- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Canını sıkacak bi şey olmamıştır inşallah♡bu dönemde ara ara geliyor insana cancagizim, dışarısı da çok sıcak, akşama doğru çıkma ihtimalin var mı?
Biz de temizlik yapıyorduk , oğlu. Sağımda solumdaydı sürekli.bi ara bi ses duydum, sıpa masayı devirmiş.çok şükür bi şeyi yok. Masanın üzerindeki su termosu, sürahi ve bardaklar kırıldı,halı ıslandı falan ama buna binlerce şükür.kaza geliyorum demiyor işte:-( tekrar temizlik faslından sonra da kardio yaptım, sırtım tamamen ıslandı,erimiştir artık bu yağlar
Velhasıl sana burdayım dedim ama kayboldum ya masumumsen nasılsın şimdi biraz?
Biz de temizlik yapıyorduk , oğlu. Sağımda solumdaydı sürekli.bi ara bi ses duydum, sıpa masayı devirmiş.çok şükür bi şeyi yok. Masanın üzerindeki su termosu, sürahi ve bardaklar kırıldı,halı ıslandı falan ama buna binlerce şükür.kaza geliyorum demiyor işte:-( tekrar temizlik faslından sonra da kardio yaptım, sırtım tamamen ıslandı,erimiştir artık bu yağlar
Hoşbeş yiyordu yarım gofret ile elinde gezerken sürme annecim bi yere dedim elinden aldım sonrasını hatırlamıyorum boğazımdan aşağı iniyorduYok yok yemeyelim. İzmire gelince ben daha sağlıklı besleneceğim. İş kadını modundan ev hanımına geçeceğim.
Tam anlamıyla zayıflamadan bebek düşünmediğimden diyet mod on aktif olacak.
Kendi yoğurdumu yapacağım.
Bahçeden domates salata sebze toplayacağım.
Gezenti hayvan eti yiyeceğim.
Peynir bile deneyebilirim.
İşte arada böyle bir sütlü tatlı sıkışabilir kaptan izin verirseSonra derya gibi gebeliğimi bu topikte geçiricem.
Gofretini nasıl sıkıştırdın arayaBen çocuk olsam ağlardım
Günaydın
Sabah erken kalktım 1 saat yüzdüm
Bugün -800 gramım
Sanırım regl yaklaştığından da şişlik Var
Kahvaltı
1 bardak yağsız süt kahve
1 dilim peynir
4 şekersiz bisküvi (25*4 = 100 Cal )
Öğlen
Yeşil salata alacağım
Sogan bal yap canım geçmiş olsun -800cok iyiNaber fıstıklar pili buldum ama doğru çıkmaz diye tartılmadım birazda korku var tabi yarın sabah kaç çıkcam bakalım
Bu arada bide bademcik im şişmiş felaket acıyor
Benim için tatlı demek şerbetli demek kisütlü tatlılara fan burun kıvirirdim ah ah şimdii onu da yiyemiyorum diyette yim diye:-( çikolatayı kahvenin yaninda çok severdim onu da hurma ile degistirdim, simdi izmir çok sıcak kahve de içmez oldum, arada albeni-halley aklımı çekiyo ama yuz vermiyorum.valla dondurmayı da geçen ikram edince bi topa yakin sade yedim ama magnum ve cornet dışındakileri dondurmadan da saymiyorum...of offff bu diyet bitse de az yesek izmirden ayrılmadan bi tane yerim ama ben sen de düğünden sonra ye bence bi tane
Ben varım canıım♡
Ben dayanamazdımhadi merakla bekliyorum ✩★
akşam ustu çıkın canım eşimle çokta takma o kv ve gorumceyi biliyorduk böyle olacağınıBen bugün biraz sıkılıyorum galiba. Disari cikmak istiyorummmm
Soğan bal mıSogan bal yap canım geçmiş olsun -800cok iyi
akşam ustu çıkın canım eşimle çokta takma o kv ve gorumceyi biliyorduk böyle olacağını
Evet canım yapıyoruz ececim daha çok katılım bekliyoruz geçmişi pek okumadığını düşünüyorumKızlar yarın kilo bildirimi yapıyor muyuz?
