- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bencede öyle canım benim hep oluyor napalım kadınlık zor ama güzel be ya :)Biz zaten ailece tuzsuz yeriz. Sülalede hipertansiyonlu çok var alışmışızı yani
Kafein de ne zamandır kahve içmiyorum artık eskisi kadar bu kadar etkilemez. Sanırım hormonlar ve stres.
Ben de baktım herşey doğru kaptan sonuçlar da gayet güzelDoğruysa sıkıntı yok valla bayram donusu ne gore super
bencede cok güzelll, herkesi tebrik ediyorummmDoğruysa sıkıntı yok valla bayram donusu ne gore super
Evet herkese Tebrikler akşam pek parlak olmasada spor sonuçlarını açıklarımbencede cok güzelll, herkesi tebrik ediyorummm
Bunlar haftalık hedefler mi
6-) Güncel kilo durumlarımızı cuma günü Türkiye saati ile en geç 13:00 e kadar yüzde olarak hesaplayarak yazıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlarımıza sadece 2 hafta müsamaha gösteriliyor. Bir kez daha tekrarlaması durumunda malesef takımdan ayrılıyor ve tekraryarışması mümkün olmuyor.Boşuna yazmışım galiba çoktan diskalifiye olmuşum neyse sağlık olsun
Rabbim korusun canım çok kötü bi durum ben heryere arabamla gidiyorum kalabalığa girmiyorum ama mecburiyetim olmadığı için metrodan başka ulaşım Şansın yok mu canım
Haftaya aynı dert ben de var
Boşuna değil kilonu girdim ortalayi aşağı çektin telin bozuktu demiştin ama sabah onlinedin yine iki haftadır biz listeyi paylaşınca geliyorsun kurallar belli üzgünüm diyetisyen hayırlı olsunBoşuna yazmışım galiba çoktan diskalifiye olmuşum neyse sağlık olsun
istanbulda çok sıcakkk. arada klimayı açıp odayı soğutuyorum biraz sonra duruyu getiriyorum çocuk rahatlıyorEe kızlar ne var ne yok çok sıcak buharlasabilirim
Kesinlikle dişlisin, tebrik ediyorumBen her zaman dişli rakibimdir. Sadece arada motivasyonum düşüyor toplaıyorum.
Valla bilmiyorum ama rezil haldeyim. Suratımdan saç derimden bacaklarımdan resmen sivilce çıktı. Bir an önce geçsin.
Artik her yerdeler:-(Canım çok sağ ol
Herkes panik halinde
Sabah evden çıktım her yerde polis ve özel güvenlik var
Bir şey olmasa bile önlemden bile tedirgin oluyorum
2 hafta sonraya Paris biletim ve otel rezervasyonum vardı
Şimdi iade için mail yolladım
Fransa 1. Sıradaymış terör alarmında
Sonra Türkiye varmış
Çok korkuyorum gerçekten
Amin Can'ım arkadaşım
Sağ ol canım
Evet dikkat ediyorum
Ama en çok metroda korkuyorum Çünkü iş saatleri çok yoğun oluyor
diğer takımlar nasıl bilmiyorum ama arkadaslarim gönlümün birincisi ★♡♡Amanın herkes ne güzel kilo vermiş maşallah maşallah hiç böyle beklemiyordu cok mutlu oldum bende regl olacağım galiba diyete uyup +ciktim
Ben de sabah saatlerinde cikamiyorum lavaboya,ikindiyi buluyor:-( senin bu karışımdan yapsam çıkar miyim acepCanim ben 6 tıp beslenmeye alışık değilim ondan galiba birde sabah zencefilli limonlu su var oda acayip yaptı wcden cikamadim
Allah korusun hepimiz ona emanetiz azmine hayranim
Buna sığınmak istemiyorum, bir an önce gitsin artik diyorum ama:-(Benim her ay öyle oluyor üzerine bile yatıyorum bu ara gelcek bende aynı durumdayım canım hormonlar yapıyor heralde tuzu kafeini kesmek işe yarıyorMuş ama ben de tuzlu yemem ama oluyor işte
Üzülme canım ailenin yanında normal yani dönünce düzelir
Tuz yoksa daha kolay zaten değil miBiz zaten ailece tuzsuz yeriz. Sülalede hipertansiyonlu çok var alışmışızı yani
Kafein de ne zamandır kahve içmiyorum artık eskisi kadar bu kadar etkilemez. Sanırım hormonlar ve stres.
Ben bugün 1 saat voleybol oynadim,eğimli bi piknik alanıydı, kaloriyi oynarken değil topun pesinden koşarken yaktım daha çokEvet herkese Tebrikler akşam pek parlak olmasada spor sonuçlarını açıklarım
Burası da kavruluyor:-(Ee kızlar ne var ne yok çok sıcak buharlasabilirim
suyu seviyor mu canım, sık sık yıkamak da güzel oluristanbulda çok sıcakkk. arada klimayı açıp odayı soğutuyorum biraz sonra duruyu getiriyorum çocuk rahatlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?