Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çaputlu yamaçççç iyiymiş
Ayy ben bu mesajı yazdıktan sonra uyumuştum,bayılır gibi,ne yazmışım öyle
İftardan önce yapayım canım
Bende şişiyorum ama içiyorum ezan okunana kadar elimde su şişesi oluyo
15 ekim yıl kaç
87 canım,gencim de mi daha
kaç yılında gittin canımağraya
erzurumun hangi ilçesindeydin

spor şart
Hınıs canım 2011-2015 arası 4 yıl orda görev yaptım,yibo da
bende teraziyim :) 24 eylül
Ohh miss
Vay be var mı arttıran ne çok terazi var mış
De mi valla
Ya öyle yer yer kilo almazlar ya hücum oluyorum
Bizde de balıkları hala eşim yapar
Anlamaz mıyız
Benim de eşim akrep,oğlum başak
bende 15 ağustos aslan burcuyum, başka aslan yok galiba takımda. benim kocamda başak burcu ama hiç düzenli değil aksine dağınık bile sayılabilir ama titizlik, temizlik konusunda iyidir
Yükselenim de aslan
Bana da dokunmayın 1 tencere yerim en sevdiğim tatlı. oldu mu canım ha oldu mu gitti diyet hem de 1 kase Of Of (
ben de çok severim ya off acıktım,şeytan kalk kız yap hemen diyo,hani bu bağlıydı yahu kaçmış

Herkesin Şeytanı kendi içinde bağla canım kaçmasın benimde aklımda deli düşünceler var bende bağladım
Eşin akrep miiii nası anlaşıyosun kıskanç şüpheci lafını sakınmaz

Ben akrep erkeğini çok begenirim. Oğlum olsa hep akrep olsun isterim. Benim babam akrep :))
Herkesin Şeytanı kendi içinde bağla canım kaçmasın benimde aklımda deli düşünceler var bende bağladım

İnanılır gibi değil bi anne bunu nasıl der
Sizden allah razı olsun senin gibi iyi insanlarla karşılaşmış şansına
değil mi yaçok mu çocuğu var diyeceğim ama çok olursa çok olsun, kızcağızın bi tane annesi var.
Menun oldum ben de bilinenin aksine dengesiz terazi yükselenim ne bilmiyorum
ben de hem aslanı hem teraziyi taşıyorum,ortaya bi karışık
Tavuk corbasinin kalorisi ne kadar da fazlaymis
aslında tavuk suyuna değil o et suyuna idi ama bulamadım et suyuna çorba, en yakını buydu
Şehriye yükseltiyor galiba
ben de öyle düşündüm.Kolay çorbaları tercih ediyorum bi de oğlum bunları seviyo daha çok; tarhana, tavuk, şehriye ama hepsine ya tavuk suyu ya et suyu mutlaka koyarım buzluktan
Protein ve karbonhidrat beraber diye de olabilir. Birde basinda 2x yazıyordu 2 kase demek mi oluyor @yolcukardelen
pro ve khidrat bir arada tüketilmemeli mi?Sanki böyle bi şey hatırlıyo gibiyim.
Bir de kızlar ben ekmeği baya azalttım yarım dilim falan yiyorum ya da bir dilim o da sahurda, hani diyetisyenler mutlaka yiyin metabolizmanız yavaşlar falan diyor ya siz ne düşünüyorsunuz ya da deneyimleriniz neler?

kimyager1508 evet canım iki demek oluyo, çorbaya yüklenip yemeği az yemeye çalışıyorum hem sıvı hem de et ya da tavuk suyu sebebiyle pro olsun diye.gerçi sebze yemekleriyle ya da etlerle yoğurtla günlük pro ihtiyacımı karşılıyorum zaten ama:) tek porsiyon mu tüketsem acaba?Azaltayım mı çorbayı?

canım daha önce hiç yapmadım bi duraklama hatta artık almaya başlayınca atak yapayım dedim çok konuşuluyordu geçen hafta atağını yaptım şimdi seyirle devam edeyim diyorum bir hafta 1.5 kilom kaldı hedefe

Bende buzluktan atarım mutlaka içine hem faydalı hem tat veriyor.evet belli bi miktar kh almak gerekiyor ama ekmek olması şart değil ama bana iyi geliyor günde 2-3 dilim yiyorum

bende 2008 2012 yıllarında öğrenciydim

bağladım canım aaa deme öyle mukaddes deme öyle ben ondan daha kıskancım aslında daha dememe gerek yok, kıskansa da belli etmez kolay kolay o dereceben de hemen derim valla tutamam hiçşüpheci değil, nerde ne konuşacağını da bilir, başka akrep erkeği de bilmiyorum ki bizim ki mi yükselenini taşıyo yoksa senin tanıdığın mı akrep değil
Ben akrep erkeğini çok begenirim. Oğlum olsa hep akrep olsun isterim. Benim babam akrep :))
ayy ben de çok beğeniyorum

bağladım canım aaa deme öyle mukaddes deme öyle ben ondan daha kıskancım aslında daha dememe gerek yok, kıskansa da belli etmez kolay kolay o dereceben de hemen derim valla tutamam hiçşüpheci değil, nerde ne konuşacağını da bilir, başka akrep erkeği de bilmiyorum ki bizim ki mi yükselenini taşıyo yoksa senin tanıdığın mı akrep değil
ayy ben de çok beğeniyorum

Canim protein varsa genelde salata yiyin derler. Karbonhidratla proteini ayni anda tüketilmesi çok önerilmez. Ama çorbada oluyor maalesef. Bence sahurda ekmek yersen bi sorun yok çünkü gün çok uzun ve yakilir. Ramazanda önemli olan iftar menüsü. Zaten diyetisyenlerde menulerde ya çorba yada ekmek tercihi veriyorlar. Ben olsam corbayi tercih ederdim ekmek yemezdim. Ben ekmek tutkunu biri olarak diyet zamanki sadece kahvaltıda yiyordum. Tabi bi anda olmadi ama zamanla azaltmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…