Cpk güzel canım gofretide hokus pokus yapmissinmerhaba
sabah menüm:
nasıl oldu bilmem ama bir tatlı kaşığı kadar yağsız peynir ile 1 yumurtayı sıfır yağ ile omlet yaptım
2 salatalık 1 avuç maydanoz 2 küçük dilim çavdar ekmeği
ara türk kahvesi ve malesef kızımın elinden kaptığım minik bir gofret
öğle:
3 köfte
yarım kepekli lavaş
cacık
şu ana kadar 1.5 lt su oldu.
Akşama kabak yemeği yapacağım becerebilirsem çok az yağ ile
Bide izin istiyorsunBiz de temizlik yapıyorduk , oğlu. Sağımda solumdaydı sürekli.bi ara bi ses duydum, sıpa masayı devirmiş.çok şükür bi şeyi yok. Masanın üzerindeki su termosu, sürahi ve bardaklar kırıldı,halı ıslandı falan ama buna binlerce şükür.kaza geliyorum demiyor işte:-( tekrar temizlik faslından sonra da kardio yaptım, sırtım tamamen ıslandı,erimiştir artık bu yağlar
Zaten uğraşmadan evde patlarsinYok yok yemeyelim. İzmire gelince ben daha sağlıklı besleneceğim. İş kadını modundan ev hanımına geçeceğim.
Tam anlamıyla zayıflamadan bebek düşünmediğimden diyet mod on aktif olacak.
Kendi yoğurdumu yapacağım.
Bahçeden domates salata sebze toplayacağım.
Gezenti hayvan eti yiyeceğim.
Peynir bile deneyebilirim.
İşte arada böyle bir sütlü tatlı sıkışabilir kaptan izin verirseSonra derya gibi gebeliğimi bu topikte geçiricem.
Gofretini nasıl sıkıştırdın arayaBen çocuk olsam ağlardım
Stres yasak sanacanım yaaa telden giriyordum yazamadım bi türlü :))
canım aslında çok can sıkıcı bişey yok şükür ama sıkıldım işte kaç gündür evdeyim ya ondan birde biz kvler görümceler ile aynı apartmanda oturuyoruz her geldiklerinde bişey söylüyolar onlar canımı sıkıyor sanırım.
mesela bugün geldiler Duru kakasını yapacaktı. biraz ıkındı sıkıntı. ona taktılar. niye ıkınıyomuş, çok ıkınıyomuş, dr a soraymışım normalmiymiş vs vs...
normal diyorum, o kdar olur diyorum, eger çok rahatsıx olsa ağlar, uyanır falan diyorum yok anlamıyolar. ben zaten pimpirikliyim beni iyice strese sokuyolar
canım meleğinin adı ne tebrik ederim dünyaya getirdiği vazgeçemediğin icin ben süpürme işini onunla yapıp silme işini o uyuyunca yapıyorumBenim de artık temizlik yapmam lazım izin bitiyor işe dönmeden dünya kadar ütü var. Bi de kıyı kenar yapmam lazım.
Bu arada ufaklıklara dikkat..
Benim kızım otizmli ve temizlik dışında her şey zor oluyor. Süpürge sesini sevdiği için işim bitince toz alırken makineyi eline veriyorum halının üstünde ileri geri oynuyor. Ama iş su ile ilgili şeylere gelince bana fırsat vermiyor..
Sevgiler
Canım benim bazen fazla severler karışmayı,canını sıklığına değmez.sen durucugunu öp öp sakinleş♡♡canım yaaa telden giriyordum yazamadım bi türlü :))
canım aslında çok can sıkıcı bişey yok şükür ama sıkıldım işte kaç gündür evdeyim ya ondan birde biz kvler görümceler ile aynı apartmanda oturuyoruz her geldiklerinde bişey söylüyolar onlar canımı sıkıyor sanırım.
mesela bugün geldiler Duru kakasını yapacaktı. biraz ıkındı sıkıntı. ona taktılar. niye ıkınıyomuş, çok ıkınıyomuş, dr a soraymışım normalmiymiş vs vs...
normal diyorum, o kdar olur diyorum, eger çok rahatsıx olsa ağlar, uyanır falan diyorum yok anlamıyolar. ben zaten pimpirikliyim beni iyice strese sokuyolar
Bu bebeklerin hepsi aynı mı olur arkadaşım ,ben de süpürme ve silme işlerini yaparken kırk takla atıyorumBenim de artık temizlik yapmam lazım izin bitiyor işe dönmeden dünya kadar ütü var. Bi de kıyı kenar yapmam lazım.
