Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet malesef
evet hedefime az kaldı
Belki revize ederim belki de korumaya geçip sıkılaşmaya çalışırım :) karar veremiyorum
Dur dur revize et senide mezun edersek kimse kacmiycak listede
Benim hem regl bitti hem hastalıktan bir şey yiyemedim hem de sıcaktan çok su kaybettim
Sanırım avantajlıyım :) :)
waoww bu hafta birinciyi desenize

Cumaya kadar 2 olur belki :))
kiskanmadim ki

teşekkür ederim kaptanım kesinlikle ilk zamanlar beceremedim ama şimdi dediğin gibi yapmaya çalışıyorum oluyor biraz düzene koyunca o kadar zor değil aslında
dogru canım ilk başta bi yoksun kaldıklarına saldırma oluyor sanirim hic o noktaya gelemedim

Bugün salı cumayla bugün ARasında 2 kilo fark var
Vay vay vay
Tamam revize ederiz
Ama ben mezun olsamda gitmem ya
Kalırım
Revize iyidir candır citirliktir :)
10 Takimin bagimlilik yaptigini görüyoruz yoruma bakaraktan izinden dönüp kilo alanlar yada izinde incecik insanlari görüp zayiflamak isteyenler eminim solugu burda alacak 4.5 haftaya buralar yikilcak
dimi dimi

En kisa zamanda dönersin umarim tatlim bak ben bile döndüm
Sen nerelerdeydin cnm

Kolik tuttuğu zaman emmek istemiyor benim kız

Allah yardimcin olsun canim. 2 gündür benim kizimda öğleden sonra huzursuzlaniyor. Arada kendini kizartiyor, uyumuyor,sürekli meme istiyor
Kolik belirtilerine bir bak istersen cnm.umarım değildir

Anammmm kiz ne yaptin sen. Emzirmeseydim gorurdun sen :))

Revize et et zaten sen bu yemeyle vermeye devam edersin :))

Canım vermekte sıkıntı yokta
Karın bolgesını toparlamam lazım
Vücudumda her yerden belli kilo verdiğim ama karın ve mise bölgesinden çok belli olmuyor
Orası 10 kilo daha versem kalacak gibi
Bak birazdan fotoğraf koyayım

Canim mekik çek. Bende de göbekve bel bbölgesi sorunu vvar gecen sene sauna korse takip mekik cekmistim göbek baya baya gitmişti. SŞimdide baslicam korsemi bulabilirsem hamilelikte nereye kaldirdiysam :))
Karın ve mide bölgesi aşırı çirkin
Üst bedeni inceltmem lazım kızlar sizce.

Dur dur revize et senide mezun edersek kimse kacmiycak listede
waoww bu hafta birinciyi desenize

kiskanmadim ki

dogru canım ilk başta bi yoksun kaldıklarına saldırma oluyor sanirim hic o noktaya gelemedim
Evet canim ben birde aylardir eve gitmemistim ozlemistim cogu seyi

Sende gorursun canim bnde kendimi bildim bileli hep kiloluydum hatirliyorum ortaokula falan giderken dua ederdim zayif olayim die hayal kurardim oyle..daha mezuniyet yazimida yazamadim ..netim bi duzelsin gruba geri donus yapmak istiyorun

10 Takimin bagimlilik yaptigini görüyoruz yoruma bakaraktan izinden dönüp kilo alanlar yada izinde incecik insanlari görüp zayiflamak isteyenler eminim solugu burda alacak 4.5 haftaya buralar yikilcak
Kesinlikle canim bnde mezun oldum ama eylulde daha sık buralardayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…