Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amanın bir başak daha kaçııııın
Şaka bir yana başaklar aşırı titiz ve düzen düşkünü oluyor biraz fazla yani
Hayırlı olsun canım 26 ağustosa kadar baya kilo verirsin

aynen , bazen bana stajyer veya yetişecek eleman veriyorlar dı, kaçacak delik arıyorlardı, beğenmiyordum yaptıklarını zorlamı

ay kıyamam aç aç gezme, küçücük oğluşun var ya

aaaaa çok az kalmış, gidiyor arkadaşım
Benim yaşıtım yok mu ayol kompleks yaptım

benim yaşıtımda yok, bir sosyoloji vardı 38 yaşında gitti, ben de tek kaldım 39 yaşında

Benim hiç tuvalet sorunum olmazdı oruç yüzünden oldu büyük ihtimalle regli haftası düzene girer büyük ihtimalle probiyotik yoğurt iyi geldi bu arada sıkıntı çekenler deneyenilir

probiyotik ile yoğurt yaptım gene kabızım

dün akşamki menüm, iftar yani

yarım kase yoğurt çorbası,
5 tane hurma yoğurt içine doğrayıp yedim
yarım dilim karpuz
4 bardak su

gece yatmadan 1 yemek kaşığı zeytinyağı içtim gene tık yok

15 dk aerobik 15 dk mezdeke yaptım spor olarak 13.06.2016 da

bende 15 ağustos aslan burcuyum, başka aslan yok galiba takımda. benim kocamda başak burcu ama hiç düzenli değil aksine dağınık bile sayılabilir ama titizlik, temizlik konusunda iyidir
Aslında başaklar düzenli ama dağınık oluyorlar.muskulpesent yani :) aradigimı bulurum tarzı biraz. Firlattigim yeri unutmam.detaydan ötürü :)
Bana da dokunmayın 1 tencere yerim en sevdiğim tatlı. oldu mu canım ha oldu mu gitti diyet hem de 1 kase Of Of (
Üzgünüm aylardır yemiyorum.kendimde yapamıyorum. Dayanamadım
Benim yaşıtım yok mu ayol kompleks yaptım
35 i bitiriyorum bende.üzülme yasdasim :)
Ruzgarin kizlari nerelerdesiniz? Sporlar bos
Ben gripten pert.ayakta zor duruyorum maalesef
Benden büyük yok galiba diyordum tam.90liyi da duyunca.bende 81liyim :)

Slm kızlar nasılsınız
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
domates salata
2 kaşık yoğurt
öğlen
dışarıda yım çok acıjmıştım1 simit yedim malesef
akşam cacık salata 4 kaşık sebzeli pilav 4 kaşık taze fasulye
ara karpuz az

Iyi akşamlar kızlar.
Kabızlık sorunu olana guzel bi tavsiyem var. Hem tok tutuyor hem musli :) bimden almıştım musli kahvaltilik gevrek diye.inanin 20 dk sürmedi. Sıkıntım yoktu ama etkisi müthiş :)
Grip çocuklar derken giremedim.bi de annem vardı bugün. Disindeki kaplamanın altı iltihaplanmis. 2 3 gundur ne uyku ne yemek kadında. Agridan agliyor hep.bugün de bendeydi dr randevusuna kadar.öğle yemeği çocukların banyosu yemek derken bu saat oldu.
Sabah kahvaltim 1 haşlanmış yumurta. az peynir .2 zeytin.1 kepekli ekmek oldu.
Öğlen 4 5 dilim firinda patates buğulama aldım. 1 sb hosafla.nedense tikandim yiyemedim.
Ara biraz fazla oldu ince gerçekten baya ince bir dilim kek yedim nescafe ile.
Akşama yeşil fasulye var menüde.
Ben nescafe ve kaçamaklarım yüzünden kilo veremiyorum galiba kaldı 4 hafta bende hala 9 kg ((((( haftada kg bari versem ((( bişey önerin bana nolur. Ciddi ciddi depresyona gircem.bu kilolar yüzünden ((