Benim kızım otizmli ve temizlik dışında her şey zor oluyor. Süpürge sesini sevdiği için işim bitince toz alırken makineyi eline veriyorum halının üstünde ileri geri oynuyor. Ama iş su ile ilgili şeylere gelince bana fırsat vermiyor..
Sevgiler
Hay sen çok yaşa e miHoşbeş yiyordu yarım gofret ile elinde gezerken sürme annecim bi yere dedim elinden aldım sonrasını hatırlamıyorum boğazımdan aşağı iniyordu
Ohh missKızlar kızımın intikamı hemen geldi
2 ltlik sürahide hazırladığım nane yapraklı limonlu suyumu bitirmek üzere:)
şey ııı anlamadım:-( bi de izin istemedim ki yanlış anlaşıldı acaba ayrılsam mı izne diye fikir alış verişi yapayım , hangisi mantıklı olur demiştim.takıma tekrar girdiğimde kendimi izinli buldumCpk güzel canım gofretide hokus pokus yapmissin
Bide izin istiyorsun
Zaten uğraşmadan evde patlarsin
Stres yasak sana
canım meleğinin adı ne tebrik ederim dünyaya getirdiği vazgeçemediğin icin ben süpürme işini onunla yapıp silme işini o uyuyunca yapıyorum
Merhaba Cuma Zayıflama Yarışmasının üyeleriBu cuma günü bende mezun oldum, aslında biraz zorunlu bir mezuniyet oldu benimkisi bu hafta benim için çoookkk mükemmel bir haftaydı. Hem hedef kiloma ulaştım, hem bu hafta listelerde 3. oldum ve en önemlisi 2 yıldır sabırla beklediğim minik mucizem bana gelmişşş
Bebiş için yaklaşık 1.5 yıldır gördüğüm tedaviler ve en son ki ameliyat sonrası ben 71 kiloya kadar gelmiştim. Bu durum iyice canımı sıkmaya, giydiğim kıyafetler yakışmamaya başlamıştı. Ve bu durum 11 Ağustos günü tak etti. Ve yine KK'da gezinirken Cuma Zayıflama Yarışmasının büyük ailesini gördüm ve hemen mesaj attım. 10. Takımımın sonradan çoookkk sevdiğim kaptanı @erigim beni 10. takıma davet etti ve büyük yarış başladı
Ben yemek yemeği çok seven, bu konuda irademe çok sahip olamayan ve hayatımda ilk defa kilo vermeye çalışan biri olarak çok tedirgin ve ne yapacağımı bilemezken adı gibi 10 Numara olan takımımızla çok iyi bir enerji yakaladık ve 8 haftada 8.2 kg vererek bugün mezun oldum. Aslında hedefime ulaştım ama hamilelik olmasaydı ben hedef kilo revizyonu yaparak yarışmaya devam edecektim ama kısmet olmadı
Şimdi gelelim neler yaptığıma? İlk önce şunu söylemek isterim takımım olmasaydı inanın başaramazdım. Kaptanımız @erigim , kaptan yardımcımız @cansutr , takım arkadaşlarım @judiee @Ahufizar @keskee @alpikesonsuz @potterhead ve diğer üyeler hepinize çoookkkkk teşekkür ederim.
Ben nasıl doğru beslenir onu öğrendim. Kaptanımızın dediği gibi vücudumuzun bizim çöplüğümüz olmadığını anladım. Sabah kahvaltısının öğünlerin en önemlisi olduğunu, öğünler arası çok aç kalmamanın böylece adeta gözümüzün dönerek yemeklere saldırmadığımızı, sporun ve suyun önemini, sadece porsiyon büyüklüklerini ayarlayarak, dengeli beslenerek çoookk rahat kilo verebileceğini öğrendim.
