- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
yaaaa o zaman cuma öğlene kadar yarım kilocuk bari vermiş olsam iyi olur
Allah gönlüne göre versin inşHoş geldin Asyanın annesi
4 kg fazla olacağı günleri iple çekiyorum ama önce tekrar anne olmak..
Amin, inş.3 ay sonra düzelir dedi doktor ama....Allah kolaylık versin canım inşallah düzelir koligi
Valla utandım su menüyü gorrunce
oo birşey kalmamış zaten
İnş ya....Ben 10 gün içinde bu kgya düştüm cnm.o zamandan bu yana da hic gitmedi.kızım emdikçe felaket acıkıyorum.eşim işteyken yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum.sonra da abur cubur....Sen normal yaptın yavaş yavaş giderOyyy ne zordur kolik inş. Tez vakitte düzelir. Bizde 22 günlük olduk. Masaallah senin hic kilon kalmamis. Benim 7-8 kilon var
Allah gönlüne göre versin inş
Amin, inş.3 ay sonra düzelir dedi doktor ama....
İnş, kalanlar da hayırlısıyla en kısa zamanda gelmemek üzere gider
İnş ya....Ben 10 gün içinde bu kgya düştüm cnm.o zamandan bu yana da hic gitmedi.kızım emdikçe felaket acıkıyorum.eşim işteyken yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum.sonra da abur cubur....Sen normal yaptın yavaş yavaş gider
Revaniden ikinci çatalı almadığım için sıkıntıdan erir o yağlargayet guzel
O zaman zorlama hic kendini ev yoğurdu ye
dur kuzum dur nereye,hayırdır noldu:-(
Bugünkü menüm :sabah lor peynirli omlet,4 zeytin,yarim domates,1,5 dilim k ekmek, 1yk kaymak bal,iki çatal helva
Ara:1erik,1 lokum
Aksam:4-5çatal barbunya, çeyrek tavuk pirzola ve bolca yoğurtlu semizotu salatası ha yarim bardak ayran bi de
Bugün öğle ve akşam yemeğini karabuğday ile yapayım diye niyetlendim.
Öğlen yoğurt, salatalık ve nane ile 3 kaşık haşlanmış karabuğday ile çok güzel doydum. akşam salata ile tüketeyim dedim ve korkunç oldu yağsız tuzsuz salatam da ziyan oldu. Bitiremedim.
Birazdan yeşil almamı yerim 8 gibi günü kapatırım.
Yalnız hiç çay içmeyen eşim bugün semaver yaktı iki bardak çay içerim sanırım.
Su şimdilik 2.5, bahçeyi kazdım bi saat ama spordan saymıyorum gayet keyifliydi..
Size bir ara resim atarım salatalık, domates, biber, nane, çilek, portakal, kumkuat, limon ve çiçekler ile dolu 50m2 lik bahçemi göstereyim. İstanbul için yetiyor bize..
Sevgiler
Menüm
Sabah 1 yumurtadan peynirli omlet domates salatalık 2 dilim ekmek
Ara 1 mısır
Akşam tavuk ızgara bol salata
Su 3 olmuştur
Güzel menü afitet olsun.Selam Kizlar. Bu aksam misafir vardi giremedim.
Bugünkü menüm,
Kahvalti, 1 haslanmis yumurta, 1 koz kirmizi bpilaviyarim KK peynir, yarim KK kasar, 5 zeytin, domates, salata, dereotu, 1 bardak sut, 2 dilim ekmek
Ara (farkli zamanlarda); yarim bardak sut, yarim avuç kuruyemiş, 1 bardak şekersiz incir kompostosu
Öğlen; 1 tabak firinda patatesli patlicanli yemek, 1 dilim ekmek, 1.5 bardak ayran
Ara, 4 hurma
Aksam, 3/4 tabak bulgur pilavi, 3 tane haslanmis tavuk baget, salata, yoğurt
Ara, cay ve rezene cayi
Su, 2-2.5 lt
Spor, yok
13 Temmuz menüm:
Sabah:
1 bardak tarçınlı süt
1 kk peynir
domates, salatalık,
5 zeytin
1 omlet kaşarlı
Öğle:
1 kase naneli yoğurt
1 elma + 3 kayısı
Akşam:
Yok
Güzel menüGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah k.ekmeğine domates yeşillik peynirli sandviç
Ara 1 tane kırmızı erik
Öğle
4 tane bulgurlu köfte
1 bardak ayran
Ara. 1 nektari
Akşam meyveli yoğurt ( ev yapımı)
Yorgundum erken yattım ondan yemek yemedim.
Su: 4 litre
Güzel menü
L littlelamp projende başarılar canım keşke izne ayirsbilseydik ama prosedür tekrar gorusuruz
Şerbetli tatlıyı ağzıma sürmedigim gün psikolojik olarak beş kilo veririm sanırım.kilolarımın en büyük sebebi:-(Şerbetli tatlı yemem. Bütün bayram ağzıma tatlı sürmedim :) irmik tadını özledim ondan bir çatal aldım :)
Şekersiz hayata alışınca insana ağır geliyor zaten :)
Kaymak bal yemişsin üstüne helva fazla olmuş sanki akşam yemeğin güzel afiyet olsun.
Maşallah istanbulda böyle bir şansın oldıuğy için çok şanslısın.
Çok az yiyiyorsyn menün güzel. Metabolizma hızın yavaşlamasın dikkat et. Arada ayran falan hüpletsen :)
Güzel menü afitet olsun.
