Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kızlar size kabızlık önerisi karabuğday grecka diyede geçiyor dun iki yk yedim uç kere wc ye çıktım inanılmaz etkili diyorlaedida inanmıyorum bulgur pilavı gibi pisiriyorsunuz

Selam kızlar size kabızlık önerisi karabuğday grecka diyede geçiyor dun iki yk yedim uç kere wc ye çıktım inanılmaz etkili diyorlaedida inanmıyorum bulgur pilavı gibi pisiriyorsunuz
Tam tersi icin bi cozum var mi :) saymadim ama en az 5 defa gitti :/

canım benim kızma hani mübarek bir rakama vardığını söylemek istemiştim ki ben♡♡♡♡
İnsanın içi genç olsun tatlım ne gençler var da hayat kalmamış yaşantılarında...
Ne mübareği kanki şair bile demiş yolun yarısı diye neyse ben yaşımdan küçük hissediyorum zaten sıkıntı yok :))
85'liyim canim. Bu arada sabah 5.30'da İstanbul da da yağmur başladı.
Yaşıt sayılırız.yağmurda güzel yağdı.
Menun güzel canim. Oruç tutarken kabizlik çok zor. Cozumude zor. Bana hic bisey fayda etmiyordu. Belki diğer arkadaslarin tavsiyeleri olabilir.
Teşekkür ederim canım
Burç başak yükselen terazi Of baya kendinle çatışıyor olmalısın.
Neden yorgunum canım hayatında bir kere yaşıyabileceğin en heyecanlı en güzel gün sindire sindire hazırlan beğenmediğin içine sinmeyen hiç bişey alma insanlara kulaklarını tıka biraz tadını çıkar

Benim hiç tuvalet sorunum olmazdı oruç yüzünden oldu büyük ihtimalle regli haftası düzene girer büyük ihtimalle probiyotik yoğurt iyi geldi bu arada sıkıntı çekenler deneyenilir

Selamlar herkeseee
Selam canım duru hanımın gelesi yok heralde sen hala buralardasın
Sebzeli çektirmelimi yaptın akşam deneyim
Tam tersi icin bi cozum var mi :) saymadim ama en az 5 defa gitti :/
Muz ve kahve iyi gelir canım

afiyet olsun bende özlemle o günü bekliyorum

hım evet o zamanlar ağrı çok daha iyiyidi ben ilk gittiğimde 2008 de hiç birşey yoktu üni bile lise gibiydi resmen
Arkadaşım da mebden üniye geçti,hala oradalar
Sen bakma şaire, memleket plakası deeeel mi kız tabi ki mübarek
Yok herhalde canim rahati yerinde olsa gerek :))
evet canım duru hanım baya nazlı çıktımsa allah

Ne güzel şanslı olanlardan birisin çocuk oolunca yemek yiyecek vakit bile olmuyor tabi yapacak da bi de bebişini yaramaz ve gazlı ise

valla yaradanım yüzüme baktı canım, bebiş olursa benim adam hepten aç kalır valla, mutfak konusunda sıfır beceri
12 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp :

2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz :
Nerdesiniz kızlar

canım çok geç kaldım, dün akşam 15 dk aerobik hareketleri 15 dk mezdeke

zaten helva dışında pek kızılacak bir şey yok, bilemedim yaniii

Haftalık topladığımız için bugüne yazıyorum artık bugün başka yaparsan eklerim canım son listenin fotosunu çekiyorum daha erken bildirelim olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…