Ben hiç bir zaman kendimi ben diyetteyim diyip herşeyden soyutlamadım. yoksa başaramazdım. evet çok canım istediğinde yedim ama sadece 1-2 lokma ve nefsimi köreltecek kadar yedim. 8 haftalık sürede hiç kilo almadım, kimi hafta 200 gr verirken kimi hafta 2 kg verdim ama hiç umutsuzluğa kapılmadım.
Son söz olarak arkadaşlar; lütfen kendinize fırsat verin, hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayıp inancınızı kaybetmeyin. 1-2 haftada vücudunuzu tanıyarak kendinize rota çizin.
Eğer biz istersek yapamayacağımız hiç birşey yok bunu unutmayın...
Ben şimdi gebelik iznine çıktım gibi düşünüyorum ve 10. takım sizden ayrılmıyorum. Eğer Rabbim devamını nasip ederse ve çok kilo alırsam benden çekeceğiniz var
Hepinizi çoookkkk öpüyorum ve sağlıklı bir hayat diliyorummm...
Cpk güzel canım gofretide hokus pokus yapmissin
Bide izin istiyorsun
Zaten uğraşmadan evde patlarsin
Stres yasak sana
canım meleğinin adı ne tebrik ederim dünyaya getirdiği vazgeçemediğin icin ben süpürme işini onunla yapıp silme işini o uyuyunca yapıyorum
Canım benim bazen fazla severler karışmayı,canını sıklığına değmez.sen durucugunu öp öp sakinleş♡♡
Bu bebeklerin hepsi aynı mı olur arkadaşım ,ben de süpürme ve silme işlerini yaparken kırk takla atıyorum
Hay sen çok yaşa e mi
Ohh miss
şey ııı anlamadım:-( bi de izin istemedim ki yanlış anlaşıldı acaba ayrılsam mı izne diye fikir alış verişi yapayım , hangisi mantıklı olur demiştim.takıma tekrar girdiğimde kendimi izinli buldum
Benim de artık temizlik yapmam lazım izin bitiyor işe dönmeden dünya kadar ütü var. Bi de kıyı kenar yapmam lazım.
Sevgiler
Can sıkmamak elde değil biliyorum benimde görümcem doğumdan sonra bana neler yaptı ama napcan canım şimdiki aklım olsa takmazdım diyorum ama işte o an öyle olmuyo tam duygusal zamanın tamam de bildiğini oku sonuçta kapılar kapandığında eşinle bebişin var üzme tatlı canını sütüne bişey olur bide allah korusunolabildiğince takmamaya çalışıyorum ama bazen enerjim ciddi anlamda düşüyor kızlar.
Ayyy çok duygulandım şimdi bebişin kucağında ne mutlu sana derya allah uzun sağlıklı ömür versin canımkızlar bakınnnn ne buldum. bu benim mezuniyet yazımmm
Ohh afiyet olsun sekereKızlar kızımın intikamı hemen geldi
2 ltlik sürahide hazırladığım nane yapraklı limonlu suyumu bitirmek üzere:)
Tabiki evettttttKızlar yarın kilo bildirimi yapıyor muyuz?
Canım benim bazen fazla severler karışmayı,canını sıklığına değmez.sen durucugunu öp öp sakinleş♡♡
Bu bebeklerin hepsi aynı mı olur arkadaşım ,ben de süpürme ve silme işlerini yaparken kırk takla atıyorum
Hay sen çok yaşa e mi
Ohh miss
şey ııı anlamadım:-( bi de izin istemedim ki yanlış anlaşıldı acaba ayrılsam mı izne diye fikir alış verişi yapayım , hangisi mantıklı olur demiştim.takıma tekrar girdiğimde kendimi izinli buldum
Oyy eski nicik yıllarca eriktim ya ben nasıl ifşa oldumkızlar bakınnnn ne buldum. bu benim mezuniyet yazımmm
Akşam akşam duygulandırdın benikızlar bakınnnn ne buldum. bu benim mezuniyet yazımmm
Elbette düşer, saçma sağam insanlara bile bi şey olduğunda ne kadar kızıyoruz senin ki bi de aileden ama inan üzüldüğünle kalıyorsun.esin bu konuda seni destekliyorsa hiç takma kafana,bildiğini okumaya devam et,o lar da kudursjn dursunolabildiğince takmamaya çalışıyorum ama bazen enerjim ciddi anlamda düşüyor kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?