09.09.1977 canım, 1994 yılında ticaret lisesinden mezun oldum, 3 kere üniversite sınavlarına hiç hazırlanamadan girdim, barajı aştım sadece, çeşitli sebeplerden çok istedim ama okuyamadım

bu arada 1994 yılından sonra liselerde forma kalkmıştı, takım elbise çıktı, son forma giyen bizdik , birde staj dönemi 2 seneydi meslek liselerinde , bizden sonrakilere tek seneye düştü,
amma devrim yapmışız , ( ama takım elbise giymek isterdim )

Son düzenleme:
Bugün
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
kk yarı peynir
2 dilim ekmek
domates salata
Ara
6 yemek kaşığı puding
öğlen 3 yemek kaşığı kabak
1 kase yoğurt
ve 2 dilim ekmek

iyiyiz canım, güzel menü sen nasılsın
kaçamaklar etkili oluyor canım malesef
çok geçmiş olsun annen içinde canım

[QUOTE="aysedurmaz, post: 46922480, member: 419705resmen kabir azabıakşamlardüşmanı verKabızlık sorunu olana guzel bi tavsiyem var. Hem tok tutuyor hem musli :) bimden almıştım musli kahvaltilik gevrek diye.inanin 20 dk sürmedi. Sıkıntım yoktu ama etkisi müthiş :)
Grip çocuklar derken giremedim.bi de annem vardı bugün. Disindeki kaplamanın altı iltihaplanmis. 2 3 gundur ne uyku ne yemek kadında. Agridan agliyor hep.bugün de bendeydi dr randevusuna kadar.öğle yemeği çocukların banyosu yemek derken bu saat oldu.
Sabah kahvaltim 1 haşlanmış yumurta. az peynir .2 zeytin.1 kepekli ekmek oldu.
Öğlen 4 5 dilim firinda patates buğulama aldım. 1 sb hosafla.nedense tikandim yiyemedim.
Ara biraz fazla oldu ince gerçekten baya ince bir dilim kek yedim nescafe ile.
Akşama yeşil fasulye var menüde.
Ben nescafe ve kaçamaklarım yüzünden kilo veremiyorum galiba kaldı 4 hafta bende hala 9 kg ((((( haftada kg bari versem ((( bişey önerin bana nolur. Ciddi ciddi depresyona gircem.bu kilolar yüzünden (([/QUOTE]
Annen e geçmiş olsun canım şimdi nasıl diş ağrısı redmen kabir azabı RABBİM düşmanımavermesin neye 4 hafta var canımbiraz detoks falan yspsan belki vücut şsşırıt miktarınımı acaba ayarlıysmıyorsun en önemlisi yoğunluktsn düzenli yiyemiyorsun bence diyryisyenim kilo vermek için yeme düzenin oturacak diyordu ara çok önemli diyprdu özrllikle ikinfi ile akşam arası sen istesen çpk kolay verirsin herkes senin yükünğ kaldıramaz sen bunu bence çok kolay bsşarırsın canım

aslibo .!.:
iyiyyiyelim sizlsizlerinenülerüzel menü sen nasılsın

kaçamaklar etkili oluyor canım malesef
çok geçmiş olsun annen içinde canım
Kızla uğraşmaktan insn yorgun düşüyorum düzenli yemek yiyemiyorum sizlerin menüleri harika bana bakıyorum karman çorman malesef düzen yok

Ben yaşıtın sayılırım tam ortadayım

Afiyet olsun canım
Yaşdaşım varmış
bazen iftardan sonra uyuya kalıyorum, yorgunluktan, unutuyorum yazmayı, kusura bakma canım
Önemli değil telden yaptığım için benim içinde zor oluyo bugüne ekledim canım

T tuba52 tatile 4 hafta kaldi kendimce hedef koymustum tatile en fazla 4 kg ile gireceğim diye.hala 9 kg var (((
Düzenli aslında yemek saatlerim.8.30 -12 -20 ara olarak hep 3 veya 4 te yapıyorum. Sabah pek ihtiyacım olmuyor ara öğüne. Bende düşük tansiyon var detokslar çok kötü yapıyor beni.ayran detoksunu ilk gün saat 4te bozdum mesela.dayanamadım baş dönmesine.

Anladım canım benim de tandiyonum düşük canım çocuklar nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…