Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canımız sağolsun hepiniz hakkınızı helal edin

oyyy hemde çok seviyor. hiç sesi çıkmıyor. hergün yıkıyorum. her kakadan sonrada belden aşagısını yıkıyorum

istanbulda çok sıcakkk. arada klimayı açıp odayı soğutuyorum biraz sonra duruyu getiriyorum çocuk rahatlıyor
Valla onlar için daha zor sürekli suda kuzey dün balkonda yikadik hortumları bi seviniyor arada kuzey komşuları da yikadi
aynı valla bu çocuklar
Canım yarar valla birde kırmızı közlenmiş biber de cok ise yarıyor bende

istanbulda çok sıcakkk. arada klimayı açıp odayı soğutuyorum biraz sonra duruyu getiriyorum çocuk rahatlıyor
Cnm ben mersin deyim ve çok sıcak.klimayı açıyorum, yoksa kuzum sıcaktan uyuyamıyor.25-26 da açıyoruz.gece klimayla yatıyoruz

Helal olsun tatlım,sen de helal et.hakkında hayırlısı olur inşallah...
oyyy hemde çok seviyor. hiç sesi çıkmıyor. hergün yıkıyorum. her kakadan sonrada belden aşagısını yıkıyorum
Desene o da sudan çıkmayacak büyüyünce
dede ve ananeyle balkon yıkıyor bizimki de ama en çok mehmet akif yıkanıyor galiba
Anamm valla mo,o zaman hazır mangal yanıyorken atayimmenü de yine mangal var da
Evde kbiber vardır inşallah

Ee kızlar ne var ne yok çok sıcak buharlasabilirim
Didim de yanıyor biraz alışveriş yapalım film dolduralım dedik bittik yapış yapış ama şimdi denize serinlemeye:)
Listeyi yapıp yazıyorum canım
Sen de et canım keşke böyle olmasaydı

Malesef ya metro ya da yürümem gerek 20 dakika
Arabayla da park sorunu var
En yakın park yeri 15 dk
Yani gene yürümem lazım canım
20 dk çok fazla değil aslında hem spor olur yürümeyi denesen bir süre ne bileyim canım çok tedirgin edici bi durum umarım biran önce kurtuluruz

HEDEFLERİMİZ
@WanHeda========92.2====
@RoseAnge========64.4====64
@yolcukardelen====57.0====
@ses35=========== 70.9==== 70.5
@kimyager1508====69.9====69.0
@EceZ============54.2====
@askts============74.0====
@Supernaturaaaallll=66.7====
K katre -i dem=======73.0====71.9

Kızlar kusura bakmayın çok yoğun bir gün geçirdim
sabah kızı terapiye bıraktım sonra 40 dk yürüyüş yapış yapış oldum tamamlayamadım 1 saati ama haftalık hedefimi doldurdum. Pazar da yürürüm ve havuz giderim inş.
Sonra koştur koştur duş aldım hemen 5 dk fön çektirdim kızımı aldım belediye otobüsü ile kv ye gittim yine yapış yapış.
Görümcem doğum yaptı onu göreyim diye 2 aydır görmemiştim. Ben kızımda 12 kg aldım diye çok demişti arkadaşları 8 kilo alıyormuş sen çok yemişssin demişti o 27 kilo almış (sevinmedim desem yalan olur) hiç bir şey demedim gençsin verirsin çocuğun sağlıklı olsun yeter dedim.

kv de iki küçük dolma 4 köfte bir de sütlü tatlı yedim
Sabah hazırladığım kahvaltımı yolda yerim dedim ama otobüste ayakta olunca yiyemedim. Tüm gün böyle geçti akşam gelince de 4 köfteyi yarım kepekli lavaşa koydum yedim. meyve ve yoğurt yemeye halim kalmadı.

Eksi olan arkadaşları tebrik ediyorum. İnş haftaya da böyle gider.

HEDEFLERİMİZ
@WanHeda========92.2====
@RoseAnge========64.4====64
@yolcukardelen====57.0====56.5
@ses35=========== 70.9==== 70.5
@kimyager1508====69.9====69.0
@EceZ============54.2====
@askts============74.0====
@Supernaturaaaallll=66.7====
K katre -i dem=======73.0====71.9
@Ses35 benimkini görmesin sanırım tekrar ekledim canım♡

15 temmuz
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :60 dk yürüş+45 dk yüzme
@yolcukardelen :60 +15dk voleybol
@katre-i dem :

2.grup rüzgarın kızları
R RoseAnge :
EceZ :
A askts :

boşuna alma mazlumun ahını dememisler,en iyisini yapmışsin yüzüne vurmayarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…