- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Canım vermekte sıkıntı yokta
Karın bolgesını toparlamam lazım
Vücudumda her yerden belli kilo verdiğim ama karın ve mise bölgesinden çok belli olmuyor
Orası 10 kilo daha versem kalacak gibi
Bak birazdan fotoğraf koyayım
Tatlım YouTube da videolar var bence jillian toplar o gobegi yada pilates hatta verilecek kilon kalmadı pilates en iyisiKarın ve mide bölgesi aşırı çirkin
Üst bedeni inceltmem lazım kızlar sizce.
Doğumdan sonra nasıl bir bosvermislik varsa artık bendeEvet canim ben birde aylardir eve gitmemistim ozlemistim cogu seyi
Sende gorursun canim bnde kendimi bildim bileli hep kiloluydum hatirliyorum ortaokula falan giderken dua ederdim zayif olayim die hayal kurardim oyle..daha mezuniyet yazimida yazamadim ..netim bi duzelsin gruba geri donus yapmak istiyorun
aha spor hocamıza soralimCanım senin boyun kactı bacaklar hos olmus bölgesele agırlık ver canım
ve aleyküm selam hepimizin günlük telaslarin icinde burayida ihmal etmemeye calisiyoruz isteselam kızlar nasıl gidiyor yeni hafta herşey yolunda mı moraller nasıl bakalım
Sen nerelerdeydin cnm
Kolik tuttuğu zaman emmek istemiyor benim kız
Kolik belirtilerine bir bak istersen cnm.umarım değildir
bende de aynı iyi olmaya çalışıyorumve aleyküm selam hepimizin günlük telaslarin icinde burayida ihmal etmemeye calisiyoruz istemoraller parcali bulutlu ama günesli sizin Takimda nasil geciyor haftaniz
Canım senin boyun kactı bacaklar hos olmus bölgesele agırlık ver canım
suanki kilon kacti ? simdi kilonu bilmiyorum ama senin yerinde olsam rahat 10-15 kilo daha yolu var kanimca1.60 aşağı yukarı
Bacaklarımda bir şey yoktu pek sanki bütün kilo üst kısımda toplanmış
suanki kilon kacti ? simdi kilonu bilmiyorum ama senin yerinde olsam rahat 10-15 kilo daha yolu var kanimca
ya bende amasyaya bayılıyorum şehzadeler şehrideadline hemseri sayiliriz tokat bize cok yakin örf adetten hemen hemen ayni cokte güzel sehri var tokatin...2014 de gitmistim sanirim 1 günlügüne. Almanyada Hayat tam olarak hangi Bölgede yasadigina bagli biraz...benim oturdugum bölge Kölne yakin kaldigi icin daha cok Türkün var oldugu bir sehirdeyim...burda dogup büyüdügüm icin hicbirseyi yadirgamiyorum acikcasi rahatim...basörtülü arkadaslarim cok ayrimcilik cok haksizlik var diyorlar...ama bunu ben bilemiycem bugünde liseden bir arkadasim okulumuzun yabanci düsmani oldugunu demisti...oysaki benim Hocalarim okulu ziyaret ettigimde beni acik kollarla karsilar sevinirler....bizim takim aslen hareketlidir bakma hafif durgunluk var..Augostosun ilk haftasi ciksin cok güzel planlarim projelerim var bu takim icin
selam kızlar nasıl gidiyor yeni hafta herşey yolunda mı moraller nasıl bakalım
Canim sadece sizin takımda yok bu sıkıntı bir çok takımda sayı çok azaldı Mezunlar izinler falan takımlar boş yaz mevsimi malum ama toparlanma yakinda benceSelam canimm hoşgeldin. Takimimiz üye sayisi az olmadina rağmen bu hafta gayet iyi tabi sizin desteklerinizle :)) sizler nasilsiniz?
Canim sadece sizin takımda yok bu sıkıntı bir çok takımda sayı çok azaldı Mezunlar izinler falan takımlar boş yaz mevsimi malum ama toparlanma yakinda benceçokta iyisiniz siz ya sıkıntı yok ben takımda enerjinizi çok iyi
Bugünkü menüm;
Kahvaltı; 1 haslanmis yumurta, 1 koz biber, 3 zeytin, 1 KK peynir, 2 TK pekmez, 2 dilim ekmek
Ara; 1 bardak süt 4 tane hurma
Öğlen; yok misafir vardi
Ara, türk kahvesi, 3 tane kuru erik
Aksam ( ogleni yemeyince çok aciktim); 1 kase çorba, 3 kasik tavuk site, 3 kasik ispanak, 1 koz biber, 3 çatal peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek
Ara; cay, 1 ceviz 3 badem 1 hurma
Su; 2.5 lt
Spor; yok
Bugün aksam çok yedim yaaademekki ogün atlamamak lazimmis
Bence akşam çok yememişsin canım
Gayet iyi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?