- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
evet benim :)Akşam akşam duygulandırdın benieriğim ayfer de mi?sanki haftanın birincisi olduğunda yazmıştı ama emin olamadım şimdi taşımışım
Elbette düşer, saçma sağam insanlara bile bi şey olduğunda ne kadar kızıyoruz senin ki bi de aileden ama inan üzüldüğünle kalıyorsun.esin bu konuda seni destekliyorsa hiç takma kafana,bildiğini okumaya devam et,o lar da kudursjn dursun
Despot da demiyek de sıkı yönetimci ayfer diyek biz onaevet benim :)
Dimi dimi ay ben çok despotum
Kızımın adı Yasemin. adı gibi mis kokulu ve güzel kızımCpk güzel canım gofretide hokus pokus yapmissin
Bide izin istiyorsun
Zaten uğraşmadan evde patlarsin
Stres yasak sana
canım meleğinin adı ne tebrik ederim dünyaya getirdiği vazgeçemediğin icin ben süpürme işini onunla yapıp silme işini o uyuyunca yapıyorum
Hayırlı olsun,küçük tiyolar derken? Niye ağrısı ki karnın?:-(Kızlar diyetisyene gittim aşağı yukarı ilk listem gibi ama küçük tiyolar var ay buğn uydum ama acayip karnim agriyor
ay çok duygulandım gerçekten bu yazıyı yazmak hedef olsun banakızlar bakınnnn ne buldum. bu benim mezuniyet yazımmm
RAbbim hayırlı evlat etsin miss kokulunu♡♡♡Kızımın adı Yasemin. adı gibi mis kokulu ve güzel kızım
Yarın sabahı dehşet ve korku ile bekliyorum ama damarlarımdaki asil kandan cesaret alıp tartılacağım (tam geyik oldu bu gece gece)
RAbbim hayırlı evlat etsin miss kokulunu♡♡♡
Ayy benim ilk ay her tartıdan önceki gece rüyalarıma girerdiemzirirken uyuyakalmazsam mutlaka lavaboya giderdim 100 gr bile olsa diye istediğin rakamı görürsün inşallah, gayet azimli başladın tebrik ederim
Can sıkmamak elde değil biliyorum benimde görümcem doğumdan sonra bana neler yaptı ama napcan canım şimdiki aklım olsa takmazdım diyorum ama işte o an öyle olmuyo tam duygusal zamanın tamam de bildiğini oku sonuçta kapılar kapandığında eşinle bebişin var üzme tatlı canını sütüne bişey olur bide allah korusun
Ayyy çok duygulandım şimdi bebişin kucağında ne mutlu sana derya allah uzun sağlıklı ömür versin canım
Akşam akşam duygulandırdın benieriğim ayfer de mi?sanki haftanın birincisi olduğunda yazmıştı ama emin olamadım şimdi taşımışım
Elbette düşer, saçma sağam insanlara bile bi şey olduğunda ne kadar kızıyoruz senin ki bi de aileden ama inan üzüldüğünle kalıyorsun.esin bu konuda seni destekliyorsa hiç takma kafana,bildiğini okumaya devam et,o lar da kudursjn dursun
Bizde alalım tüyoları :)Kızlar diyetisyene gittim aşağı yukarı ilk listem gibi ama küçük tiyolar var ay buğn uydum ama acayip karnim agriyor
Yasemin kızını öp benim içinKızımın adı Yasemin. adı gibi mis kokulu ve güzel kızım
Yarın sabahı dehşet ve korku ile bekliyorum ama damarlarımdaki asil kandan cesaret alıp tartılacağım (tam geyik oldu bu gece gece)
Konuşsunlar canım boşver başladın artık öyle böyle gitcek kilolar zafer bizim olacak:)İnşallah pes etmem. Yarın kv ziyaretine gideceğim yorumlar gelir kilo almışsın diye. Bi görsün bi de -11 kg ile görsün beni..
Rahatlatlarsın tabi büyüdükçe arkadaş oluyorlar alışverişe daha büyüyünce sinemaya parklara gitceksiniz çok güzel olcak :)öyle yapıyorum kızlar takmamaya çalışıyorum. zaten kızım biraz daha büyüsün dışarı çıkmaya başlasak daha da rahatlıcam inşaallah.
Bunlar daha da hırslandırsın seniİnşallah pes etmem. Yarın kv ziyaretine gideceğim yorumlar gelir kilo almışsın diye. Bi görsün bi de -11 kg ile görsün beni..
sağolsun o beğenenmezuniyet yazımı bugün biri beğenmiş. benimde oradan aklıma geldi takımda yayınlamak. hem bana hem size motivasyon sağlasın diye. umarım işe yarar
Soğan bal mınayıııııır
Evet canım yapıyoruz ececim daha çok katılım bekliyoruz geçmişi pek okumadığını düşünüyorum
Menümü yazayım aklımndayken:
Sabah: çörek otlu,kırmızı biberli lor,
Domates , salatalık, bir zeytin,
1,5 k ekme karafarklı zamanlarda)
1sb ayran,
1sb süt
3 erik, yarım elma
Aksam:
Bie kase bezelye,
Yine yoğurtlu semizotu salatası(balık yerine mangal ve bu salatayı koyuyorum,kalorisi çok düşük ama sarımsak kokuyorum buram buram)
Şimdi de biberiye çayımı yorumluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?