Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evet benim :)
Dimi dimi ay ben çok despotum

14 temmuz
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :60 dk yüzme
@yolcukardelen:30dk kardio(ayrıca bugün yemekler dışında hiç oturmadım)
@katre-i dem :45dk yuruyus

2.grup rüzgarın kızları
R RoseAnge :
EceZ :
T tuba52 :
@katre-i dem kaptanım sıkı yönetimlik neyim var?en çok kilo verenlerden ve en çok katılanlardanım varsa bir sıkıntı bileyim??

Kızlar misafir bu defa biz de ve çıplak rahatım.yumuşacık poğaçalarım, fıstık gibi kurabiyelerim,yeni şerbetlenen baklavalarım var.annem şu baklavaya bi bak çekmiş mi şerbeti dedi,ben naptın??höööyt ağzıma biler sürmem dedim ama içim gidiyo,bir an önce sabah olsun allahım,amin

Kızımın adı Yasemin. adı gibi mis kokulu ve güzel kızım

Yarın sabahı dehşet ve korku ile bekliyorum ama damarlarımdaki asil kandan cesaret alıp tartılacağım (tam geyik oldu bu gece gece)

Yarın sabahı dehşet ve korku ile bekliyorum ama damarlarımdaki asil kandan cesaret alıp tartılacağım (tam geyik oldu bu gece gece)
RAbbim hayırlı evlat etsin miss kokulunu♡♡♡
Ayy benim ilk ay her tartıdan önceki gece rüyalarıma girerdiemzirirken uyuyakalmazsam mutlaka lavaboya giderdim 100 gr bile olsa diyeistediğin rakamı görürsün inşallah, gayet azimli başladın tebrik ederim

İnşallah pes etmem. Yarın kv ziyaretine gideceğim yorumlar gelir kilo almışsın diye. Bi görsün bi de -11 kg ile görsün beni..

öyle yapıyorum kızlar takmamaya çalışıyorum. zaten kızım biraz daha büyüsün dışarı çıkmaya başlasak daha da rahatlıcam inşaallah.
Ayyy çok duygulandım şimdi bebişin kucağında ne mutlu sana derya allah uzun sağlıklı ömür versin canım

Yasemin kızını öp benim için
Korkunun ecele faydası yok tartılacaksıııın:))
İnşallah pes etmem. Yarın kv ziyaretine gideceğim yorumlar gelir kilo almışsın diye. Bi görsün bi de -11 kg ile görsün beni..
Konuşsunlar canım boşver başladın artık öyle böyle gitcek kilolar zafer bizim olacak:)
öyle yapıyorum kızlar takmamaya çalışıyorum. zaten kızım biraz daha büyüsün dışarı çıkmaya başlasak daha da rahatlıcam inşaallah.
Rahatlatlarsın tabi büyüdükçe arkadaş oluyorlar alışverişe daha büyüyünce sinemaya parklara gitceksiniz çok güzel olcak :)

Bunlar daha da hırslandırsın seni
mezuniyet yazımı bugün biri beğenmiş. benimde oradan aklıma geldi takımda yayınlamak. hem bana hem size motivasyon sağlasın diye. umarım işe yarar
sağolsun o beğenen yaramaz mı♡♡♡

Menümü yazayım aklımndayken:
Sabah: çörek otlu,kırmızı biberli lor,
Domates , salatalık, bir zeytin,
1,5 k ekme karafarklı zamanlarda)
1sb ayran,
1sb süt
3 erik, yarım elma
Aksam:
Bie kase bezelye,
Yine yoğurtlu semizotu salatası(balık yerine mangal ve bu salatayı koyuyorum,kalorisi çok düşük ama sarımsak kokuyorum buram buram)
Şimdi de biberiye çayımı yorumluyorum

Soğan bal mınayıııııır

Evet canım yapıyoruz ececim daha çok katılım bekliyoruz geçmişi pek okumadığını düşünüyorum

Yok canım günde 1-2 kere internete girebiliyorum onda da çok sayfa birikmiş oluyor son birkaç sayfayı okuyabiliyorum sadece.

Yeni
14 temmuz
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :60 dk yüzme
@yolcukardelen:30dk kardio(ayrıca bugün yemekler dışında hiç oturmadım)
@katre-i dem :45dk yuruyus

2.grup rüzgarın kızları
R RoseAnge :
EceZ : 60 dakika bisiklet + 20 dakika yüzme + 30 dakika yürüyüş
T tuba52 :

14 Temmuz Menüm

Sabah:
1 kk peynir
1 sebzeli omlet
domates salata
3 zeytin

Öğle
1 bardak tarçınlı süt
1 kase mercimek çorbası

Akşam
Peynirli ve bol yeşillikli salata
1 bardak ev yapımı ayran

3 lt su ve spor. Sporumu her gün listeye yazdığım için ekstra buraya eklemiyorum.

1.5 ekmek derken o bildiğimiz 1 tam ve 1 yarım ekmek mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…