- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Yeni takım secmedim kaptanim. Buraya da devam etmeyecegim.@aysedurmaz günaydın canım son karar nedir
Gunaydin kizlarrr :)))
Bugun dukkani ben acayim. İlk bildirim benden gelsin o halde :))
Güüüünaaaydıııııın,
Büyük ihtimalle su kaybı olsa da görünen rakam 74.
Akşam resim atarım telefonun kablosu yok eşime attıracağım.
Tebrikler kızlarKızlar günaydın
Güncel kilom 64,4
İşe gitmeden hemen yazıyorum
Benim her ay öyle oluyor üzerine bile yatıyorum bu ara gelcek bende aynı durumdayım canım hormonlar yapıyor heralde tuzu kafeini kesmek işe yarıyorMuş ama ben de tuzlu yemem ama oluyor işteBayramda ne kaaa sağlıklı beslendim bir bilsen
Hakkını verdi ama bu hafta tırtım regl yaklaşıyor. Göğüslerim karnım şişti acıyor. Sene 3,4 kere böyle kötü oluyor neden acaba
Üzülme canım ailenin yanında normal yani dönünce düzelirGelelim bana:-( tartı farkını çıkarınca +200oluyorum:-( güncel 57:-( :-( :-(
Rabbim korusun canım çok kötü bi durum ben heryere arabamla gidiyorum kalabalığa girmiyorum ama mecburiyetim olmadığı için metrodan başka ulaşım Şansın yok mu canımCanım çok sağ ol
Herkes panik halinde
Sabah evden çıktım her yerde polis ve özel güvenlik var
Bir şey olmasa bile önlemden bile tedirgin oluyorum
2 hafta sonraya Paris biletim ve otel rezervasyonum vardı
Şimdi iade için mail yolladım
Fransa 1. Sıradaymış terör alarmında
Sonra Türkiye varmış
Çok korkuyorum gerçekten
Amin Can'ım arkadaşım
Sağ ol canım
Evet dikkat ediyorum
Ama en çok metroda korkuyorum Çünkü iş saatleri çok yoğun oluyor
Haftaya aynı dert ben de varAmanın herkes ne güzel kilo vermiş maşallah maşallah hiç böyle beklemiyordu cok mutlu oldum bende regl olacağım galiba diyete uyup +ciktim
Sen ilk çocuğun olmasına rağmen normal olduğunu biliyorsun kv bilmiyormuymuş
Kızlar o Zaman burda bayram olmamasının avantajını yasadım yani
Yüzdem fena değil gibi
Beklediğimden çok çok iyi gelmiş
Gerçi bir değil 3 bayram olsa üstüste bu kez kiloyu vermeden yemiycem fazla fazla eskisi gibi
Canim ikiye böldü mu ortalamaları yeni bakabildim ya misafir var malum
Eceyi bolmuyoruz derya ece yeni giriyor listeye
yok yok bölünecek canımm, geçen hafta bildirim olmadığı için herkesin yüzdesi 2'ye bölünecek.EceZ(57/54.2/2.8/%4.91) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16, etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
Benimkisi bölünmeyecekse böyle kaydedebilir misiniz canım?@katre-i dem
canım senin giriş kilon 75 degil miydi? 8.3 kg mu verdin?Kizlar kuaura bakmayin koydeydim internet cekmiyo kanser hastasi tanidogimizi ziyarete gittik simdi ilcedeyiz alisveris yapicaz benim kilom 66.7 bu haftalik boyle oldu kusura bakmayin telefonla girdigim icin yazmasi zor oluyor benim icin yazabilir misiniz yarin donucez o zaman duzenli bir sekilde giris yapicam
Giriş kilosu 67 canım düzeltim bencanım senin giriş kilon 75 degil miydi? 8.3 kg mu verdin?
Selam ben grubun yeni uyesiyim 18 yasindayim dun 67 kiloyu gorunce sok oldum cunku gecen sene 57 idim eski kiloma donmem sart kiyafetlerim cok kotu duruyor yarin sabah tekrar tartilip bildirmelimiyim bu hafta ki bildirimde ben de var miyim yarin yediklerimi de yazarim hayirli ugurlu olsun :)
tamam canım çok sağolll
Benim her ay öyle oluyor üzerine bile yatıyorum bu ara gelcek bende aynı durumdayım canım hormonlar yapıyor heralde tuzu kafeini kesmek işe yarıyorMuş ama ben de tuzlu yemem ama oluyor işte
Üzülme canım ailenin yanında normal yani dönünce düzelir
ben etmiştim ama birde diğer arkadaşlarda kontrol etsinKızlar bi kontrol edin dogrumu
Doğruysa sıkıntı yok valla bayram donusu ne gore superben etmiştim ama birde diğer arkadaşlarda kontrol etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?