Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

13 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :40 dk yürüyüş
L littlelamp : 30dk bfit 40dk yürüyüş

2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :45dk yürüyüş
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz :
Kızlar dökülmüşüz bugün resmen Bugün bende bişey yapamadım regli yaklaştı ondan mı bilmem yoksa tuvalete çıkamadım birkaç gündür bilmem ondan mı bel kasık ağrım var
Yarın herkes sporunu yapsın emi

Menüm
Sahur : kaşarlı hindi fümeli tost
6 zeytin
domates salatalık
1 büyük erik

İftar : 1 tane probiyotik yoğurt 1 kase çorba
4 kaşık peynirli makarna
2 kaşık yoğurtlu patlıcan biber kavurması
1 bardak Hoşaf

Ara:1 nektarin 2 hurma az çerez

Kızlar bağırsaklar çalışmıyor 3 gündür.biraz meyveye yükledim bugün çok fenayım çeken beni anlar önerisi olan varsa söylesin lütfen

canım benim kızma hani mübarek bir rakama vardığını söylemek istemiştim ki ben♡♡♡♡
İnsanın içi genç olsun tatlım ne gençler var da hayat kalmamış yaşantılarında...

Menun güzel canim. Oruç tutarken kabizlik çok zor. Cozumude zor. Bana hic bisey fayda etmiyordu. Belki diğer arkadaslarin tavsiyeleri olabilir.

Bende regl olunca bi iki gun seyir yapacağım atak yapamiyorum emzirmedede hızlı kilo kaybı protein artığı süte geciyor
daha önce yaptın mı canım hiç ben hep görüyordum ama araştırmamıştım hiç vermem gereken kiloda az kaldı ilerisi için nasıl korurum bi proramım yoktu bu bana br yol oldu kimileri olumlu kimileri olumsuz bakıyor bu diyete

afiyet olsun bende özlemle o günü bekliyorum

hım evet o zamanlar ağrı çok daha iyiyidi ben ilk gittiğimde 2008 de hiç birşey yoktu üni bile lise gibiydi resmen

Bende 15 eylül 1989 yükselenim teraziymiş. Bilmiyorum nasıl bir karışım olur ondan :d

helva dışında kızacak bir şey yok aslında

Amanın bir başak daha kaçııııın
Şaka bir yana başaklar aşırı titiz ve düzen düşkünü oluyor biraz fazla yani
Hayırlı olsun canım 26 ağustosa kadar baya kilo verirsin
İnşallah veririm. Herşeyden çok yoruldum. Şuan evlenmek dahi istemiyorum. Gelinlik vs bile giymek istemiyorum.

Sağol kaptan. İnşallah şu günleri bir atlatsam çok güzel olacak.

Güzel menü :)

günaydın kızlar :)

günaydın canım:)

inşallah verirsin canım inandıktan pes etmedikten sonra yapılmayacak birşey değil

Bazen kilo vermesi duranlara 2 gün serbest öneriyorlar canım o aklıma geldi belki işe yarar
Bende o yüzden herhalde ne Zaman tatlı yesem ertesi gün veriyorum

Canım hem Regl yaklaşmıştır hemde tuvalet olayı
İkisininde etkisi vardır
Bende tuvalet olayını çözemiyorum
Arkadaşların dediği gibi kayısı falan yaptım ama
Bir süre sonra bırakınca tekrar aynısı
Her günde yapamıyorum
Kalıcı bir çözüm olsa keşke

Bu arada ben spor yapmadığım için yazmıyorum.
Zaten bu yeni işimin üstüne spor yapamıycam herhalde
En fazla yakın metro durağına inmek yerine bir sonrakine yürüyebilirim
Çünkü inanılmaz yoruluyorum

Bir de 1 saat öğlen aramız var onda çıkıp yürüyebilirim

Selam kizlar gunaydin dun misafir vardi aksam menusunu yazamadim
Iftarda 1 kase sehriye corbasi ictim kayinvaldem biraz yagli yapmis o yuzden baska bisey yemedim sonrasinda cayin yanina bi avuc karisik cerek yedim benim cekirdek ailemle 1 saatlik yuruyus yaptik :)
Bu gun kahvalti yapmadim oglum ne hikmetse 10 a kadar uyudu kalktik onunla ilgilenirken bu saat oldu simdi 1 bardak lactamil iciyorum yarim saat sonrak biseler yerim
2 kucuk dilim kasar
3 zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
1 bardak sut :)
Arada 5 cilek
Aksama misafirlige gidicez menude ne olur
bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…