- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Tam tersi icin bi cozum var mi :) saymadim ama en az 5 defa gitti :/Selam kızlar size kabızlık önerisi karabuğday grecka diyede geçiyor dun iki yk yedim uç kere wc ye çıktım inanılmaz etkili diyorlaedida inanmıyorum bulgur pilavı gibi pisiriyorsunuz
Selam canım hoşgeldinNasılsın bakalım?
İyiyim canimm sen nasilsin?? Düğün tarihin belli olmuş hafi hayirlisi inş. Rabbim utandirmasin.
Ne mübareği kanki şair bile demiş yolun yarısı diye neyse ben yaşımdan küçük hissediyorum zaten sıkıntı yok :))canım benim kızma hani mübarek bir rakama vardığını söylemek istemiştim ki ben♡♡♡♡
İnsanın içi genç olsun tatlım ne gençler var da hayat kalmamış yaşantılarında...
Yaşıt sayılırız.yağmurda güzel yağdı.85'liyim canim. Bu arada sabah 5.30'da İstanbul da da yağmur başladı.
Teşekkür ederim canımMenun güzel canim. Oruç tutarken kabizlik çok zor. Cozumude zor. Bana hic bisey fayda etmiyordu. Belki diğer arkadaslarin tavsiyeleri olabilir.
Burç başak yükselen terazi Of baya kendinle çatışıyor olmalısın.Bende 15 eylül 1989 yükselenim teraziymiş. Bilmiyorum nasıl bir karışım olur ondan :d
helva dışında kızacak bir şey yok aslında
İnşallah veririm. Herşeyden çok yoruldum. Şuan evlenmek dahi istemiyorum. Gelinlik vs bile giymek istemiyorum.
Sağol kaptan. İnşallah şu günleri bir atlatsam çok güzel olacak.
Güzel menü :)
günaydın canım:)
Benim hiç tuvalet sorunum olmazdı oruç yüzünden oldu büyük ihtimalle regli haftası düzene girer büyük ihtimalle probiyotik yoğurt iyi geldi bu arada sıkıntı çekenler deneyenilirBende o yüzden herhalde ne Zaman tatlı yesem ertesi gün veriyorum
Canım hem Regl yaklaşmıştır hemde tuvalet olayı
İkisininde etkisi vardır
Bende tuvalet olayını çözemiyorum
Arkadaşların dediği gibi kayısı falan yaptım ama
Bir süre sonra bırakınca tekrar aynısı
Her günde yapamıyorum
Kalıcı bir çözüm olsa keşke
Bu arada ben spor yapmadığım için yazmıyorum.
Zaten bu yeni işimin üstüne spor yapamıycam herhalde
En fazla yakın metro durağına inmek yerine bir sonrakine yürüyebilirim
Çünkü inanılmaz yoruluyorum
Bir de 1 saat öğlen aramız var onda çıkıp yürüyebilirim
Selam canım duru hanımın gelesi yok heralde sen hala buralardasınSelamlar herkeseee
Sebzeli çektirmelimi yaptın akşam deneyimSelam kızlar size kabızlık önerisi karabuğday grecka diyede geçiyor dun iki yk yedim uç kere wc ye çıktım inanılmaz etkili diyorlaedida inanmıyorum bulgur pilavı gibi pisiriyorsunuz
Muz ve kahve iyi gelir canımTam tersi icin bi cozum var mi :) saymadim ama en az 5 defa gitti :/
Selam canım duru hanımın gelesi yok heralde sen hala buralardasın
Sebzeli çektirmelimi yaptın akşam deneyim
Muz ve kahve iyi gelir canım
Benim ki de öyleydi 41. Hafta da doğdu ama sanılanın aksine çok sabırsız ve aceleci bir çocuk olduYok herhalde canim rahati yerinde olsa gerek :))
Benim ki de öyleydi 41. Hafta da doğdu ama sanılanın aksine çok sabırsız ve aceleci bir çocuk oldu
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin de önemli olan o.
Yarin kontrolum var bakalim dr ne diyecek
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin de önemli olan o.
13 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen: 15 dk karın bacak egzersizi ve kardio çalışması
@katre-i dem :40 dk yürüyüş
L littlelamp : 30dk bfit 40dk yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :45dk yürüyüş
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz :
Arkadaşım da mebden üniye geçti,hala oradalarafiyet olsun bende özlemle o günü bekliyorum
hım evet o zamanlar ağrı çok daha iyiyidi ben ilk gittiğimde 2008 de hiç birşey yoktu üni bile lise gibiydi resmen
Sen bakma şaire, memleket plakası deeeel mi kız tabi ki mübarekNe mübareği kanki şair bile demiş yolun yarısı diye neyse ben yaşımdan küçük hissediyorum zaten sıkıntı yok :))
Yaşıt sayılırız.yağmurda güzel yağdı.
Teşekkür ederim canım
Burç başak yükselen terazi Of baya kendinle çatışıyor olmalısın.
Neden yorgunum canım hayatında bir kere yaşıyabileceğin en heyecanlı en güzel gün sindire sindire hazırlan beğenmediğin içine sinmeyen hiç bişey alma insanlara kulaklarını tıka biraz tadını çıkar
evet canım duru hanım baya nazlı çıktımsa allahYok herhalde canim rahati yerinde olsa gerek :))
Ne güzel şanslı olanlardan birisin çocuk oolunca yemek yiyecek vakit bile olmuyor tabi yapacak da bi de bebişini yaramaz ve gazlı ise
12 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz :
Nerdesiniz kızlar
Iyi geceler bu arada.
Oglen tavuk budunun yarısı. 3 4 kasik yoğurtla.
Ara 2si bi arada nescafe
Aksam 1 kase bamya.2 yk pilav.2 yk kavurma.1 kase irmik helvası. 1 sb vişne suyu.davet menüsü.
Hepsine kızın ama irmik helvama dokunmayın kızlar.Oyle çok severimki.3 kase daha yiyebilirdim :/ onun için aç kalmaya razıyım o derece :)
Midem yanıyor şu an.
Bu arada bende spor yok bugun.güya ogleden sonra leslie yapacaktım.ne ara gün bitti anlayamadım.
Yarına inşallah :)
Bana müsade grip hala tepemde :/ hayırlı geceler
Haftalık topladığımız için bugüne yazıyorum artık bugün başka yaparsan eklerim canım son listenin fotosunu çekiyorum daha erken bildirelim olur muvalla yaradanım yüzüme baktı canım, bebiş olursa benim adam hepten aç kalır valla, mutfak konusunda sıfır beceri
canım çok geç kaldım, dün akşam 15 dk aerobik hareketleri 15 dk mezdeke
zaten helva dışında pek kızılacak bir şey yok, bilemedim yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?