 18
- 29
bak bunu sevdim, benim kocanın da iyi yönlerinden biri budur, önüne kuru ekmek getireyim, yemek niye yapmadın demez,
kaç yılında gittin canımağrayaAnaa uyanık senihe he önündeki ağaca bi sürü çaput bağlamışlar çaputlu yamaç diyorlar hihihi
Canım naptın sen,vücudun kıtlık moduna girer sakın sakın sakın.... ye ye ye hem de bir sürü yee
Ah ah bilmez miyim...ağrıya gittim ben küçük ama şirindi beğendim
Bak yine aklıma getirdiniz spor yapmam lazım yaa
Cık cık cık cık,hiç yakıştıramıyorum sana
Koz daha doğurmadın mı sen
O zaman da de detoks yaparsın ama bin cal in altında mi almıştın,niye öyle oldu:-(
kilosu nasıl peki?ben de bulgur pilavı yapıciim ama kendime börülce, yi
ihuuu beklenen gün geldi
Canım bi de yargıya iki gün kala yani çarşamba ve perşembe sahurda ya da iftarda maydanoz kürü vermişti ya derya onu yapsana ben de sabaha kadr yarım kilo fark etmişti
3litre mii oy maşallah♡♡♡şişiyorum ben:-(
Ben de terazim 13 ekim,sen?
limonlu içiyorum ben ama sevmediğin için değil iyi geliyor sanki diyete,zayıflatıcı gibi
İftardan önce yapayım canım
Bende şişiyorum ama içiyorum ezan okunana kadar elimde su şişesi oluyo
15 ekim yıl kaç
Vay be var mı arttıran ne çok terazi var mışbende teraziyim :) 24 eylül
şanslar kerpost: 46906240 .!.:şu zamana kadar gayet güzel akşama ne düşünüyorsun
Ne güzel şanslı olanlardan birisin çocuk oolunca yemek yiyecek vakit bile olmuyor tabi yapacak da bi de bebişini yaramaz ve gazlı iseValla aksami dusunmedim daha bebis durmuyo belki bise yapamam bi corbayla salata gecer. Cok sukur benim kocis yemek konusinda sorun cikartmiyo :)
Ben 14 şubat kova
Vay sevgililer günü hemideBen 14 şubat kova
T tuba52 Yaramaz degil ama bazem huysuzlugu tutuyo daha ufagoz birbirmize tam alisamadik tabi ne istiyo ne istemiyo bilemiyorum istedigi sey benim en son aklima gelen sey oluyo mesela bi gun feryat figan agliyodu naptiysam susmado basim catladi artik sussun diye emzigi tiktim agzina onu istiyomus emzini emerken uyudu deli oldum :)
Alışırsınız annesi daha çok minik paşam senin bende ilk zamanlar öyleyim şimdi daha iyiyiz ama çocuk işte Allahım eksikliğini göstermesi isteyen herkese nasip etsin sen bayağı erken anne olmuşsun galiba[/QUOTE]ns annesi, post: 46909312, member: 733667"]Yaramaz degil ama bazem huysuzlugu tutuyo daha ufagoz birbirmize tam alisamadik tabi ne istiyo ne istemiyo bilemiyorum istedigi sey benim en son aklima gelen sey oluyo mesela bi gun feryat figan agliyodu naptiysam susmado basim catladi artik sussun diye emzigi tiktim agzina onu istiyomus emzini emerken uyudu deli oldum :)
Bir kova daha kova terazi iyi anlaşırBende 7 subat kova :)
Kendin bebekten anne mi oldun sen Kıyamam beraber büyüyün siz artık :)
Kilosuda normal valla bu kadar pilav yeyip hemdeAnaa uyanık senihe he önündeki ağaca bi sürü çaput bağlamışlar çaputlu yamaç diyorlar hihihi
Canım naptın sen,vücudun kıtlık moduna girer sakın sakın sakın.... ye ye ye hem de bir sürü yee
Ah ah bilmez miyim...ağrıya gittim ben küçük ama şirindi beğendim
