Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet canim deneme suresinde de olsan tüm kurallar senin içinde geçerli. Her cuma öğlene kadar bildirim yapiyoruz. Eğer kilo verirsen 3. Cuma listede oluyorsun.
Çok teşekkür ederim. Benim bu hafta bildirim yapmama gerek var mı? malum iki gündür buradayım

Selam canim hoşgeldin. Minik kizin napiyir? Kaç günlük oldu? İsmini ne koymustunuz? Sen nasilsin? Doğum sonrasi kaç kilon kaldin?
Hosbulduk cnm, sana da hayırlı olsun.Maşallah ne güzel normal doğum yapmışsın.ay çok şükür kızım da iyi,bugün erken uyudu (10dk önce).kolik sorunumuz var.7 haftalık olduk.adı asya, sezeryan ağrılarım yeni geçti.ortalama 4 kg fazlam var.
Sen nasılsın, kaç kg aldin-verdin.senin minnak nasıl.

Hoş geldin Asyanın annesi
4 kg fazla olacağı günleri iple çekiyorum ama önce tekrar anne olmak..

Allah kolaylık versin canım inşallah düzelir koligi
Valla utandım su menüyü gorrunce
oo birşey kalmamış zaten

proje için koşturmaktan gelemedim kızlar sonları okuyabildim vakit ayıramayacağım için şimdilik ayrılmam daha iyi olacak sanırım hepinize sağlık sıhhat huzur bol başarı diliyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere :)

Kolay gelsin kızlar aranızda şu ayran detoksunu yapan ve sonuç alan oldu mu hiç?

13 Temmuz menüm:

Sabah:
1 bardak tarçınlı süt
1 kk peynir
domates, salatalık,
5 zeytin
1 omlet kaşarlı

Öğle:
1 kase naneli yoğurt
1 elma + 3 kayısı

Akşam:
Yok

Maşallah 3.5 litre. Ben de burada yazlıkta günde neredeyse 3 litreyi buluyorum sıcak hava içirdikçe içiriyor yahu.

Taze mısır mi mısır olmasa iyiymis

Ohh hayat sana güzel benim küçük bey hamaklara slisti evde cok zor uyuydu yine

İşte budur gerçekten istemek
kiz bul çabuk
Taze mısır oğlum sahilde istedi aldım biraz yedi gerisi bana kaldı
Az kaldı kışın başlarsın annesi çabuk büyoyalar tadını çıkar bu günlerde geride kalıyor
Ay bulcam inşallah

Teşekkürler canım o güzel dileklerin seninle de olsun sanada projede başarılar dilerim canım sende kendine iyi bak herzaman bekleriz gel :)
Canım bugün hariç her gün 1 saat var
Sende uğraştın
Teşekkürler
Ne demek canım sen spor yap yeter ki eklerim şimdi :)

Oyyy ne zordur kolik inş. Tez vakitte düzelir. Bizde 22 günlük olduk. Masaallah senin hic kilon kalmamis. Benim 7-8 kilon var

Sende kendine iyi bak canim, hayatında basarilar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…