- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Dur dur revize et senide mezun edersek kimse kacmiycak listedeEvet malesef
evet hedefime az kaldı
Belki revize ederim belki de korumaya geçip sıkılaşmaya çalışırım :) karar veremiyorum
waoww bu hafta birinciyi desenizeBenim hem regl bitti hem hastalıktan bir şey yiyemedim hem de sıcaktan çok su kaybettim
Sanırım avantajlıyım :) :)
kiskanmadim kiCumaya kadar 2 olur belki :))
dogru canım ilk başta bi yoksun kaldıklarına saldırma oluyor sanirim hic o noktaya gelemedimteşekkür ederim kaptanım kesinlikle ilk zamanlar beceremedim ama şimdi dediğin gibi yapmaya çalışıyorum oluyor biraz düzene koyunca o kadar zor değil aslında
Bugün salı cumayla bugün ARasında 2 kilo fark varOooo senin 1.6'dan dazla demekki :)) hem senin kilo az olduğu için yüzdede beni gecersin :))
Hedefime şu an iki kilo kaldı gözüküyor :)Hedefe kaç kilo kaldin?
Tamam revize ederizDur dur revize et senide mezun edersek kimse kacmiycak listede
waoww bu hafta birinciyi desenize
kiskanmadim ki
dogru canım ilk başta bi yoksun kaldıklarına saldırma oluyor sanirim hic o noktaya gelemedim
Tamam revize ederiz
Ama ben mezun olsamda gitmem ya
Kalırım
Vay vay vayBugün salı cumayla bugün ARasında 2 kilo fark var
Revize iyidir candır citirliktir :)Tamam revize ederiz
Ama ben mezun olsamda gitmem ya
Kalırım
dimi dimi10 Takimin bagimlilik yaptigini görüyoruz yoruma bakaraktan izinden dönüp kilo alanlar yada izinde incecik insanlari görüp zayiflamak isteyenler eminim solugu burda alacak 4.5 haftaya buralar yikilcak
Sen nerelerdeydin cnmEn kisa zamanda dönersin umarim tatlim bak ben bile döndüm
Kolik tuttuğu zaman emmek istemiyor benim kızCanim vitamin al meyve filan ye iyice gucsyz dusme
Allah kolaylık versin canım valla alt komşunun bebeği kolikti cok ugrastilar o emmedi birde inşallah çabuk anlatırsınız 3-4 ay sürdü onların gece gündüz hiç susmuyirdu yavrucuk nasıl yiprandigini tahmin edebiliyorum
Kolik belirtilerine bir bak istersen cnm.umarım değildirAllah yardimcin olsun canim. 2 gündür benim kizimda öğleden sonra huzursuzlaniyor. Arada kendini kizartiyor, uyumuyor,sürekli meme istiyor
sanırım oda o yüzden emmedi ilk çocuktu birde onun senin gibi tecrübeli değildiSen nerelerdeydin cnm
Kolik tuttuğu zaman emmek istemiyor benim kız
Kolik belirtilerine bir bak istersen cnm.umarım değildir
Bugün salı cumayla bugün ARasında 2 kilo fark var
Hedefime şu an iki kilo kaldı gözüküyor :)
Sen nerelerdeydin cnm
Kolik tuttuğu zaman emmek istemiyor benim kız
Kolik belirtilerine bir bak istersen cnm.umarım değildir
10 Takimin bagimlilik yaptigini görüyoruz yoruma bakaraktan izinden dönüp kilo alanlar yada izinde incecik insanlari görüp zayiflamak isteyenler eminim solugu burda alacak 4.5 haftaya buralar yikilcak
Regl oldum sanırım yani büyük ihtimalle oldum galiba akşam devam ederse netlesir
Anammmm kiz ne yaptin sen. Emzirmeseydim gorurdun sen :))
Revize et et zaten sen bu yemeyle vermeye devam edersin :))
Karın ve mide bölgesi aşırı çirkin
Üst bedeni inceltmem lazım kızlar sizce.
Evet canim ben birde aylardir eve gitmemistim ozlemistim cogu seyiDur dur revize et senide mezun edersek kimse kacmiycak listede
waoww bu hafta birinciyi desenize
kiskanmadim ki
dogru canım ilk başta bi yoksun kaldıklarına saldırma oluyor sanirim hic o noktaya gelemedim
Kesinlikle canim bnde mezun oldum ama eylulde daha sık buralardayim10 Takimin bagimlilik yaptigini görüyoruz yoruma bakaraktan izinden dönüp kilo alanlar yada izinde incecik insanlari görüp zayiflamak isteyenler eminim solugu burda alacak 4.5 haftaya buralar yikilcak
Canım senin boyun kactı bacaklar hos olmus bölgesele agırlık ver canımKarın ve mide bölgesi aşırı çirkin
Üst bedeni inceltmem lazım kızlar sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?