Akşam atlamak iyi değil. Öğün atlamak yok :) dedim ama bende dün akşamı es geçtim. :)
ozenilesi menü√√★★★Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah k.ekmeğine domates yeşillik peynirli sandviç
Ara 1 tane kırmızı erik
Öğle
4 tane bulgurlu köfte
1 bardak ayran
Ara. 1 nektari
Akşam meyveli yoğurt ( ev yapımı)
Yorgundum erken yattım ondan yemek yemedim.
Su: 4 litre
Şerbetli tatlıyı ağzıma sürmedigim gün psikolojik olarak beş kilo veririm sanırım.kilolarımın en büyük sebebi:-(
ozenilesi menü√√★★★
Benim için tatlı demek şerbetli demek kiTatlıyı sevmiyorum demedim kız şerbetli sevmiyorum.
Çikolataya dayanamıyorum normalde ama uzun zamandır dayanıyorum.
Bu sene dondurma yemedim daha düşün
Ben varım canıım♡Piisssstttt kimse yok muuuuu????
Ben dayanamazdımNaber fıstıklar pili buldum ama doğru çıkmaz diye tartılmadım birazda korku var tabi yarın sabah kaç çıkcam bakalım
Bu arada bide bademcik im şişmiş felaket acıyor
Benim için tatlı demek şerbetli demek kisütlü tatlılara fan burun kıvirirdim ah ah şimdii onu da yiyemiyorum diyette yim diye:-( çikolatayı kahvenin yaninda çok severdim onu da hurma ile degistirdim, simdi izmir çok sıcak kahve de içmez oldum, arada albeni-halley aklımı çekiyo ama yuz vermiyorum.valla dondurmayı da geçen ikram edince bi topa yakin sade yedim ama magnum ve cornet dışındakileri dondurmadan da saymiyorum...of offff bu diyet bitse de az yesek izmirden ayrılmadan bi tane yerim ama ben sen de düğünden sonra ye bence bi tane
Ben varım canıım♡
Ben dayanamazdımhadi merakla bekliyorum ✩★
Canını sıkacak bi şey olmamıştır inşallah♡bu dönemde ara ara geliyor insana cancagizim, dışarısı da çok sıcak, akşama doğru çıkma ihtimalin var mı?Ben bugün biraz sıkılıyorum galiba. Disari cikmak istiyorummmm
Biz de temizlik yapıyorduk , oğlu. Sağımda solumdaydı sürekli.bi ara bi ses duydum, sıpa masayı devirmiş.çok şükür bi şeyi yok. Masanın üzerindeki su termosu, sürahi ve bardaklar kırıldı,halı ıslandı falan ama buna binlerce şükür.kaza geliyorum demiyor işte:-( tekrar temizlik faslından sonra da kardio yaptım, sırtım tamamen ıslandı,erimiştir artık bu yağlarBen bugün biraz sıkılıyorum galiba. Disari cikmak istiyorummmm
Benim için tatlı demek şerbetli demek kisütlü tatlılara fan burun kıvirirdim ah ah şimdii onu da yiyemiyorum diyette yim diye:-( çikolatayı kahvenin yaninda çok severdim onu da hurma ile degistirdim, simdi izmir çok sıcak kahve de içmez oldum, arada albeni-halley aklımı çekiyo ama yuz vermiyorum.valla dondurmayı da geçen ikram edince bi topa yakin sade yedim ama magnum ve cornet dışındakileri dondurmadan da saymiyorum...of offff bu diyet bitse de az yesek izmirden ayrılmadan bi tane yerim ama ben sen de düğünden sonra ye bence bi tane
Ben varım canıım♡
Ben dayanamazdımhadi merakla bekliyorum ✩★
merhaba
sabah menüm:
nasıl oldu bilmem ama bir tatlı kaşığı kadar yağsız peynir ile 1 yumurtayı sıfır yağ ile omlet yaptım
2 salatalık 1 avuç maydanoz 2 küçük dilim çavdar ekmeği
ara türk kahvesi ve malesef kızımın elinden kaptığım minik bir gofret
öğle:
3 köfte
yarım kepekli lavaş
cacık
şu ana kadar 1.5 lt su oldu.
Akşama kabak yemeği yapacağım becerebilirsem çok az yağ ile
Canını sıkacak bi şey olmamıştır inşallah♡bu dönemde ara ara geliyor insana cancagizim, dışarısı da çok sıcak, akşama doğru çıkma ihtimalin var mı?
Biz de temizlik yapıyorduk , oğlu. Sağımda solumdaydı sürekli.bi ara bi ses duydum, sıpa masayı devirmiş.çok şükür bi şeyi yok. Masanın üzerindeki su termosu, sürahi ve bardaklar kırıldı,halı ıslandı falan ama buna binlerce şükür.kaza geliyorum demiyor işte:-( tekrar temizlik faslından sonra da kardio yaptım, sırtım tamamen ıslandı,erimiştir artık bu yağlarVelhasıl sana burdayım dedim ama kayboldum ya masumum sen nasılsın şimdi biraz?
Allah beee,işte böyle hem sağlıklı olursun hem de zayıflarsın♡keske ben de evlenmeden en azından çocuktan önce keşfetseydim burayıYok yok yemeyelim. İzmire gelince ben daha sağlıklı besleneceğim. İş kadını modundan ev hanımına geçeceğim.
Tam anlamıyla zayıflamadan bebek düşünmediğimden diyet mod on aktif olacak.
Kendi yoğurdumu yapacağım.
Bahçeden domates salata sebze toplayacağım.
Gezenti hayvan eti yiyeceğim.
Peynir bile deneyebilirim.
İşte arada böyle bir sütlü tatlı sıkışabilir kaptan izin verirseSonra derya gibi gebeliğimi bu topikte geçiricem.
Gofretini nasıl sıkıştırdın arayaBen çocuk olsam ağlardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?