Canımız sağolsun hepiniz hakkınızı helal edin6-) Güncel kilo durumlarımızı cuma günü Türkiye saati ile en geç 13:00 e kadar yüzde olarak hesaplayarak yazıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlarımıza sadece 2 hafta müsamaha gösteriliyor. Bir kez daha tekrarlaması durumunda malesef takımdan ayrılıyor ve tekraryarışması mümkün olmuyor.
Canım keyfi bi karar değil kural böyle ben de çok üzüldüm
Kesinlikle dişlisin, tebrik ediyorum
Artik her yerdeler:-(
diğer takımlar nasıl bilmiyorum ama arkadaslarim gönlümün birincisi ★♡♡
Ben de sabah saatlerinde cikamiyorum lavaboya,ikindiyi buluyor:-( senin bu karışımdan yapsam çıkar miyim acep
Buna sığınmak istemiyorum, bir an önce gitsin artik diyorum ama:-(
Tuz yoksa daha kolay zaten değil mi
Ben bugün 1 saat voleybol oynadim,eğimli bi piknik alanıydı, kaloriyi oynarken değil topun pesinden koşarken yaktım daha çok
Burası da kavruluyor:-(
suyu seviyor mu canım, sık sık yıkamak da güzel olurbizimki bi kaşık su görse içine dalıyor
Valla onlar için daha zor sürekli suda kuzey dün balkonda yikadik hortumları bi seviniyor arada kuzey komşuları da yikadiistanbulda çok sıcakkk. arada klimayı açıp odayı soğutuyorum biraz sonra duruyu getiriyorum çocuk rahatlıyor
aynı valla bu çocuklarKesinlikle dişlisin, tebrik ediyorum
Ben de sabah saatlerinde cikamiyorum lavaboya,ikindiyi buluyor:-( senin bu karışımdan yapsam çıkar miyim acep
Ben bugün 1 saat voleybol oynadim,eğimli bi piknik alanıydı, kaloriyi oynarken değil topun pesinden koşarken yaktım daha çok
suyu seviyor mu canım, sık sık yıkamak da güzel olurbizimki bi kaşık su görse içine dalıyor
Cnm ben mersin deyim ve çok sıcak.klimayı açıyorum, yoksa kuzum sıcaktan uyuyamıyor.25-26 da açıyoruz.gece klimayla yatıyoruzistanbulda çok sıcakkk. arada klimayı açıp odayı soğutuyorum biraz sonra duruyu getiriyorum çocuk rahatlıyor
bende 26'da acıyorum. yada nem almada acıyorum. bi yandandaüşütür müyüm diye de korkuyorumCnm ben mersin deyim ve çok sıcak.klimayı açıyorum, yoksa kuzum sıcaktan uyuyamıyor.25-26 da açıyoruz.gece klimayla yatıyoruz
Helal olsun tatlım,sen de helal et.hakkında hayırlısı olur inşallah...Canımız sağolsun hepiniz hakkınızı helal edin
Desene o da sudan çıkmayacak büyüyünceoyyy hemde çok seviyor. hiç sesi çıkmıyor. hergün yıkıyorum. her kakadan sonrada belden aşagısını yıkıyorum
dede ve ananeyle balkon yıkıyor bizimki de ama en çok mehmet akif yıkanıyor galibaValla onlar için daha zor sürekli suda kuzey dün balkonda yikadik hortumları bi seviniyor arada kuzey komşuları da yikadi
aynı valla bu çocuklar
Canım yarar valla birde kırmızı közlenmiş biber de cok ise yarıyor bende
Didim de yanıyor biraz alışveriş yapalım film dolduralım dedik bittik yapış yapış ama şimdi denize serinlemeye:)Ee kızlar ne var ne yok çok sıcak buharlasabilirim
Listeyi yapıp yazıyorum canımKesinlikle dişlisin, tebrik ediyorum
Sen de et canım keşke böyle olmasaydıCanımız sağolsun hepiniz hakkınızı helal edin
Kızlar bu hafta tüm takımlar eksi olmuş nerdeyse,simdilik birinci gibiyiz
20 dk çok fazla değil aslında hem spor olur yürümeyi denesen bir süre ne bileyim canım çok tedirgin edici bi durum umarım biran önce kurtuluruzMalesef ya metro ya da yürümem gerek 20 dakika
Arabayla da park sorunu var
En yakın park yeri 15 dk
Yani gene yürümem lazım canım
bende yakinen takipteyim :))Kızlar bu hafta tüm takımlar eksi olmuş nerdeyse,simdilik birinci gibiyiz
boşuna alma mazlumun ahını dememisler,en iyisini yapmışsin yüzüne vurmayarakKızlar kusura bakmayın çok yoğun bir gün geçirdim
sabah kızı terapiye bıraktım sonra 40 dk yürüyüş yapış yapış oldum tamamlayamadım 1 saati ama haftalık hedefimi doldurdum. Pazar da yürürüm ve havuz giderim inş.
Sonra koştur koştur duş aldım hemen 5 dk fön çektirdim kızımı aldım belediye otobüsü ile kv ye gittim yine yapış yapış.
Görümcem doğum yaptı onu göreyim diye 2 aydır görmemiştim. Ben kızımda 12 kg aldım diye çok demişti arkadaşları 8 kilo alıyormuş sen çok yemişssin demişti o 27 kilo almış (sevinmedim desem yalan olur) hiç bir şey demedim gençsin verirsin çocuğun sağlıklı olsun yeter dedim.
kv de iki küçük dolma 4 köfte bir de sütlü tatlı yedim
Sabah hazırladığım kahvaltımı yolda yerim dedim ama otobüste ayakta olunca yiyemedim. Tüm gün böyle geçti akşam gelince de 4 köfteyi yarım kepekli lavaşa koydum yedim. meyve ve yoğurt yemeye halim kalmadı.
Eksi olan arkadaşları tebrik ediyorum. İnş haftaya da böyle gider.
ay sevindim gerçekten..inş birinciliği de görürüz ben de listeye eklenirsem..Kizlar sonuçlar daha aciklanmadi ama bu hafta takımlar arasi 2. Olduk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?