Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoş geldin Asyanın annesi
4 kg fazla olacağı günleri iple çekiyorum ama önce tekrar anne olmak..
Allah gönlüne göre versin inş

Allah kolaylık versin canım inşallah düzelir koligi

Valla utandım su menüyü gorrunce
oo birşey kalmamış zaten
Amin, inş.3 ay sonra düzelir dedi doktor ama....
İnş, kalanlar da hayırlısıyla en kısa zamanda gelmemek üzere gider

Oyyy ne zordur kolik inş. Tez vakitte düzelir. Bizde 22 günlük olduk. Masaallah senin hic kilon kalmamis. Benim 7-8 kilon var
İnş ya....Ben 10 gün içinde bu kgya düştüm cnm.o zamandan bu yana da hic gitmedi.kızım emdikçe felaket acıkıyorum.eşim işteyken yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum.sonra da abur cubur....Sen normal yaptın yavaş yavaş gider

Benimde hala odemim var sanki. Bende kizim bütün gün emince aksam çok acikiyorum. Ama abur cubur yememeye calisiyorum. İlk ggünler yemistim ana bu hafta biraktim.

Revaniden ikinci çatalı almadığım için sıkıntıdan erir o yağlar gayet guzel

O zaman zorlama hic kendini ev yoğurdu ye
dur kuzum dur nereye,hayırdır noldu:-(

Şerbetli tatlı yemem. Bütün bayram ağzıma tatlı sürmedim :) irmik tadını özledim ondan bir çatal aldım :)
Şekersiz hayata alışınca insana ağır geliyor zaten :)

Kaymak bal yemişsin üstüne helva fazla olmuş sanki akşam yemeğin güzel afiyet olsun.

Maşallah istanbulda böyle bir şansın oldıuğy için çok şanslısın.

Menüm
Sabah 1 yumurtadan peynirli omlet domates salatalık 2 dilim ekmek
Ara 1 mısır
Akşam tavuk ızgara bol salata
Su 3 olmuştur

Çok az yiyiyorsyn menün güzel. Metabolizma hızın yavaşlamasın dikkat et. Arada ayran falan hüpletsen :)

Güzel menü afitet olsun.

13 Temmuz menüm:

Sabah:
1 bardak tarçınlı süt
1 kk peynir
domates, salatalık,
5 zeytin
1 omlet kaşarlı

Öğle:
1 kase naneli yoğurt
1 elma + 3 kayısı

Akşam:
Yok

Akşam atlamak iyi değil. Öğün atlamak yok :) dedim ama bende dün akşamı es geçtim. :)

Güzel menü

L littlelamp projende başarılar canım keşke izne ayirsbilseydik ama prosedür tekrar gorusuruz

Günaydın
Sabah erken kalktım 1 saat yüzdüm
Bugün -800 gramım
Sanırım regl yaklaştığından da şişlik Var

Kahvaltı

1 bardak yağsız süt kahve
1 dilim peynir
4 şekersiz bisküvi (25*4 = 100 Cal )

Öğlen
Yeşil salata alacağım

Şerbetli tatlıyı ağzıma sürmedigim gün psikolojik olarak beş kilo veririm sanırım.kilolarımın en büyük sebebi:-(
ozenilesi menü√√★★★

Şerbetli tatlıyı ağzıma sürmedigim gün psikolojik olarak beş kilo veririm sanırım.kilolarımın en büyük sebebi:-(
ozenilesi menü√√★★★

Tatlıyı sevmiyorum demedim kız şerbetli sevmiyorum.
Çikolataya dayanamıyorum normalde ama uzun zamandır dayanıyorum.
Bu sene dondurma yemedim daha düşün

Naber fıstıklar pili buldum ama doğru çıkmaz diye tartılmadım birazda korku var tabi yarın sabah kaç çıkcam bakalım
Bu arada bide bademcik im şişmiş felaket acıyor

Tatlıyı sevmiyorum demedim kız şerbetli sevmiyorum.
Çikolataya dayanamıyorum normalde ama uzun zamandır dayanıyorum.
Bu sene dondurma yemedim daha düşün
Benim için tatlı demek şerbetli demek kisütlü tatlılara fan burun kıvirirdim ah ah şimdii onu da yiyemiyorum diyette yim diye:-( çikolatayı kahvenin yaninda çok severdim onu da hurma ile degistirdim, simdi izmir çok sıcak kahve de içmez oldum, arada albeni-halley aklımı çekiyo ama yuz vermiyorum.valla dondurmayı da geçen ikram edince bi topa yakin sade yedim ama magnum ve cornet dışındakileri dondurmadan da saymiyorum...of offff bu diyet bitse de az yesek izmirden ayrılmadan bi tane yerim ama bensen de düğünden sonra ye bence bi tane
Piisssstttt kimse yok muuuuu????
Ben varım canıım♡
Naber fıstıklar pili buldum ama doğru çıkmaz diye tartılmadım birazda korku var tabi yarın sabah kaç çıkcam bakalım
Bu arada bide bademcik im şişmiş felaket acıyor
Ben dayanamazdımhadi merakla bekliyorum ✩★

Ben bugün biraz sıkılıyorum galiba. Disari cikmak istiyorummmm

merhaba
sabah menüm:
nasıl oldu bilmem ama bir tatlı kaşığı kadar yağsız peynir ile 1 yumurtayı sıfır yağ ile omlet yaptım
2 salatalık 1 avuç maydanoz 2 küçük dilim çavdar ekmeği
ara türk kahvesi ve malesef kızımın elinden kaptığım minik bir gofret
öğle:
3 köfte
yarım kepekli lavaş
cacık
şu ana kadar 1.5 lt su oldu.
Akşama kabak yemeği yapacağım becerebilirsem çok az yağ ile

Ben bugün biraz sıkılıyorum galiba. Disari cikmak istiyorummmm
Biz de temizlik yapıyorduk , oğlu. Sağımda solumdaydı sürekli.bi ara bi ses duydum, sıpa masayı devirmiş.çok şükür bi şeyi yok. Masanın üzerindeki su termosu, sürahi ve bardaklar kırıldı,halı ıslandı falan ama buna binlerce şükür.kaza geliyorum demiyor işte:-( tekrar temizlik faslından sonra da kardio yaptım, sırtım tamamen ıslandı,erimiştir artık bu yağlar
Velhasıl sana burdayım dedim ama kayboldum ya masumum sen nasılsın şimdi biraz?

Yok yok yemeyelim. İzmire gelince ben daha sağlıklı besleneceğim. İş kadını modundan ev hanımına geçeceğim.
Tam anlamıyla zayıflamadan bebek düşünmediğimden diyet mod on aktif olacak.
Kendi yoğurdumu yapacağım.
Bahçeden domates salata sebze toplayacağım.
Gezenti hayvan eti yiyeceğim.
Peynir bile deneyebilirim.
İşte arada böyle bir sütlü tatlı sıkışabilir kaptan izin verirse Sonra derya gibi gebeliğimi bu topikte geçiricem.

Gofretini nasıl sıkıştırdın araya Ben çocuk olsam ağlardım

Canını sıkacak bi şey olmamıştır inşallah♡bu dönemde ara ara geliyor insana cancagizim, dışarısı da çok sıcak, akşama doğru çıkma ihtimalin var mı?

Allah beee,işte böyle hem sağlıklı olursun hem de zayıflarsın♡keske ben de evlenmeden en azından çocuktan önce keşfetseydim burayıneyse zararın neresinden dönersen kardır tabi ki
canım duru mu musade etmedi yazmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…