canım doğru hesaplamışsın. sadece etaplar birleştirildiği için 2'ye bölmeyi atlamışsın ben düzelttimkimyager1508 Canım kilomu girdim ama doğru hesaplamış mıyım?
canım doğru hesaplamışsın. sadece etaplar birleştirildiği için 2'ye bölmeyi atlamışsın ben düzelttim
Sen ilk çocuğun olmasına rağmen normal olduğunu biliyorsun kv bilmiyormuymuşcanım yaaa telden giriyordum yazamadım bi türlü :))
canım aslında çok can sıkıcı bişey yok şükür ama sıkıldım işte kaç gündür evdeyim ya ondan birde biz kvler görümceler ile aynı apartmanda oturuyoruz her geldiklerinde bişey söylüyolar onlar canımı sıkıyor sanırım.
mesela bugün geldiler Duru kakasını yapacaktı. biraz ıkındı sıkıntı. ona taktılar. niye ıkınıyomuş, çok ıkınıyomuş, dr a soraymışım normalmiymiş vs vs...
normal diyorum, o kdar olur diyorum, eger çok rahatsıx olsa ağlar, uyanır falan diyorum yok anlamıyolar. ben zaten pimpirikliyim beni iyice strese sokuyolar
Hoşbeş yiyordu yarım gofret ile elinde gezerken sürme annecim bi yere dedim elinden aldım sonrasını hatırlamıyorum boğazımdan aşağı iniyordu
Rabbim firsat vermesin inş, allah korusun dikkat et kendine.
Allah yardımcımız olsun canım, hepimizin
Geçmiş olsun canım terör heryerde var artık kendine çok dikkat et kalabalıklara girme
Canim ikiye böldü mu ortalamaları yeni bakabildim ya misafir var malum***10. TAKIM 473&474 ETAP***
WanHeda (94,4/92,2/2,2/%1,17)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
aslibo (59///%)bildirimsiz hamilelik nedeni ile ayrıldı
RoseAnge (66.4/64.4/2.0/%3.01)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
yolcukardelen (56.8///%) bildirimsiz izne ayrıldı
littlelamp (71.5///%)kendi isteği ile ayrıldı
tuba52 (90.8///%)472.etapta bildirim yapmadı etaplar birleşti kilosu 3 e bölündü
aysedurmaz (77.4///%) etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü x takıma transfer oldu
ses35 (71.9///%) etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
Prensannesi(69.1///%) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye edildi
kimyager1508(72.3/69.9 /2.4/%1.66) yeni üye,giris kilosu:73.2 hedef:66 giriş tar: 28.06.16 (mezun üye geri döndü) etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
EceZ(57///%) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16, etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üyeler
askts (75/74/1/%1.33) Yeni üye, giriş kilosu:75, hedef kilosu:64, giriş tarihi:12.07.16
Supernaturaaaallll (75///%) Yeni üye, giriş kilosu:67, hedef kilosu:57, giriş tarihi:13.07.16
Canim ben 6 tıp beslenmeye alışık değilim ondan galiba birde sabah zencefilli limonlu su var oda acayip yaptı wcden cikamadimHayırlı olsun,küçük tiyolar derken? Niye ağrısı ki karnın?:-(
Kızlar ya Fransa'da korkunç bir terör olayı olmuş
Ben de Barcelona'da her gün metroyu kullanıyorum
İnanılmaz güvenlik önlemi var bugün
Vallahi çok korkuyorum
Siz de çıkmayın merkezi yerlere
Allah korusun
İyice şaşırdılar
Allah korusun hepimiz ona emanetiz azmine hayranimKızlar o Zaman burda bayram olmamasının avantajını yasadım yani
Yüzdem fena değil gibi
Beklediğimden çok çok iyi gelmiş
Gerçi bir değil 3 bayram olsa üstüste bu kez kiloyu vermeden yemiycem fazla fazla eskisi gibi
Kusura bakma canım ya.kızım 39.9 atesli acildeydik sabah 8den beri.yazamadım. 77.7 çıktım ben bu sabah.
Geçmiş olsun seninkiler cok çabuk ateşleniyo bazı çocuk ateşle atıyor işte uykusuzluğun odemide vardır neye karar verdinKusura bakma canım ya.kızım 39.9 atesli acildeydik sabah 8den beri.yazamadım. 77.7 çıktım ben bu sabah.
77.4-77.7=-0.3 oluyor maalesef.
Aslında detaylar söyle:
1 temmuz cuma günü 77.4
11 temmuz ptesi günü 79.0 (tatil dönüşünü pazar olunca ptesiye kaldı tartilmam)
15 temmuz cuma 77.7
aslında son 4 gün harikaydı. 1.3 vermiş oldum.ama bayram haftasi aldığım 2.6 kg olayı bozuyor
Son kez kusura bakmayın ortalamayi dusurdugum için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?