Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım yaaa telden giriyordum yazamadım bi türlü :))

canım aslında çok can sıkıcı bişey yok şükür ama sıkıldım işte kaç gündür evdeyim ya ondan birde biz kvler görümceler ile aynı apartmanda oturuyoruz her geldiklerinde bişey söylüyolar onlar canımı sıkıyor sanırım.

mesela bugün geldiler Duru kakasını yapacaktı. biraz ıkındı sıkıntı. ona taktılar. niye ıkınıyomuş, çok ıkınıyomuş, dr a soraymışım normalmiymiş vs vs...

normal diyorum, o kdar olur diyorum, eger çok rahatsıx olsa ağlar, uyanır falan diyorum yok anlamıyolar. ben zaten pimpirikliyim beni iyice strese sokuyolar

Canını sıkacak bi şey olmamıştır inşallah♡bu dönemde ara ara geliyor insana cancagizim, dışarısı da çok sıcak, akşama doğru çıkma ihtimalin var mı?

Benim de artık temizlik yapmam lazım izin bitiyor işe dönmeden dünya kadar ütü var. Bi de kıyı kenar yapmam lazım.

Bu arada ufaklıklara dikkat..

Benim kızım otizmli ve temizlik dışında her şey zor oluyor. Süpürge sesini sevdiği için işim bitince toz alırken makineyi eline veriyorum halının üstünde ileri geri oynuyor. Ama iş su ile ilgili şeylere gelince bana fırsat vermiyor..

Sevgiler

Hoşbeş yiyordu yarım gofret ile elinde gezerken sürme annecim bi yere dedim elinden aldım sonrasını hatırlamıyorum boğazımdan aşağı iniyordu

Naber fıstıklar pili buldum ama doğru çıkmaz diye tartılmadım birazda korku var tabi yarın sabah kaç çıkcam bakalım
Bu arada bide bademcik im şişmiş felaket acıyor
Sogan bal yap canım geçmiş olsun -800cok iyi

Ben bugün biraz sıkılıyorum galiba. Disari cikmak istiyorummmm
akşam ustu çıkın canım eşimle çokta takma o kv ve gorumceyi biliyorduk böyle olacağını

Sogan bal yap canım geçmiş olsun -800cok iyi

akşam ustu çıkın canım eşimle çokta takma o kv ve gorumceyi biliyorduk böyle olacağını
Soğan bal mınayıııııır
Kızlar yarın kilo bildirimi yapıyor muyuz?
Evet canım yapıyoruz ececim daha çok katılım bekliyoruz geçmişi pek okumadığını düşünüyorum

Cpk güzel canım gofretide hokus pokus yapmissin
Bide izin istiyorsun
Zaten uğraşmadan evde patlarsin
Stres yasak sana
canım meleğinin adı ne tebrik ederim dünyaya getirdiği vazgeçemediğin icin ben süpürme işini onunla yapıp silme işini o uyuyunca yapıyorum

Canım benim bazen fazla severler karışmayı,canını sıklığına değmez.sen durucugunu öp öp sakinleş♡♡
Bu bebeklerin hepsi aynı mı olur arkadaşım ,ben de süpürme ve silme işlerini yaparken kırk takla atıyorum
Hoşbeş yiyordu yarım gofret ile elinde gezerken sürme annecim bi yere dedim elinden aldım sonrasını hatırlamıyorum boğazımdan aşağı iniyordu
Hay sen çok yaşa e mi
Kızlar kızımın intikamı hemen geldi
2 ltlik sürahide hazırladığım nane yapraklı limonlu suyumu bitirmek üzere:)
Ohh miss
şey ııı anlamadım:-( bi de izin istemedim ki yanlış anlaşıldı acaba ayrılsam mı izne diye fikir alış verişi yapayım , hangisi mantıklı olur demiştim.takıma tekrar girdiğimde kendimi izinli buldum

kızlar bakınnnn ne buldum. bu benim mezuniyet yazımmm

olabildiğince takmamaya çalışıyorum ama bazen enerjim ciddi anlamda düşüyor kızlar.

maşaallaahhh sana da kızına da canımm. seni canı gönülden tebrik ediyorum canımmm meleğinden vazgeçmediğin için ikinizide kocamaaannnn öpüyorummm

olabildiğince takmamaya çalışıyorum ama bazen enerjim ciddi anlamda düşüyor kızlar.
Can sıkmamak elde değil biliyorum benimde görümcem doğumdan sonra bana neler yaptı ama napcan canım şimdiki aklım olsa takmazdım diyorum ama işte o an öyle olmuyo tam duygusal zamanın tamam de bildiğini oku sonuçta kapılar kapandığında eşinle bebişin var üzme tatlı canını sütüne bişey olur bide allah korusun

Kızlar kızımın intikamı hemen geldi
2 ltlik sürahide hazırladığım nane yapraklı limonlu suyumu bitirmek üzere:)
Ohh afiyet olsun sekere
Kızlar yarın kilo bildirimi yapıyor muyuz?
Tabiki evetttttt
artik sıkı yönetim
Oyy eski nicik yıllarca eriktim ya ben nasıl ifşa oldum
14 temmuz
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :60 dk yüzme
@yolcukardelen:
@katre-i dem :45dk yuruyus

2.grup rüzgarın kızları
R RoseAnge :
EceZ :
T tuba52 :

Akşam akşam duygulandırdın beni eriğim ayfer de mi?sanki haftanın birincisi olduğunda yazmıştı ama emin olamadım şimditaşımışım
Elbette düşer, saçma sağam insanlara bile bi şey olduğunda ne kadar kızıyoruz senin ki bi de aileden ama inan üzüldüğünle kalıyorsun.esin bu konuda seni destekliyorsa hiç takma kafana,bildiğini okumaya devam et,o lar da kudursjn dursun

Kızlar diyetisyene gittim aşağı yukarı ilk listem gibi ama küçük tiyolar var ay buğn uydum ama acayip karnim agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…