Çok teşekkür ederim. Benim bu hafta bildirim yapmama gerek var mı? malum iki gündür buradayımSupersin canim, çok iyi gidiyorsun.
Bu hafta iyi bi sonuç alirsin inş.
Çok teşekkür ederim. Benim bu hafta bildirim yapmama gerek var mı? malum iki gündür buradayım
Hosbulduk cnm, sana da hayırlı olsun.Maşallah ne güzel normal doğum yapmışsın.ay çok şükür kızım da iyi,bugün erken uyudu (10dk önce).kolik sorunumuz var.7 haftalık olduk.adı asya, sezeryan ağrılarım yeni geçti.ortalama 4 kg fazlam var.Selam canim hoşgeldin. Minik kizin napiyir? Kaç günlük oldu? İsmini ne koymustunuz? Sen nasilsin? Doğum sonrasi kaç kilon kaldin?
yaaaa o zaman cuma öğlene kadar yarım kilocuk bari vermiş olsam iyi olurEvet canim deneme suresinde de olsan tüm kurallar senin içinde geçerli. Her cuma öğlene kadar bildirim yapiyoruz. Eğer kilo verirsen 3. Cuma listede oluyorsun.
Hoş geldin Asyanın annesiHosbulduk cnm, sana da hayırlı olsun.Maşallah ne güzel normal doğum yapmışsın.ay çok şükür kızım da iyi,bugün erken uyudu (10dk önce).kolik sorunumuz var.7 haftalık olduk.adı asya, sezeryan ağrılarım yeni geçti.ortalama 4 kg fazlam var.
Sen nasılsın, kaç kg aldin-verdin.senin minnak nasıl.
Allah kolaylık versin canım inşallah düzelir koligiBen de şimdi sizin son sayfalara bakıyordum cnm.yazmıyorum çünkü kızımdan zaman kalmıyor, azcik uyuyor o arada da yemek yapabilirsem şükrediyorum.Şimdi yazarım desem yazamam haksızlık olur.sezeryan olunca ağrılarım yeni geçti diyebilirim.e spor da yapamıyorum haliyle.3-4 aylık olalım hayırlısıyla başlarım inş.yazmasam da takip etmeye çalışıyorum son günlerde
Valla utandım su menüyü gorrunceSelam Kizlar. Bu aksam misafir vardi giremedim.
Bugünkü menüm,
Kahvalti, 1 haslanmis yumurta, 1 koz kirmizi bpilaviyarim KK peynir, yarim KK kasar, 5 zeytin, domates, salata, dereotu, 1 bardak sut, 2 dilim ekmek
Ara (farkli zamanlarda); yarim bardak sut, yarim avuç kuruyemiş, 1 bardak şekersiz incir kompostosu
Öğlen; 1 tabak firinda patatesli patlicanli yemek, 1 dilim ekmek, 1.5 bardak ayran
Ara, 4 hurma
Aksam, 3/4 tabak bulgur pilavi, 3 tane haslanmis tavuk baget, salata, yoğurt
Ara, cay ve rezene cayi
Su, 2-2.5 lt
Spor, yok
oo birşey kalmamış zatenHosbulduk cnm, sana da hayırlı olsun.Maşallah ne güzel normal doğum yapmışsın.ay çok şükür kızım da iyi,bugün erken uyudu (10dk önce).kolik sorunumuz var.7 haftalık olduk.adı asya, sezeryan ağrılarım yeni geçti.ortalama 4 kg fazlam var.
merhaba arkadaşlar,
sanırım içimde gaza gelmek isteyen bir yer varmış. eşim yarın şehir dışına çıkacağını söyledi. bu durumda yarın dışarıda yürüyüş planım bozuldu. ben de kalktım evde koşu bandında yürüdüm. 45 + dk 3.7 km ile bitirdim. hızım 4.5-5 km arasındaydı.
Bugün son bir yılda içmediğim su rekorumu da kırmış oldum 3.5 lt ile.
Ohh deyip yatıyorum.
İyi geceler
13 Temmuz
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :30 dk yüzme + 30 dk yürüyüş
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
2.grup rüzgarın kızları
R RoseAnge :
EceZ :
T tuba52 :
Dökülün bAkalım sporları
R RoseAnge canım salıyı yazdım başka hangi günler vardı yüzme not alayım
Taze mısır oğlum sahilde istedi aldım biraz yedi gerisi bana kaldıTaze mısır mi mısır olmasa iyiymis
Ohh hayat sana güzel benim küçük bey hamaklara slisti evde cok zor uyuydu yine
İşte budur gerçekten istemek
kiz bul çabuk
Biraz zor ama inşallahSupersin canim, çok iyi gidiyorsun.
Bu hafta iyi bi sonuç alirsin inş.
Teşekkürler canım o güzel dileklerin seninle de olsun sanada projede başarılar dilerim canım sende kendine iyi bak herzaman bekleriz gel :)proje için koşturmaktan gelemedim kızlar sonları okuyabildim vakit ayıramayacağım için şimdilik ayrılmam daha iyi olacak sanırım hepinize sağlık sıhhat huzur bol başarı diliyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere :)
Ne demek canım sen spor yap yeter ki eklerim şimdi :)Canım bugün hariç her gün 1 saat var
Sende uğraştın
Teşekkürler
Hosbulduk cnm, sana da hayırlı olsun.Maşallah ne güzel normal doğum yapmışsın.ay çok şükür kızım da iyi,bugün erken uyudu (10dk önce).kolik sorunumuz var.7 haftalık olduk.adı asya, sezeryan ağrılarım yeni geçti.ortalama 4 kg fazlam var.
proje için koşturmaktan gelemedim kızlar sonları okuyabildim vakit ayıramayacağım için şimdilik ayrılmam daha iyi olacak sanırım hepinize sağlık sıhhat huzur bol başarı diliyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere :)
Kolay gelsin kızlar aranızda şu ayran detoksunu yapan ve sonuç alan oldu mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?