Amanın bir başak daha kaçııııın
Şaka bir yana başaklar aşırı titiz ve düzen düşkünü oluyor biraz fazla yani
Hayırlı olsun canım 26 ağustosa kadar baya kilo verirsin
Eki Görüntüle 1846510 acıktım yahu ama yemeyeceğim,iki gündür meyve yiyordum iftardan sonra hemen frketti, 58e inmişken çıktım yine 59a, iki güne bir yerim en olmadıkahvem de osmanlı kahvesi diye geçiyor ama sitede bulamadım
canım daha önce hiç yapmadım bi duraklama hatta artık almaya başlayınca atak yapayım dedim çok konuşuluyordu geçen hafta atağını yaptım şimdi seyirle devam edeyim diyorum bir hafta 1.5 kilom kaldı hedefe
Benim yaşıtım yok mu ayol kompleks yaptım
Benim hiç tuvalet sorunum olmazdı oruç yüzünden oldu büyük ihtimalle regli haftası düzene girer büyük ihtimalle probiyotik yoğurt iyi geldi bu arada sıkıntı çekenler deneyenilir
Aslında başaklar düzenli ama dağınık oluyorlar.muskulpesent yani :) aradigimı bulurum tarzı biraz. Firlattigim yeri unutmam.detaydan ötürü :)bende 15 ağustos aslan burcuyum, başka aslan yok galiba takımda. benim kocamda başak burcu ama hiç düzenli değil aksine dağınık bile sayılabilirama titizlik, temizlik konusunda iyidir
ÜzgünümBana da dokunmayın 1 tencere yerim en sevdiğim tatlı. oldu mu canım ha oldu mu gitti diyet hem de 1 kase Of Of(
35 i bitiriyorum bende.üzülme yasdasim :)Benim yaşıtım yok mu ayol kompleks yaptım
Ben gripten pert.ayakta zor duruyorum maalesefRuzgarin kizlari nerelerdesiniz? Sporlar bos
Benden büyük yok galiba diyordum tam.90liyi da duyunca.bende 81liyim :)aynen , bazen bana stajyer veya yetişecek eleman veriyorlar dı, kaçacak delik arıyorlardı, beğenmiyordum yaptıklarını zorlamı
ay kıyamam aç aç gezme, küçücük oğluşun var ya
aaaaa çok az kalmış, gidiyor arkadaşım
benim yaşıtımda yok, bir sosyoloji vardı 38 yaşında gitti, ben de tek kaldım 39 yaşında
Haftalık topladığımız için bugüne yazıyorum artık bugün başka yaparsan eklerim canım son listenin fotosunu çekiyorum daha erken bildirelim olur mu
Aslında başaklar düzenli ama dağınık oluyorlar.muskulpesent yani :) aradigimı bulurum tarzı biraz. Firlattigim yeri unutmam.detaydan ötürü :)
Üzgünümaylardır yemiyorum.kendimde yapamıyorum. Dayanamadım
35 i bitiriyorum bende.üzülme yasdasim :)
Ben gripten pert.ayakta zor duruyorum maalesef
Benden büyük yok galiba diyordum tam.90liyi da duyunca.bende 81liyim :)
iyiyiz canım, güzel menü sen nasılsınSlm kızlar nasılsınız
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
domates salata
2 kaşık yoğurt
öğlen
dışarıda yım çok acıjmıştım1 simit yedim malesef
akşam cacık salata 4 kaşık sebzeli pilav 4 kaşık taze fasulye
ara karpuz az
kaçamaklar etkili oluyor canım malesefIyi akşamlar kızlar.
Kabızlık sorunu olana guzel bi tavsiyem var. Hem tok tutuyor hem musli :) bimden almıştım musli kahvaltilik gevrek diye.inanin 20 dk sürmedi. Sıkıntım yoktu ama etkisi müthiş :)
Grip çocuklar derken giremedim.bi de annem vardı bugün. Disindeki kaplamanın altı iltihaplanmis. 2 3 gundur ne uyku ne yemek kadında. Agridan agliyor hep.bugün de bendeydi dr randevusuna kadar.öğle yemeği çocukların banyosu yemek derken bu saat oldu.
