Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Karın ve mide bölgesi aşırı çirkin
Üst bedeni inceltmem lazım kızlar sizce.
Tatlım YouTube da videolar var bence jillian toplar o gobegi yada pilates hatta verilecek kilon kalmadı pilates en iyisi
Doğumdan sonra nasıl bir bosvermislik varsa artık bende
Canım senin boyun kactı bacaklar hos olmus bölgesele agırlık ver canım
aha spor hocamıza soralim

Kocaman döndüm dedim ki şu fotoğraftaki bu kadın ne kadar zarif dimi
Koca kişisi: evet
Peki bu kadın kilolu dimi
Koca kişisi: evet
İşte bu kadının ilk fotoda zarif olmasının tek nedeni eşinin daha kilolu olması demek ki neymiş kilo almamisim
Koca kişisi: dün börek yiyorsun gordum seni

Ben şok ben iptal

@Erigim bizim takimda spor hocasimi var

Menüme geceyim:

Kahvalti 11:00
1 domates,
1 tost, (kepekli tost ekmegi)
biraz peynir,
1 ince tutam dereotu

Aksam 17:30
1 kase türlü yaninda 1 yada 2 dilim ekmek
2 isirik börek

Su: 1,5/ 2 ye tamamlarim
Spor: Yok

ve aleyküm selam hepimizin günlük telaslarin icinde burayida ihmal etmemeye calisiyoruz iste moraller parcali bulutlu ama günesli sizin Takimda nasil geciyor haftaniz
bende de aynı iyi olmaya çalışıyorum takımda iyiyiz şükür motive olmaya çalışıyorum motive olursam takımın motivasyonunu da artırırım düşüncesindeyim sizin takımda da arada uğramak iyi geliyor bu arada bende tokatlıyım ya hemşehri sayılırız amasya ya yakın almanyayı da çok merak ediyorum ya birgün gezmeye gitmek nasip olur inşallah orda hayat nasıl

deadline hemseri sayiliriz tokat bize cok yakin örf adetten hemen hemen ayni cokte güzel sehri var tokatin...2014 de gitmistim sanirim 1 günlügüne. Almanyada Hayat tam olarak hangi Bölgede yasadigina bagli biraz...benim oturdugum bölge Kölne yakin kaldigi icin daha cok Türkün var oldugu bir sehirdeyim...burda dogup büyüdügüm icin hicbirseyi yadirgamiyorum acikcasi rahatim...basörtülü arkadaslarim cok ayrimcilik cok haksizlik var diyorlar...ama bunu ben bilemiycem bugünde liseden bir arkadasim okulumuzun yabanci düsmani oldugunu demisti...oysaki benim Hocalarim okulu ziyaret ettigimde beni acik kollarla karsilar sevinirler....bizim takim aslen hareketlidir bakma hafif durgunluk var..Augostosun ilk haftasi ciksin cok güzel planlarim projelerim var bu takim icin

ya bende amasyaya bayılıyorum şehzadeler şehri ortadan geçen ırmağı tarihi yapısı bayılyorum ya kesinlikle görülmesi gereken bir şehir almanya da büyümek deiğşik olsa gerek buralara göre daha düzenli olduğuna eminim bizde biliyorsun işler aksayarak yuvarlanarak yürüyor almanların kuralcı disiplinli yapısını seviyorum şu an tam yaz zamanı ya o nedenle biraz durgun olması normal ya diyet mevsimi değil kışın buralar dolmaya başlar en hareketli ilkbaharda oluyor ya millet yaza düğüne tatile hazırlanınca

Selam canimm hoşgeldin. Takimimiz üye sayisi az olmadina rağmen bu hafta gayet iyi tabi sizin desteklerinizle :)) sizler nasilsiniz?
Canim sadece sizin takımda yok bu sıkıntı bir çok takımda sayı çok azaldı Mezunlar izinler falan takımlar boş yaz mevsimi malum ama toparlanma yakinda bence çokta iyisiniz siz ya sıkıntı yok ben takımda enerjinizi çok iyi

Bugünkü menüm;

Kahvaltı; 1 haslanmis yumurta, 1 koz biber, 3 zeytin, 1 KK peynir, 2 TK pekmez, 2 dilim ekmek

Ara; 1 bardak süt 4 tane hurma

Öğlen; yok misafir vardi

Ara, türk kahvesi, 3 tane kuru erik

Aksam ( ogleni yemeyince çok aciktim ); 1 kase çorba, 3 kasik tavuk site, 3 kasik ispanak, 1 koz biber, 3 çatal peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek

Ara; cay, 1 ceviz 3 badem 1 hurma

Su; 2.5 lt

Spor; yok

Bugün aksam çok yedim yaaa demekki ogün atlamamak lazimmis

Aynen canim tüm takımlar sıkıntida maalesef ama ağustos ayida geçince toplariz :))

Bence akşam çok yememişsin canım
Gayet iyi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…