Bak yine aklıma getirdiniz spor yapmam lazım yaa
Cık cık cık cık,hiç yakıştıramıyorum sana
Koz daha doğurmadın mı sen
O zaman da de detoks yaparsın ama bin cal in altında mi almıştın,niye öyle oldu:-(
kilosu nasıl peki?ben de bulgur pilavı yapıciim ama kendime börülce, yi
ihuuu beklenen gün geldi
CCanim sen dukan mi yapiyodunsahur: 1 haşlanmış yumurta+ 1 yulaf kepeğinden krep+ peynir + süt+domates salatalık
iftar: 2 yumurtadan kıymalı yumurta+ cacık +2 dilim yulaf kepeği ekmeği+ peynir + domates
ara: süt
spor 40 dk yürüyüş + 3 lt su
CCanim zamanla tecrübe edersin yaşında cok küçük ben senin yaşında bırak çocuk bakmayi nerde gezip tizdugumu hatırlamıyorT tuba52 Yaramaz degil ama bazem huysuzlugu tutuyo daha ufagoz birbirmize tam alisamadik tabi ne istiyo ne istemiyo bilemiyorum istedigi sey benim en son aklima gelen sey oluyo mesela bi gun feryat figan agliyodu naptiysam susmado basim catladi artik sussun diye emzigi tiktim agzina onu istiyomus emzini emerken uyudu deli oldum :)
Bi kovada ben 30 ocak oglumda kova 7 subatBende 7 subat kova :)
aynen benim küçük eltimde öyle 20 yaşında kızı 7 aylik bu havada hem çorap hemde ustune orme çorap giydirmis delirdim mi dedim ya usurse diyo bi gun o çoraplarla sabaha kadar yat anlarsın dedim soydum çocuğu bi rahat uyudu yavrucukKendin bebekten anne mi oldun sen Kıyamam beraber büyüyün siz artık :)
Gece güllaç mı yedin iyi cesaretcumartesi günkü menüm
sahur
yağsız kepek ekmeğine 2 dilim tost
peynir 1 kk, 5 zeytin, 2 çeri domates, 3 bardak su
iftar: kardeşimdeydim (resmen cozuttum )
1 kase tarhana çorbası
5 tane kızarmış köfte ,yarım patates kızartması
salata, 1 bardak gazoz
gece 12 yada 1 de
1 dilim güllaç yedim
pazar günü ,sahurda sadece su içtim
bu kadar abartının üstüne bir şey yersem
dün akşam iftarda
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt çorbası
salata, yedim
ben kaçayım
Yeni işin hayırlı olsun.Kizlar ben geldim
Yeni isime basladim.
Sanirim basarabilecek gibiyim.
Sabah
1 kahve yagsiz
Kahvalti yapamadim
Oglen
Burada salata yiyecegim
Aksamda yagsiz kiyma kavurma ve bir yumurta
Ayran
Vucudum aza alisti dediginiz gibi
Napicam Bilmiyorum
Gene de azaliyor kilom
Kilo verme durursa
Slm kızlar menüler gayet güzel @WanHeda katılımını artır canım bu sen değilsin
Bugün eşime sürpriz yaptım karabuğday pilavı yaptım onaeminim cok sever hergun pirinç pilavı yiyor ya gecede olsa gecede yer
Dünkü menüm
Sahur peynirli yumurta 2 dilim ekmek salatalık domates 1 tk reçel çay 1 dilim karpuz
İftar 2 hurma az çerez 1 kase çorba
tavuk haşlama 3 kaşık pilav salata 3 kaşık yoğurtlu patlıcan biber kavurması
Ara 1 nektarin
Su 3 litre
Selam kizlar ben geldim :)
Kahvalti
Ilik sut
1 has. Yumurta
1 salatalik
Oglen
Haslanmis patates 1 tane
1 kase yogurt
Başak mıdüzen düşkünü bende terazi
sahur: 1 haşlanmış yumurta+ 1 yulaf kepeğinden krep+ peynir + süt+domates salatalık
iftar: 2 yumurtadan kıymalı yumurta+ cacık +2 dilim yulaf kepeği ekmeği+ peynir + domates
ara: süt
spor 40 dk yürüyüş + 3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?