Sabah kahvaltim 1 haşlanmış yumurta. az peynir .2 zeytin.1 kepekli ekmek oldu.
Öğlen 4 5 dilim firinda patates buğulama aldım. 1 sb hosafla.nedense tikandim yiyemedim.
Ara biraz fazla oldu ince gerçekten baya ince bir dilim kek yedim nescafe ile.
Akşama yeşil fasulye var menüde.
Ben nescafe ve kaçamaklarım yüzünden kilo veremiyorum galibakaldı 4 hafta bende hala 9 kg ((((( haftada kg bari versem ((( bişey önerin bana nolur. Ciddi ciddi depresyona gircem.bu kilolar yüzünden ((
Kızla uğraşmaktan insn yorgun düşüyorum düzenli yemek yiyemiyorum sizlerin menüleri harika bana bakıyorum karman çorman malesef düzen yokaslibo .!.:iyiyyiyelim sizlsizlerinenülerüzel menü sen nasılsın
kaçamaklar etkili oluyor canım malesef
çok geçmiş olsun annen içinde canım
Ben yaşıtın sayılırım tam ortadayımaynen , bazen bana stajyer veya yetişecek eleman veriyorlar dı, kaçacak delik arıyorlardı, beğenmiyordum yaptıklarını zorlamı
ay kıyamam aç aç gezme, küçücük oğluşun var ya
aaaaa çok az kalmış, gidiyor arkadaşım
benim yaşıtımda yok, bir sosyoloji vardı 38 yaşında gitti, ben de tek kaldım 39 yaşında
probiyotik ile yoğurt yaptım gene kabızım
dün akşamki menüm, iftar yani
yarım kase yoğurt çorbası,
5 tane hurma yoğurt içine doğrayıp yedim
yarım dilim karpuz
4 bardak su
gece yatmadan 1 yemek kaşığı zeytinyağı içtim gene tık yok
15 dk aerobik 15 dk mezdeke yaptım spor olarak 13.06.2016 da
Afiyet olsun canımAslında başaklar düzenli ama dağınık oluyorlar.muskulpesent yani :) aradigimı bulurum tarzı biraz. Firlattigim yeri unutmam.detaydan ötürü :)
Üzgünümaylardır yemiyorum.kendimde yapamıyorum. Dayanamadım
35 i bitiriyorum bende.üzülme yasdasim :)
Ben gripten pert.ayakta zor duruyorum maalesef
Benden büyük yok galiba diyordum tam.90liyi da duyunca.bende 81liyim :)
Önemli değil telden yaptığım için benim içinde zor oluyo bugüne ekledim canımbazen iftardan sonra uyuya kalıyorum, yorgunluktan, unutuyorum yazmayı, kusura bakma canım
teşekkürler canımmmBen yaşıtın sayılırım tam ortadayım
Afiyet olsun canım
Yaşdaşım varmış
Önemli değil telden yaptığım için benim içinde zor oluyo bugüne ekledim canım
Kızla uğraşmaktan insn yorgun düşüyorum düzenli yemek yiyemiyorum sizlerin menüleri harika bana bakıyorum karman çorman malesef düzen yok
Biz rüzgar gibi geldik geçtik bitti :)
Aynen canımkızın büyüsün düzene girer inşallah canım,
yaaaa sorma ,nazar değdi bizeeeee
Aa olur mu öyle şey daha 1. Hafta sonuçlarını bile almadıkBiz rüzgar gibi geldik geçtik bitti :)
Okudum üfledim ben size nazar filan kalmadı hadi toparlanın:)Aynen canım
O kadar konuştular nazar değdi bize :) :)
Anladım canım benim de tandiyonum düşük canım çocuklar nasıl olduaysedurmaz .!.:T tuba52 tatile 4 hafta kaldikendimce hedef koymustum tatile en fazla 4 kg ile gireceğim diye.hala 9 kg var (((
Düzenli aslında yemek saatlerim.8.30 -12 -20 ara olarak hep 3 veya 4 te yapıyorum. Sabah pek ihtiyacım olmuyor ara öğüne. Bende düşük tansiyon var detokslar çok kötü yapıyor beni.ayran detoksunu ilk gün saat 4te bozdum mesela.dayanamadım baş dönmesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?