- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
AşkolsunNiye üzülüyor da plakaya az kalmış
13 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:15dk karın,bacak egzersizi ve kardiyo
@katre-i dem :
L littlelamp : 30dk bfit 40dk yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz :
canım benim kızma hani mübarek bir rakama vardığını söylemek istemiştim ki ben♡♡♡♡Aşkolsun
Kaçlısın canım sen
Menüm
Sahur : kaşarlı hindi fümeli tost
6 zeytin
domates salatalık
1 büyük erik
İftar : 1 tane probiyotik yoğurt 1 kase çorba
4 kaşık peynirli makarna
2 kaşık yoğurtlu patlıcan biber kavurması
1 bardak Hoşaf
Ara:1 nektarin 2 hurma az çerez
Kızlar bağırsaklar çalışmıyor 3 gündür.biraz meyveye yükledim bugün çok fenayım çeken beni anlar önerisi olan varsa söylesin lütfen
daha önce yaptın mı canım hiç ben hep görüyordum ama araştırmamıştım hiç vermem gereken kiloda az kaldı ilerisi için nasıl korurum bi proramım yoktu bu bana br yol oldu kimileri olumlu kimileri olumsuz bakıyor bu diyeteBende regl olunca bi iki gun seyir yapacağım atak yapamiyorum emzirmedede hızlı kilo kaybı protein artığı süte geciyor
90 doğumluyum canım bende..çok küçük değilim ya keşke öyle olsamAnammmm çok kucukmussun sende. Ben uniden 2007'de mezun oldum :))
hazırlara karşıyım yineen güzeli evde yapılanı .ben eskiden çok yerdim de şimdi bırakıyorum ama bırakıktan sonra çok da bi etkisini görmedim, iki dilim yesem mi acaba
galiba arada nefes almayı unuttum yerken
senden bir yıl sonra falan gitmişim desene.2013'te de 2014'te de gitmiştim
hele tazeyse nasıl yerdim amma artık eşimi de kandirdım tb ekmeği dışında ekmek sokmuyoruz daha eve pide girmedi o dereceben iki gün başlıyayım o zaman yine yemeye @RoseAnge tatlım seni nasıl etkiledi ekmeği bırakmak?
Onca mesaj okudum aklımda kalan sadece burç oldu :)))
Bir başak da ben. 15 eylül.
Bir başka da kızım 11 eylül
Bir akrep eşim 10 Kasım
Diğer akrep oğlum 23 ekim
:)))
Tipik bir başak anne tarafından başak kızı olarak buyutuldum. Şimdide kızımı buyutuyorum :)) anladınız siz onu :))))
Iyi geceler bu arada.
Oglen tavuk budunun yarısı. 3 4 kasik yoğurtla.
Ara 2si bi arada nescafe
Aksam 1 kase bamya.2 yk pilav.2 yk kavurma.1 kase irmik helvası. 1 sb vişne suyu.davet menüsü.
Hepsine kızın ama irmik helvama dokunmayın kızlar.Oyle çok severimki.3 kase daha yiyebilirdim :/ onun için aç kalmaya razıyım o derece :)
Midem yanıyor şu an.
Bu arada bende spor yok bugun.güya ogleden sonra leslie yapacaktım.ne ara gün bitti anlayamadım.
Yarına inşallah :)
Bana müsade grip hala tepemde :/ hayırlı geceler
İnşallah veririm. Herşeyden çok yoruldum. Şuan evlenmek dahi istemiyorum. Gelinlik vs bile giymek istemiyorum.Amanın bir başak daha kaçııııın
Şaka bir yana başaklar aşırı titiz ve düzen düşkünü oluyor biraz fazla yani
Hayırlı olsun canım 26 ağustosa kadar baya kilo verirsin
Sağol kaptan. İnşallah şu günleri bir atlatsam çok güzel olacak.Hadi hayırlı olsun canım Allah utandırmasın
Bende damacana gibi geziyodum pacalarimdan su akacak
Hem irmik hem vişne suyu tabi yanar o mide
canım annesini zor ikna ettik dogurdugubda bi gece hastanede kal diye evede çıkınca benim misafirim gelcek size emanet deyip gitti evineburdakiler bilir ben 9 aylık çocukla hergun yemek yaptım buyuk eltimde çoluk çocuk demedik hep yardım ettik valla benim annem 40 çıkana kadar yanımdaydı onun anne öyle yapınca cok şaşırdım birde isteme hikayenin var ki oda ayri macera eve geldiğimizde kayinvalidem ağlıyordu biraz yol yordam bilmeyenler allahtan eltinin yaşı küçükte aramızda gore gore kendini düzeltiyor soruyor dediğimizi dinliyor
Menüm
Sahur : kaşarlı hindi fümeli tost
6 zeytin
domates salatalık
1 büyük erik
İftar : 1 tane probiyotik yoğurt 1 kase çorba
4 kaşık peynirli makarna
2 kaşık yoğurtlu patlıcan biber kavurması
1 bardak Hoşaf
Ara:1 nektarin 2 hurma az çerez
Kızlar bağırsaklar çalışmıyor 3 gündür.biraz meyveye yükledim bugün çok fenayım çeken beni anlar önerisi olan varsa söylesin lütfen
günaydın kızlar :)
inşallah verirsin canım inandıktan pes etmedikten sonra yapılmayacak birşey değilBende 15 eylül 1989 yükselenim teraziymiş. Bilmiyorum nasıl bir karışım olur ondan :d
helva dışında kızacak bir şey yok aslında
İnşallah veririm. Herşeyden çok yoruldum. Şuan evlenmek dahi istemiyorum. Gelinlik vs bile giymek istemiyorum.
Sağol kaptan. İnşallah şu günleri bir atlatsam çok güzel olacak.
Güzel menü :)
günaydın canım:)
Bende o yüzden herhalde ne Zaman tatlı yesem ertesi gün veriyorumBazen kilo vermesi duranlara 2 gün serbest öneriyorlar canım o aklıma geldi belki işe yarar
13 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :40 dk yürüyüş
L littlelamp : 30dk bfit 40dk yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :45dk yürüyüş
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz :
Kızlar dökülmüşüz bugün resmen Bugün bende bişey yapamadım regli yaklaştı ondan mı bilmem yoksa tuvalete çıkamadım birkaç gündür bilmem ondan mı bel kasık ağrım var
Yarın herkes sporunu yapsın emi
Selam canım hoşgeldinSelamlar herkeseee
Selamlar herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?